Super slecht
Super slecht . Materiaal teruggestuurd . Foto’s en link van bewijs en na 2 maanden nog steeds geen geld ontvangen
Ga niets bij FIMALINE bestellen. Ze leveren niet wat ze beloven.
Bestel niet bij deze partij. Ze zeggen dat je retour kan sturen, als product niet bevalt. Maar als je het terug wil sturen kost het €24,65 om het product te kunnen retourneren. Ik voel me belazerd.
Ik heb de Fimaline Nekmassager besteld bij Fimaline.com en ik ben er echt heel tevreden mee. De massager voelt stevig en van goede kwaliteit, precies wat ik nodig had om spanning in mijn nek en schouders te verlichten. De levering was sneller dan ik had verwacht en alles kwam netjes verpakt aan. De klantenservice was vriendelijk en reageerde snel toen ik een vraag had over het gebruik, wat ik erg fijn vond. Het product helpt echt bij dagelijkse ongemakken en ik merk meteen verschil na gebruik. Mijn algehele ervaring met Fimaline is positief en ik zou hier zeker nog eens iets bestellen.
Ze doen net alsof ze uit Nederlan verzenden. Terug sturen als het defect is kost €20,50 naar China.
Na diverse mails aangiftes etc reageren ze niet meer!
Bestel hier niks, wees gewaarschuwd!
Wat een oplichter ze zeggen dat de een stream to go stick leveren en dan leveren ze een chromecast van 5 euro op aliexpress. Je kunt het terug sturen maar dan zijn de verzendkosten van 13 euro voor eigen rekening.
Beste mensen trap er niet in zijn echt oplichters
Media streamer gekocht. Op de website staat dat je met deze alle betaalde abonnementen kan opzeggen. Nou, het is gewoon een simpele Miracast die je voor 5€ op AliExpress koopt. Niks lekker goedkoop Netflixen. Dikke nep.
het is jammer dat ik 1 ster moet geven, dit is een oplichters bende, niks meer en helemaal niks minder
Een zogenaamde multimedia streamer gekocht. Plug and play aldus de advertentie. Niks is minder waar!! Ook na contact en uitleg niet aan de praat te krijgen. Mocht het terug sturen, maar dan wel naar China op mijn kosten. Oplichters. Je denkt op een Nederlandse site iets te kopen. Zonde van het geld!!