Festivalleggings Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Toon meer

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Toon meer

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Toon meer

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Toon meer

1. Kledingwinkel

De vrolijkste leggings van het universum.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super mooie legging

Super mooie legging, super snel ontvangen en top communicatie.

22 januari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Joepie de poepie, super fijn bericht, dankjewel!

Fantastisch

Fantastisch!
Superleuk voor ons ‘samen een eventje bouwen’ event. De LEGO leggings
Top kwaliteit
Thanks!

1 februari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Het zag er echt fantastisch uit op de foto! Dank voor de complimenten! :)

Fantastisch!

Fantastisch!! Mooie velle kleuren en zit heerlijk. Precies wat ik zocht. Zal zeker in de toekomst meerdere leggings bestellen. Echt een aanrader!!

8 januari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Fantastisch! Super leuke review mega dank voor de complimenten en tot in de toekomst :)

Super leuke leggings en zitten als…

Super leuke leggings en zitten als gegoten mooie kwaliteit voor een super prijs snelle levering en bij een vraag direct een leuk en spontaan antwoord

9 januari 2025

Antwoord van Festivalleggings

Dankjewel voor deze fijne review, hier worden wij hele grote blij van!

Werd persoonlijk afgeleverd

Werd persoonlijk afgeleverd, topservice!

30 december 2024

Antwoord van Festivalleggings

Soms komt het inderdaad zo uit dat wanneer het in de buurt is we het leuk vinden om zelf af te leveren, tot de volgende keer weer!

Een bril die ik had besteld bleek niet…

Een bril die ik had besteld bleek niet op voorraad te zijn op dat moment. Er werd netjes met mij overlegd of ik wilde wachten tot het versturen van mijn bestelling tot de bril (over een week) weer binnen was, of dat ik liever een andere bril wilde en pakketje direct verstuurd moest worden. Fijn dat er wordt overlegd, super klantvriendelijk! Bedankt.

25 november 2024

Antwoord van Festivalleggings

Dank voor deze fijne review, we doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, fijn dat dit gezien en gewaardeerd word!

Feestelijke legging

Leuke legging, leuke verpakking nu nog een leuk feestje om de legging te dragen!

11 november 2024

Antwoord van Festivalleggings

3 dubbel feest, hoezeee!!!!

Superleuke en zachte legging, wel strak

Superleuke en zachte legging. Wel aan de strakke kant. Ik had een S/M besteld omdat ik vrij dunnen benen heb (ben 178 lang en 60 kg), maar hij zit eigenlijk te strak. De onderzoom krijg ik zelfs bijna niet over mijn hak heen. De volgende keer ga ik zeker voor een L/XL.

12 november 2024

Antwoord van Festivalleggings

Hoi hoi! Dank voor je bericht, dit helpt andere klanten enorm om de goede keuze te maken voor welke maat, dankjewel

Geweldige leggings

Geweldige leggings, nog betere verhalen en goede service!!!

30 oktober 2024

Antwoord van Festivalleggings

Dankjewel! Leuk dat je de verhalen leest, die maken wij met heel veel plezier

JBL Pulse 3

Ik had een JBL Pulse 3 besteld, hij kwam perfect aan en de servies is ook top

28 oktober 2024

Dubbel zelfs! :)

Ik hou van deze leggings

Ik hou van deze leggings, ze zien er superleuk uit, zijn superzacht. Zelfs na meerdere keren wassen, blijven de kleuren goed.

22 oktober 2024

Antwoord van Festivalleggings

Wauw dank voor je leuke review!

Mooi materiaal legging

Leuke website, goede materialen, de passing van de legging is voor mij als man niet voldoende. Ik ga de legging zelf aanpassen.
Ik heb de boord twee keer omgeslagen en een nieuwe tunnel genaaid. Koordje er doorheen hoefde eigenlijk niet, wel gedaan. Nu zit hij op mijn heupen ipv om mijn buik.

23 september 2024

Antwoord van Festivalleggings

Hoi hoi, we zijn onwijs benieuwd wat je gaat aanpassen en waar jij vind dat verbetering mogelijk is, wij zijn zelf ook 2 mannen dus vragen het niet voor een vriend ;)

Fantastische legging

Fantastische legging. Met maat 40 past prima! Lekker hoog en zakt niet af. Prachtige kleuren. Het zal niet de laatste legging zijn die ik koop.

10 september 2024

Antwoord van Festivalleggings

Whoop whoop! Dank voor je leuke reactie

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, grappige teksten. Word je vrolijk van. De legging is zoals verwacht. Geen topkwaliteit maar lang genoeg en zit lekker stretchy.

31 juli 2024

Antwoord van Festivalleggings

Thanks voor je bericht Froukje, heel leuk dat je hier de tijd voor hebt genomen! :)

Festivalleggings zijn echt TE LEUK

Festivalleggings zijn echt TE LEUK! Ze voegen zoveel toe aan elk feestje. Ze zitten superlekker, hebben de leukste prints én namen haha. Ik heb inmiddels al al mijn vrienden ook fan gemaakt van Festivalleggings. Eerst denken ze dat het niks voor ze is en vervolgens doen ze m nooit meer uit. Bij twijfel zeker doen, je krijgt geen spijt!

3 juli 2024

Antwoord van Festivalleggings

Super bedankt voor je review! Tof om te horen dat je zo'n Fan bent, we love fans, vooral met warm weer!

Een plezier om dragen

Mooie veelkleurige leggings die goed strak zitten en blijven zitten zeer aangename stof

4 juli 2024

Antwoord van Festivalleggings

Joepiedepoeie dankjewel voor deze fijne beoordeling!