Behulpzaam ivm mijn bestelling, die uit voorraad leverbaar was. Ik hoorde niks meer na het plaatsen van mijn bestelling. Contact opgenomen via mail, mijn product bleek niet meer in voorraad te zijn, d... Toon meer
Bestelling geplaatst op 26-12-2022 (dure TV), op of rond 10-1 gemaild met de vraag wanneer de TV geleverd zou worden, ik kreeg als antwoord dat het erg druk was, daarna heb ik helemaal niets meer geho... Toon meer
Goede ervaring, vond het eerst een onbekende website maar via Klarna achteraf betalen gekozen en alles ging goed, werd ook mooi up to date gehouden via email, Tv is goed aangekomen en zeer netjes ve... Toon meer
Artikel correct ontvangen en vriendelijk telefoontje om het te retourneren wegens te laat geleverd en verkeerd besteld maar daarna GEEN MAIL ONTVANGEN met s-postadres en stappenplan hoe we dit moesten... Toon meer
Fivery staat voor kwaliteit & service. Wij zijn een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in het online aanbieden van diverse soorten producten. Wij hebben een breed aanbod van producten in diverse productcategorieën. Mocht je vragen hebben, dan kun je via Bol.com dit aan ons uiteraard vragen.
Hazenkoog 44, 1822 BT, Alkmaar, Nederland
- hallo@fivery.nl
- fivery.nl
Werking van de diepvries is prima en…
Werking van de diepvries is prima en verdient normaal een vijf, als ook de communicatie met Fivery
De levering van DHL laat te wensen over.
Na zeven dagen nog steeds geen informatie op hun track en trace DHL tot plots iemand voor de deur stond met de levering.
De kleine pallet was gebroken waar de vriezer opgemonteerd stond. Dank zij de goede verpakking van de vriezer zelf was er geen beschadiging genoteerd.
Zeer uitgebreide webshop, uitstekende service!
Zeer uitgebreide webshop met heel veel keuze als je net even iets speciaals zoekt. Erg blij met de aankoop, en vooral ook met de uitstekende service. Er ging iets mis bij de bezorgdienst, maar daar is adequaat op gereageerd door Fivery, ik ben actief op de hoogte gehouden, en uiteindelijk is alles goed gekomen. Top!
Xiaomi MI TV bij Fivery besteld
Xiaomi MI TV bij Fivery besteld, ik heb bevestiging in orde ontvangen en mijn vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Goede ervaring.
Super
Super! Voor de eerste keer iets besteld en enorm tevereden. Blij met mijn product! Bedankt voor de top service!!