Verdens bedste coach ❤️ Jeg starte mit forløb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvæk i forløbet. Helt fra den første dag har jeg følt mig special som menneske med en personlig video besk... Toon meer
Simpelthen det værste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, så man tror d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et forløb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formår at møde sine online klienter præcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer på spørgsmål indenfor 24 timer.Super lækre kostp... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig træning, online forløb, coaching, kostplaner og træningsprogrammer.
Denemarken
- 71992228
- Online@fitnessnu.dk
- fitnessnu.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Det bedste jeg nogensinde har gjort for migselv.
Jeg har været onlineklient hos Gustav og FitnessNu i næsten 9 måneder. Og jeg har tabt mig over 34 kilo. Jeg har stadig et stykke vej endnu, mit samlede vægttab ender med at være på over 50 kilo!
Da jeg havde udfyldt kontaktformularen, blev jeg ringet op af en af Gustavs medarbejdere, som fortalte lidt om hvad jeg kunne forvente af forløbet. Det gik lidt stærkt, men jeg følte ikke at jeg blev presset til noget jeg ikke ville.
Efter et par dage fik jeg en kostplan, træningsplan og den første besked. Derefter er det gået over stok og sten.
Jeg oplever Gustav og hans team, som værende utrolig kompetente. Jeg er en af dem der har brug for en del opbakning og kontakt. Og dét får jeg. Jeg har kontakt med Gustav min. 2 gange om ugen (tale- eller videobeskeder). Jeg modtager også tekstbeskeder indimellem.
Den personlighed, hjertevarme, empati og kærlighed Gustav besidder oser ud af de beskeder jeg modtager. Jeg har været så heldig at mødes med ham en gang (og har en aftale med ham i næste uge), så jeg véd at det er sådan han er. Gustav tror på mig, når jeg ikke selv gør det. Han samler mig op, når jeg er nede.
Det har været livsændrende for mig, at starte hos Gustav og hans team. Jeg holder mere af mig selv, er gladere, sundere og har mere energi og overskud. Takket være Gustav er jeg på vej mod at blive normalvægtig.
Det er klart, at man gør langt størstedelen af fodarbejdet selv. Det er op til én selv at få trænet og spist rigtigt. Hvis man forventer en magisk “kur” eller at det hele sker af sig selv, så skal man nok ikke vælge Gustav eller nogen anden onlinecoach. For det er benhårdt arbejde, både fysisk og mentalt. Men med Gustav og hans team i ryggen, er det ikke noget problem.
Hvis jeg kunne give flere stjerner, så gjorde jeg det. For at starte hos Gustav er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

En skuffende oplevelse...
Samlet set har det været en lidt blandet oplevelse.
Jeg har ændret min kost og fået nogle principper med på vejen, som er lette at forholde sig til og følge. Så det må den ene stjerne deroppe skinne for.
Jeg synes dog også der har været en del knapt så gode ting undervejs.
1: Der dukkede madvarer op i kostplanen som jeg ellers havde skrevet, at jeg ikke spiste. Dette skete hver måned, så jeg opgav lidt.
2: Nogle af opskrifterne var umulige og totalt usammenhængende mængder, f.eks. 800 gram kylling til 400 gram dej skulle rulles til pizzasnegle, eller at jeg skulle spise en halv rosin til et måltid.
3: Da jeg måned 2 skrev at jeg ikke kunne lave Bulgarien split squat fordi jeg ikke kunne stå med al min vægt på mit dårlige knæ, blev jeg noget overrasket over at måned 3 bød på hele 3 forskellige lunges som jo indebærer samme problematik. Det slog mig virkelig ud og jeg følte lidt, at det var et program alle nok fik, for hensyn til knæskade eller tidligere måneds besked var der ihvertfald ikke.
3: Jeg er lidt skuffet over hvor lidt coaching der egentlig var i forløbet, jeg har fået en masse motiverende beskeder (Hvor er du god, du giver den gas osv), men ikke nogle råd, ideer og samtale omkring de ting der ikke fungerer.
Da jeg skrev, at jeg var kommet igang med træningen igen efter flere uges demotivation og der så blev svaret "så er du rigtigt i dit es igen" blev jeg sku noget paf, fordi jeg synes jo virkelig jeg havde været ærlig omkring hvor svært det var for mig på det tidspunkt. Det virkede så upersonligt! Jeg ved at min veninde har fået præcis samme frase i en lignende situation, så det virker som noget der bare bliver skudt afsted uden rigtig at forholde sig til klienten 🤷🏼♀️
Jeg fik helt tydeligt af vide i telefonen at det var Gustav selv, jeg ville kommunikere med i appen. Ikke på et eneste tidspunkt har der stået venlig hilsen Jensine, Peter, Emilie eller hvem søren som ellers har set mine undertøjsbilleder og svaret på mine meget personlige tanker og erkendelser, som sker i sådan et forløb.

