Fantastisk rejseselskab. En fantastisk rejse på safari med afslappende dage til sidst. Vi er fra start til slut blevet mødt med stort engagement og professionalisme. De små udfordringer vi mødte unde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en fantastisk rejse til Tanzania, 5 dages safari og derefter en uge på Zanzibar. Alt gik som planlagt. Vi var meget tilfredse med vores hoteller inkl. to spændende nætter i Camp på Seregenti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I forbindelse med Iran-krisen var vi med Flamingotours i Sri Lanka. Alt forløb roligt desuagtet. Efter et par dage fik vi besked om at vores hjemrejse ikke kunne gå via Doha, men vi måtte tage 3 ekstr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
FANTASTISK tur til Vietnam, fra start til slut. En helt igennem veltilrettelagt tur fra Flamingotours' side, hvor alt bare "kørte på skinner". Meget, meget vidende og engagerede guider, der er SÅ sto... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rejser til de bedste destinationer over hele verden får du hos Flamingo Tours. Vi er et dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden, med rejseeksperter, der har mange års erfaring i hvert deres specialiseret rejsemål. Flamingo Tours arrangerer safarirejser, rundrejser og badeferie. Vores kontakter over hele verden gør det muligt at skræddersy din drømmerejse til yderst konkurrencedygtige priser – kontakt os i dag, og få et tilbud på din drømmerejse.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi er netop vendt hjem fra en ubeskrivelig dejlig tur til Lamai Safari Lodge i Kruger Park. Vores behov for assistance i lufthavnene havde Flamingo Tours sørget for på fineste vis, og senere skulle rejseselskabet blive yderligere udfordret, da vi blev udsat for tyveri i Johannesburg. Det medførte en uplanlagt overnatning samt besøg på ambassaden og særlig transport til lodgen. Det blev der taget hånd om på fineste vis, så vi med bare en dags forsinkelse kunne støde på det øvrige selskab i Lamai Safari Lodge. Her fik vi hver dag vilde dyr, så hatten passede. Fra vandhullet ved lodgen til Jesse, der i den grad er dus med dyrene og taler dyresprog, som sørgede for, at vi så jagende (og spisende) løver, leoparder, næsehorn, elefanter, bøfler, flodheste, vilde hunde, gnuer, zebraer, div. gazeller og hjortedyr, giraffer, aber, sort mamba, smukke fugle og meget mere - alt sammen mere end én gang i løbet af ugens game drives.
Fulde af indtryk kunne vi så slappe af i en hyggelig, nærmest hjemlig, atmosfære i lodgen om aftenen og under velsmagende middage gennemgå endnu en begivenhedsrig dag. Vi oplevede endda et kraftig tordenvejr sidste dag.
Drama fra først til sidst.
Uforglemmeligt og stærkt anbefalelsesværdigt.
Var lidt betænkelig efter jeg havde bestilt rejsen hos Flamingo Tours – havde følelsen af, at der ikke var helt styr på tingene. Men….nu er vi hjemvendt efter en fantastisk ferie i Kruger National Park og Victoria Falls. Lamai Safari Lodge var bogstaveligt talt omgivet af vilde dyr, personalet søde og imødekommende, maden god og vores driver, Pierre, gav os nogle uforglemmelige game-drives.
David Livingstone Safari Lodge ved Victoria Falls kan kun beskrives som ren luksus i billedskønne omgivelser.
Kun et lille ’øf’. På rejsebeskrivelsen står der, at ved ankomsten til Lamai Safari Lodge har man resten af dagen til fri afbenyttelse. Vi ankom til lodgen kl 20 om aftenen, så ikke meget dag tilbage.
Trods det skal Flamingo Tours ha’ 5 stjerner og en stor anbefaling

