Fenaline Reviews 141

TrustScore 1 uit 5

1,1

EzStream Multimediastreamer besteld. Niets van wat er in de advertentie staat klopt. Het is gewoon een chromecast. Mensen stink er niet in! Retourneren is duurder dan de aankoop. Kansloos! Facebook... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Ik heb maar 1 woord voor Fenaline: oplichters

Ik heb maar 1 woord voor Fenaline. Oplichters. Ze maken misbruik van mensen met tinnitus. Ze adverteren met een apparaat dat de tinnitusklachten moet verlichten. Heb het apparaat besteld, maar ik heb een apparaat gekregen dat tegen insectenbeten zou moeten helpen. Volgens Fenaline hielp dit ook tegen tinnitus; het zat gewoon in een andere verpakking. Ik het het waardeloze ding retour gestuurd, maar krijg mijn geld niet terug omdat ik geen tracking info heb. Dat stond ook niet in de instructies voor terugsturen. Wat ben je slecht als je misbruikt maakt van een hele nare aandoening als tinnitus.

28 december 2025

Koop niet bij Fenaline. Niet doen 😡

Had bij Fenaline een Ezstream Mediastreamer gekocht. Duurde bijna 2 weken voordat ik het thuis had. Wat een onding en is gewoon een cast dongel en onmogelijk om te installeren . Contact gezocht en Nadia mailde mij een andere manier van installeren. Was gewoon niet te doen. Familielid die zeer handig is lukte het ook niet. Dan maar terug sturen. China natuurlijk. Kost je 32 euro maar dan krijg je de aanschafprijs terug.? Ezstream koste 29, 95. Ehhh gaan we echt nietdoen. Nadia gaf aan mee te willen denken aan een oplossing. Maar ik moest het wel terugsturen. Dikke doei Nadia. 😡 Is dus dropshipping. Oplichter.

27 oktober 2025

Pakketje door bezorger in portiek…niet aangebeld en zeer slechte service

Pakketje door bezorger in portiek gelegd,had er zelfs een foto van gemaakt en natuurlijk door voorbijganger meegenomen.Via deurbel van buurman is ook te zien dat bezorger niet eens heeft aangebeld.contact opgenomen met een zekere Nadia en mooets contact opnemen met PDN express om een verklaring van verlies aan te vragen.57 Track. Deze krijg ik niet omdat de bezorger heeft gezegd aangebeld te hebben,dus nietOm een verhaal kort te houden.Nadia doet totaal niets voor dus laat je niet misleiden.Inderdaad een chinees oplichtingsbedrijf .Echt vanaf nu EERST KIJKEN OP TRUSTPILOT.Dit besteld via instagram,ook dan eerst kijken of het ook in Nederland te koop is wat vaak het geval is en dan ook veel goedkoper.marijke.Wel een laat bericht maar doordat ik de gegevens nu weer zag,alsnog dit berichtje,

12 augustus 2025

Trap er niet in !!!!!

Gelukkig ging er niks mis, aangezien ik bij de site m'n twijvels als had. Er wordt verwezen naar een zeer positive review en naar niet betsaande personen.

Trap hier dus niet in. Het zijn oplichters!!!!

4 november 2025

Puur slecht

Het is geen bedrijf , het is pure oplichting , dropshipping, weken zo niet maanden wachten op je bestelling , het is troep uit China
Retourneren moet je naar China tegen torenhoge verzendkosten en dan maar afwachten of er iets terugbetaald wordt

25 oktober 2025

Pure oplichterij

Had product besteld met 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bij aankomst bleek de verpakking anders. Na contact met Nadia te horen gekregen dat dit hetzelfde product is maar dat de verpakking voor commerciële redenen veranderd was. Product geprobeerd, doet niet wat het beloofd. Blijkt dat de 30 dagen niet goed geld terug garantie enkel geldt voor gesloten producten en dat mijn negatieve ervaring meegenomen wordt voor de toekomst. Pure oplichterij

22 september 2025

Oplichting!

Al een aantal weken geleden besteld,nog steeds niets ontvangen.
1 keer contact gehad via de mail,bestelling is verzonden.
Nu weer geprobeerd om contact te krijgen,geen reactie.
Ik denk dat ik ben opgelicht!
Hier niets bestellen mensen!

13 augustus 2025

Fenaline slechte zaak

Fenaline is een oplichter ik ben €40 kwijt ik kreeg 2 saturatie meter van €5.00 ipv glucose apparaat. Veel mails gestuurd geen antwoord. Niet bestellen deze apparaat bestaat niet

12 mei 2025

Dit bedrijf moet gestopt worden

Dit bedrijf moet gestopt worden. Mailen heeft geen zin. Nadia van klantenservice blijft standaard mail terugsturen, Het is onrechtmatig om onjuiste info op je site te vermelden. En ook om buiten proportionele verzendkosten te vragen. Het zijn Ali producten die ze voor veel geld verkopen. En ook nog op hun site aangeven gezonde geteste producten te verkopen.