Antwoord van FitnessNu
Vil anbefale mere personlig coach
Købte 6 mdr. Ved Gustav.
Udfyldte et skema i starten af forløbet med bl.a kost - og træningspræferencer samt begrænsninger. Her skrev jeg, at jeg ikke kunne lide skyr samt tun og der var tre øvelser jeg ikke kunne lave, da jeg tidligere har haft brækket min ankel.
Under 24 timer efter, at jeg har meldt mig til (ved at tale med medarbejder i telefon) samt udfyldt skemaet modtager jeg trænings-og kostplan. Til min skuffelse ser jeg, at både tun og skyr indgår i flere af opskrifterne samt nogle af de tre øvelser indgår ligeledes i træningsplanen. Gør opmærksom på dette og får efter lidt tid tilsendt nogle tilrettede. Har dog i løbet af de 6 måneders medlemskab modtaget flere træningsplaner hvor en eller flere af de tre øvelser indgår - gad til sidst ikke engang at gøre opmærksom på dette..
Da de 6 måneder var gået, så hører man intet - ikke engang en besked med “tak for denne gang” eller en form for evaluering af forløbet. Inde på hjemmesiden reklameres der for, at man får redskaber til at kunne klare sig efter forløbet - aner virkelig ikke, hvad det skulle være for nogle redskaber jeg skulle have fået med.
Vil dog give lidt positiv respons på den hurtige svartid. Dog har jeg fået lidt ondt i maven efterfølgende, da jeg ingen ide har om hvem der har set de undertøjsbilleder, jeg har sendt ind. Dette var meget grænseoverskridende for mig.

Antwoord van FitnessNu
Kort efter jeg bandt mig til et tre…
Kort efter jeg bandt mig til et tre måneders forløb hos FitnessNu fandt jeg ud af fra en ven, at det ikke var Gustav jeg skrev med. Jeg mistede motivationen og endte med at spørge vedkommende jeg skrev med, om jeg ikke kunne få lov til at stoppe forløbet nu når jeg ikke tog i mod noget sparring. Jeg blev også utroligt ked af at jeg havde lagt billeder ud af mig selv i undertøj og ikke vidste hvem der havde set det. Det var 3000 kroner lige ud i luften.

Antwoord van FitnessNu
Kan absolut ikke anbefale et forløb hos…
Kan absolut ikke anbefale et forløb hos Gustav! Det er alt for upersonligt, og når bindingen er overstået hører man intet fra ham, man fader bare ud… og er 100 på at det ikke altid er Gustav der sidder i den anden ende! Spild af penge

