Verdens bedste coach ❤️ Jeg starte mit forløb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvæk i forløbet. Helt fra den første dag har jeg følt mig special som menneske med en personlig video besk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Simpelthen det værste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, så man tror d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse hos Gustav har været helt igennem fantastisk! Udover mega lækre opskrifter og en skide god træningsplan, har Gustav været utrolig støttende, opmærksom, motiverende og ikke mindst utrolig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et forløb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formår at møde sine online klienter præcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer på spørgsmål indenfor 24 timer.Super lækre kostp... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig træning, online forløb, coaching, kostplaner og træningsprogrammer.
Contactgegevens
Denemarken
- 71992228
- Online@fitnessnu.dk
- fitnessnu.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En ærlig beretning
Jeg har for nyligt afsluttet et forløb hos FitnessNu. Jeg har tabt mig, og har fået inspiration til nye lækre retter, særligt morgenmaden og mellemmåltiderne er gode. Det er nogle retter jeg stadig spiser dagligt, og som jeg fortsætter med.,. Har tabt nu mig yderligere 2 kg, så jeg er tilfreds.
Plusser ved forløbet:
- nemme og simple retter. Lækker mad
- god coaching. Jeg er sikker på, hvis man skal tabe sig en del, at coaching hos FitnessNu virkelig vil hjælpe en på vej. Beskederne er motiverende, støttende, opmuntrende og ikke mindst anerkendende 👍🏻
Minusser:
- mængderne og beregningerne på måltiderne er ofte virkelig lavt sat. Fx 1 lille tsk ketchup i en burger...lidt tør måske !? Billederne snyder også. Man ser et billede af en mega lækker saftig burger, men er langt fra virkeligheden. Bare for at komme med et eksempel ud af mange
- Jonas, som jeg talte i tlf med, har nogle agressive og manipulerende salgstrick. Jeg ville købe en kostplan men endte med et forløb (havde ikke brug for coaching). Man må sige han er god til at sælge 🤪 men jeg ærger mig lidt over at have brugt 1000kr om måneden i 3 mdr.
Jeg synes alligevel Gustav og hans team fortjener 4 stjerner, fordi det hele var nemt, og fordi beskederne var så støttende og motiverende - det er tydeligt, at de er dygtige til deres arbejde.

Antwoord van FitnessNu
Jeg skriver på vegne af min veninde
Jeg skriver på vegne af min veninde, som har været i et online forløb hos Gustav eller hvem, der nu skrev med underskriften "love Gustav" Hun tør ikke stå frem og skrive en anmeldelse, da hun følte sig truet, efter hun ringede og klagede.
Hun tabte sig i starten, for det gør man, når man kun spiser 1500 kalorier om dagen og træner 5 gange om ugen. MEN der var ikke blevet taget hensyn til nogle af de ting, der under salgstalen blev lovet, og da hun rakte ud efter hjælp, fordi hun var begyndt at have et problematisk forhold til mad, så var svaret: "ej men skat, du er jo næsten i mål."
HOLD JER LANGT VÆK!

Antwoord van FitnessNu
Jeg har intet negativt at sige
Jeg har intet negativt at sige - det smager fantastisk ❤️ Og kan varmt anbefales . Har haft en god oplevelse tak ❤️

Antwoord van FitnessNu
Den bedste gave til mig selv.
Jeg har lige afsluttet et forløb hos Gustav og hans Team på 4 måneder. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.
Jeg opnåede det vægttab jeg havde sat mig. Oveni fik jeg en kæmpe glæde, selvtillid og ny livsstil.
Jeg har været meget tilfreds med træningsprogrammet, som var baseret på hjemmeøvelse, eftersom div træningscentret var lukket, da jeg startede forløbet.
Madplanerne er nemme at gå til, og hele familien kan spise med.
God sparing med Gustav og teamet. Super motiverende og skønne beskeder.
Jeg har været super tilfreds, og vil helt klart anbefale det til andre, der har et ønske om at gøre noget for sig selv, men lige mangler lidt hjælp / motivation.
Bare et kæmpe tak herfra :-)

