Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste coach ❤️ Jeg starte mit forløb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvæk i forløbet. Helt fra den første dag har jeg følt mig special som menneske med en personlig video besk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen det værste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, så man tror d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse hos Gustav har været helt igennem fantastisk! Udover mega lækre opskrifter og en skide god træningsplan, har Gustav været utrolig støttende, opmærksom, motiverende og ikke mindst utrolig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Geschreven door het bedrijf

FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig træning, online forløb, coaching, kostplaner og træningsprogrammer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan helt klart anbefales! 🤩

Jeg har været i et 4 måneders forløb ved Gustav siden nytår, og er virkelig glad for de resultater jeg har opnået! Og har virkelig fået motivationen og redskaberne til selv at fortsætte. Opskrifterne er virkelig gode, og noget jeg helt klart vil fortsætte med at bruge, fordi det netop er så almindeligt mad man skal lave. Og træningen passede perfekt ind i min hverdag, og tog ikke ret lang tid, så der også var tid til lidt ekstra motion ved siden af. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte Gustav og har virkelig fået den støtte og support jeg har haft brug for. Og når der skete en lille fejl blev der rettet op på den med det sammen, så virkelig god service også! 😊👍🏻

12 mei 2021

Kæreste Louise ❤️
Tusind tak for din fine anmeldelse, og hvor gør det mig bare glad at høre du har nydt tiden sammen med mig, for jeg har virkelig også nydt tiden sammen med dig!❤️
Du kan virkelig være stolt af dig selv, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at din nye livsstil er kommet for at blive!❤️
Tusind tak for den tillid du har vist mig, i at jeg måtte være din coach!❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fortryder ikke et sekund!

Jeg har været hos Gustav i et år, og jeg har tabt, lige omkring 30 kg. Vi har en lille krudtugle på 2år,så der har ikke været meget overskud eller tid til træning. Derfor, er jeg vild med Gustavs tilgang til kosten. Hans opskrifter er vildt lækre!!! Selvfølgelig er der nogen, som ender som yndlingsretter, men det hele, er virkelig lækkert! Der er intet gråt og kedeligt slankemad!!! Og det betyder meget!!
Gustav motivere på en fantastisk måde og han gir et spark, når man har brug for det! Vil klart anbefale ham!!

12 mei 2021

Kæreste Stine❤️
Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse, og tak for de søde ord❤️ Der skal være plads til at investere i sig selv, også selvom man har massere at se til i sin hverdag, og her er det vigtigt at fokusere på det man netop kan gøre noget ved, og det man kan tilpasse til sin egen hverdag❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe stor tak til Gustav og hans team…

Kæmpe stor tak til Gustav og hans team for virkelig gode opskrifter og ikke mindst support i forbindelse med kostomlægning og vægttab.
Virkelig god måde at blive motiveret på, da dialogen er meget tæt ♥️

3 mei 2021

Kæreste Janne❤️
Tusind tak for din søde anmeldelse, og jeg er så glad for at jeg kunne være med til at give dig nogle gode redskaber til at få et sundt forhold til maden❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop gennemgået to forløb i…

Jeg har netop gennemgået to forløb i streg: Et bulk- og cuttingforløb. Begge dele var meget udviklende for mig, og Gustav og hans team gav mig lige præcist det, jeg havde brug for. Jeg har haft en hel del fokus på både kost og motion i omkring 20 år, så jeg er ingen nybegynder. Men jeg har aldrig haft et personligt tilpasset program. I kender godt det med, at man kan sidde fast i nogle vaner, ikke? ... og de kan sagtens hænge ved i 20 år. 😅 Men jeg må sige, at det jeg har fået hos Fitnessnu var lige det, jeg havde brug for for at komme ud af mine 20-årige vaner!
Det var hele investeringen værd, og jeg er sikker på, de nye vaner varer ved på en bedre og mere tilpasset måde end før.
Alle de bedste anbefalinger her fra. 😍

2 mei 2021

Hej Esben!💙
Jeg er så glad for den tid vi to har haft sammen, og det betyder rigtig meget for mig at du føler det har været en udviklende rejse sammen!🙏🏼
Vaner er noget af det sværeste at bryde, og især alene, så jeg er glad for at vi kunne gøre det sammen, og de nye vaner er kommet for at blive!🤩
Stort knus og kram Gustav💙

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan klart anbefales!!