20 juli 2025

Fenaline.com is ONBETROUWBAAR

Bestelling geplaatst en betaald. Ontving een paar weken later een heel ander product. Hierover gemaild, kreeg bericht terug dat het product niet meer leverbaar was. Ging om GlowReset nachtverzorging (1+1). Kreeg nu een tubetje oogserum, óók nog met de opmerking dat het een soortgelijk product was!!! Ik kreeg geen melding dat het bestelde product niet meer leverbaar was en ongevraagd werd een heel ander product gestuurd.
Ik mag het terugsturen naar.... China voor eigen rekening (!). Dit is ware oplichting... TRAP ER NIET I!!!!

1 juli 2025

Ook nu weer te maken met een…

Ook nu weer te maken met een dropshipping bedrijf uit China
Een van velen op instagram en facebook dus erin getrapt helaas
Had een bestelling gedaan op 14 juni en zag naderhand pas op trustpilot dat ze slechte reviews hadden
Ik had gezichtsmaskers besteld om mee te nemen op vakantie, de levering zou ongeveer 15 dagen duren .....das lang dus dan weet je dat het weer een dropshipper is
Na drie dagen zou je een track and trace krijgen NIET dus
De klantenservice na 15 dagen een mail gestuurd, dan krijg je een standaard antwoord terug
En de dag erna een bericht van iemand die als klanten service werkt met de tekst van de uitleg hoelang de verzending duurt
Als antwoord gegeven dat ik al spijt had toen ik de reviews las over deze dropshipper
Na 3 weken nog steeds geen levering
Ben vervolgens 3 weken op vakantie geweest dus dacht dat het er wel zou zijn .....NIET DUS
Weer een bericht gestuurd kreeg weer de standaard mail met uitleg over hoe de verzending werkt....
En de volgende dag de mail dat mijn pakketje is verdwenen....
Ik zou dus voor het bedrag wat ik had betaald een nieuwe bestelling mogen doen of ik kan mijn geld terug krijgen
Dat laatse dus
Gelukkig is het bedrag na 4 dagen gestort op mijn rekening
Met een naam van een persoon????
Niet van een bedrijf maar een persoon

Nooit meer
En altijd checken op trust pilot of google of het een dropshipper is
En ja sommige zijn positief maar misschien werken zij wel voor het bedrijf ...

14 juni 2025

Niet mee in zee gaan !,

Vanmorgen iets te snel afgerekend, vervolgens meteen een mail gestuurd om gebruik te maken van het 14 daags herroepingsrecht. Kreeg als antwoord is al verzonden maar had nog geen verzendbevestiging dus…… meteen weer beantwoord en gezegd dat ik dit zou melden bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Geen reactie meer, uiteraard! Heb er ook nog een betaalverzoek achteraan gestuurd.
Maar zal wel niet gaan gebeuren !
Vandaag (25-7) kreeg ik dus een mail met een verzendbevestiging dus er is inderdaad, uiteraard, gelogen dat het gisteren verstuurd is. Wederom gemaild met het verzoek om terugbetaling krijg ik e.o.a. standaard mail dat de bestelling onderweg is.
Ga het er niet bij laten zitten en ga contact opnemen met mijn advocaat.

24 juli 2025

Ik ben echt vreselijk ontevreden

Ik ben echt vreselijk ontevreden. Zal nooooooit meer een bestelling plaatsen. Schandalig dit bedrijf. Ik zou binnen een paar dagen mijn bestelling krijgen (1 plus 1 gratis en direct €33,90 overgemaakt) tussentijds steeds contact gezocht. Na circa een maand werd er een klein flesje (aangebroken!!) bezorgd. Bovendien iets dat ik NIET besteld had. Contact gezocht en werd afgewimpeld met een email dat de bestelling echt klopte! Daarna is nergens meer op gereageerd naar mij toe en heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik ben zooooooo ontvreden! Heb net een laatste mail (zal ongetwijfeld ook weer niet op gereagered worden!) gestuurd naar Fenaline. Vermoed ook dat die Nadia (die in de weken dat ik aan het wachten was op bestelling, wel reageerde) AI zal zijn. Geen echt persoon. Standaard antwoorden etc. Na mega wachten op 30 juni laatste mails gestuurd. En zojuist een laatste keer. Iemand tips hoe ik mijn geld kan terugvorderen (zonder kosten van een advocaat)?

30 juni 2025

niets bestellen op deze site

niets bestelling op deze site
Ook ik kreeg de coffee booster. ik lees normaal altijd reviews maar heb het dit keer niet gedaan. Je kunt het volgende doen. Maak in eerste instantie bijgevoegde brief (kopiëren en plakken).

voorbeeldbrief-ongeldig-maken-van-overeenkomst-na-misleiding-of-agressieve-verkoop.pdf

Ik heb de brief gemaild. Heb nog een tweede mail gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik, wanneer ik niets ontvang, te overwegen juridische stappen te ondernemen met alle gedupeerden die zijn opgelicht. Dit zijn er op deze site al 121. Misschien de moeite waard. Ik wacht eerst een reactie af en pak het wellicht verder op.

Datum van ervaring: 23 juli 2025

23 juli 2025

Drama…

Ik heb na weken nog steeds niks ontvangen ze zeggen dat het wel Verzonden is maar dat is niet zo ook de link naar DHL klopt niet.
Koop echt niks bij dit bedrijf want het zijn oplichters ik ben € 40 kwijt

14 juni 2025