Har ændret mit liv
Mit forløb med Gustav har ændret mit liv til det bedre. Jeg har tabt 28 kg på 10 måneder og har aldrig haft det bedre med mig selv. Det er ikke altid let at ændre sit liv så markant, men jeg følte hele tiden, at jeg havde den rigtige støtte både fra min coach og derhjemme. Og jeg må bare sige, at det har virket!
Jeg har flere gange forsøgt at tabe mig, men intet har virket før nu. Og jeg er ikke den eneste i min familie, der har haft succes på denne måde.
Ikke alle opskrifter er noget, man har lyst til at lave, men der er også svært at ramme 100 % på alle smagsløg og behov. Vi har mange af retterne på paletten i dagligdagen, og det er blevet naturligt for mig at tænke over mængden jeg indtager og prioritere, hvis jeg skal noget særligt eller har lyst til noget bestemt.
Jeg har følelsen af, at det er Gustav, jeg skriver med, og selv hvis det ikke er, så får jeg den støtte jeg skulle bruge, så det er vel ligegyldigt, hvem det er?
Hvis jeg skulle stå i en situation, hvor jeg har brug for hjælp og støtte igen, ville jeg ikke tøve med at starte er forløb mere!
Jeg har og kan varmt anbefale er forløb hos fitnessnu 💪🏻

Antwoord van FitnessNu
Jeg ville anbefale at finde en anden coach
Gustav har virkelig mange følgere og online klienter, og jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg aldrig har snakket med Gustav selv, men i stedet med et team, der er lært i at skrive som Gustav. Jeg er ret skuffet, men jeg har tabt mig. Jeg vil anbefale andre at finde en coach uden så mange klienter, så man er sikker på, at det er den rigtige person man snakker med. Jeg sidder tilbage med en følelse af skuffelse over forløbet.

Antwoord van FitnessNu
En dråbe i havet af klienter
Først og fremmest: Gå ind på Anders Nedergaard's Instagram profil og læs hans opslag om online coaches!! Jeg ville ønske jeg havde læst de opslag inden jeg kastede 6600 kr. ud af vinduet!
Han reklamerer rigtig meget med at han vil være personlig med alle sine klienter - der må jeg være uenig for det er tilsyneladende kun enkelte klienter han fokuserer på og resten får copy paste beskeder. Jeg kan se på hans reposts at deres svar har været på samme beskeder jeg har fået. Kostplanerne har sjældent hængt sammen i opskrifterne - f.eks. er en lasagne med flere gram plader end fyld. Man skal selv tilsætte grønt hvilket ikke giver mening for mig når grøntsager også er kalorier og så duer det ikke at man kan spise alt det man vil i grønt. Jeg begyndte først at tabe mig efter jeg også talte grøntsagerne med i regnskabet. Og så var jeg pisse sulten 24/7 ! Folk omkring mig var rystet over mine måltidsportioner fordi mine hovedmåltider lignede snacks.
Jeg var ret skuffet over at jeg fik følelsen af at være en dråbe i et stort hav af klienter. Jeg brugte rigtig meget energi på at tjekke kostplanerne fordi jeg hver gang fik gentagende måltider og tal der ikke stemte overens med planen og træningsprogrammet der indeholdt øvelser jeg ikke kunne lave pga. skader som var informeret om fra start. Det hele lyste bare at man bare var en copy paste klient der bare fik fra den rystede pose... Var forløbet ikke bindende i alle 6 måneder havde jeg opsagt det halvvejs... Det kan godt være det er effektivt på meget overvægtige mennesker men ikke for sådan en normal vægtig der holder øje med om det jeg betaler for er i orden.
Og så fik jeg at vide flere gange "Jeg slipper dig ikke før du er 100% klar" og jeg kunne så erfare at da forløbet var slut (6 mdr som jeg ikke kunne komme ud af pga. binding - smart lavet...) at jeg bare fadede ud - jeg blev helt i tvivl om det var slut fordi der ingen beskeder om eller noget som helst. Ikke en eneste afsluttende hilsen. Det var meget følelsen af "Det var så hertil din betaling gik"... Meget ærgerligt og skuffende for jeg troede virkelig han mente det når han sagde "jeg elsker at være personlig med mine klienter og lære dem at kende! Og jeg slipper dem ikke før de er 100% klar" osv osv... Det sælger godt - jeg købte den....Men jeg ser det nu kun som 6600 kr. jeg ikke får igen... Jeg ville ønske, jeg havde set de kommentarer til opslag der handler om online coaches der bare skal have penge i kassen hvor denne virksomhed tilsyneladende har fået en del kritik men blokeret dem der har sendt denne kritik på se sociale medier ved andre træners opslag omkring generelt online coaches.. Herinde kan jeg i det mindste ikke bare blive blokeret ved at ikke at rose...
Plus.. Nu har jeg fundet ud af at det slet ikke har været Gustav man har skrevet med og som har siddet og set ens billeder i undertøj hver mandag.. Det er så en flok assistenter man ikke ved hvem er.... Fantastisk.....

