Det här företaget har verkligen en kundservice som sticker ut! Jag fick en otroligt snabb respons och hjälp med mina frågor och funderingar. Likaså leveransen av varorna gick snabbt: jag gjorde en bes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra service. Återkoppling redan efter två timmar ned förslag till lösningar och offert. Företaget har kompetens för olika filter i olika vattenmiljöer; bräckt vatten, insjövatten, borrade brunnar mm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Seriöst och mycket bra service. Bra beskrivning på paketet av vattenprovet. Sen när provet var klart så blev jag uppringd av labbet som gjort vattenanalysen. Han gick genom allt och förklarade tydligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag köpte ett vattenfilter Cintropur NW25 Trio för 1½ år sen och är väldigt nöjd. Jag bytte ut ett annat sorts filter som jag inte var nöjd med, och tycker att detta filter är mycket bättre. Filtret v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Filtreratvatten.nu är en svensk specialist på vattenfilter och vattenrening för egen brunn, regnvatten och sjövatten. Vi hjälper villaägare, fastighetsägare och fritidshusägare att säkerställa rent och välsmakande dricksvatten genom effektiva och driftsäkra filtersystem anpassade för nordiska vattenförhållanden. Vi erbjuder smarta vattenreningslösningar utan backspolning - ett populärt alternativ för dig som söker ett kostnadseffektivt vattenfilter med låg underhållning. Våra system är enkla att installera och sköta själv, samtidigt som de effektivt reducerar problem som järn, mangan, kalk, dålig lukt, missfärgning och andra vanliga kvalitetsproblem i brunnsvatten. Oavsett om du behöver järnfilter, manganfilter, kalkfilter eller partikelfilter hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just ditt vatten. Är du osäker på vad ditt vatten innehåller? Vi erbjuder ackrediterade vattenprov och vattenanalyser som utförs av Eurofins laboratorium. Med ett professionellt vattenprov får du tydlig information om vattenkvalitet, bakterier, metaller och kemiska ämnen. När analysen är klar går våra erfarna vattenrådgivare igenom resultatet tillsammans med dig och rekommenderar en skräddarsydd vattenreningslösning baserad på faktiska mätvärden. I vårt sortiment hittar du även Cintropurs vattenfilter, filterpatroner, förbrukningsvaror och tillbehör för både privatpersoner, företag och återförsäljare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och möjlighet till offert vid större beställningar. Hos Filtreratvatten.nu får du personlig rådgivning, teknisk kompetens och trygga lösningar för långsiktigt hållbar vattenrening. Vi finns tillgängliga via telefon, e-post och chatt och stöttar dig hela vägen från vattenanalys till färdig installation.
Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Filtreratvatten
Kunnig och trevlig affär. Blixtrande snabb leverans .

Antwoord van Filtreratvatten
Ingen notis om leverans. Jag fick själv leta upp vart det levererats. Så fruktansvärt dåligt. Blir nog köp någon annanstans om det inte ändras speditör. Det var inte första gången

Antwoord van Filtreratvatten
Enkelt att beställa och närvarande kundservice om så behövs.

Antwoord van Filtreratvatten
Råkade beställa fel filter , men kundservice i toppklass löste det på bästa sätt ! Rekommenderas verkligen !

Antwoord van Filtreratvatten
Snabb behandling av order och en snabb leverans.

Antwoord van Filtreratvatten
Hurtig og professionel. God guidance og altid en tegning med når der bliver avanceret.

Antwoord van Filtreratvatten
Köpte en NW25 trio till vårt landställe, supernöjd! Hade lite färgat vatten tidigare med e-coli, men efter ett nytt vattenprov är det borta 🤗 bra service!

Antwoord van Filtreratvatten
Smidig process och sjukt bra service!
Vi har ett sommarställe där vi upptäckte mycket humus i, och färgat vatten. Fick snabbt kontakt med Mathias på Filtreratvatten som guidade mig genom hela processen, köpte ett kombifilter NW32 komplett. Fem av fem!