Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Safari i Kenya och bad på Zanzibar - Jättebra arrangerad resa. Allt flöt på fint. Chauffören stod och väntade när vi kom till Nairobi och körde oss runt i sin jeep under hela tiden i Kenya. Fina boend... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hade en fantastiskt resa till Kenya och Zanzibar. Guiden som hämtade oss på flygplatsen i Nairobi gav oss det lilla extra på safarin och de långa sträckorna vi färdades längs vägarna. Kunnig, flexibel och mycket trevlig. Resan var välorganiserad, smidig och bekväm. Kan varmt rekommendera.

Antwoord van Flamingotours.se
Väl planerad och genomförd rundresa till Vietnam. Ingen charterkänsla, vi hämtades/lämnades vid samtliga flyg av privata chaufförer. Samtliga utflykter genomfördes i små grupper med kunniga och roliga guider. Allt fungerade klockrent.
Vi är mycket nöjda med resan och känner att vi fått en god förståelse för Vietnam, kulturen, människorna och dess historia.

Antwoord van Flamingotours.se
Bästa resan jag har varit med hittills i mitt liv efter 47 länder som jag har under mitt liv

Antwoord van Flamingotours.se
Vi bokade en paketresa med en vecka safari i Tanzania, därefter en vecka på Zanzibar och kan varmt rekommendera Flamingo Tours som arrangör. De har varit mycket hjälpsamma i hela bokningsprocessen och hjälpt till att skräddarsy vår resa efter våra önskemål. Hotellen har varit helt fantastiska och har överträff våra förväntningar både vad gäller service och mat, och safarin har varit helt outstanding. Guiden har verkligen gjort allt för att uppfylla våra önskemål, och vi fick se ”The Big Five” plus mycket mycket mer.
Transfer och mottagande har fungerat friktionsfritt, och vi är på det hela mycket nöjda med Flamingo Tours. Skall man ge något omdöme för dem att utveckla så hade vi uppskattat om de någon gång under resan hört av sig (ett sms hade räckt) bara för att stämma av att allt fungerat, vilket ej skedde. Men som sagt, allt flöt på och vi behövde aldrig ha kontakt med dem under resans gång.
Vi är mycket nöjda!

Antwoord van Flamingotours.se
En fantastiskt upplevelserik resa. Välorganiserad och med väldigt vänliga och duktiga lokala guider. Ett litet minus för deras engelska dock. Vi fick se och uppleva Vietnam, både med världsarv och livet vid sidan av turiststråken.

Antwoord van Flamingotours.se
Safari till Tanzania med Zanzibar överträffande helt mina förväntningar. Tack Flamingo för en underbar upplevelse!

Antwoord van Flamingotours.se
Allt jag har att säga är att jag är väldigt nöjd!
Allt gick enligt beskrivning vi fått i offerten. Guiden var supertrevlig och kunnig! Han gjorde allt och lite till för att vi skulle få se alla djuren i nationalparkerna.
Flygen stämde bra & alla transfer!
Skulle dock gärna bokat andra flyg på hemresan om möjligt då det var en lååång resa hem med långa mellanlandningar och byten.
Tack Flamingotours!

Antwoord van Flamingotours.se
Fantastisk resa till Vietnam. Hela resan var välplanerad. Bra hotel, transport och guider. Mycket tacksam.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi är mycket nöjda med vår resa till Vietnam. Den t.o.m översteg våra förväntningar. Alla transfers och guidade turer med lokala guider fungerade bra. Vi hade några baddagar i mitten av vår resa vilket kan rekommenderas, det var skönt att stoppa upp lite och smälta alla intryck.
Vi ger flamingotours högsta betyg!

Antwoord van Flamingotours.se
Vi fick bra förslag och tips, snabba svar innan resan när vi hade frågor och allt fungerade perfekt på plats med transporter, info tex. Vi var på Bali och Giliöarna. Kan varmt rekommendera Flamingotours!

Antwoord van Flamingotours.se
Mycket trevlig och hjälpsam personal kontoret som snabbt svarade på alla mina frågor.
All transfer funkade klockrent.
Vi startade med 5 nätter på Lamai i Tanzania. Mycket bra lodge jag verkligen vill rekommendera. Lodgen är inhägnad så vi fick röra oss fritt även efter mörkrets inbrott. Bussresan dit från Johannesburg var däremot en påfrestning. Chauffören pratade oavbrutet med ett uttal ingen begrep i sprakiga högtalare i den skumpiga bussen. Välj tillägget med flyg ist.
10 nätter på Ocean Paradise var kanon. Enda smolket var tidvattnet och det klent utrustade gymmet.
Tycker inte att Flamingo levererade vad man kan förvänta sig! Resans beskrivning stämde illa med verkligheten!

