Verdens bedste coach ❤️ Jeg starte mit forløb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvæk i forløbet. Helt fra den første dag har jeg følt mig special som menneske med en personlig video besk... Toon meer
Simpelthen det værste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, så man tror d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse hos Gustav har været helt igennem fantastisk! Udover mega lækre opskrifter og en skide god træningsplan, har Gustav været utrolig støttende, opmærksom, motiverende og ikke mindst utrolig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et forløb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formår at møde sine online klienter præcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer på spørgsmål indenfor 24 timer.Super lækre kostp... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig træning, online forløb, coaching, kostplaner og træningsprogrammer.
Denemarken
- 71992228
- Online@fitnessnu.dk
- fitnessnu.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg er glad for mit forløb
Jeg er glad for mit forløb, jeg er i og har været i knap 4 mdr nu. Jeg har lært at stole på mig selv, jeg har fået troen på mig selv tilbage, jeg kan se at der sker noget i den rigtige retning og der er altid en livline hvis jeg skulle have brug for råd, vejledning, støtte eller sparring. Jeg har fået alt det jeg ønsker i et forløb og mere til. Alt hvad jeg er blevet lovet, har jeg fået. Jeg er taknemmelig for teamets insats.

Antwoord van FitnessNu
Jeg tog kontakt til Gustavs team for at…
Jeg tog kontakt til Gustavs team for at komme i forløb hos ham- jeg snakker rigtig fint med Lasse som fortæller meget flot om deres metode osv..
Det sker jeg er så heldig at jeg kommer ind på min drømme uddannelse- og i mit budget med hus, bil osv. må melde fra- jeg skriver endda en venlig besked til Lasse omkring dette -
Jeg havde faktisk håbet på et forstående svar- men istedet for kommer der en nedladende besked fra ham, at jeg ikke ville mit vægttab nok, måske det var
Min mand der holdte mig nede og at det handlede om at jeg brugte mine penge på andet. - super nederen besked! Og jeg ved så snart jeg er færdig med min uddannelse, bliver det ikkegustav som skal hjælpe med min livsstilsændring.

Et nyt liv ❤
Et nyt liv ❤
Jeg har prøvet virkelig mange ting for at blive mine for mange kg kvit, få kg er da smuttet, men de kom hurtigt igen.
I starten af maj måned 21 startede jeg et 8 måneders forløb op hos Gustav...og så ændrede mit liv sig markant! Nemme og overskuelige kostplaner, og en forståelse af hvad makrofordeling egentlig er, så blev det pludselig helt naturligt, og vægten begyndte stille og roligt at gå ned af.
12.6 kg er nu forsvundet, og jeg tager minimum 5 mere.
Hop ud i det!!Gustav og Co er der for jer...altid❤❤

De gør en forskel
Jeg har været i gang med et forløb hos fitnessNu siden marts, og er stadig i gang.
Og min oplevelse er utroligt god med dem! Jeg kom ind med flere forskellige problemstillinger, som jeg føler at de lyttede til, og har arbejdet på at mit forløb var under de forudsætninger :) bla har jeg pcos, hvilket betyder at jeg taber mig lidt langsomt, og at min kost har kæmpe betydning for min hormonelle balance... Og siden jeg startede hos fitnessNu, er min krop i meget bedre balance end den har været efter diverse råd fra både egen læge og gyn, min pcos er i bedre kontrol end den nogensinde har været :) ud over det har jeg nogle enkelte fysiske udfordringer, efter en ulykke, der betyder at der er nogle enkelte trænings øvelser jeg ikke kan udføre, og det er der taget hensyn til. Selv de 2 gange der lige har sneget sig en øvelse ind jeg ikke kan lave, har jeg fået rådgivning til hvad jeg skulle gøre i stedet :)
Alt i alt har jeg været utroligt tilfreds med mit forløb, og ikke på et eneste tidspunkt mødt kritik, eller oplevet at jeg er blevet dømt, tværtimod, har de en fantastisk tilgang til opmuntring, gode råd, og tage tingene som de er!
Jeg ved der har været en del i medierne omkring at det ikke kun er Gustav der svarer, og det er også sandt. Men det havde jeg egentlig regnet ud, da jeg ringede til fitnessNu og det var en medarbejder jeg talte med. Jeg har også fået en mail om hvem det er der står for at svare på mine opdateringer,
Selvom det for mig, betyder mest at de bare ved hvad de laver. Og det gør de!
Mit eneste minus er at jeg taber mig virkelig langsomt, men det har formentlig mere med mig, og min evne til faktisk at følge programmet at gøre, end med dem :) jeg har stadig både tabt mig, mistet en masse centimeter, fået lidt mere selvtillid, min krop er i bedre balance, og jeg har fået en fantastisk støtte jeg ikke har oplevet før :)