Jeg har netop afsluttet et online forløb hos Gustav på 6 mdr. og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, længe! Det er nogle rigtig lækre kostplaner som jeg har fået, og det er "almindelig" og lækker mad, som er til at overskue at handle ind til samt lave. Og trods nedlukning af fitness centre har det ikke være noget problem at træne hjemme OG alligevel opbygge muskler, uden al verdens grej. Gustav er god til at bakke en op undervejs så man ikke falder. Prisen for forløbet var overkommeligt, og man kan beholde sine kost og træningsprogrammer til evig tid. Varme anbefalinger herfra!!

29 april 2021

Kæreste Emma!❤️
Hvor bliver jeg bare helt varm om hjertet af at læse din søde anmeldelse, og jeg er så glad for at du har været glad for vores rejse sammen!❤️
Jeg lægger stor vægt på at det skal være almindelig mad, og overskueligt, så det betyder meget for mig at du siger❤️
Nedlukningen skal og må ikke være en stopper for at vi kommer i mål, og det blev det heller ikke!🙏🏼

Kan ikke anbefales.

Jeg har haft et forløb hos Gustav fra et stykke tid siden.
Synes det var upersonligt, følte ikke han var til stede.
Derfor forlængede jeg heller ikke forløbet mere end de tre måneder jeg desværre var bundet til.
Jeg kan ikke anbefale Gustav.

29 april 2021

Hej EA
Jeg bliver virkelig ked af din anmeldelse, og ked af at du føler det har været et upersonligt forløb😔
Som tidligere nævnt, så ligger jeg utrolig meget tid i mit arbejde, netop for at gøre det personligt og skabe et bånd til min klient❤️ Derfor bliver jeg også trist når du siger at det ikke er noget som du kan anbefale😔❤️
Der er ikke noget jeg hellere vil end at udvikle mig, og blive bedre, så jeg er lidt ked af at du først skriver til mig så lang tid efter😔
Med venlig hilsen Gustav

Jeg har været hos Gustav i 3 måneder❤️

Jeg har været hos Gustav i 3 måneder og det har været de bedste 3 måneder længe! Skræddersyet kostplan og skræddersyet trænings program gjorde, at mit stram op forløb var helt fantastisk. Gustav er hamre god til at justere sig, er motiverende og utrolig støttede coach❤️ Han gjorde, at man havde lyst til at forsætte og lyst til at give den endnu mere gas!
ALLE burde have Gustav som en kickstarter til en livsstilsændring❤️
Tak for alt og hvis man sidder og tøver, SÅ KOM IGANG! Du kommer IKKE til at fortryde det❤️

26 april 2021

Kæreste Sabina❤️
Tusind tak for din anmeldelse, og jeg bliver helt varm om hjertet når jeg læser dine søde ord❤️ Jeg er så glad for at jeg kunne være med til at give dig de bedste 3 måneder! Og du skal vide at du altid er velkommen hos mig igen❤️

Upersonligt

Skuffende og upersonligt.
Da jeg startede mit forløb, snakkede jeg med en mand (som ikke var Gustav) og jeg fortalte at jeg gerne ville opbygge muskler med fokus på øvelser der kunne gøre min numse lidt større. Jeg blev forsikret om at trænings programmet blev som jeg ville have det. En enkelt squat øvelse blev det til. Jeg har efterfølgende fået MEGET mere ud af at se trænings videoer på YouTube (som i øvrigt er helt gratis)!
Jeg kan nikke genkendende til de upersonlige og overfladiske beskeder, det var også sådan jeg havde det.
Gustav er rigtig god til at promovere sig selv, og god til at male et glansbillede af hans forløb.
Jeg synes, at det er alt for overvurderet og overpriced!

