Var lidt for sent ude med bestilling af en pakke, hvilket gjorde at den først ville blive afsendt om mandagen. Forsøgte at kontakte festkassen og blev efterfølgende ringet op og fik dermed ordren send... Toon meer
Mega rart og nem at finde rundt i. Dog ikke 5 stjerner, fordi der ikke umiddelbart står den antaget leveringsdato. Det ville være rart, hvis man vidste hvor lang til det vil tage for pakken at komme,... Toon meer
Jeg tog til forretningen for at undgå fragtomkostninger, og det viste sig at være den bedste serviceoplevelse, jeg har haft i lang tid. Jeg var løbet tør for strøm på min telefon, og ekspedienten lod... Toon meer
Velkommen til Festkassen.dk - stedet med det brede udvalg, god service og hurtig levering. Festkassen er startet i 2013 og vores mål er kun, at have tilfredse kunder. Har du forslag, ris eller ros til festkassen.dk er du meget velkommen til at kontakte os.
Svejsegangen 6 A, 2690, Karlslunde, Denemarken
Den vare jeg søgte var ikke lige på lager, men man åbnede for at jeg kunne lægge en bestilling ind til senere levering, da jeg også skulle bestille en vare, der kun var få tilbage af - dejlig oplevelse med en god service og varerne er i fin kvalitet
Kontaktede Leif pr telefon og fik en rigtig god vejledning vedrørende køb af melodier.
Hurtige handel som gik som det skulle lige efter min forventning
Rigtige fine vare jeg har modtaget tak og hurtig levering
God service og hurtig levering, bestilte en dag og fik leveret næste dag, handler bestemt hos festkassen igen 😊

Antwoord van Festkassen
Jeg fik den mest utrolige gode service hos Festkassen. Pga leveranceudfordringer fra GLS var der risiko for at min pakke ikke kom til tiden og det var kritisk da den skulle bruges til Fastelavn. Men den utrolig hjælpsomme mand hos Festkassen tog sagen i egen hånd og kørte selv ud med pakken til centralen så den kunne leveres indenfor tiden. TAK! Det reddede fastelavn for min søn.

Antwoord van Festkassen
Meget hurtig levering fra den ene dag til den andre på
Fedt med en sjov og underholdende film med fantastiske skuespillere.