Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejseselskab. En fantastisk rejse på safari med afslappende dage til sidst. Vi er fra start til slut blevet mødt med stort engagement og professionalisme. De små udfordringer vi mødte unde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk rejse til Tanzania, 5 dages safari og derefter en uge på Zanzibar. Alt gik som planlagt. Vi var meget tilfredse med vores hoteller inkl. to spændende nætter i Camp på Seregenti... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I forbindelse med Iran-krisen var vi med Flamingotours i Sri Lanka. Alt forløb roligt desuagtet. Efter et par dage fik vi besked om at vores hjemrejse ikke kunne gå via Doha, men vi måtte tage 3 ekstr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK tur til Vietnam, fra start til slut. En helt igennem veltilrettelagt tur fra Flamingotours' side, hvor alt bare "kørte på skinner". Meget, meget vidende og engagerede guider, der er SÅ sto... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Rejser til de bedste destinationer over hele verden får du hos Flamingo Tours. Vi er et dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden, med rejseeksperter, der har mange års erfaring i hvert deres specialiseret rejsemål. Flamingo Tours arrangerer safarirejser, rundrejser og badeferie. Vores kontakter over hele verden gør det muligt at skræddersy din drømmerejse til yderst konkurrencedygtige priser – kontakt os i dag, og få et tilbud på din drømmerejse.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været 16 dage i Vietnam hvor…

Har været 16 dage i Vietnam hvor Flamingo tours havde arrangeret vores tur. Alt har fungeret perfekt. Vi er blevet hentet i lufthavnen og kørt til vores første hotel hvor deres samarbejdspartner i Vietnam stod klar med en guide der gennemgik vores program de14 dage vi skulle være der. Blev hentet til tiden hver dag og alt var trygt og godt, super gode guider på forskellige ture vi var på. Kunne skrive til guiden hvis der var problemer men alt fungerede perfekt.

13 juni 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tak for den fine anmeldelse, vi elsker at høre fra vores gæster, tak for at du tog dig tid at skrive her på Trustpilot/Anita og Team Flamingo Tours

Del 1 Kenya

Del 1. 5 dages Safari i Kenya. Vi blev modtaget sent lørdag aften af to super søde guides jeff og Henry. De kørte os til vores hotel og vi kom godt i seng. Tidlig morgen brifede de os om ugen og så kørte vi afsted på en super fed safari og man var godt brugt om aftenen. Tidligt op og se alle dyrene og tidligt i seng. De to guider var super gode på hver deres måde da vi var to grupper. En gruppe uden børn og så en gruppe med børn. Jeff tog sig af gruppen uden børn og delte alt sin viden og det var ikke lidt. Henry tog sig af gruppen med voksne og børn og han var bare super sød og vidste lige hvilket tempo det skulle foregå i og var virkelig sød mod børnene og tålmodig. Vi kunne ikke ønske os to bedre guider. Del 2 kommer senere en uges bade ferie i Mombasa 🙌

29 juni 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Dejligt at I havde en fantastisk safari:-) Ja, man er træt efter at have set alle dyr. Glæder mig til at høre del 2/Anita og Team Flamingotour

Super oplevelse på Bali

Vi rejser gerne med Flamingo Tours igen.
Er lige kommet hjem efter 16 fantastiske dage på Bali.
Fra start til slut er alt gået efter planen.

Tak til Flamingo Tours for den skønneste ferie. Og ikke mindst stor tak til vores private guide og chauffør på Bali. De var i top 10 klassen😎

11 juni 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Herligt at I havde en fantastisk rejse. Bali er meget dejligt og smukt. Jeg håber vi kan få jer med på en anden dejlig rejse i fremtiden/Anita og Team Flamingo Tours

Fantastisk tur til Bali

Vi havde en fantastisk ferie til Bali. Så og oplevede så utrolig meget. Vores lokale guide, som kørte os til de forskellige hoteller var meget vidende og fortalte om alle de seværdigheder vi skulle se/ opleve. Vores hoteller var gode og med meget store værelser. Alt fungerede som det skulle. Så det er ikke sidste gang vi vil rejse med Flamingo tours

15 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tak for at du har taget dig tid at skrive her på Trustpilot. Bali er fantastisk og det er så meget at se. Så herligt at du fik lige den oplevelse du ønskede. Jeg håber vi høres igen i fremtiden/Anita og Team Flamingo Tours

Ferie i Sydafrika

Min kone og jeg har lige været på safari til Lamai lodge i sydafrika. Bestemt en af de bedste oplevelser vi har prøvet på vore rejser.
Alt fungerede til UG, skøn mad, og virkelig dejligt personale. Rejsen gik som smurt, dog vil jeg anbefale fly fra Johannesburg til Hoedspruit, men alt i alt en førsteklasses ferie.
Helt klart stor anbefaling herfra.
Vi gir lodget og jer 10 ud af 10 👍🦏🐈🦁🦓
Kærlig hilsen Solvej og Finn

