Banner for Fileworld

Fileworld Reviews

8.235
TrustScore 4 uit 5

4,1

Voor een 48-uur service is 0,60 een klantvriendelijke bedrag - het abonnement van 49.95 p/mnd is dat niet en dus moet ik die afschrijving snel zien te voorkomen, want past totaal niet bij mijn behoe... Toon meer

Fileworld is zo'n bedrijf dat je in een duur abonnement laat trappen zonder dat je het door hebt: eerst 0,60 in rekening brengen om vervolgens 49,95 per maand te factureren. Als je er dan vanaf wil... Toon meer

Ik had een probleem waar ik me zorgen over maakte, maar dit werd snel en professioneel opgepakt door de klantenservice. Na contact kreeg ik duidelijke uitleg en werd de situatie meteen opgelost. Fijn... Toon meer

Converteren van epub naar pdf ging goed. Goed betaalbaar met duidelijke uitleg over abonnement en opzeggen hiervan. Opzeggen ging eenvoudig.

1. Softwarebedrijf

FileWorld is your online Swiss-army knife for files. From a single, intuitive interface you can convert, compress, sign, translate, summarise and otherwise transform PDFs, images, videos, presentations, fonts and more. All processing happens on encrypted, GDPR-compliant servers, and every file is automatically deleted after completion, so privacy is built in by design. Real people answer every support request within 24 hours, and users consistently praise our clear interface and fast results. Join them and experience effortless file workflows today.

Goed

TrustScore 4 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.235)

7.216 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Simpel in gebruik

Het is simple in het gebruik, en ook snel. Niet eerst wat anders downloaden of installeren en zo. Je wist meteen wat het zou kosten en je kon meteen betalen.

6 juni 2026

Werkt vlot

De verwerking liep zeer snel

5 juni 2026

Hallo,

We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad, hartelijk dank.

Tot ziens,

snel en goed

6 maart 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve beoordeling te delen.

Afzetters

1 bestanden willen omzetten, hiervoor 0,60 cent betaald. Bestand is gewoon zwart, dus deed nog niet eens wat het moest doen. Vandaag krijg ik een transactie binnen van 39,90? Voor 1 bestand? Stond ook niks bij voor abonnementen.. en gaat zomaar ineens geld van mijn rekening af.. afzetters..

Hallo,

Jammer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. De abonnementsvoorwaarden worden tijdens de betaling transparant weergegeven.
Omdat deze review anoniem is, kunnen wij uw klantaccount niet identificeren. Neem gerust contact op via support@fileworld.co, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

The Fileworld Team

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk. Geen abonnement en faire prijs per download.

Goedendag,

Bedankt voor uw beoordeling en uw vertrouwen!

Top ervaring

Top ervaring

Hallo,

We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring. Hartelijk dank.

Tot ziens,
Het Fileworld-team

Nasty way of getting money

Nasty way of getting money . And too much for what it is doing for you. I hope their happy with the stolen money.

15 mei 2026

Dear Martijn,

We regret your experience with us. Our pricing is laid out in full for every user, before any payment is confirmed. Your case has been fully resolved and your refund has been processed. We hope this restores your confidence in us.

Feel free to reach out at support@fileworld.co anytime.

Kind regards,
The Fileworld Team

Beste Nicolette,

De betaling van €0,60 biedt toegang tot een volledige proefperiode van 48 uur, waarmee u al onze functies kunt ontdekken. Dit stelt ons in staat een hoogwaardig en betrouwbaar service te blijven aanbieden. Ons team heeft contact met u opgenomen en staat klaar om u verder te begeleiden via support@fileworld.co

Het Fileworld-team

Ik wil helemaal geen abonnement

Ik wil helemaal geen abonnement, ik heb 1 keer jullie site gebruikt daar geloof ik nog geen euro voor betaald en schrijven jullie elke keer 39,95 af van mijn rekening.
Ik wil een terugbetaling en stopzetting abonnement
C.J. Wenneker

2 juni 2026

Beste Claire,

U bevindt zich binnen onze terugbetalingsperiode en wij zijn dan ook verheugd te bevestigen dat uw terugbetaling op eenvoudig verzoek is verwerkt.
Laten we er echter op wijzen dat onze voorwaarden volledig transparent worden weergegeven vóór elke betalingsbevestiging.

Ons team blijft te uwer beschikking via support@fileworld.co.

Prima

Prima, snel en goedkoop overzetten van pdf naar Word

6 februari 2026

Je zet iets om voor €0,60 en voor je…

Je zet iets om voor €0,60 en voor je het weet schrijven ze €40 euro van je af. Het zijn oplichters!!!! Niet bij hun iets omzetten. 😡😡😡

29 mei 2026

Beste Wout,

Wij hebben uw situatie met de grootst mogelijke aandacht behandeld en de terugbetaling is verwerkt. Onze tariefvoorwaarden worden volledig transparent weergegeven vóór elke betalingsbevestiging, inclusief de automatische omzetting naar een abonnement na de proefperiode indien niet geannuleerd. Wij hopen dat deze snelle oplossing uw vertrouwen herstelt en blijven altijd beschikbaar via support@fileworld.co.