-20 kg på 9 mdr 🔥
-20 kg på 9 mdr 🔥
Gustav hjalp mig med at tabe 20kg over en periode på 9 mdr. Det kunne bestemt være gået hurtigere, hvis jeg havde fuldt kostplanerne 100%, men jeg valgte at prøve at mixe min hverdag med vægttab, uden at det blev for kontrollerende. Og det har virket. Gustavs optimisme og konstante kærlighed er det vildeste boost på sådan en livsstilsændringsrejse og han har ikke været andet end støttende, motiverende, og forstående i alle situationer. Jeg glemmer aldrig følelsen af 500g oksekød, når jeg står og er skuffet over et mindre vægttab. Eller forskellen på motivation og disciplin. Vi har arbejdet så meget med selvværd og selvkærlighed, at jeg er ved at boble over at stolthed for mig selv og mine nærmeste. Jeg er blevet så stærk - fysisk og mentalt - og det vil jeg aldrig glemme Gustav for ❤️

Online forløb hos Gustav
Min oplevelse hos Gustav har været helt igennem fantastisk! Udover mega lækre opskrifter og en skide god træningsplan, har Gustav været utrolig støttende, opmærksom, motiverende og ikke mindst utrolig sympatisk! Gustav hjælper ikke kun med et vægttab, han skaber en selvtillid hos én som man ikke vidste man havde! Hvis man står og overvejer et vægttab eller lignende, så er Gustav der helt rigtig valg!

Stor anbefaling
Kan varmt anbefale et forløb hos Gustav👍🏻 Det bedste jeg har gjort for mig selv og min krop. Jeg har haft en stor støtte i Gustav, som har lavet et perfekt program der passede præcist til mig. Tabt 12,5 kg og 78 cm!! Jeg har kun ros til dette forløb 😊

Antwoord van FitnessNu
Jeg var i et forløb hos Gustav i 4…
Jeg var i et forløb hos Gustav i 4 måneder cirka. Jeg tabte 18 kg på de 4 måneder. Gustav hjalp mig til at tale pænere til mig selv og rose mig selv. Problemet for mig var fokuseringen på kalorier og overtræning. Jeg tabte mig alt for hurtigt til mit hoved kunne følge med. Jeg fik bulimi under forløbet. Jeg forsøgte at række ud, men blev mødt med beskeder som: “du er så tæt på måler, giv ikke op nu søde”. Jeg sluttede til sidst forløbet, fordi jeg fik for mange dårlige vaner med opkast og overtræning. Jeg kan ikke anbefale at vælge en coach, som har fokus pp hurtige resultater, kalorietælling og kostplaner. Det er super svært at leve videre bagefter uden at veje alt mad af. Det er svært at få et normalt forhold til mad efterfølgende.
Jeg trænede 30 min cykling hver morgen, styrketræning 4 gange ugentlig, 10.000 skridt minimum hver dag, og kun 1500 kcal. Selvfølglig tabte jeg mig hurtigt, men det var hammer usundt.
Find en coach som har fokus på madro og intuitiv spisning. Det hjælper dig til at slutte fred med evige slankekure.