Antwoord van Flamingotours.se
Att åtminstone en gång i livet få uppleva de vilda djuren i Afrika på en safariresa har varit på vår bucket list! I vårt fall blev det en resa genom Flaming Tours till Tanzania med 4 olika safariparker och sen ca 6 dagar på Zanzibar. Allt har fungerat mycket bra ända från våra förberedelser till vårt mottagande och tiden på safarin. Vår guide Silver Mmasy var helt fantastisk och verkligen bidrog till att safarin blev riktigt lyckad. Med honom hamnade vi alltid på första parkett när vi stötte på djuren. Zanzibars stränder inkl delfintur med snorkling var också amazing! Alla våra bästa rekommendationer till en resa till Tanzania genom Flamingo Tours och med Silver som guide!

Antwoord van Flamingotours.se
En helt underbar resa. Allt som beskrevs om resan uppfylldes med råge. Att vi därtill även fick en helt underbar guide gjorde vår resa bara ännu bättre. Kanske skulle man ha bytt ut en av de många tempelbesöken mot någon naturupplevelse. Blir det en ny långresa för oss så kommer vi definitivt att i första hand se vad Flamingo Tours har att erbjuda.

Antwoord van Flamingotours.se
En helt fantastisk resa väl arrangerad med bra boenden, bra program samt super duktig chaufför tillika guide.
Väldigt serviceinriktad personal på lodgerna. Väldigt god och varierad mat på samtliga boenden.

Antwoord van Flamingotours.se
Hemma igen efter en fantastisk safariresa till Kenya. Vi möttes av vår guide James när vi kom fram till Nairobi. Därifrån till att han lämnade av oss några dagar senare på flygplatsen har vi bara superlativer att säga om upplägget och honom som guide. Vi fick se så många olika djur och förmånen att se the big five på riktigt nära håll. James var väldigt mån om att vi skulle ha det bra och var väldigt serviceminded och kunnig på områdena vi var i och kunde lösa alla möjliga olika situationer vi hamnade i. Vår resa fortsatte sen till Zanzibar där vi bodde på en underbar resort (Neptune Pwani Beach Resort & Spa) där vi starkt rekommenderar att välja till All Inclusive. Prisvärt och nästintill nödvändigt då det inte fanns några andra alternativ i närheten av hotellet och skulle man betalat för det man åt och drack utöver halvpension, som var rekommendationen, skulle det blivit väldigt dyrt. Vi vill också tipsa er som ska kombinera Kenya med Tanzania (inkluderar Zanzibar som tillhör Tanzania) att ansöka om visum hemifrån istället för att göra det när man kommer fram till Zanzibar. Långa köer och jobbig process där på plats. Samma pris så man tjänar inget på att inte göra det hemifrån via E-visa. Vi hade också lite otur med vädret på Zanzibar, vi var där första veckan i november och hade regn och mulet alla dagar utom två förmiddagar, så om man kan välja att åka lite tidigare i oktober är det nog bättre.
Vi har haft en fantastisk upplevelse i Kenya, vår guide Parakou så till att vi kunde bocka av The Big Five redan efter 3:e dagen. Under vår sista gamedrive i Masai Mara fann vi två lejonhanar varav en var skadad i halsen av en lång tagg från ett piggsvin, guiden tog bilder på lejonet och skickade bud till veterinären i Mara dock utan stora förhoppningar.
När vi efter ca 1.5 timmes gamedrive återkommer till platsen fanns veterinär på plats, lejonet sövt och taggen borta. Vi fick ynnesten att gå fram och klappa om det sövda djuret och vara med vid uppvaknandet och återföreningen med kompisen som legat i gräset en bit ifrån all uppståndelse.
Stort tack Flamingo Tours för en välplanerad reseupplevelse, tills nästa gång vi ses

Antwoord van Flamingotours.se
Hemma efter fantastiskts dagar i Tanzania. Safarin med vår guide Salim var en otrolig upplevelse med alla dessa djuren. Veckan på Zanzibar innan vi åkte hem var så underbar.
Flamingo tours var hjälpsamma både före o efter bokning, åker vi igen blir det Flamingo tours, tack för 2 underbara veckor.
/Lillemor o Anders

Antwoord van Flamingotours.se
Vi hade bra boende utsökt mat och en guide i Emanuel som var fenomenal på att hitta djuren vi fick bocka the big 5 och även se en Gepard jaga en hjort och fälla den samt leopard med sitt byte intryckerna var så många.
tog över 500 bilder på olika djur vilket numera ett antal pryder väggarna i vårt hem i A3 format.

Antwoord van Flamingotours.se
En magisk vecka på Malai Safari Lodges.
Vår kunniga och trevliga guide Melvin visade oss hela 35 arter. Vi minns särskilt när vi sitter i bilen med 20-talet elefanter omkring oss inom 20 m från bilen. 50 bufflar som vandrade upp från vattenhålet. På lodgen kunde vi när vi åt lunch se giraffer, elefanter 50 m bort. Fantastiskt boende och utsökt mat. Allt fungerade till 100%.

Antwoord van Flamingotours.se
Lees meer over geverifieerde reviews.