Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Må lige skrive denne lille historie fra det virkelige liv Jeg bestilte i midten af Februar et Fjordliving tørrestativ. Skæbnen ville noget andet, jeg blev indlagt på hospitalet for derefter a... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig smuk pande fra Lotus cookware. Der var desværre to huller i indpakningen, men jeg fik lov til at tjekke panden for skader inden jeg godkendte at modtage pakken i pakkeshoppen, hvilken de i... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej jeg købte et tørrestativ fedt design osv. der er dog et lille minus ved stavene, de er ca 6cm for korte. Det meste tøj hænger ud over pindene og giver mærker. Når man skal folde foden sammen sk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot, smukt og lækkert tørrestativ - jeg kan næsten ikke nænne at pakke det væk fra min stue. Og forsendelsen - så hurtigt fremme og så sikkert flot indpakning. Ren fornøjelse - til rent va... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Fjordliving fører vi gennemtænkte løsninger til hjemmet - med fokus på funktion, design, æstetik og kvalitet. Vi tror på, at de bedste produkter er dem, du har lyst til at bruge hver dag, og have stående fremme i mange år. Derfor vælger og udvikler vi med omhu: fra vores SmartRack tørrestativ til stilrene hverdagsgenstande i holdbare kvalitetsmaterialer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,6

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forfærdelig pande

Forfærdelig pande. Alt hænger fast i den.

5 januari 2026

Antwoord van Fjordliving

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Vores erfaring, og den feedback vi får fra mange kunder er, at panden fungerer rigtig godt i daglig brug.
Rustfri stål-pander fungerer bedst, når de forvarmes, inden maden lægges på. Perletesten (vanddråber der danser på overfladen) er et godt pejlemærke for korrekt temperatur.
Du er meget velkommen til at skrive til os på info@fjordliving.dk, så hjælper vi gerne med brugstips eller finder en løsning. Vh. Fjordliving.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice ifm returhandel

Alt fint og velfungerende så længe en handel er i udsigt, men hvis man som kunde ønsker at retunere, er der pludselig lang responstid på mailsvar og firmaet forsøger at holde kundens penge længere end lovligt - det ødelægger ligesom den gode stemning at man skal beskrive lovgivning og paragraffer for at få sine penge …

24 november 2025

Antwoord van Fjordliving

Når en vare returneres, sker refundering som udgangspunkt, når varen er modtaget retur. Det er for at sikre korrekt håndtering af returvaren, og ikke for at trække tiden.
Refunderingen skete her inden returforsendelsen nåede retur, med ønsket om at sikre en smidig løsning. Vi bestræber os altid på at finde en fair løsning, også i særlige situationer som denne. Vh. fjordliving.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering blev lovet inden for 1-4…

Levering blev lovet inden for 1-4 hverdage, men der gik NOGET længere tid.
Jeg kontaktede kundeservice, som senere ringede til mig.
Den lange leveringstid skyldes forsendelsesfirmaet, og produkterne er nu kommet frem d. 16.12.2025

13 december 2025

Antwoord van Fjordliving

Tak for opdateringen Liselotte. Godt at høre, at forsendelsen, trods forsinkelsen nu er kommet godt frem 🎄. Vi håber produkterne bringer glæde i mange år frem! 🙂 Vh. Mads, fjordliving.dk

Jeg er super tilfreds.

Lever absolut op til mine forventninger.
Lynhurtig levering.
Uproblematisk.
Kan varmt anbefales.

25 november 2025

Antwoord van Fjordliving

Tak for den fine anmeldelse Bente, det sætter vi pris på 🙏 vh. Mads, fjordliving.dk

Et godt køb.

Super lækkert og anvendelig system til vasketøj og som stumtjener i gæsteværelset. God kvalitet og let at flytte rundt.

24 november 2025

Antwoord van Fjordliving

Tak for den fine anmeldelse 🙏 Godt at høre systemet kan bruges på forskellige måder. vh. Mads, fjordliving.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og svare til…

Hurtig levering og svare til beskrivelse og billeder , meget tilfreds med kvaliteten og bliver ofte beundret

29 oktober 2025

Antwoord van Fjordliving

Tak for den beundringsværdige anmeldelse, det er vi glade for at høre! 👏 vh. Mads, fjordliving.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er utrolig glad for mit flotte…

Jeg er utrolig glad for mit flotte tørrestativ, det er dekorativt, og der kan.være en.hel vask på.let at løfte på altan og.tilbage igen med tøj.på .så smukt når det står klappet.sammen hurtig levering

29 oktober 2025

Tak for de fine ord her Tove 🙏 Det sætter vi pris på ❤️

Fornuftig pris

Fornuftig pris. Hurtig og præcis levering. Produktet virker godt.

28 oktober 2025

Antwoord van Fjordliving

Tak for din fine anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle.
Vh. Mads, fjordliving.dk

Meget glad for det

Meget glad for det , har også købt et til min mor.

25 september 2025

Det er vi super glade for at høre Pernille! Tak for din feedback her 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig glad for vores stativ

Virkelig glad for vores stativ. Det er nemt at folde ud og pænt at se på, når det er foldet sammen.

2 september 2025

Tusind tak Grete – det glæder os, at du er glad for stativet 😊

Stjernkundepleje

Utrolig venlighed ved henvendelser til Fjordliving - selv da jeg ville returnere en vare.

25 juli 2025

Antwoord van Fjordliving

Vi sætter stor pris på dine ord 🙏

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, fedt produkt👌

5 juli 2025

Tak for det Lars! Godt at høre, at både levering og produkt spiller 😄

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt. Hurtig levering. Det var rigtig dejligt.

3 juli 2025

Tak for anmeldelsen Bent – godt at høre, at alt gik hurtigt og nemt 👍

Lees meer over geverifieerde reviews.