Glad helt ind i sjælen
Jeg er SÅ glad for at jeg startede et forløb her. Aldrig i mine vildeste drømme havde jeg turdet håbe jeg kunne overholde det dee skal til at tabe sig. Mit mål er 20 kg og lige nu har jeg tabt 18,5 siden 1. Maj.
Det med “skræddersyede” kostplaner er det der har hjulpet mig mest. Plus de rare peptalks hvis jeg ikke har synes jeg har været standhaftig nok. Jeg er vild med Gustavs koncept og fulgte ham længe på insta før jeg tog mig sammen og meldte mig til.
Det har gjort mig glad helt ind i sjælen❤️

Vægttab
Jeg startede hos Gustav d. 6 januar.
Min vægt var på det højeste 97,6kg. Jeg gik sygemeldt med en diskusprolaps i 5 lændehvivl, tog en masse piller for at holde smerten nede.
Jeg har forlavt stofskifte, så det får jeg også piller for.
Er mor til 2 skønne børn og har en dejlig mand.
Da vi nåede nytårsaften sagde jeg til min mand at nu skulle der ske noget, for jeg lignede jo en hval.
Så jeg skrev til Gustav og 2 dage efter blev jeg ringet op og fik lavet en aftale.
Siden har det bare taget en drejning, der har selvfølgelig været tider hvor vægten stod stille, selvom man gjorde alt det man skulle.
Da jeg havde været hos Gustav i 1,5 mdr smed jeg alt smertestillende og har ingen smerter haft siden, jeg er blevet mere glad, fået ny energi og kan faktisk være der for mine børn og mand nu.
Det er virkelig det bedste jeg har gjort for mig selv.
Idag siger vægten 75,2 og jeg er kun 200gram fra mit mål, sammen med Gustav og fitnessnu.
I pakken får du samtidig en lækker kostplan, træningsprogram og du kan altid skrive til dem, hvis der er bare det mindste.

Antwoord van FitnessNu
Det har været en dejlig tid med Gustav…
Det har været en dejlig tid med Gustav og hans team, for der skulle arbejdes til mandags-skemaet og det var lige det, jeg havde brug for. Tillige med de opskrifter, som jeg vil fortsætte med at bruge. Lækker, lækker mad. Jeg vil til enhver tid anbefale FitnessNu og Gustavs gode humør pr."skriv". Alt godt til dig og dit team og knus fra Ingelise i Aix.

