Verdens bedste coach ❤️ Jeg starte mit forløb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvæk i forløbet. Helt fra den første dag har jeg følt mig special som menneske med en personlig video besk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Simpelthen det værste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, så man tror d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse hos Gustav har været helt igennem fantastisk! Udover mega lækre opskrifter og en skide god træningsplan, har Gustav været utrolig støttende, opmærksom, motiverende og ikke mindst utrolig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et forløb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formår at møde sine online klienter præcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer på spørgsmål indenfor 24 timer.Super lækre kostp... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig træning, online forløb, coaching, kostplaner og træningsprogrammer.
Contactgegevens
Denemarken
- 71992228
- Online@fitnessnu.dk
- fitnessnu.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Tusind tak for hjælpen.
Tusind tak for hjælpen.
Helt fantastisk madplan. Så nem at gå til, men lækre nemme retter. Har indtil nu smidt 12 kg på 6 mdr.
Kan helt klart anbefale Gustav og hans team. Af hjertet tak❤️

En sundere livstil ❤️
Kan varmt anbefale et forløb hos Gustav og hans team. Der er spændende kostplaner og en træning der passer lige præcis til dig . Jeg besluttede mig for det her forløb, da jeg gerne vil i bedre form og få gode ideer til en sundere livsstil. De er altid så søde og opmærksomme hos FitnessNu . Vi har en rigtig fin korrespondence, - og der kommer altid svar på mine spørsmål samme dag🙂 Der bliver oprigtigt spurgt ind til hvordan det står til,- og man får masser af ros og opbakning . Teamet er der altid for dig. Er så glad for at jeg tog mig sammen til det her forløb til en sundere livstil. ❤️

Antwoord van FitnessNu
Jeg har været super tilfreds med mit…
Jeg har været super tilfreds med mit forløb i fitnessnu, gode madopskrifter, god/hårde træningsprogeammer, man får sved på panden 😅 god feedback, hvis man har noget man gerne vil vende med fitnessnu, hurtig tilbage vending på spørgsmål 😃

Meget tilfreds 🤩
Meget tilfreds 🤩
Jeg kan helt klart anbefale fitnessnu..
Har på 2 uger tabt 2 kg. Jeg har fået en lækkert og overskuelig kostplanen og trænings program. Fitnessnu temaet er meget venlige og hjælpsomme. De svarer hurtigt på evt spørgsmål og er det største støtte til at opnå ens mål.. Glæder mig til at fortsætte vores samarbejde ❤

Antwoord van FitnessNu
Den bedste investering for mig selv og …
Den bedste investering for mig selv og mit helbred. Har indtil nu været under FitnessNu vinger i ca. 4 mdr. og har indtil videre tabt 15 kg.
Jeg har fået nogen madplaner med lækker mad som hele familien kan være med til at spise, og det er en vigtig ting for mig. Hvis der har været noget i opskrifter jeg ikke kan lide bliver de hurtigt lavet om.
Hvis man har en nedtur eller optur får man altid den støtte man har behov for.
Kan varmt anbefale et forløb ved FitnessNu

En fantastisk rejse ❤
Dette forløb har uden tvivl rykket mig, ikke kun kropsmæssigt men i den grad også mentalt. Det er ikke kun feedback man får når det er veje dag, man får en coach som virkelig har din ryg og virkelig bruger tid på at sætte sig ind i ens situation. Jeg er evig taknemmelig for alt jeg har lært om mig selv ❤ Den støtte man får betyder alt for ens rejse ❤

Antwoord van FitnessNu
Den bedste beslutning jeg tog for ca…
Den bedste beslutning jeg tog for ca 13- 14 måneder siden. Har tabt 54 kg. Kostplanerne er møg lækre man føler man stadig spiser som alle andre. Når man skriver med gustav/team er de imødekommende, hjælper og er der problemer med kostplanen bliver det fikset. Der er altid hjælp og en kæmpe støtte for en. Os når det kan være svært.

Gør det for dig selv
Jeg har været onlineklient i halvandet års tid og ikke tabt mig ret meget. Jeg kan ikke prale af, at have været en mønster klient, men Gustav har altid været sød til at komme med opmuntrende beskeder og specielt hilsnerne “uden for nummer” bare f.eks. på en helt almindelig kedelig torsdag, har virkelig været guld værd. Så selv om jeg nu selv har valgt at stoppe forløbet, vil jeg til hver en tid anbefale andre at gå i gang - han kan altså noget ham Gustav!

Den bedste beslutning!
Det er svært at sætte ord på hvad og hvor meget dette forløb har gjort for mig.
Gustav og hans fantastiske team har spillet en kæmpe rolle i mit ind til videre 22,5 kilos vægs tab de sidste 6 måneder- men jeg har fået så meget mere ud af det end som så. Jeg har generelt udviklet mig så meget både fysisk og psykisk i dette forløb, de har hjulpet mig til at udvikle mit syn på mig selv og hvad jeg kan. Der er ingen tvivl om at dette forløb er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Det er længe siden min energi, mit humør og min selvopfattelse har været så god.
Både træning og kostplaner har været nemme at overskue. Jeg er selv under uddannelse, hvor jeg dertil har studiejob. Da jeg startede havde mine bekymringer om blandt andet økonomi og tid, men der er blevet taget hensyn til at det skulle være prisvenligt, og at hverken træning eller madlavning var for tidskrævende.
Jeg har oprigtigt intet andet end ros tilovers for FitnessNU, Gustav og hans fantastiske team, de har motiveret og støttet mig uge efter uge. De har hjulpet og guidet mig gennem de uger hvor det har været udfordrende, og rost og opmuntret mig i de gode.
Det er hele vejen igennem blevet gjort klart for mig at jeg ville være i kontakt med to Coach, Gustav og Yasemin. De har begge været helt i gennem fantastiske! De har begge været så opmuntrende, inspirerende samt haft en smittende god energi. Jeg gjorde mig mange tanker om hvor hårdt og udmattende dette forløb ville blive, men for at være ærlig føler jeg at tiden er fløjet afsted og jeg kan dårligt tro at jeg står her i dag, med en uge tilbage, jeg har nået mit mål(og mere til) og det føles ubeskriveligt!
Hvis du går og overvejer et forløb så gør det! Jeg har i hvert fald intet andet end de varmeste anbefalinger!
Tak for jer FitnessNu
-Sophia

