Festivalleggings Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Toon meer

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Toon meer

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Toon meer

1. Kledingwinkel

De vrolijkste leggings van het universum.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hele fijne stof!!

Snel geleverd! Leggin is van een heel fijn stofje gemaakt :)

26 februari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Minder snel gereageerd, wel net zo fijn als het stofje. Bedankt voor je fijne beoordeling!

De Festivalbazen snappen het helemaal!

Dankzij mijn vriendin kwam ik terecht op deze leuke site van festivalleggings. Zij hadden een legging in hun assortiment die perfect onder mijn carnavalsoutfit past en die heb ik dan ook besteld. Hun manier van benaderen is heel laagdrempelig en uiteraard heel geschikt voor hun doelgroep. Ik ben echter een vrouw van 50+, maar voelde me er ook echt bij thuis.
Na het ontvangen van mijn legging had ik toch wel reden om contact op te nemen met de klantenservice. Ook hier vond en vind ik hun benadering heel prettig. Zij hebben me geweldig goed geholpen en ze mogen trots zijn op hun assortiment en klantgerichtheid. Ik heb alle reden om hier nog eens terug te komen. Dankjewel Festivalbazen, veel succes verder met jullie fijne webwinkel!

16 februari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Wel potverdikkie wat een onwijs fijn bericht! Super leuk dat je hier de tijd voor hebt genomen en bedankt dat je dit hebt willen delen. Festivalleggings is voor alles en iedereen en dus ook mega voor jouw! Kusje

Ik had de verkeerde bril opgestuurd…

Ik had de verkeerde bril opgestuurd gekregen. Zonder problemen meteen de goede nageleverd en ik mocht zelfs de eerste houden!! Top service

4 februari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Ja dat krijg je ervan als je zelf je bril niet hebt opgedaan tijdens het inpakken. Bedankt voor je berichtje, dat wordt erg gewaardeerd!

Top!

Humor op de site, duidelijke uitleg over de maten en snelle levering

29 januari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Hey dat is nou leuk! Dit is precies waarom wij dit zijn gestart, meer lol in ons leven (want het leven moet vooral leuk zijn), vrolijke benen en meer vrolijke mensen. Thanks voor je berichtje! :)

Prima!

Snelle, correcte levering...via de mail goed op de hoogte gehouden.
En super leuke festivalleggings!
Prima kwaliteit...

25 januari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Whoop whoop! Onwijs bedankt voor je fijne berichtje! :)

Top leggings en top service!

Snelle levering, duidelijke info, persoonlijke benadering en behulpzaam. En de leggings zitten heerlijk!

16 januari 2023

Antwoord van Festivalleggings

Mega superduper bedankt voor je fijne beoordeling! Liefde!

De legging was minder gemaakt bij de…

De legging was minder gemaakt bij de bilnaad. Juist voor deze legging rechte strepen verticaal belangrijk als er niet nog n dun lijntje loopt bij je billen

31 december 2022

Antwoord van Festivalleggings

Thanks voor je bericht Anke, zou je ons wellicht een foto kunnen mailen van de legging en hoe deze zit? Dit klink namelijk meer als een productiefoutje welke wij niet hebben gezien. We horen graag van je!

Goede leggings en leuke print

Goede leggings en leuke print. Echter de 12,50 aan verzendkosten zijn absurd.

15 december 2022

Antwoord van Festivalleggings

Hoi Nick, thanks voor de feedback. Enkel betaal je bij ons geen 12,50. Verzenden bij ons is gratis bij een bestelling vanaf 50 euro, daaronder betaal je 6,95. Je bestelling wordt dan binnen 2-3 werkdagen verzonden. Er is een mogelijkheid om op de website een spoedbestelling te plaatsen, hier geldt voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Hier betaal je inderdaad 12,50 voor, maar is zeker niet verplicht en ten alle tijde een optie. Hopelijk maakt dit het wat duidelijker. We zijn blij dat je onze leggings goed ervaart en het leuke prints vind :)

Tot mijn grote vreugde blijven de…

Tot mijn grote vreugde blijven de legging heel goed van kleur en pasvorm zelfs na vele wasbeurten.
Ik vind het ook fijn om ze te dragen bij sporten omdat ze als een tweede huid zitten en nergens afknellen.
De stof is super zacht, heerlijk!
Ik kan ze echt aanbevelen zelfs voor thuis.
Door de vele printvriendelijke ze ook multifunctioneel.
Super goede aankoop dus!!

5 november 2022

Antwoord van Festivalleggings

Thanks Antia voor je fijne bericht

De legging was heel snel binnen

De legging was heel snel binnen. Hij ziet er precies uit zoals op de website, past perfect en zit super lekker! Ik ben dik tevreden!

1 november 2022

Joepie de poepie! Zo fijn zulke blije reacties! Mega thanks Xx

Mooie leggings maar slechte service

Na een hele tijd uiteindelijk de legging binnen. PostNL was de eerste kwijtgeraakt, kan gebeuren. Ik heb contact opgenomen met Festivallegings maar ze reageerden erg traag. Uiteindelijk kreeg ik de belofte dat ze hem nog een keer op zouden sturen. Na een week nog niks binnen, dus ik stuur een berichtje maar krijg geen antwoord. Na een paar dagen valt de legging alsnog op de mat... Waarschijnlijk waren ze vergeten hem de tweede keer te versturen, maar hier was ik niet van op de hoogte gesteld. De communicatie is dus erg slecht. Maar, de legging is mooi! Hele heldere kleuren en zachte stof.

21 oktober 2022

Antwoord van Festivalleggings

Hoi Maaike, tsja wat moeten we hier nou op zeggen? Je hebt namelijk gewoon gelijk. Afgelopen 2 weken is het inderdaad bij een aantal bestellingen misgegaan en zijn er meerdere pakketjes kwijtgeraakt bij PostNL. Super vervelend natuurlijk, vooral voor jou. Hierdoor hebben we even moeten uitzoeken wat er aan de hand was en zijn we in alle drukte niet heel punctueel geweest in het beantwoorden van de berichten, waarvoor excuus. We nemen je terechte feedback mee en gaan ons best doen om het de volgende keer beter te doen. Wel fijn dat je blij bent met de Festivallegging.

Fijne legging voor je feestje!

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus past en binnen no-time op eigen benen kon staan. Goeie kwaliteit ook, ook na 40 keer wassen zijn de poezenkoppen nog helemaal niet uitgelopen. De legging heeft zelfs al twee Lowlandsen overleefd, steevast linksvoor in de bravo dus dat wil wat zeggen. Al met al ben ik tevreden over de kwaliteit en de legging. Misschien een tikkie duur, maar m'n moeder zegt altijd: goedkoop is huurkoop. (Nooit begrepen maar ze zegt 't wel altijd)

18 augustus 2022

Antwoord van Festivalleggings

Wat een poesfijne beoordeling! Ongeloveloos bedankt en wellicht komen we elkaar volgend jaar tegen op Lowland!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snel en kwalitatief goede producten!

10 oktober 2022

Ook snel: Dankjewel!

Topleggings

Topleggings! Feestelijk <3

10 oktober 2022

Antwoord van Festivalleggings

Elke dag is een feest! Thanks

Als een tweede huid!

Heerlijke legging! Heel weekend aangehad na ontvangst.

29 augustus 2022

Antwoord van Festivalleggings

Potverdorie wat een topreview en een topweekend ;)