Antwoord van FitnessNu
FANTASTISK 🤩 jeg har tabt 33kg ud af…
FANTASTISK 🤩 jeg har tabt 33kg ud af de 50kg jeg gerne vil 💪🏼 Jeg har prøvet SÅ mange forskellige ting i kampen mod de skide kilo og det her er bare det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv. ❤️ Jeg følger mig støttet og lyttet til. Har følelsen af Gustav flere gange tror mere på mig end jeg selv gør , hvilket giver en mega meget blod på tanden. Jeg føler i den grad mit forløb er personligt, med personlige beskeder og lyd beskeder. Og det bedste ved det hele så føler jeg virkelig der bliver lyttet til mig og mine behov. Det har været så vigtigt for mig dette er noget jeg kan forsætte med når jeg er i mål og det kan jeg i den grad. Alt dette jeg har opnået er i et forløb hvor jeg stadig har kunne tage til div. Fester , polterabender og bryllup hvor jeg har spist nøjagtigt hvad det passede mig og drukket spandevis af alkohol og STADIG har kunne tabe mig. Fordi vi sammen har fundet en løsning på hvordan jeg kan være social uden og skulle “ødelægge” min uge. Og det er noget som betyder så meget. Jeg har flere gange oplevet Gustav gerne vil have mig til at udbyde mere hvordan min uge er gået, hvis min opdatering har været for kort for at kunne følge med i hvordan min psykiske tilstand er i dette forløb. ❤️ Så jeg føler mig lyttet til , støttet , løftet og ikke mindst passet på. Jeg har ikke kun fået et kæmpe vægttab, der både har ændret mig fysik men i den grad også psykisk. Jeg har også fået en masse værktøjer der har ændret hele min egen tilgang til livet og tankegang i en meget mere positiv retning.❤️ Jeg vil 100% anbefalde Gustav og hans team de gør et fantastisk stykke arbejde ❤️ De får 500 stjerner her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pænt nej tak
Værste brug af mine penge. Der blev ikke lyttet til mine behov og ønsker i forhold til træning og kostplaner, heller ikke når jeg efterfølgende gjorde opmærksom på det. Jeg tabte mig i starten ja, men det var dæleme kun fordi der blev brugt 3 timer om dagen på træning og jeg derfor glemte nogle måltider (grundet tidspres).
Bare lige et tip til en anden gang, så lad være med at påstå man får personlig coaching og personlige skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner, når det ikke er det man får.

Yderst tilfreds
Jeg er lige blevet færdig med mit 12 ugers online forløb.
Jeg har været yderst tilfreds med Gustav og hans team.
De er gode til at motivere og svarer meget hurtigt når man kontakter dem, også i weekender.
Deres kostplan er meget varieret, og der bliver taget hensyn hvis der er noget man ikke bryder sig særligt om.
Træningsprogrammet er også rigtig godt, og udfordrer en til at udvikle sig.
Jeg har ikke sultet mig selv på noget tidspunkt.
Man kan vælge at sende billeder af sig selv hver uge, så man kan følge sin udvikling, hvilket er rigtig rart.
Jeg vil klart anbefale dem til andre!

Antwoord van FitnessNu
Et virkelig DYRT og skuffende “forløb”
Et virkelig DYRT og skuffende “forløb”, hvor der ikke var blevet taget hensyn til min kroniske skade i træningsdelen, selvom det var blevet lovet.
Kostplanen var en standard og ikke tilegnet mig personligt (som lovet).
Jeg mistede modet og opgav!