Antwoord van FitnessNu
Du vil IKKE fortryde det🤩 kan varmt anbefales.
Virkelig en af de bedste investeringer jeg har brugt på mig selv. Gustav og hans team har gjort det helt fantastisk igennem hele mig forløb❤️
Hver gang jeg har haft nogle tvivl til mig selv eller måden jeg gjorde tingene på, har jeg altid kunne skrive og fik svar hurtig tilbage🤩
Jeg er dem dybt taknemlig❤️ Keep on the good work💪🏼

Antwoord van FitnessNu
Seriøs og god rejse for mig
Jeg har været i forløb hos Gustav, fordi medlemmer af hans team har en BA i Ernæring og det gjorde det mere seriøst for mig. Jeg har hele tiden vidst hvem jeg korresponderede med, da vedkommende har skrevet under, og jeg føler deres opskrifter har været super familie venlige og passede ind i mit liv. Med dem i baghånden kan alt lykkes.

Kan anbefales
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Gustav og hans team! Det er lækkert mad og super fede træningsprogrammer - som er “idiotsikre” der er små videoer ud fra alle øvelser, hvor øvelsen vises.
Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal starte op i et forløb - GØR DET 🤩🤩💪🏼

Antwoord van FitnessNu
Den bedste investering på mig selv
Den bedste investering på mig selv, på mit helbred. Har indtil nu været under hele temas vinger i 4 mdr. og har indtil vider tab 15 kg.
Der er altid positiv opbakning når man har en nedtur.
Kan altid få hjælp uanset hvornår på dagen det er.
Kan varmt anbefale et forløb ved FitnessNu

Antwoord van FitnessNu
En af mine bedste beslutninger
Jeg har længe ønsket at få en coach der kunne hjælpe mig på vej i mit vægttab, jeg har brug for en at sparre med, en jeg kan fortælle stolt om mine resultater og ikke mindst en der kan trække mig op igen, når kosten er gået skævt og vægttabet er udeblevet. For mig er det, det helt rigtige at have et online forløb da jeg ikke syntes jeg har tiden eller lysten til at skulle møde op et bestemt sted en gang om ugen for at blive vejet og blive coachet.
Gustav og hans team emmer af positivitet og gåpåmod, og det er lige hvad jeg har bruge for, det motiverer mig vanvittig meget at se andre mennesker stråle.
Så tak for jer FittnessNU 🙌🏼

Fantastisk forløb❤️
Jeg er på et forløb hos Gustav på 1 år, hvor jeg har tabt 13 kg indtil videre, og jeg er super glad for forløbet!
Det er nogen rigtig lækre madplaner, hvor man får masser af mad.❤️
Man går i hvert fald ikke sulten i seng.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Gustav, jeg har i hvert ikke fortrudt det et eneste sekund!❤️

Vildt motiverende♥️
Jeg er nu halvvejs i det 6 måneders forløb, jeg er igang med hos Gustav og FitnessNU. Og det har været 3 fantastiske måneder. Jeg overvejer allerede nu at forlænge forløbet, da det virkelig motiverer mig, og er lige dét der virker for mig. Det er nogle rigtig lækre madopskrifter vi får, og det har på ingen måde været svært at komme igang og overholde planen.
Jeg glæder mig desuden over at der nu bliver arrangeret fællestræninger, som jeg vil se frem til at deltage i👏
Jeg har på de 3 måneder smidt 10 kg, og jeg glæder mig vildt til at smide flere kilo i selskab med Jer. 💪
De bedste anbefalinger fra mig♥️

Antwoord van FitnessNu
De er meget flinke og de er de første…
De er meget flinke og de er de første som jeg har oplevet kan hjælpe mig på vej med mit vægttab og de skriver i en pæn tone og man får bare meget mere motivation når man er en del af fælles skabet

Fantastisk hjælp💪
Jeg har ikke andet en ros tilovers for Gustav og hele hans team - de er fantastiske og de har hjulpet mig 100 % med at realiserer min drøm - nemlig at tabe mig. Men mest af alt med at FORSTÅ hvor vigtigt det er💪 Mit mindset er fuldstændig ændret siden jeg startede hos FirnessNu.dk. På et halvt år har jeg smidt 20 kg💪 Og jeg fortsætter. Så tak - bare tak for jer🙏

Antwoord van FitnessNu
Ændre dit liv med glæde og kærlighed ❤️
Jeg har et fantastik forløb ved Gustav og hans team, rigtig gode opskrifter med det jeg kan lide som passer til en mor med 2 børn og kæreste.
Træning der er til at overskue og så mega god feedback og altid støtte ❤️

Antwoord van FitnessNu
Har været et godt forløb hos team…
Har været et godt forløb hos team fitnessnu, lært meget og fået endnu mere ud af det

Antwoord van FitnessNu
Lees meer over geverifieerde reviews.