Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Toon meer
Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Toon meer
Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Toon meer
Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Toon meer
De vrolijkste leggings van het universum.
Oudeweg 147, 2031 CT, Haarlem, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Festivalleggings
Materiaal is mooi, pasvorm is goed (M), de mail van bevestiging van aankoop en de verpakking zijn met leuke/humoristische tekst.

Antwoord van Festivalleggings
Hele toffe en zachte legging! Ook de uitstraling van het bedrijf vind ik leuk. Wel viel de legging me tegen qua kwaliteit. Ik heb hem voor de eerste keer gedragen bij een rollerskate disco en droeg ook kniebeschermers (wilde natuurlijk geen gat vallen in zo'n toffe legging ;). Helaas is de legging aan de randen van de beschermer gaan rafelen. Ook scheen de legging best wel door op de punten waar hij flink stretcht.

Antwoord van Festivalleggings
Snelle bezorging en mooie legging (goed materiaal) die lekker zit.

Antwoord van Festivalleggings
Snel geleverd...en de leggings zitten echt heerlijk en Zien er prachtig uit

Antwoord van Festivalleggings
Lekkere zachte leggings. En door de snelle bezorgoptie, mooi op tijd binnen voor het festival!

Antwoord van Festivalleggings
Super service!! Er was een probleempje en dat hebben ze supersnel en vriendelijk opgelost! Leggings zijn waanzinnig… als je er eenmaal eentje hebt… ik denk alweer aan de volgende;-)

Antwoord van Festivalleggings
Dit zijn niet alleen hele leuke leggings, maar ze zitten ook echt superfijn en de stof is van goede kwaliteit. Ik heb er inmiddels al meerdere besteld, zo tevreden ben ik over dit product. En een ruime keuze uit ontzettend leuke en originele prints!

Antwoord van Festivalleggings
Verkeerde legging en de maat is random en teveel betaald voor bezorging, want kwam niet optijd. Niet voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Festivalleggings
Ik bestelde 2 leggings en stuurde deze in dezelfde verpakking terug. Echter registreerden ze slechts 1 legging retour. Slechte service. Ze doen alsof ze me niet begrijpen maar hebben hun administratie en en inname kennelijk niet goed geregeld. Ik bleef betalingsverzoeken krijgen en heb uiteindelijk ten onrechte een retour gestuurde legging betaald. Waardeloos

Antwoord van Festivalleggings
De leggings zijn prachtig. Mooie kwaliteit.
Het zit als een tweede huid om je heen.
Gaan het voor de 4Daagse van Nijmegen gebruiken.

Antwoord van Festivalleggings
Snel bezorgd met leuke mails waarmee je op de hoogte wordt gehouden. Het pakket ligt super kleurig en gezellig in de brievenbus en de leggings zitten heerlijk!

Antwoord van Festivalleggings
Vriendelijk contact en de legging is van heel fijn zacht materiaal. Ik had verwacht dat het van dat glimmende spandex materiaal zou zijn, maar het is heel zacht en van goede kwaliteit. Een aanrader!

Antwoord van Festivalleggings
De bestelling is prima op tijd geleverd. De leggings hebben mooie kleuren en passen perfect.