Stop Kritik af fitnessNu
Kritik af fitnessNu
Jeg læser mange anmeldelser som er negative på trustpilot, anmeldelser som er skrevet for nylig efter Gustav er blevet sat i dårlig lys i medierne.
At lyve om ens virksomhedskommunikation og behandling af følsom persondata er virkelig dumt! Og tillid og troværdighed er tvivlsomt.
Dog må man også anerkende at Gustav har bygger en god virksomhed. Gustav har hjulpet mange mange mennesker også af de negative anmeldelser. Jeg læser om folk som har opnået er resultat men kun giver 1 stjerne efter de er blevet bevidste om at Gustav ikke selv svare sine klienter.
Det er simpelthen så patetisk!
I har købt et ONLINE FORLØB af en realitystjerne, hvad har i forventet?
Man må gerne bruge indersiden af hoved selv og man har selv et ansvar. Det er voksne mennesker vi taler om og det er et månedligt lavt beløb hvor nogle forventer et 1:1 personligt forløb.
Jeg synes det er grotesk! Gustav er en forretningsmand og han er dygtig ! Men havde han ikke hjulpet en masse mennesker så havde han slet ikke denne succes.
Måske man skal kigge indad hvis man sidder med en følelse af man er blevet “snydt” eller endnu værre - hvis man mener man har fået en spiseforstyrrelse efter et online forløb. Har man en spiseforstyrrelse kommer det ikke efter et online forløb, så var det noget man havde forinden og måske skulle man bruge de ekstra penge det koster på en psykolog.
Step up ! I er voksne mennesker og jeg synes dem som skriver en dårlig anmeldelse virkelig bør have noget selvindsigt.
Selvom “Jonas” er en aggressiv sælger og Gustav har et team - så tager man selv en
Beslutning og et valg.

Antwoord van FitnessNu
Ekstremt skuffet. Hvem har jeg skrevet/sendt billeder til?
Jeg var på et forløb ved Gustav i 3 måneder i 2019.
Da jeg ringede for at hører om programmet snakkede jeg med en der hed Jonas. Han var ret ubehagelig at snakke med og man følte sig virkelig presse til at tilmelde sig hurtigt.
Inden forløbet gik i gang nævnte jeg at jeg havde problemer med min albue og kan ikke lægge for meget pres på det når jeg træner.
Da jeg får min plan er den på omkring 1600 kalorier (som var meget rimeligt) men træningsplanen inkluderede rigtig mange træningsformer som ville lægge for meget pres på min albue (som jeg igen, havde nævnt jeg ikke kunne).
Madplanen var fin, men de 3 planer jeg fik i løbet af forløbet virkede til at være "pre-made" og ikke personlige (som der bliver skrevet på hjemmesiden).
I starten svarede "Gustav" ok hurtigt (inde for 24 timer) men det endte med de sidste par uger der kunne gå 2-3 dage mellem svar.
Selve forløbet var ok. Madplanen var ret kedelig og træningsprogrammet var (efter min mening) ikke personlig.
Men hvad der skuffer mig mest er det faktum at jeg har sendt billeder ind i kun undertøj i den tro at det er Gustav der skriver og kigger (da det var det der førhen stod på hans hjemmeside, som han nu har ændret).
Jeg var så nervøs for at sende billeder ind at jeg kun sendte et par enkelte ind, hvilket jeg nu synes er heldigt siden det sikkert ikke har været Gustav der har set dem.
Jeg synes det er ekstremt grovt at snyde sine klienter på den måde. Hver gang jeg har skrevet til "Gustav" og har fået beskeder stod der altid at det var fra Gustav og der blev aldrig rettet hvis jeg skrev "Hej Gustav" osv.
Det er det rene snyderi. Brug dine penge et andet sted. Synes godt nok det er ærgerligt jeg har spildt så mange penge på noget der 1. ikke er personlig coaching som han reklamerede med dengang. 2. Ikke personlige træning/mad planer.