Min fantastiske rejse med FitnessNU
I dag er min sidste dag hos FitnessNu - et forløb jeg med den største glæde giver 5 STORE flotte stjerner!
Jeg var gået coronatræt - kunne ikke finde motivation til at "tage mig sammen" og få smidt de ekstra kg der var havde sneget sig på specielt maven....
Jeg fulgte Gustav på Instagram og så de fantastiske resultater Gustav og online klienterne sammen fik.
Jeg kontaktede FitnessNu, Gustav & Team og fik en rigtig god og inspirerende snak med en af mange søde medarbejdere. Jeg fortalte, at jeg havde brug for et kærligt spark bagi - dvs. madplaner og motionsplaner skulle være lette at gå til. Det var vigtigt for mig.
Jeg startede allerede dagen efter min opringning - og jeg fik tilsendt en måneds madplan og en måneds motionsplaner. Madplanen består af 5 valgfri morgenmadsforslag, 5 forskellige mellemmåltider, 5 forskellige frokostforslag, 5 forskellige mellemmåltider, 5 forskellige aftensmadsforslag, - alle indeholde antal kalorier + angivelse af hvor meget af de forskellige produkter jeg skulle bruge. Madplanerne var lige til at gå til - og det kunne ikke være lettere - og jeg har på intet tidspunkt følt mig sulten - fantastisk! Hver måned bliver disse madplaner og motionsplaner skiftet ud - herligt med ny og spændende inspiration.
Min motionsplan var lagt ud fra de ønsker om kropsændringer jeg havde (mave og mormorarme).
Kostplanerne er lækre og meget lette at tilgå - og det samme med motionsplanerne.
Jeg har været på en fantastisk rejse sammen med Gustav & Team...og efter kort tid begyndte jeg ret hurtigt at mærke resultater.
Gustav & Team havde informeret mig om, at hvis jeg skrev til dem, ville jeg indenfor 24 timer få svar....og på intet tidspunkt har Gustav & Team svigtet dette - de har været inspirerende, opmuntrende og fantastiske at snakke med - det har været godt at have den dialog!
Min rejse har føltes let, sjov og effektiv - og jeg har hele forløbet igennem følt mig set og hørt - og passet på!!
Jeg har opnået mit mål og er SÅ tilfreds med de resultater jeg har opnået.
Jeg vil på det varmeste anbefale FitnessNu, Gustav & Team - TAK for jer - min rejse har været fantastisk!!

MEGET tilfreds kunde
Hvis man kunne,havde jeg givet jer 10🌟🤩
Jeg er SÅ tilfreds med forløbet, været igang i snart 6 måneder og overvejer kraftigt 3 måneder til, dejlige afvekslende lækre opskrifter, motiverende ord fra teamet på chatten. Det er vitterlig det bedste jeg har gjort for mig selv, aldrig været mer motiveret end jeg er nu, fået mere selvtillid på kort tid efter jeg er startet på forløbet.. indtil videre tabt ca 5,5 kg og 7 cm bare om maven som jeg virkelig altid har været SÅ kritisk over, of så det at man selv er begyndt kunne se forandringer 😍

Fantastisk 🤩🤩🤩
Jeg har aldrig været så glad!
Mit forløb som endnu ikke er slut (heldigvis) er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg er blevet introduceret for nye opskrifter, gode og sunde alternativer til de traditionelle valg. Samt har jeg fået den vildeste selvtillid og livsglæde.
At smide 25 kg er ikke noget der sker fra den ene dag til den anden, det kræver hårdt arbejde og disciplin, men uanset hvad, så har jeg hele tiden fået opbakning og motivation af Gustav og hans team. Uanset hvem der har svaret på mine beskeder har jeg fået positivitet ud af dem. Jeg har under hele forløbet følt mig hørt og set, med alt hvad det indebære. Op- og nedture er blevet hørt og støttet, for mig er det det bedste jeg har kunne gøre for mig selv.
Jeg kan kun varmt anbefale et forløb ved Gustav og hans team, de er nogle fantastiske mennesker som har styr på det hele.
Min rejse er ikke slut endnu, og jeg glæder mig til den sidste slut spurt.

Antwoord van FitnessNu
Jeg har kun ros og gode ord
Jeg har kun ros og gode ord, at sige. Jeg har været på mit livs rejse i 3 måneder. Et stram op forløb, hvor jeg også ønskede at nedsætte min fedtprocent. Og jeg må konstatere , at det har jeg formået . ⭐️
Jeg har tabt 8,2 kg og en masse cm.
Jeg er lykkelig for denne transformation.
Og jeg har fået gode værktøjer med mig .
Tak til hele teamet, uden Jer havde jeg aldrig klaret den. ❤️🥰
Det skal lige siges, jeg har lavt stofskifte, og har haft svært ved , at få smidt kg. Men, nu lykkedes det 🙏