5 mei 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg håber vi høres en gang i fremtiden /Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejse til Sri Lanka og…

Fantastisk rejse til Sri Lanka og Maldiverne;-)
Vores rundrejse på Sri Lanka var vidunderlig, vi havde den bedste guide Chanuka Weerasinghe Han gjorde sit ypperste for at gøre vores ferie Perfekt. Det var så trygt at have sin egen guide. Han vidste en masse om sit meget smukke land. Det Srilankanske folk er meget hjælpsomme og yderst imødekommende. Turen var fyldt med spændende oplevelser fra start til slut. Vi sluttede med 5 dage på magiske Maldiverne.
Afslapning på højt og lækker facon, øen Olhuveli Beach og Spa var magisk. Rejsen var alt i alt perfekt for os som ikke har rejst på disse kanter før. Flamingo tours får vores varmeste anbefaling. Personalet yderst hjælpsomme hele vejen.

23 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tusind tak for den fine recension. Vi bliver så glade når vi får så fine tilbagemeldinger. Dejligt at rejsen blev fantastisk /Anita og Team Flamingo Tours.

Verdenklasse :)

Det var en helt igennem fantastisk oplevelser i verdensklassen.
Alt klappede efter planen :)
Vi fejrede vores sølvbryllup, og det blev holdt lige som vi ønskede det :)

28 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Så herligt at rejsen blev som den skulle, Sydafrika er fantastisk/Anita og Team Flamingo Tours

Vores bedste ferie

Vi er netop hjem vendt fra den dejligste tur til Sri Lanka/Maldiverne med Flamingo Tours. ALT fungerede som aftalt i bestillingen af turen. På Sri Lanka havde vi en fantastisk guide (Alex), som vi helt klart vil anbefale. Han gjorde turen helt fantastisk, da han fik os til at smage, føle, lugte og se Sri Lanka ved at dele ud af sin viden efter 25 år som guide. Vi vil helt klart give Flamingo Tours vores bedste anbefalinger, da der fra start til slut er styr på ALT. Vi rejser gerne med Flamingo Tours igen 👏

22 mei 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Herligt at I fik den ferie som i har drømt om:-) det er vores mål at man får det man betaler for, og vi er så glade for vores guider på Sri Lanka som deler med sig af sig selve. Jeg håber vi kan finde en anden spændende rejse til jer i fremtiden. /Anita og Team Flamingo Tours

Super ferie-alle pengene værd

Vi har lige været i Vietnam fra nord til syd med badeferie. Det var en fantastisk tur, og alt fungerede perfekt.
Det er hel sikkert ikke sidste gang vi rejser med Flamingo tour

26 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi vil meget gerne hjælpe med en anden herlig rejse i fremtiden/Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint tilrettelagt rejse til…

Rigtig fint tilrettelagt rejse til Vietnam. Alt fungerede perfekt og alle aftalte tider overholdt. Hvis der opstod et problem undervejs blev det hurtigt løst.
Også hurtige og venlige svar på spørgsmål inden afrejse.
Rejser meget gerne med Flamingo Tours igen og giver dem den bedste anbefaling.

26 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tusind tak for den fine anmeldelsen, vi finder gerne en anden spændende rejse til jer i fremtiden. /Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk rejse og fantastisk service hele vejen igennem

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Flamingo Tours .
Vi er en familie på 6 som har været på en fantastisk rundrejse på Sri. Lanka hvor vi sluttede med badeferie på Maldiverne .
Fra start til slut har vi været i de bedste hænder og følt os 100% trygge..
Da vores fly til Maldiverne blev aflyst grundet tekniske fejl og med en ventetid på 16 timer skrev vi til Flamingo Tours om hjælp , efter 5 min havde vi Henrik i røret og der blev booket nye billetter til os ! Det er service på allerhøjeste plan !
Tak til Flamingo Tours for den skønneste ferie og hermed vores allerbedste anbefalinger fra os alle 6

12 mei 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Hvor bliver jeg glad for at høre at det var en fantastisk rejse. Jeg håber at vi i fremtiden kan sende jer afsted på en anden rejse som giver minder for livet/Anita og Team Flamingo Tours

Rundrejse i Sri Lanka

Sikke en fantastisk rundrejse vi har været på i Sri Lanka takket været Flamingo Tours.
Helt fra start til slut har de været behjælpelige med alt hvad vi har haft af ønsker til vores rejse og mindre udfordringer har de også hjulpet med.
Landet har været en oplevelse uden lige. Vores privatchauffør kan vi også takke for sikker transport, gode tips og uforglemmelige oplevelser. Vi sluttede rundrejsen med en såkaldt badeferie i Bentota, hvilket var super lækkert med det skønneste Indiske Ocean, hvor vi flere gange dagligt badede. Sri Lanka har bare haft så meget at byde på hvad angår natur og kulturelle oplevelser. Skulle noget have været anderledes, så skulle vi have mere tid i den fantastiske natur ved området ved Ella.
Tak for nogle fantastiske ferieminder…

