Ik ben totaal niet tevreden na de afspraak heeft mij iemand direct gecontacteerd. Zondag dezelfde dag en dan hebben wij afgesproken op maandag om langs te komen voor de herstelling. Dan stuurt hij mij... Toon meer

Was iets later dan afgesproken, maar liet dat van te voren weten Heeft het probleem opgelost en alles weer in orde Liet duidelijk weten wat er moest gebeuren Totale prijs een beetje hoger dan verwa... Toon meer

Vermoedelijk scam... Technieker Aziz was snel ter plaatse om mijn vaatwasser te herstellen. Prijzig, maar snel gefixt en met de beloofde 3 maand garantie. Helaas gaf mijn vaatwasser een week la... Toon meer

Ik was op zoek naar een betrouwbare/correcte herstellingsdienst en nam contact op met Fixeroo. Ik werd daarna opgebeld om een afspraak te maken met een hersteller. Hun hersteller moest uiteindelijk... Toon meer

1. Reparatieservice voor wasmachines en drogers

Nr 1. Platform in Witgoed Herstellingen voor wasmachines, vaatwassers en droogkasten.

2,6

Slecht

2,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Probleem met wasmachine

De ervaren technieker Davy heeft het probleem super snel opgelost. Zeker aan te raden!!! Weet goed waar hij mee bezig is. Fijn persoon.

11 mei 2024

Een hele snelle service

Een hele snelle service! De ochtend nadat ik gebeld had, konden ze al langskomen en was onze wasmachine al terug aan het draaien. Er moest een onderdeel vervangen worden en dat hadden ze ook gewoon bij. Daar moesten we dus ook niet op wachten! Heel tevreden van de snelheid en vriendelijkheid! Ik kreeg zelfs nog tips hoe we onze wasmachine het best konden onderhouden. Voor zo'n goede service én snelheid betaald je natuurlijk wel wat, maar dat vond ik dus zeker niet erg in dit geval!

7 mei 2024

Gefixt

Het duurde even voor we een afspraak hadden. De reparateur was vriendelijk en legde het probleem uit. Er is een vervangstuk geplaatst. Het probleem was opgelost. De dag erna was het machine opnieuw aan het lekken. Deze keer op een andere plek. We hebben de reparateur gecontacteerd en hij is dan opnieuw geweest. Nu is het helemaal opgelost!

12 april 2024

Oplichterij

Oplichterij, 260€ kwijt en machine nog verder kapot. En dan niet meer te bereiken!
Krijg nog reactie dat ik me mss vergist heb van firma. 🤣🤣.
100% zeker deze firma.

2 april 2024
Logo Fixeroo Witgoed

Antwoord van Fixeroo Witgoed

Dag Stefan, excuus voor de late reactie. Uw naam komt niet voor in onze administratie. U bent dus ook heen klant van ons. U heeft ook geen invite van ons gehad voor een review. Kunt u daarom deze review van ons account verwijderen? Alvast dank namens team fixeroo

Perfecte afhandeling!

Er werd meteen contact opgenomen door de hersteller! Deze was ook perfect op de afspraak thuis en verwittigde zelfs 30’ op voorhand. Professionele aanpak van het probleem en perfecte herstelling van de droogkast! Bij een volgend defect: Fixeroo!

5 februari 2024

Reactie na deze review van 22/01/2024…

Reactie na deze review van 22/01/2024 ("Geen factuur. Contante betaling. Nauwelijks kennis Nederland. Vaatwasser voorlopig wel hersteld. Hopelijk voor langere tijd.") Fixeroo heeft snel opgebeld om te erkennen dat betalen met kaart of app mogelijk had moeten zijn en dat een factuur had moeten verstrekt worden. Fixeroo heeft factuur nagezonden. En (belangrijk) : voorlopig werkt de vaatwas uitstekend.

9 februari 2024

Afspraak niet nagekomen

Afspraak niet nagekomen.
Van 8.00 tot 19.00 uur gewacht.
Na telefonisch contact afgesproken om 10.30 uur.
Nog steeds niemand komen opdagen

17 januari 2024
Logo Fixeroo Witgoed

Antwoord van Fixeroo Witgoed

Beste Sieglinde, Excuus voor de late reactie. De technieker gaat uw contacteren om alsnog uw klacht op te lossen. Met vriendelijke groeten, team fixeroo

Geen factuur

22 januari 2024