Antwoord van FitnessNu
Jeg afslutter mit forløb med Gustav og…
Jeg afslutter mit forløb med Gustav og hans team om et par uger, og jeg har virkelig været glad for min tid under hans vinger. Jeg tilmeldte mig, da jeg altid har sat andres behov før mine egne, og jeg kunne bare mærke, at jeg trængte til at gøre noget som var 100% for mig selv og ingen andre. Mit mål har aldrig været at tabe mig vildt meget, men jeg kunne se på min krops udvikling tilbage i marts, at hvis jeg ikke tog det i opløbet, og gjorde noget nu, ville det kun blive værre. Derfor var mit mål jeg ville lære, at det er okay, at jeg sætter mig selv først og at jeg så har tabt mig knap 7 kg og 36 cm er for mig kun et plus. Jeg hviler meget mere i mig selv, hvilket jeg var overrasket over, at jeg kom til at gøre ret tidligt i forløbet, jeg har fået mere overskud og glæden ved at have en aktiv hverdag er virkelig kommet tilbage. Jeg er studerende, og jeg er lykkedes med at kunne få det til at løbe rundt økonomisk, hvilket var noget, som jeg var lidt bekymret for om jeg kunne, men jeg har fra starten set dette som en investering i mig selv, og jeg har derfor ikke haft noget imod at fralægge de penge som de har kostet, da jeg virkelig har følt det har været det hele værd. Både kost-og træningsplanerne har været overskuelige og nemme at gå til, og det har været nemt at kunne lave større portioner ad gangen, så der har været til flere dage, hvilket har været guld værd i eksamensperioden! Dog ville jeg dog ønske at de gamle opskrifterne ikke forsvinder fra appen, når den fornyes, men der har man dem selvfølgelig som pdf, men det ville være nemmere, hvis de forblev samlet. Mht. træningsplanerne, har de sidste ikke angivet hvor mange gentagelser jeg skulle lave, men det var så beskrevet i pdf'en, dette har derfor resulteret i at jeg ikke har brugt appen så aktivt de sidste par måneder. Jeg har generelt været meget selvkørende, men for mig har der været en tryghed i at jeg altid har kunne kontakte Gustav og hans team, når jeg havde brug for det, og de har været super gode til både at opmuntrer mig og dele mine succeser, men også givet mig et los bagi, når jeg har haft brug for det. For mig har det som sagt været en investering i mig selv, og jeg har gjort det klart fra starten af, at jeg ikke skulle tilpasse mig forløbet, men forløbet skulle tilpasses til mig, og det føler jeg virkelig, er lykkedes. For mig har det ikke været en kur, men en livsstilsændring og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte på egne ben. Jeg vil derfor gerne sige, at det sagtens kan lades ad gøre - også for studerende, da det virkelig bare handler om prioriteringer, og i dette forløb har jeg både været igennem en flytning og en stressende eksamensperiode, hvor kostplanen gav mig tryghed og ro, for så skulle jeg ikke tænke på, hvad jeg skulle have at spise, men bare vælge opskrifter fra kostplanen og så ellers fokusere på mine eksaminer. Jeg fortryder ikke, at jeg ikke begyndte på forløbet før, fordi jeg ikke har været klar tidligere til at give mig 100%, da jeg igennem de sidste fire år har kæmpet med depression og panikanfald, og derfor tror jeg ærligt ikke, at jeg ville have gennemført, hvis jeg havde gjort det tidligere. Dette er også noget som Gustav og hans team har været støttende omkring, hvor jeg har fortalt, hvad der tricker mig og hvornår jeg lige har været nede, hvor de bare gjorde det klart, at jeg ikke skulle tvivle med at kontakte dem, når de tanker kom, hvilket kun har givet mig tryghed. Alt i alt har jeg som sagt været mega glad for mit forløb - jeg har taget det i mit eget tempo, og jeg kunne sikkert have gjort mere, men for mig har det været vigtigt at skabe noget der holder på længere sigt, og ikke give den fuld skrue i en kort periode, hvorefter man så skal lære at holde det, der har jeg som sagt valgt at skabe nye vaner, som jeg kan holde på længere sigt, og så kan jeg altid bygge videre på dem.

Antwoord van FitnessNu
Jeg har haft en god oplevelse med…
Jeg har haft en god oplevelse med forløbet hos Gustav.
Jeg synes opskrifterne er nemme og overskuelige, jeg får mad nok og dem jeg har dialog med har været søde. De har været gode til at kontakte en, for at være sikker på man er okay, og følger planen.
Alt i alt en god oplevelse

Antwoord van FitnessNu
Jeg har kun de varmeste anbefalinger…
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til FitnessNu.
Jeg er under Melina og Gustavs vinger i et 12 måneders forløb og de giver den absolutte bedste støtte, hjælp og vejledning, trods dét, at jeg har haft nogle svære udfordringer - de står altid klar til at lytte og motivere en.
Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit forløb hos FitnessNu og har kun gode oplevelser og resultater. Det er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.