20 april 2021

Hej MM
Jeg bliver virkelig trist af din anmeldelse, og det at du føler at det har været skuffende og upersonligt😔 Som tidligere nævnt, så ligger jeg utrolig meget tid i mit arbejde, og jeg er ked af at du føler du kunne have fået det hele meget bedre andetsteds😔❤️ Kan jeg ikke få dig til at skrive til Online@Fitnessnu.dk så vi kan finde en løsning sammen
Med venlig hilsen Gustav

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste jeg har gjort i mit liv❤️

Gør det siger jeg bare...😊 jeg har aldrig haft den følelse af selvtillid, selvværd, stolthed og ikke mindst følelsen af at “lykkes” som jeg har nu også er jeg kun lidt over halvvejs i mit forløb. Gustav er simpelhen fantastisk🥰 han har lavet super lækre og velsmagende opskrifter og med hans uundværlige bøger bliver man inspireret og ikke mindst motiveret til at gå all in og ændre sin livstil. Gustav svarer altid med nogle super dejlige beskeder der er både motiverende og positive😍 jeg taber gennemsnitlig mellem 1 til 2 kg. Pr. Uge mit mål er 10 kg. Jeg mangler på nuværrende tidspunkt 1,8 og har stadig 5 uger af mit forløb til bage💪😍 Love it❤️ Tak for Gustav❤️

19 april 2021

Kæreste Litta❤️
Hvor er jeg bare glad for din anmeldelse, og det betyder så meget for mig at jeg har kunne være med til at give dig mere selvtillid, selvværd og stolthed!❤️😍
Du kan virkelig også være stolt af dig selv, for du gør det fantastisk, og de resultater du opnår har du så meget fortjent!❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste, som jeg længe har gjort

Jeg havde i længere tid debatteret med mig selv om, hvorvidt jeg skulle investere i dette, da jeg var meget usikker på, om jeg ville komme til at fortryde det, men det har jeg på ingen måde gjort !!
Mit forløb hos den skønneste Gustav lakker mod enden, og WOW - det har været det hele værd (og med mere til). Jeg er inderligt glad for, at jeg valgte et forløb hos netop Gustav. Han er simpelthen en fantastisk coach. De planer, han har lavet til mig, er simpelthen så gode, og jeg har gennem dem fundet en madro. Gustav er herudover den mest støttende og motiverende person, der har været der for mig hele vejen gennem forløbet. Han er virkelig optimistisk og nærværende, selv over besked, hvor han i øvrigt svarer hurtigt på ens beskeder og eventuelle spørgsmål.
Hele dette forløb har ændret min vægt, min træning, mit sind, mine sovevaner, min måde at leve på og meget mere. Alt, hvad jeg har lært af Gustav, er noget, som jeg alt sammen tager med mig videre i livet.

Skulle nogen derfor stå i samme situation, som jeg gjorde, og være meget i tvivl ift., om det er det rigtige eller ej, kan jeg kun sige, go for it.

16 april 2021

Smukkeste Laura ❤️
Hvor bliver jeg bare glad for din anmeldelse, og jeg plejer at sige at de bedste investeringer man kan gøre, det er investeringerne i sig selv!❤️
Det at vi to i samarbejde har kunne komme så langt, og også fundet en madro, det er jo bare guld værd! Og ikke nok med det så har du også opnået så mange andre positive ting, som man jo kun kan blive glad af!❤️
Du er så livsbekræftende! Tak for dig!❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale et forløb✨

Fantastisk, støttende og lærerigt forløb!
Med gode værktøjer til et liv i balance.

15 april 2021

Kæreste Johanne❤️
Jeg bliver helt varm indeni af din anmeldelse, og jeg er så glad for at jeg har kunne være med til at give dig nogle værktøjer som du kan bruge til at skabe den balance i livet som du virkelig fortjener❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil til hver en tid anbefale…

Jeg vil til hver en tid anbefale FitnessNU til andre. Gustav er SÅ motiverende og inspirerende som coach, man føler sig set og hans feedback ser jeg frem til hver mandag. Man modtager de lækreste opskrifter som passer ind i en travl hverdag med to små børn. Jeg er KÆMPE fan og jeg er bare SÅ glad for at jeg har truffet beslutningen om at ændre mit liv.