10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mit forløb hos Gustav / FitnessNU skal have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været super tilfreds med Gustav og hans super dejlige måde at være på.Han er rigtig god til at vejlede en og ikke mindst er man tryg.Gustav ved nemlig hvad han taler om.
Jeg har fået en masse med mig af redskaber til at komme videre.❤️
Tak for dig Gustav❤️
De bedste hilsner
Tine 🌹

Antwoord van FitnessNu
Det er noget af det bedste jeg har…
Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
FitnessNu og Gustav har været så fantastisk at være en del af, jeg har fået så meget hjælp og opbakning til at komme i gang med at tabe mig.
Jeg har på de 3 mdr. jeg haft hos dem tabt næsten 11 kg.
Nu skal jeg så til at stå på egne ben, men det er jeg slet ikke nervøs for.
Jeg har stadig opbakning fra Gustav.
Så til alle der har et mål om at tabe sig på den gode og sunde måde, så kan jeg fuldstændig anbefalde FitnessNu❤️🥰

Den bedste coach
Min oplevelse med Gustav/FitnessNU har været helt igennem fantastisk! Efter 6 mdr. med madplan og workoutprogram har jeg nået mit mål. Det der især virkede for mig var madplanerne. Træningsplanen blev mere og mere udfordrende, men altid tilpasset mit tempo og min fysik. Gustav ved lige præcis hvad der skal til!
Jeg har lært så meget af dette forløb - især at tælle kalorier. Gustav har hele tiden været der for mig især i de perioder, hvor min kroniske sygdom har været en udfordring. Jeg har ikke været bange for at spørge om råd eller sige til hvis enkelte øvelser var no go for mig. Jeg har også lært, at det ikke kun er motivation der fører en frem, men også disciplin. Tak for rejsen Gustav.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Gustav/FitnessNU.
De bedste hilsner
Hanne

Antwoord van FitnessNu
Kan på det varmeste anbefale et forløb…
Kan på det varmeste anbefale et forløb hos Gustav. Jeg var gået ned med stress og var træt af hvordan min krop så ud, så jeg tog kontakt til Gustav og startede på et forløb med vægttab og opstramning.
Gustav har hele vejen igennem været der for mig, støttet og lyttet til mig, når dagene var rigtig hårde, og så har han en stor tiltro til en hele vejen igennem.
Jeg har igennem de 6 måneder sammen med Gustav fået kostplaner med virkelig lækre opskrifter, som har være nemme og lave, og de fleste af dem har min søn også kunnet lide, derudover har jeg fået rigtig fede og til tider lidt hårde træningsprogrammer, men stadig med hensyn til de skader i nakke, nedre ryg og knæ.
Hvad har jeg fået ud af et forløb hos Gustav? Jeg har fået betydelig pænere og stærkere krop og mere overskud og energi, men jeg har også fået troen på mig selv, fundet ud af hvor vigtigt det er at gøre noget godt for mig selv, mulighed og overskud til at arbejde med mig selv psykisk, og derved fundet ud af hvad der er vigtigt for mig. Jeg er blevet til en fighter og vil aldrig give op på mig selv igen, og det er takket være Gustav.

Super positiv oplevelse.
Forløbet ved Gustav har været helt fantastisk. Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger efter et 6 mdr forløb og et vægttab på 32 kg. Han er utrolig positiv og inspirerende. Når man har målinger og opdateringer, er der hurtig respons fra ham. Gode madplaner og træningsplaner. Jeg har virkelig lært af dette forløb. Utroligt hvad en livsstilsændring kan gøre. Får jeg nogensinde brug for et sådan forløb igen, ville jeg ik være i tvivl om, at det er FitnessNu, som skal hjælpe.