Antwoord van FitnessNu
Hvem har jeg skrevet med? (Sendt ugentlige procesbilleder i undertøj)
Egentligt var FitnessNu god til at kickstarte mit vægttab ( har tabt 10kg over seks måneder, og var under “Gustavs vinger” i tre af disse). Jeg syntes derfor i starten at pengene var givet godt ud, og dette på trods af at man oplever minimal kontakt ( kun ugentligt kontakt efter uploade af procesbeskrivelse og billede - hvor svaret fra “Gustav” blot lyder på “ Du gør det godt skatter♥️, Fortsæt denne gode stil😍, Jeg tror på dig☺️, Du ser skide godt ud, og jeg kan godt se at træning og kost virker♥️♥️“ osv
Der var altså aldrig noget personaliseret eller konkret ved disse beskeder, og ved spørgsmål fik man kun halve svar. Ikke just det man forventer af en service til 3200kr!
MEN fordi at jeg tabte mig, og at jeg fik tillært mig nye spise- og træningsvaner, så var jeg ok tilfreds…
DETTE er jeg ikke længere! En del af de ugentlige opdateringer på Gustavs app, opfordrer brugeren til at tage processbilleder - her i undertøj. Jeg har sendt disse med en forventning om at det var Gustav der så på dem, og altså ikke andre. Dog har jeg nu forstået, at det med største sandsynlighed ikke er Gustav der har set på mine billeder af mig i undertøj …Derudover har jeg ikke mulighed for at vide hvad der er hændt med disse, da jeg efter de tre måneders forløb blev smidt ud af appen - og altså ikke kunne nå at fjerne dem fra appen selv… Det er sgu lidt en øv følelse jeg sidder tilbage med!!

Antwoord van FitnessNu
Ja han har så snydt min mor og veninde…
Ja han har så snydt min mor og veninde også.. De føler sig gjort voldsomt til grin.
Uærlig type der kun tænker på penge

Antwoord van FitnessNu
Gode resultater - men hvem taler jeg med?
Hvis du er klar på at se resultater og gøre din del af arbejdet, så er Gustavs kost og træningsprogrammer det hele værd. Jeg tabte en masse centimeter og er godt tilfreds med de ting jeg har fået med mig.
Når alt dette er sagt, så føler jeg ikke man får den personlige med. Især nu hvor det ikke bliver klargjort om det er Gustav selv eller en medarbejder man skriver med - noget jeg havde overvejet flere gange inden debatten kom op. Jeg føler at Gustav desværre ikke skriver direkte om dette gælder de personlige beskeder. Alle som er under Gustav ved, at de er blevet lovet et personligt forløb med skriftlige samtaler, lydbeskeder osv. fra Gustav selv.
Jeg frygter, at alle de personlige ting som er blevet skrevet fra min side af slet ikke var pålagt nogen af hans medarbejdere, men noget privat mellem han og jeg nu er noget en ukendt person har på mig. Dette gør mig naturligvis ekstremt utryg. Følelsen af ikke længere at kunne være sikker på, hvem som svaret. Mange af beskederne var meget det samme. Har måske fået en lydbesked på 6 måneder? Der svares generelt en gang om dagen, hvilket er fint taget i betragtning af hvor mange han arbejder med, men der mangler tid og ekstra omsorg ♥️
Det er helt i orden at have et team bag sig med det praktiske, MEN den personlige del skal simpelthen komme fra ham selv. Jeg føler mig ærligt eksponeret og føler en grænse er blevet overskredet idet jeg har delt private oplysninger såsom mine angstanfald undervejs i forløbet… hvem har jeg delt det med? Er der Gustav? Er det en medarbejder?

