Fixico Reviews 1.980

2,7

Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Toon meer

Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Toon meer

Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Toon meer

Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!

2,7

Slecht

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nette en goede communicatie

Nette en goede communicatie. Diverse offertes met verschillende prijzen, dus zeker wat te kiezen.

3 januari 2022

Antwoord van Fixico

Fijn dat je tevreden was met de service!

Prima!

Prettige website, snel geholpen door een vakkundige schadehersteller

30 december 2021

Antwoord van Fixico

Hartelijk dank voor deze mooie review en fijn dat u zo tevreden was met de service!

Elk bedrijf vraagt om een review en…

Elk bedrijf vraagt om een review en meestal reageer ik daar niet op omdat ervaringen niet relevant zijn meteen na een bestelling of opdracht. In dit geval toch een review in verband met de offerteservice van fixico. De eerste indruk is positief en lijkt een flinke hulp om het juiste bedrijf te vinden voor de klus die moet worden uitgevoerd.

29 december 2021

Antwoord van Fixico

Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Prima reactiesnelheid !

Prima reactiesnelheid van de diverse autoschade herstellers. Daaruit ééntje gekozen en daar heb ik geen spijt van. Het was iets verder dan nodig eigenlijk. Maar ja, wat van ver is is soms lekkerder=

Deukje eruit en het is prima overgespoten in een metallic magenta kleur.

24 december 2021

Antwoord van Fixico

Ik had een deuk in de motorkap van mijn…

Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend.
Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg hoog vond.
Hierna een offerte via FIXICO aangevraagd, kreeg na een paar uur alle offertes binnen.
Gunstigste offerte € 484,00 bij MV Schadebedrijf de Lier. Gelijk een afspraak voor reparatie gemaakt.
Ben heel tevreden over de werkwijze van FIXICO en hun partners.

16 december 2021

Erg handig website

Erg handig website, duidelijke info en bijzonder snel de offertes ontvangen. En hele vriendelijke mensen aan de telefoon!

15 december 2021

Antwoord van Fixico

Fijn dat je zo goed geholpen werd en heel erg bedankt voor de mooie review!

Aanrader

Na een korte beschrijving en foto's. Snelle offerte ontvangen. Heldere instructie over de werkwijze. Aanrader!

8 december 2021

Antwoord van Fixico

Super! Fijn dat alles goed en duidelijk verliep. Bedankt!

Gewoon niets aan te merken.

Snel, professioneel, interactief …. Eigenlijk alles wat je zou wensen biedt Fixico. Eigenlijk ongekend. Maar wel waar!

2 december 2021

Antwoord van Fixico

Hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat je tevreden was met onze service. Hier doen we het voor!

Fijn dat er een bedrijf als Fixico…

Fijn dat er een bedrijf als Fixico bestaat die voor mijn als klant op zoek gaan nnar een schade herstellers van mijn auto en dat gelijk het bedrag van de te herstellen schade er bij staat waar je ook nog eens 4 jaar garantie op krijgt daarom geef ik Fixico 5 sterren.

23 november 2021

duidelijke pagina

duidelijke pagina , snel een offerte binnen. Bellen zelfs nog even na of alles goed gaat. Dit gaat een stuk sneller als dat je zelf moet gaan zoeken.

22 november 2021

Antwoord van Fixico

Fijn dat je tevreden was met onze service. Bedankt voor de review!

Verschillende offertes gekregen

Verschillende offertes gekregen goed te vergelijken, uiteindelijk 1 bedrijf gekozen die reparatie uitstekend en volgens afspraak gemaakt heeft!

20 november 2021

Antwoord van Fixico

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen om je schade te laten herstellen. Bedankt voor de 5 sterren!

Goede service, snel en efficiënt gezocht naar auto reparatie bedrijven om autokrasjes te repareren. Dus goed geholpen

19 november 2021

Antwoord van Fixico

Fijn om te horen dat alles zo goed verliep, bedankt voor de review!

Heel goed geregeld

Heel goed geregeld, tussen bijde partijen.
Prima voorstel gekregen van Fixico!
Echt een aanrader!!

10 november 2021

Antwoord van Fixico

Gaaf dat je zo tevreden bent, bedankt voor de 5 sterren!