Må lige skrive denne lille historie fra det virkelige liv Jeg bestilte i midten af Februar et Fjordliving tørrestativ. Skæbnen ville noget andet, jeg blev indlagt på hospitalet for derefter a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig smuk pande fra Lotus cookware. Der var desværre to huller i indpakningen, men jeg fik lov til at tjekke panden for skader inden jeg godkendte at modtage pakken i pakkeshoppen, hvilken de i... Toon meer
Hej jeg købte et tørrestativ fedt design osv. der er dog et lille minus ved stavene, de er ca 6cm for korte. Det meste tøj hænger ud over pindene og giver mærker. Når man skal folde foden sammen sk... Toon meer
Super flot, smukt og lækkert tørrestativ - jeg kan næsten ikke nænne at pakke det væk fra min stue. Og forsendelsen - så hurtigt fremme og så sikkert flot indpakning. Ren fornøjelse - til rent va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Fjordliving fører vi gennemtænkte løsninger til hjemmet - med fokus på funktion, design, æstetik og kvalitet. Vi tror på, at de bedste produkter er dem, du har lyst til at bruge hver dag, og have stående fremme i mange år. Derfor vælger og udvikler vi med omhu: fra vores SmartRack tørrestativ til stilrene hverdagsgenstande i holdbare kvalitetsmaterialer.
Contactgegevens
Denemarken
- info@fjordliving.dk
- fjordliving.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Torkställning
Snabb leverans, snygg torkställning. Det enda jag ser som förbättring är längden på armarna för att hänga tvätten på, de borde vara ca 1dm längre då breda tröjor inte får plats att hänga (helt och jämnt) över stången
Flot, vil gerne takke Mads
Må lige skrive denne lille historie fra det virkelige liv
Jeg bestilte i midten af Februar et Fjordliving tørrestativ.
Skæbnen ville noget andet, jeg blev indlagt på hospitalet for derefter at være 3 ugers rehabiliterings ophold.
Det bevirkede at mit tørrestativ blev sendt retur til Fjordliving. Kontaktede Fjordliving som svarede den 10. juli at jeg de ville sende det igen.
Tusind tak, nu glæder jeg mig til at benytte det.
Love my smart rack
Love my smart rack. It is a very smart design and made a real difference in our small apartment.
Mads customer service is 1st class. Thank you!
I can highly recommend this product and the after support!
Regards
Maria-Magdelene
Er megaglad for min
Er megaglad for min, vil klart anbefale den, den er meget praktisk og fylder ingenting
Tørrestativ
Når man skal folde foden sammen skal man være forsigtig med at lukke, da den ellers vil kunne knække. Blød hvid pladst
Så der er plads til forbedringer. Må lukke den med hånden ved sammenklapning. Ellers er jeg tilfreds med produktet.
Det er virkelig flot
Det er virkelig flot, og nem at flytte rundt med.
Der mangler lige lidt på levering i forhold til højeste karakter
Hurtig og super service👍
Det er et super tørrestativ
Det er et super tørrestativ, havde dog lidt problemer med t betjene det så lidt nemmere ud i reklamen, og når man ser kvinden med barnet på armen bære stativet ud i haven med den anden hånd forestiller man det er lettere end det egentlig er
Smuk pande fra Lotus cookware
Virkelig smuk pande fra Lotus cookware.
Der var desværre to huller i indpakningen, men jeg fik lov til at tjekke panden for skader inden jeg godkendte at modtage pakken i pakkeshoppen, hvilken de i pakkeshoppen selv gjorde mig opmærksom på. Der var heldigvis ingen synlige skader og jeg glæder mig til at teste panden af og opdatere min anmeldelse herinde.
Indtil videre er jeg meget tilfreds med kvaliteten og leveringstid. Dog obs. ift. huller i indpakningen.
Super flot, hurtig sikker lev (ca datoen hvor jeg modtog)
Og forsendelsen - så hurtigt fremme og så sikkert flot indpakning.
Ren fornøjelse - til rent vasketøj fremover
Mange tak :-)

Smukt og stilrent
Når vasketøjet på værelset, bliver pænt at se på😊

Reelt firma😁
Fjordlivings stativ kan jeg ikke bruge Mine arme er for svage Men Mads har ringet og tilbudt at tage det tilbage og refundere mine penge Det er ærligt reelt firma Som kun kan anbefales Det er ikke deres skyld at arme mine er svage 😁
Hurtig og god professionel håndtering
I sidste øjeblik bestilte jeg det smarte SmartRack tørrestativ som gave.
Opgaven blev løst ekstremt hurtigt og professionelt.
Modtageren af gaven er ovenud lykkelig over funktionaliteten i tørrestativet

Antwoord van Fjordliving
Leverance som lovet og forventet
Leverance som lovet og forventet. Særdeles anvendelig, kræver næsten ingen plads når den ikke er i brug og fylder ikke mere end jeg har brug for.

Super produkt, hurtig forsendelse
Produktet leve op til beskrivelse mm. Og er virkelig praktisk, på lille plads. Forstå ikke vi kunne leve uden..
Desuden hurtig forsendelse så vi havde produktet indenfor et par dage...

Antwoord van Fjordliving
Lees meer over geverifieerde reviews.