Antwoord van FitnessNu
Brug jeres penge på en anden. Gustav snyder sine klienter
Jeg var i et forløb for nogle år tilbage. Gustav overholder desværre ikke det lovede, det var tydeligt han havde for mange klienter.
Jeg modtog ikke alle de lovede træningsplaner eller kostplaner, han svarede på mail efter 4-5 dage selvom han lovede at svare indenfor 24 timer. Jeg var konstant sulten på hans kostplan og visse madvarer var forbudte.
Da jeg opsagde mit abonnent lukkede han mig ude, 1,5 mdr. før perioden ophørte. Jeg skriver gentagne mails og hører intet, først da jeg råder andre til at holde sig væk, modtager jeg en besked fra ham, som der intet godt kom ud af.
Mit bedste råd: find en anden coach!
Svar på jeres kommentar:
Jeg måtte flere gange rykke for svar, og det var samme mail hver gang, og til sidst fik jeg intet svar selvom jeg stadig var i et forløb måneden ud. Det er under al kritik måden i behandlede mig på. Og kan se flere steder, andre har oplevet det samme.

Antwoord van FitnessNu
Der er ikke så meget at sige om min…
Der er ikke så meget at sige om min oplevelse, andet end at du skal vælge et forløb hos FitnessNu hvis du vil tages roeven på🙂.

Antwoord van FitnessNu
Min tidligere anmeldelse er blevet slettet
Min tidligere anmeldelse er blevet slettet, hvor mange flere bliver mon det?
Jeg var i et forløb hos Gustav sidste år, hvor jeg til at starte med blev ringet op af Jonas. Efter en aggressiv salgstale sagde jeg ja, med en lovning på, at jeg kunne lære at løbe 5 km, tabe mig et par kilo (langsomt) og få en stærkere ryg. Jeg fik jeg en kostplan på 1500 kalorier, selvom jeg har et ligevægtsindtag på ca 2500 (jeg er 180 høj og har et relativt højt aktivitetsniveau). Da jeg nævnte at jeg var sulten fik jeg at vide man bare skulle vente lidt fordi kroppen skulle vænne sig til det. Jeg var vitterligt svimmel og havde hovedpine hver aften (obviously).
Derudover havde jeg ved opstarten sagt jeg gerne ville lære at løbe 5 km. Det blev aldrig nævnt og da jeg selv nævnte det fik jeg at vide det var fint som jeg gjorde det (fulgte en freaking app).
Da jeg en weekend i sommerhus havde spist en håndfuld chips, en Bueno og et par glas vin fik jeg at vide, jeg bare skulle op på hesten igen og at en halv Bueno burde have været nok - jeg tænkte egentlig, at det var godt gået jeg ikke havde spist mere. Det var generelt holdningen, at “forbudte” madvarer skulle indtages minimalt, og hvis man havde “syndet” skulle man gøre op for det med cardio. Alt dette er ekstremt spiseforstyret adfærd, og puster til tanken om, at det er bestemte madvarer der feder frem for den enkeltes vaner.
Jeg er generelt skuffet over hele forløbet, og er glad for, at det nu bliver taget op i medierne.

Blandet oplevelse
Jeg havde et forløb på 3 måneder og det gik godt i et par uger. Jeg kunne ikke forene mig med det at følge en kostplan og leve efter så mange restriktioner. Jeg synes det var rart at få ros og blive motiveret når det gik godt, men manglede nok en forståelse for hvor svært det også var.
Hvis man er typen som kan følge en kostplan og har det fint med det, er det sikkert et godt forløb, men det var det desværre bare ikke for mig.
Desuden synes jeg at det er vildt ubehageligt at man efterfølgende finder ud af, at man ikke aner hvem man har sendt billeder af sig selv til..