23 maart 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Hvad er jeg glad for at I har fået jeres drømmeferie. Jeg håber at vi engang i fremtiden kan hjælpe jer med en anden fantastisk rejse. /Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er ikke sidste gang vi har været…

Det er ikke sidste gang vi har været afsted med Flamingo Tours. Vores første overnatningsted på Bali, var noget anderledes end vi forventede , En mail til Flamingo Tours, som løste situation til UG plus. 🍀
Endnu mere vil jeg kalde Flamingo Tours verdens bedste rejseselskab . Min mand blev indlagt i Indonesien , og hvis det ikke var for Flamingo Tours enorme støtte til mig, som sørgede for overnatning - transport til og fra Sygehuset, helt omkostningsfrit, var jeg fortabt. Skrækkeligt at stå alene i et fremmed land alene i sådan en situation . I var hurtige og effektiv , modsat min rejseforsikring .
Kæmpe TAK til jer Flamingo Tours / Henrik Sevelsted , og jeres agent Pacto, det vil jeg aldrig glemme.

22 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk rejse med…

Vi havde en fantastisk rejse med Flamingo Tours. Alt klappede bare og vi blev mødt af enormt venlige mennesker overalt og alle aftaler blev holdt. Vi havde nogle forrygende safari oplevelser, hvor vi så the big 5 og alt sammen foregik på vores og navnlig vores små børns præmisser, hvor vi kunne lave dagene så lange eller korte, som vi havde behov for. Vi var også på Zanzibar som en del af ferien, hvilket også var et fantastisk ophold. Det var resort life når det var bedst. Vi var skeptiske for all-inclusive ophold men det var virkelig all-inclusive og maden var af rigtig god kvalitet. Der var en masse (rene) pools og direkte adgang til stranden med udsigt til episke solnedgange. Det var alt i alt en ferie for livet. Tak til Flamingo Tours for at sammensætte så god en ferie og for sørge for at alt spillede på ferien.

14 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tak for at du har taget dig tid at skrive her på Trustpilot og tusind tak for de fine ord. Vi glade for at I fik jeres big 5 og at alt var godt for jer og børnene./Anita og Team Flamingo Tours

Safari Kenya og afslapning på Zanzibar

Safari Kenya og afslapning på Zanzibar. Vi har været på en fantastisk tur med Flamingo tour. Vi kalder vores tur oplevelse for livet, især safari og ballontur. Alt gik efter planen og levende 100 procent op til vores forventninger. Flamingo tour kan kun anbefales. Iwona og Klaus

14 april 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Tusind tak for de fine ord og dejligt at I havde en fantastisk rejse, jeg håber vi kan finde en anden dejlig tur til jer en gang i fremtiden/Anita og Team Flamingo Tours

Kombirejse Sri Lanka/Maldiverne

Kombirejse Sri Lanka/Maldiverne.
Fantastisk tur til en rimelig pris. Alt klappede og vi fik god vejledning inden afrejse. Kan kun give flamingotours de bedste anbefalinger.

12 maart 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Dejligt at alt blev som det skulle og tak for at du har taget dig tid at skrive her inde/Anita og Team Flamingo Tours

Safari i sydafrika

Jeg har lige været på safari til lamai lodge i sydafrika med mine 2 voksne piger. Det er det bedste jeg har gjort.
Sikke en oplevelse. 30 timers safari kørsel med dygtig guide, skøn mad, morgen, middag og aften. Mulighed for at tilkøbe ture.
Alt klappede bare. Og jeg fik venligt svar fra jer, hver gang jeg havde nye spørgsmål inden vi rejste.
Min klare anbefaling herfra, jeg kommer gerne igen, og så på andre af jeres ture.
Lise holst

10 maart 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Så herligt at høre at du blev så glad for jeres tur, jeg håber at du vil prøve os på en anden god rejse/Anita og Team Flamingo Tours

Professionel service

Efter endnu en tur arrangeret af flamingo tours må vi sige at alt igen er i top .
Rundrejse Shrilanka og afslapning på Maldiverne .
Alle aftaler var på plads og så også til en fair pris .

2 maart 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Herligt at rejsen blev som den skulle, vi er glade for at I har vendt tilbage og vi håber at vi kan hjælpe jer en gang i fremtiden med en anden spændende rejse/Anita og Team Flamingo Tours

Lamai Safari Lodges er suveræne

Lamai Safari Lodges er suveræne! Det blev taget hånd om os fra starten og alt var helt i top. Både værten, rangers og det øvrige personale gjorde alt for at sikre os en dejlige ferie.
Også Cloud Nine Hotel i Cape Town kan få 5 stjerner af os. Her var det også receptionisterne som er guld værd!

19 februari 2024

Antwoord van Flamingotours.dk

Herligt at I fik en fantastisk rejse og tak for at du har taget dig tid at skrive her inde på Trustpilot/ Anita og Team Flamingo Tours

Lees meer over geverifieerde reviews.