Kæreste Kris❤️
Det betyder virkelig meget for mig, både din anmeldelse, men også din anbefaling skat❤️ Så glad for at du også kan lide planerne og føler at de passer godt ind i en travl hverdag, så der både er plads til at fokusere på sig selv og sine børn❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk online forløb hos Gustav Salinas…

Er snart færdig med et Online forløb hos Gustav. Og hvilket forløb. Gustav har været fantastisk motivator for mig, en fantastisk støtte, og han har altid haft tid til at skrive og opmuntre end hvis der har været behov for dette. Rigtig godt madprogram samt træningsprogram. Hele dette forløb har ændret min vægt, min træning, mit sind, mine sovevaner med mere. Tusinde tak Gustav du har været med til at gøre forskellen for mig, været med til at ændre min psyke, min vægt og du har været med til at gøre, at jeg har fået lyst til at træne igen, og gør det nu med glæde 4-5 gange om ugen, da jeg nu kan mærke forskellen. Du har været den som har fået mig godt i gang, rejsen er ikke slut, men jeg er så klar til at fortsætte de sunde vaner, samt den gode træning. Måske vi ses igen. Jeg ved du er lige om hjørnet. Til alle jer som overvejer et forløb hos Gustav kan jeg kun sige -Meld jer, jeg er sikker på I ikke vil fortryde - han gør forskellen :-) slutteligt Kære Gustav jeg vil komme til at mangle de ugentlige hyggelige mails fra dig Gustav. Du kan kun være stolt af dig selv.

Kæreste Susanne❤️
Jeg er så smigret over at høre hvor glad du er for forløbet, og jeg kan love dig for at jeg virkelig er taknemmelig for at jeg må være din coach, og den tillid du viser mig, betyder så meget for mig❤️
I forbindelse med en livsstilændring så ændres langt mere end bare vægten og udseende, for der sker en stor udvikling mentalt samtidig også!❤️
Dine søde ord betyder så meget for mig, og jeg håber aldrig den sidste dag kommer!❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For din egen skyld, tøv ikke med at kontakte ham! :)

Har været i gang ved Gustav i snart 4 måneder nu og afslutter snart mit forløb. Kan ikke siget andet end jeg aldrig har fortrudt og er SÅ glad jeg valgte at tage ham som coach!

Har tabt snart 8 kg og mange centimeter; og man lære virkelig hvordan man kan spise godt og hvordan man træner optimalt.

10/10 ville gøre det igen!!! ♡

Kæreste Ida❤️
Tænk der allerede er gået 4 måneder og vores forløb snart er ved vejs ende😔 Men tiden går jo hurtigt når man har det godt, og på bare 4 måneder har du tabt dig 8kg og formet en vidunderlig krop!❤️😍 Du kan virkelig være stolt af dig selv!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde i 1 år gået og drømt om at få et…

Havde i 1 år gået og drømt om at få et online forløb hos søde Gustav 🥰 og det kan jeg kun anbefale varmt at andre også gøre🙏🌹
Han er for det første super dygtig til det han gør, men Gustav er bare super sød og har et hjerte af guld ❤👌
Han er fyldt med overskud og få en til at føle sig super special ❤❤🥰
Lækkere opskrifter og super nemme at lave❤ og svare en med det samme❤❤🌹
20 ⭐ til søde Gustav ❤👌

Smukkeste Amina❤️
Jeg bliver helt smigret af din anmeldelse skat, og de 20 stjerner de varmer utrolig meget!😍
Jeg er så glad for at jeg må være en del af din rejse, og være med til at skabe et nyt forhold til kosten!❤️