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er netop hjemvendt fra den mest fantastiske rejse, fem dage på fastlandet i Tanzania, med forskellige safariture og seks dage på Zanzibar. Alt klappede og var til UG. Personalet på de tre steder vi overnattede var enormt søde, maden var lækker, og omgivelserne fantastiske.
En bjergtagende rejse - som vi ikke glemmer.
Flamingo Tours havde arrangeret alt, så det bare klappede!
Familien Madsen, Odder.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er hjemkommet efter en fantastisk og magisk tur til Tanzania og Zanzibar. Da vi bestilte rejsen, var Flamingotours det eneste rejseselskab ud af de 4 vi havde sendt en forespørgsel til, der kontaktede os og lyttede til vores forventninger, så den interesse for sine kunder, gjorde at valget faldt på Flamingotours. Vi havde en fantastisk tur til Tanzania og havde den mest fantastiske guide, der virkelig gjorde alt for at vi skulle få en god tur. Så stor ros til Emmanuel fra Nahdy kenyan & Tanzania safaris foran gøre turen ekstra ordinær fantastisk. Vi havde 2 overnatninger på Bush Camp, vi er bare ærgelige over vi ikke havde valgt flere, for det var der magien fandtes og opstod. Et mageløst sted, med service og mad i den høje ende. Turen gik videre til Z Hotel på Tanzania, og det kan vi også varmt anbefale, hvis man er til ekstra lækker gourmet mad og et charmerende hotel. Desværre nåede vi ikke alle vores nætter der, da vi endte på det værste hotel, nemlig hospitalet. Men selv der fik vi hjælp af Flamingo Tours samarbejdspartner, som sørgede for transport til hotellet for at hente kuffert. Til trods for lidt bøvl med en bestillingsfejl af et hotel værelse, som vi blev mere end generøst kompenseret for og hvor Henrik stod på hovedet for at afhjælpe fejlen og de 4 dage på hospitalet så havde vi vores livs oplevelse i Tanzania og vi kan kun give de bedste anbefalinger til Flamingotours. Det fungere og de og deres samarbejdes partnere i Afrika fortjener de 5 stjerner. Mvh. Helle og Kim, Aalborg

Sri Lanka tur
Der har været styr på det fra første kontakt til Flamingotours til vi var hjemme igen med en masse gode oplevelser i bagagen.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er netop kommet hjem fra vores drømmerejse til Sydafrika. Flamingo Tours har sørger for at alt er klappet og har fungeret perfekt.
Så søde chauffører og guider hele vejen, og Lamai Lodge hvor vi boede kan kun anbefales.
Flamingo tours giver hurtige og kvalificerede svar, personlig betjening og hjælp - både før og under rejsen.

Antwoord van Flamingotours.dk
Er netop kommet hjem fra den mest fantastiske rejse til Bali. Vi rejste med Flamingo Tours. Valgte den pakke, der hedder Bali og Gili. Vi havde 3 overnatninger i Ubud på et hotel, der hedder Taman Harum. Det lå lidt udenfor byen. Området var ikke så pænt, men hotellet var dejligt. Herefter tog vi til Gili Trawangan. Boede på et vildt lækkert hotel direkte til stranden – Pearl of Trawangan. Hér havde vi 4 overnatninger. Sluttede med 4 nætter i Sanur Beach, hvor vi havde opgraderet til det lækreste hotel på stranden – Puri Santrian.
Kan varmt anbefale Flamingo Tours!

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi rejste i sept. måned 2024 på en 18 dages tur til Vietnam fra nord til syd, inkl. 2 indenrigs flyture. Alt klappede, inkl. de mange guidede ture. God løbende info via whatsapp fra deres samarbejdspartnere i Vietnam om hvornår vi blev afhentet. Dejlig ferie og vi kan bestemt anbefale Flamingo Tours som rejsearrangør.

Antwoord van Flamingotours.dk
Der står at I er medlem af Rejsegarantifonden, men intet nr og I dukker ikke op på den danske Rejsegarantifond når man søger på jer ?
Tak for svar og jeg har fået besked fra Rejsegarantifonden, men forstår stadig ikke hvorfor i ikke oplyser jeres nr på jeres hjemmeside så.

Antwoord van Flamingotours.dk
Flamingotours har været helt igennem fantastik. det bedste ferie vi har haft og et rejseberu som bare har været der så der var styr på alt inden vi tog afsted og også det som blev indfriet på selv ferien +++++++++ herfra vil gerne rejse med jer igen