Blandede følelser...
Jeg var på forløb hos Gustav for en del tid siden. Det er med blandet følelser, at have brugt tiden på det. Først og fremmest tabte jeg mig omkring 14/15kg sammen med ham, hvilket jeg er utrolig glad for. Gustav har lært mig at det hele handler om kalorier, det er vigtigt at det er kalorier ind vs kalorier ud. Derudover har jeg igennem forløbet lært, at navigere i et fitnesscenter og ved, hvad jeg skal træne for at ramme de forskellige muskelgrupper. Når det så er sagt, var selve forløbet meget upersonligt. Først tror Gustav at jeg var en anden med samme fornavn og skriver, at han har prøvet at opdatere min kostplan, nu når jeg ikke kunne lide den gamle. Jeg var ikke startet endnu. I mine planer stod der flere gange at jeg skulle i kalorieoverskud, hvilket er en fejl. Mange af mine opskrifter var det samme, hvilket er trist når man investere i sin egen krop. Derudover ønskede han at jeg skulle træne 6 gange om ugen, og forbrænde 500 aktive "cardiokalorier". Jeg lå på dette tidspunkt på 1500kcal. Absurd. Jeg har ikke taget nogle af mine kg på igen, men grundet det meget lave kalorieunderskud, har jeg haft problemer med min forbrænding og har i dag rigtig svært ved at tabe mig ydeligere, trods rigtig kost og motion. Det er virkelig skræmmende, og gør jeg er meget utilpas. Gustav burde sætte sine klienter mere ind i makrofordelingerne, så man kan bruge det efter forløbet. Jeg er desværre nødsaget til at søge professionelt hjælp igen, som kan hjælpe mig med min forbrænding for min krop fungerer ikke optimalt efter forløbet. Derudover er det tosset at Gustav ikke forbereder sine klienter på livet efter, da han ikke tror på ”cheatdays”. Spis, hvad du har lyst til i moderate mængder, fokuser på dine kalorier og din aktivitet og det er en livstil og ikke et hurtigt fix.

Den bedste coach!
Min oplevelse ved Gustav og Fitness nu har været helt igennem fantastisk! Jeg tog 3 mdr. med madplan og stram op program - det har gjort så meget for mig. Træningsplanen og madplanen skiftede hver måned, og der var ikke et øje tørt. Madplanen blev med tiden mere inspiration istedet for en must at følge, for mit vedkommende - men også fordi mit vægttab gik så hurtigt! Træningsplanen skiftede ligeledes, og den blev hårdere og hårdere, og blev tilpasset mit tempo - Gustav ved lige præcis hvad der skal til!
Jeg har lært så meget at dette forløb - Gustav har været der for mig hele tiden - har specielt haft brug for støtte i det med at "give slip", og hvordan man finder en god balance. Jeg har ikke været bange for at spørge til råds el.l. for man får kun gode og støttende svar! Gustav har også lært mig at det ikke (kun) er motivation der fører en frem, men disciplin - og det er noget jeg har taget med mig!! Tak for dig, Gustav - du har ændret mit liv til det bedre, med bedre og sundere vaner.
De bedste hilsner, Emilie

Har aldrig fortrudt
Jeg havde et forløb på 6 måneder hos Gustav og selvom jeg ikke tabte mig (hvilket var min egen skyld) så fortryder jeg ikke mit forløb. Jeg havde simpelthen bare ikke overskuddet til at følge det, men er slet ikke i tvivl om at hvis jeg havde fulgt det, så havde jeg også tabt mig... Jeg følte at Gustav lyttede og støttede hele vejen, jeg havde lidt udfordringer ift. kostplanen da jeg har et kræsent barn og der rettede han den fuldstændig til med retter der passede ind hos os... Jeg håber at jeg snart finder overskuddet så jeg på egen hånd, med Gustavs planer til hjælp, kan komme igang med mit ønskede vægttab...
Jeg vil varmt anbefale Gustav, han kan sit kram