Blandede oplevelser
Jeg har haft et forløb hos fitnessnu i 3 måneder og haft blandet oplevelser. I starten syntes jeg det var super fedt og havde en drøm om at tabe mig. Jeg syntes dog hurtigt maden blev for ens formet og jeg syntes det var længe at leve på den samme kostplan en måned ad gangen. Mange af Opskrifterne var en smule skuffende og med meget få ingrendienser. Jeg syntes også jeg manglet motivation, der kom bare de samme standard beskeder “hvordan er ugen gået smukke” “du gør det godt”osv. Træningsplanen passet overhovedet ikke til det jeg kunne være med på. Jeg har lidt følelsen af, at jeg har betalt en masse penge for en standard træningsplan, fået afvide at jeg skal leve for 1500 kacl også fik jeg ellers bare lidt standard beskeder hist og her. er dog i tvivl om det overhovedet var gustav som jeg skrev med. Jeg tvivler, selvom sælgeren sagde at alt dialog vil foregå med Gustav. Men for mig har det her forløb på ingen måde været personligt som jeg havde forstilt mig. Jeg kunne ligeså godt lave en kostplan selv på 1500 kacl og skrive med min veninde en gang om ugen ang. min vægt.
Jeg har opsagt mit forløb og er efterfølgende blevet trukket penge, dette har de dog sagt var en fejl og at de nok skal få rettet op på det. Nu opdager jeg at de allerede har lukket mit forløb ned via min app tiltrods for det først udløber den 8/7-2021. Dybt uprofessionelt i min verden. Jeg føler ALLE mine penge er spildt. Det er da på ingen måde personligt. Nu sidder jeg da først med følelsen af at være en brik i et puslespil.

Som et eventyr
“Der var engang”. Sådan starter mange eventyrer, og det gjorde mit forløb hos Gustav også. Mit forløb hos Gustav har været som et eventyr for mig. Jeg mødte Gustav, da vi studerede sammen. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg skulle have et forløb hos Gustav. Det startede egentlig med en skøn gåtur, hvor Gustav spurgte ind til mit liv. Jeg har været i forløb hos Gustav i 8 mdr, og tabt 40,5 kg. Det har været en fuldstændig vild og surrealistisk rejse. Aldrig har jeg været så motiveret for at tabe mig, og det skyldes ene og alene Gustav’s eminente tilgang til mig som klient og menneske. Jeg er igennem hele mit forløb blevet mødt af en fantastisk entusiasme, energi, humor, forståelse, varme, glæde, begejstring og fantastisk motivator, og havde jeg den mindste bekymring for noget ift. kosten og motionen, så var der lynhurtigt en løsning på det fra Gustav’s side. Jeg har fået så mange gode redskaber og lækre opskrifter, og jeg har uden problemer fået opskrifterne tilpasset, hvis jeg havde behov for dette. Jeg har aldrig mødt så inspirerende, sød, energisk, sprudlende et livstykke som Gustav, og han vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte, for alt hvad han har hjulpet mig til og med. Det kan næsten ikke beskrives med ord, hvad mit forløb har gjort, og min familie og venner er bjergtaget og så overvældet og glade for den transformation jeg har været igennem både fysisk men også mentalt. Kan på det varmeste anbefale Gustav, som i min optik er verdens bedste coach❤️🌟.

Antwoord van FitnessNu
Vi er en famillie som hver især har…
Vi er en famillie som hver især har været i et forløb hos verdens bedste coach nemlig Gustav ♥️ Jeg har tabt 37 kg ,min mand 15 kg ,og min datter 12 kg ,og vi har alle elsker hver eneste dag under hans vinger ♥️♥️Selvfølgelig skal man selv knokle når det er er online forløb ,og det håber jeg folk de tænker over når det er et online forløb.Gustav var altid kun en opringning væk og altså klar med et trøstende ord når man fik lidt ned .Gustav har givet os så utroligt meget og vi har fået et meget bedre liv allesammen og nu et halvt år efter vi stoppede holder vi fast i vores lækre mad og træningen som vi ikke vil undvære for noget i verden .Alle hans fantastiske talebeskeder som jo kun kan indtales af Gustav betød alt for os og motiverede os hele tiden .Han er en kæmpe personlighed og ønsker kun folk det bedste ,der har vi aldrig været i tvivl om .Men husk man skal selv ville det her ♥️♥️♥️ Gustav du er en ener og du ved vi holder ufatteligt meget af dig ♥️ Vi vil altid anbefale dig som coach anytime 👍👍👍👍👍

Dit is Trustpilot