Gustav og hans team
Jeg kan uden tvivl anbefale Gustav og hans team. Jeg har været i et 3 mdr. forløb og det har uden tvivl været min bedste beslutning jeg fik lige det, spark og opbakning jeg skulle brug til, til at komme igang. Gustav og hans team har været så søde at kommunikere med, med rigtig gode råd når de har svaret tilbage,
Træningen og kostplanen har givet mig en masse værktøjer som jeg kan bruges også selvom mit forløb afsluttes.
Kan kun anbefale Gustav og hans team det har været en fantastisk oplevelse at investere i sig selv.❤️

Kan ikke anbefale Fitnessnu
Jeg har haft et forløb hos Gustav i 3 mdr. i starten af 2021.
Jeg var af den opfattelse, at det kun var Gustav, som jeg havde givet samtykke til at se mine billeder i undertøj og skrive med mig om mine personlige anliggender ifm. kost og træning. Den opfattelse har jeg fået fra jeres markedsføring. Gustav har senere, ifm. en shitstorm, været fremme i medierne og sige, at det kan være nogle fra hans team, som jeg ikke aner hvem er. Jeg er ikke blevet præsenteret for dette på noget tidspunkt, og dine beskeder antyder, at det er dig der skriver. Undskyldningen er, at du har for travlt til selv at svare dine klienter, fordi du har for mange klienter på én gang. Jeg må sige, at det er meget uværdigt at sidde og være uvidende om hvem der har set på let påklædte billeder og private beskeder fra mig. Det er et kæmpe tillidsbrud, og jeg forventede noget andet af en "professionel". Kan desværre ikke anbefale Fitnessnu.

De bedste anbefalinger
Jeg kan uden tvivl kun anbefale Gustav og hans team. Jeg er ved vejs ende til at afslutte mit 6 mdr. forløb og det har uden tvivl været min bedste beslutning og investering i mig selv.
Nej det er ikke kun Gustav man høre fra, men hele hans team, fra mit synspunkt af er det også fuldstændig underordnet, da jeg synes alle er kompentente nok til at besvare og give råd og vejledning. Jeg har ikke meldt mig til dette for at skrive med en kendt men for at blive den bedste udgave af mig selv!
Træningen og kostplanen har uden tvivl givet mig en masse værktøjer som kan bruges også selvom mit forløb afsluttes samt at jeg er kommet i mål med det jeg havde sat mig for inden forløbet startet.
Stor klapsalve herfra, det har været en fantastisk rejse med er fantastisk team!

