JMS-Vattenrening Reviews

1.079
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thomas och Niklas i Norrköping är så otroligt serviceminded. Utam dem i Norrköpingskontoret hade jag köpt mina varor på annat håll då ni tyvärr är lite dyra.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Servicekillen gav ett pålitligt intryck. Verkar kunna vad han talar om. Negativt var avbokning från er för första bokade tillfället, fick bokas om till senare. Fick tips om stickor som mäter pH-vä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi köpte vattenfilter som tog bort järnsmaken i vattnet från våran djupborrade brun. Hembesök och vattenanalys samt en förklaring av analysen var mycket välkommet. Installation ser proffsig ut oc... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej, tycker det tog lång tid att få svar på mätresultaten från JMS.först efter kontakt med N.Eriksson kom det fram att svaren på provet blivit liggande och ej vidare befordrats till undertecknad.dett... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Waterfilterleverancier
  2. ook in
  3. Loodgieter
  4. Waterleidingwerken
  5. Waterzuiveringsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.079)

272 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverera filter som gör jobbet,mitt…

Leverera filter som gör jobbet,mitt vatten luktar fortfarande metan.
Och hålla eran offert som inte heller är gjort.
För mig blev det 40%dyrare än sagt!
För ett ej fungerande system.

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tråkigt att höra att du inte är nöjd. Vi kan inte se att vi har fått in någon felanmälan till vår kundtjänst gällande problemet. Kontakta oss gärna så att vi får möjlighet att undersöka anläggningen och reda ut både funktionen och kostnaden.

Snabbt jobb

Snabbt jobb, bra service.

21 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både vårt arbete och servicen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Orimligt stora påslag på material

Vi bad om en offert på installation av ett filter. I offerten fanns kostnaden för filtret och montaget 65000kr. Det stod att kostnader för material tillkommer. När vi frågade hur mycket materialet skulle kosta fick vi svaret att det gick inte att säja i förväg. När vi fick fakturan var den på 80000kr. När vi jämförde deras pris på materialet med listpriser visade det sig att de de gjort påslag med 100- 200%. Vi känner oss lurade. Hur ska man kunna jämföra olika offerter när de mörkar sina påslag, där de gör den största vinsten. När vi bestred fakturan var de mycket otrevliga. Vi delbetalade fakturan med 20% påslag på materialet, vilket vi tyckte var rimligt, och skickade in en skriftlig bestridan, men de skickade bara en inkassovarning till oss.

28 september 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. Vid införsäljningen har vi varit tydliga med att kostnad för installationsmaterial tillkommer utöver offertpriset. Prissättningen på material följer våra leverantörers rekommenderade konsumentpriser.

Vi tar samtidigt till oss av synpunkterna kring kommunikationen och beklagar om bemötandet i den fortsatta dialogen inte upplevdes som professionellt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behövde ny pump och den fanns på hyllan…

Behövde ny pump och den fanns på hyllan bara att hämta toppen

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att vi hade rätt pump på hyllan och att du kunde få med dig den direkt. Tack för att du valde oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service o tiigänglighet.

Bra service o tiigänglighet.
Priset är fortfarande väl högt.

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du är nöjd med vår service och tillgänglighet. Vi tar självklart även med oss din synpunkt kring priset.

Avkalkningsfilter

Kompetent personal och jättetrevliga

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du upplevde vår personal som både kompetent och trevlig. Tack för förtroendet!

Oseriöst företag

Oseriöst företag, hur man har mage o ta betalt 4250 för knappt en timme. Jag köpte filtret när ni hade filial i Jönköping. I min mening så skaffar man väl samarbetspartners I Jönköping.

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever kostnaden som hög. Priset för ett servicebesök omfattar mer än enbart tiden på plats. Vi tar även med oss din synpunkt kring lokal service.

Lukt av Svavelväte

Att vattnet blev bra, och inte luktar illa längre.

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att vattnet nu är bra och att den dåliga lukten är borta. Tack för att du valde oss!

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och vår kompetens.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det låter bra först

Det låter bra först , men sen kommer chocken dvs räkningen

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att kostnaden är en viktig del av helhetsintrycket och beklagar om priset kom som en överraskning. Vår ambition är alltid att vara tydliga kring både lösning, omfattning och kostnader så att kunden känner sig välinformerad genom hela processen.

Tack för din återkoppling – den hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra vår kommunikation.

Med vänliga hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thomas och Niklas i Norrköping är så…

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för dina fem stjärnor och fina ord! Vi uppskattar även din feedback kring våra priser och tar den med oss framåt.

Med vänliga hälsningar

Mycket bra.

Bra kommunikation och snabb service.

18 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och den snabba servicen. Tack för att du valde oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag tycker att serviceavtalet är…

Jag tycker att serviceavtalet är hutlöst dyrt. Om man struntar i service kan man i stället köpa ett nytt system var 4-5 år.

17 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi förstår att kostnaden för ett serviceavtal kan upplevas som hög. Syftet med regelbunden service är att säkerställa att anläggningen fungerar som den ska över tid och att eventuella problem kan upptäckas i ett tidigt skede. Vi tar samtidigt med oss din feedback kring prissättningen.

Perfekt utfört service

17 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med servicen och arbetet vi utfört.

Trevlig o kompetent personal

Trevlig o kompetent personal

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde vår personal som både trevlig och kompetent. Tack för förtroendet!

Trevligt bemötande

14 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Bästa leverantören

Bästa leverantören.
Ställer upp och löser problemen.
Rekommenderas starkt

Antwoord van JMS-Vattenrening

Stort tack för de fina orden och din starka rekommendation! Vi är väldigt glada över att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat hjälpa till när det behövts. Det betyder mycket för oss!

Trevlig personal

Trevlig personal, kom på utsatt tid.
Minus: har fått 2 mail om att det är dags att göra service efter utförd service.

19 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår personal och att allt gick enligt plan. Vi beklagar de felaktiga servicepåminnelserna efter utförd service och tar med oss detta för att se över våra utskick. Tack för att du uppmärksammade oss på det!

Filtret funkar bra

Som helhet har allt funkat bra och vattnet är mycket bättre.

11 augustus 2026

Antwoord van JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att allt har fungerat bra och framför allt att ni upplever en tydlig förbättring av vattnet. Det är precis det resultat vi vill uppnå!

Dit is Trustpilot