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi havde en virkelig god tur til Sri Lanka, alt på rejsen fungerede perfekt, vi havde en meget spændende og vidende engelsk talende chauffør, Janaka Lekamge, vi nød hans viden og engagement. Hotellerne var okay, men der er ikke elevator ret mange steder. Men folk er flinke og meget hjælpsomme.
Vi manglede mere oplysninger og vejledning fra kontoret i Danmark. De var ikke gode nok til at vejlede omkring monsun, hvaler og bade muligheder. Da vi ønskede ændringer på grund af fysiske skavanker, blev ruten ikke tilrettet, det nye sted vi ville besøge i stedet for Sigiriya.
Det gjorde chaufføren så, for at vi ikke skulle spilde for meget tid på vejen.
Men alt i alt havde vi en fantastisk tur til Sri Lanka.
Kombineret safari i Kruger samt badeferie i Durban.
Super tilrettelagt tur, hvor alt spillede til sidste detalje fra vi lettede i Kastrup til vi landede små 14 dage efter. Safarien toppede alt, hvor vi boede på en super hyggelig dansk-ejet logde, hvor der var styr på alt. Dygtige, sympatiske og sjove game drivers satte bare "prikken over i'et".
Eneste lille krølle var, at chaufføren der hentede os i Johannesburg og kørte os til lodgen var 1,5 forsinket. Den del kunne vi godt have undværet
Men helt sikkert ikke sidste gang, vi rejser med Flamingo Tours🦩🦩

Antwoord van Flamingotours.dk
Super gode hoteller. Alle guider/transport kom til tiden. Der var for mange templer på rejsen.

Antwoord van Flamingotours.dk
Helt igennem et fantastisk dygtig rejsebureau/team.
Var meget hjælpsomme både inden afrejse samt mens vi var afsted - var meget hurtig til at svare på mail.
Vi vil helt sikkert bruge Flamingo tours til vores næste rundrejse

Antwoord van Flamingotours.dk
Booket rejse fra Nord til Syd Vietnam inkl. badeferie. Fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse. Super godt overblik inden rejsen. Undervejs med virkelig god lokal tour operator. Hele planen spillede 100%. Vi opgraderede en del af hoteller undervejs. De lokale guider på turen var super professionelle med stor viden. Vi følte os i meget trygge hænder med Flamingo. Alle hoteller og ture spillede max. Kæmpe anbefaling fra os

Antwoord van Flamingotours.dk
Helt igennem et fantastisk rejsebureau. Alt fungerede helt perfekt.
Nemt at få kontakt til bureauet såvel telefonisk som pr. mail . Helt sikkert ikke den sidste rejse med dette bureau.

Antwoord van Flamingotours.dk
En hel igennem fantastisk tur for mine to børn på 15 og 13 og jeg selv.
Sød og behagelig charfør, som var ret god til engelsk, og som gerne ville fortælle alt omkring Sri Lanka både om kultur, natur, religion og alt der i mellem.
Dejlige hoteller og søde mennesker overalt.
Kan varmt anbefale Flamingotours

Antwoord van Flamingotours.dk
Netop hjemvendt fra en 2 ugers tur i Thailand. Alt i alt fungerede det hele næsten peferkt. På femte dagen skulle vi på en planlagt udflugt til Hellfire pass og dødens jernbane. Men da vi blev hentet af chaufføren tastede han adressen ind på det næste hotel. Vi ringede til det nummer til jeres samarbejdspartner som stod i Emailen og de fik løst problemet så vi kom på den rette tur. De hjalp os også senere da vi glemte en telefon i en minibus under en transfer.
Da vi ankom til lufthavnen blev vi modtaget som planlagt og fik udleveret en plan over hvornår vi blev hentet på de forskellige hoteller mm. Det havde været rart at vide hjemmefra at den information ville blive udleveret i lufthavnen.
Stor ros til jer for valg af hoteller. De har virkelig været gode.
Vi har nydt turen 😀

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er netop kommet hjem fra Kili Safari i Kenya samt badeferie på Zanzibar. Sidstnævnte var helt fantastisk - Nungwi resort på Nordkysten er Paridis. Safarien i Kenya var fantastisk (bortset fra sidste lodge, som ikke var det mest renlige/hyggelige sted). Under transporten mellem første- og anden lodge skulle vi passere gennem Nairobi. Her var vi uheldige at støde ind i demonstrationer mod styret i Kenya, som gjorde vi måtte opholde os på en tankstation i 5,5 time. Ret utrygt, men heldigvis skete der intet. Da vi kom hjem kontaktede vi Flamingo Tours, vedr. vores oplevelse. De håndterede situationen professionelt og har taget fat i deres samarbejdspartner dernede så det ikke sker igen, samt givet os godtgørelse for vores mistede tid. Vh. Henrik Holm
Vi har været i Tanzania på Safari og badeferie på Zanzibar. Vi har fået god vejledning af Flamingo Tours og flot service ved ændring af vores fly.
God guide og skønne hoteller

Antwoord van Flamingotours.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.