Antwoord van FitnessNu
Dårlig rådgivning og der bliver ikke lyttet til ens behov
Først og fremmest er det ærgerligt, at man ikke kan give 0 stjerner, for så havde FitnessNu fået det.
Jeg har haft en dårlig oplevelse med et forløb hos FitnessNU, hvor at man til at starte med, angiver hvor mange penge, man ønsker at bruge på maden. Der valgte jeg at det skulle være så billigt som muligt, da jeg er studerende.
Da jeg modtager min kostplan er der overhovedet ikke taget højde for det. Der er bare blevet lavet en standard kostplan, hvor der ikke er blevet taget hensyn til, at man er studerende.
Jeg har lagt kr. 2000 til mad om måneden, hvilket er meget i mine øjne, når man er studerende. Jeg har pointeret flere gange, at det simpelthen er for dyrt, og de skal lave det om.
Men når de så reelt set gider og svare tilbage på, at det er dyrt, får jeg bare af vide, at det er mit problem, at jeg ikke har råd. Det er det sådan set også, men når jeg har angivet, at det skal være så billigt som muligt, og jeg har sagt et budget, så er det bare at pisse på folk, at man ikke prøver at holde sig inden for det, når man også i første omgang, har angivet at det skal være det billigste af det billigste.
Men med den oplevelse har det lært:
1. Man kan ikke få en kostplan, som koster mindre end det om måneden
2. Der kan ikke laves kostplaner til studerende, for det bliver der bare pisset på.
Udover dette har jeg også lært, at jeg går rundt og er pisse sulten, når jeg er på den kostplan. Jeg spurgte om, der ikke kunne inkorporeres nogle grøntsager i min opskrift, hvor jeg får af vide, at der vil blive angivet hvilket grøntsager, som vil være gode til den givende ret. Det er selvfølgelig heller ikke blevet angivet eller lagt som note på retten.
Jeg har dermed fået ud af den kostplan, at jeg er mega sulten, har lyst til at overspise, og generelt har fået et dårligt forhold til mad.
Og når det så er sagt, så er de så MEGA LANG TID om at svare, hvis man skriver. Man mister helt lysten til, at skrive noget til dem, for man får først svar dagen efter. Selvom det er blevet pointeret for dem, og de skrev, at det skulle de nok forbedre, er der ikke sket en skid. Det er også noget upersonligt, at man ikke angiver, hvem man skriver med, når i kan se, at jeg skriver, men jeg aner ikke hvem jeg skriver med. Det synes jeg er for skidt. Hvad har jeg lært af det? Jo, jeg kan ikke skrive, hvis jeg har et problem en dag, hvor jeg gerne vil rådgive mig med MIN COACH som jeg betaler 1100 kroner for hver måned, for det er for sent, når jeg først får svar dagen efter. Ikke nok med det, er det sådan nogle vage svar, man får igen, hvilket i mine øjne, man bare kunne have skrevet 5 min efter, man har modtaget beskeden. Der bliver ikke undersøgt noget, hvis man f.eks. spørger om de har gode råd mod svimmelhed, så fortæller jeg, at jeg nok mangler vand, og om der er noget jeg f.eks. skal spise. Jeg får bare af vide dagen efter, at det nok er vand jeg skal drikke. Ikke nogen henvisning til, hvor jeg kan læse om det. INTET.
Når alt kommer til alt, så har jeg fået det ud af det, at det har været penge ud af vinduet, og jeg ikke har fået den hjælp, som jeg havde forventet for 1100kr. om måneden, som er rigtig mange penge for en studerende. Og nu ønsker jeg at komme ud af det, selvom jeg havde signet mig for 6 måneder, men der får jeg af vide, at jeg skal betale 500 kr. for at komme ud af det, hvilket er usmageligt at man skal betale det, når man har pointeret flere gange det ikke fungerer
Så hvis du er studerende, og ikke ønsker at bruge alt det du tjener på mad, men også vil have råd til et liv ved siden af, så vælg en anden Online Coach end FitnessNu

Antwoord van FitnessNu
Jeg har afsluttet et 6 måneders forløb…
Jeg har afsluttet et 6 måneders forløb hos Gustav og hans team. Af personlige årsager, nåede jeg desværre ikke det mål jeg havde sat mig for. Var alt for følelsesmæssigt påvirket. Når det er sagt, så jeg synes at jeg har fået nogle brugbare redskaber med mig videre og for mit vedkommende så synes jeg at de på bedste vis har prøvet at motivere mig gennem de 6 måneder.
Tak herfra ❤️

Uprofessionel og ufaglig rådgivning
Jeg vil råde alle til at vælge en anden vej end Fitnessnu, hvis de søger konstruktive råd, professionel hjælp og vejledning til vægttab. Især under omstændigheder, der ikke er “normale” som f.eks. ved spiseforstyrrelser eller andre psykiske udfordringer der forhindrer vægttab - også selvom man ingen diagnose konkret har. Gustav og hans team er på ingen måder rustede til at kunne håndtere den vigtige psykiske del af et stort vægttab eller problematikkerne herved. Teamet virker derimod kun til at have en faglig baggrund, der udelukkende bunder i textbook viden om kost og motion. Og det er bare ikke godt nok i et større vægttabsforløb hvor det ikke altid er et simpelt regnestykke om kalorier ind og kalorier ud. At de kan være sig selv bekendt at bilde klienterne ind, at de kan håndtere underliggende psykiske problematikker er mig en gåde. Det er virkelig uetisk og ren bondefangeri. Skam jer og do better.