Festivalleggings Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Toon meer

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Toon meer

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Toon meer

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Toon meer

1. Kledingwinkel

De vrolijkste leggings van het universum.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik wil nooit meer zonder...

Via de website kon ik heel goed bepalen welke maat ik nodig had. Vervolgens besteld en binnen 2 dagen ontvangen. En geloof me als ik zeg dat alles past. Niets werd afgekneld, overal bleef netjes bloed doorheen stromen, hij was niet te strak, maar zeker ook geen losse hap. Ook na 3x dragen en 1x wasmachine. Dit is wel echt de Ferrari onder de leggings.

19 mei 2025

Antwoord van Festivalleggings

Wat een review. Dit is precies waar we het voor doen. De juiste maat vinden, geen afgeknelde vibes, gewoon direct klaar om te shinen. Als jij zegt dat dit de Ferrari onder de leggings is, dan weten we: missie geslaagd. En dat na drie keer dragen én een rondje wasmachine. Zo hoort een festivallegging te zijn! Ready to party, elke keer weer. Thanks legend.

Snelle levering. De legging zit super

26 mei 2025

Antwoord van Festivalleggings

Dankjewel voor deze toffe review! XoXooOxxoXooxxxXXXo

Wat een feestje om deze fantastische…

Wat een feestje om deze fantastische festivalleggings te dragen! Zowel voor dag als nachtfeestjes perfect.

12 mei 2025

Antwoord van Festivalleggings

Wat je zegt ben je zelf, feestje om te zien en te dragen zowel voor dag als nachtfeestjes! ;)

De foto’s en de titel van de legging…

De foto’s en de titel van de legging kwamen niet overeen met de werkelijkheid (Glitterklitterflittermitter legging)

14 april 2025

Antwoord van Festivalleggings

Hoi Fleur, dank voor je reactie en feedback. We snappen dat de namen van onze leggings wat verwarrend kunnen zijn, zo is Lars de alpaca astronaut eigenlijk ook in het echt gewoon een alpaca welke in bij een kinderboerderij in Zeeland staat. We hebben overigens wel ontzettend ons best gedaan met foto's en de omschrijving, hier staat de volgende zin: 'Niet dat de legging zelf heel erg glitterend is, maar het ziet er meer uit als confetti'. Maar nogmaals, we snappen dat het vervelend is dat de legging niet voldeed aan je verwachtingen en dat dit teleurstellend is.

Fijne leggings

Mooie, fijne leggings. Lekker snel geleverd.

17 april 2025

Antwoord van Festivalleggings

Mooie, fijne review. Lekker mand geschreven, TOP!

Instant vrolijkheid

Fijne stof. Prima pasvorm (ook met een maatje meer). En je wordt er instant vrolijk van

7 april 2025

Antwoord van Festivalleggings

Hier worden wij dus vrolijk van, dankjewel!

Top geregeld …

Legging was snel binnen nadat we het even warm hadden of deze optijd binnen zou komen
Contact opgenomen via app binnen enkele minuten reactie top

24 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Thanks voor deze lieve reactie! Altijd fijn om terug te lezen!

Geheel afhankelijk van de pri pra…

Geheel afhankelijk van de pri pra prachtige winst die wij binnen gaan slepen deze carnaval! Foto volgt via de socials! Dikke aanrader deze broekskes!
Wij lopen hier een potje te flaneren ;-)

24 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Wat een geweldige review! 🤩 Wij houden ervan om onze Flaneer Friends helemaal in stijl te zien shinen! 🎭✨ Geniet van carnaval en we kijken uit naar de foto’s op socials! 🎉💜 #FlanerenMoet

Mooie legging, top service

Mooie legging, snel geleverd.
Klein foutje snel hersteld want als je belt… neemt er iemand op! Waar heb je dat nog?
Ik hou ervan.

28 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Wat een leuke review, dank je wel! 😍 Fijn dat je blij bent met de legging én onze service. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en snel te helpen. Veel flaneerplezier! 💜🎉

Snelle levering.

Snelle levering.
Legging erg fijne stof.

17 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de stof van de legging! 😊 We hopen dat je er heerlijk in kunt flaneren. 🎉 Bedankt voor je review! 💜

Goede oplossing geboden voor legging…

Goede oplossing geboden voor legging die toch niet op voorraad bleek te zijn.
Goede klantenservice

28 januari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Dankjewel, soms gaat er wel iets mis inderdaad en we hopen dat dan zo goed mogelijk op te lossen, lief dat je hier een positieve review over hebt achtergelaten.

Leuke legging

Product goed, verpakt, zacht materiaal, en maat is correct

3 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Dankjewel voor deze waardevolle review! Vinden we echt super tof om terug te lezen :)