Den bedste beslutning

Den bedste beslutning! Jeg havde længe tænkt på at jeg gerne ville tabe mig, blive strammet op og få mere energi, men med to børn på 3 år og 10 måneder var der ikke meget energi at tage af. Efter anbefaling af Gustavs forløb udfyldte jeg kontakt formularen og blev ringet op af en utrolig venlig medarbejder. Vi havde en god dialog, og jeg startede derefter på et 12 ugers forløb. Kostplanen tager hensyn til at vi er en småbørnsfamilie, så det skal være let/hurtigt at lave og noget, som vi alle kan spise uden særlige produkter, der kun kan fås ét sted. Mine træningsplaner har været lette at overskue, hurtige at lave med to børn i leg ved siden af mig på gulvet og så skaber de resultater. Jeg har 2 uger tilbage og har tabt alle graviditets kilo og er blevet strammet op præcis som jeg ønskede det. Undervejs har Gustav været en rigtig god coach som har støttet mig når energien har været lav, været god til at hive mig op igen, hvis jeg er faldet i, motiveret mig til at fortsætte min nye livsstil og givet mig opmuntrende og søde ord med på vejen. Det er helt klart den bedste beslutning jeg har taget længe, en beslutning om at investere i mig selv og gøre noget godt for mig selv og at købe Gustavs stram op forløb har været den helt rette løsning for mig!

Kæreste Signe❤️
Den bedste beslutning!😍 Ja den bedste beslutning det er at investere i sig selv, og jeg er så glad for at jeg blev inviteret med!❤️
Det at have børn at tage sig af samtidig behøver ikke at være en hindring i at fokusere på sig selv, men det handler nemlig bare om at tilpasse sin egen hverdag til det, og det er jeg glad for at vi kan gøre sammen❤️
Du kan virkelig være stolt af dig selv, og hvor meget du har udviklet dig skat!❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan til enhver tid anbefale Gustav…

Jeg kan til enhver tid anbefale Gustav som coach. Man kan altid skrive til ham og han svarer altid tilbage, samt han kommer med opmuntrende kommentar.
Kostplanerne er lækker mad, og det man skal bruge til madlavningen kan købes i almindelige butikker. Træningsplanen får man sved på panden af, så man virkelig føler man får udrettet noget.
Jeg har aldrig fortrudt at jeg har Gustav som coach.

Antwoord van FitnessNu

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder utroligt meget for mig at du vil anbefale mig til andre❤️
Jeg er glad for at du kan lide kostplanerne, for jeg ligger virkelig også vægt på at det skal være let tilgængeligt og overskueligt, ligesom træningsplanen❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Gustavs forløb

Jeg kan varmt anbefale, at tage et online forløb med Gustav! Kostplanene er vildt lækre og sat sammen efter ens egen præferencer for hvad man kan lide, og det samme et træningsprogrammerne. Det hele er nemt og lige til, og han er der når man har brug for ham. Fantastisk støtte og opbakning fra Gustav, og så er hans positivitet super smittende. Noget jeg virkelig godt kan lide ved has forløb, er at man ikke får skæld ud og en løftet pegefinger, hvis man misser en træningsdag, eller er kommet til at falde i med maden. I stedet hjælper han en på rette spor igen. At være på hans online forløb er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og kan varmt anbefale det til andre 😊

Kæreste Mette❤️
Tusind tak for din søde anmeldelse og anbefaling, det betyder utrolig meget for mig!❤️
Det skal være en fin balance i det hele, og det nytter ikke noget at blive skældt ud, for det er menneskeligt at falde, og det handler bare om at rejse sig efterfølgende igen❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et forløb med Gustav Salinas kan varmt…

Et forløb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formår at møde sine online klienter præcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer på spørgsmål indenfor 24 timer.Super lækre kostplaner, som altid kommer til tiden, er lette at lave, alt kan købes i almindelige supermarkeder. Derudover er træningsplanerne skræddersyet til éns behov og lyst, så man vælger selv præcis hvor meget man vil træne.
Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos ham - for ens egen skyld.

Kæreste Karin❤️
Hvor er jeg glad for din anmeldelse samt anbefaling for det er virkelig noget der varmer mit hjerte❤️ Jeg er virkelig også glad for at du kan mærke den energi og tid jeg sætter til at lave planerne, for det betyder meget for mig at det er let tilgængeligt og overskueligt både træning og kosten❤️

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Forkert bog

For det første blev pakken leveret til den forkerte pakkeshop men jaja det overlever jeg sagtens.
Derefter åbner jeg pakken og har så modtaget det helt forkerte, altså den forkerte bog end den jeg faktisk havde købt og glædet mig til

Kæreste Emma❤️
Jeg er virkelig ked af at du modtog dem forkerte bog, men jeg er glad for at vi har fået løst problemet❤️