Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Resan till Vietnam var överlag välorganiserad, dock ojämn nivå på guiderna, särskilt vad gäller deras engelskkunskaper och faktakunskap. Dessutom motsvarade standarden på ett hotell inte den europeiska trestjärniga standarden.
En annan brist var kommunikationen från Flamingotours angående resans upplägg (den lokala vietnamesiska operatören var mycket bra). Vi var osäkra på vilken längd på Vietnamresan vi skulle boka innan vi bestämde oss eftersom vi ville besöka en sevärdhet nära Hoi An. Vi fick felaktig information om att vi skulle ha tid för en utflykt på den kortare resan (Vietnam från norr till söder), då vi skulle tillbringa en hel förmiddag i Hoi An och på eftermiddagen resa till Ho Chi Minh City. Istället transporterades vi till flygplatsen kl.10.00 och fick inte tillbringa förmiddagen i Hoi An.
Detaljerat program för resans upplägg fick vi först på plats i Hanoi från den vietnamesiska operatören, trots påminnelser. Vi förlitade oss på Flamingotours expertis för att planera resan. Annars hade vi bokat fler dagar i Hoi An för att hinna besöka det vi ville se i samråd med Flamingotours.
Annan praktisk information om resan skickades väldigt sent (efter påminnelser).
I övrigt var resan utan anmärkning

Antwoord van Flamingotours.se
Bali är fantastisk, klimatet, människorna, miljön.
Flamingos samarbetspartner på Bali är oerhört proffsiga och hjälpsamma och kunniga! Vi kände oss som kungligheter.
Allt va ordnat så fint med en stor variation på boende och sevärdheter och aktiviteter.
Allt flöt på utomordentligt enkelt för oss, från flyg dit, hela rundresan, till flyg hem. Allt så tydligt och enkelt.
En underbar semester vi aldrig kommer glömma!

Antwoord van Flamingotours.se
Mycket välordnad resa och det fanns utrymme för att påverka om man ville göra något ytterligare. Superbra guide/chaufför i Dilshan som gjorde resan extra intressant. Bra hotel och tydlig information. Vi kände oss trygga.

Antwoord van Flamingotours.se
Underbara guider, fina hotell och utmärkta chaufförer. Kanske lite för många aktiviteter för det var väldigt hett ute
Rekommenderar varmt resa till Kuba med Flamingo tours. Det var andra resan jag gjorde, var på Bali i november förra året. Jättebra upplägg. Kuba var fantastiskt, vi bodde på bra Casa, lagom utflykter, alla transporter fungerade bra. Lite omdöme om varje plats. Havanna, här kunde vi stannat lite längre. Mysig stad men lite skitig. Musik, goa drinkar och barer, härligt folk och fint Casa. Salsa kurs. Tänk på att när ni växlar till Kubanska pesos så växla inte direkt från guiden. Tyvärr fick vi mycket sämre kurs än om vi skulle växlat på gatan. Vinales - det var nog höjdpunkten. Vi åkte på en cykeltur, men jag som aldrig cyklar vill nog säga att det var mer montaincykling. Kanondag med besök bla på ett tobaksplantage, där vi fick dricka rom och testa röka på nyrullade cigarrer. Jag som aldrig rökt cigarr förut blev impad och man ska inte glömma honungen!!!! Vår goa guide var kanon och även Alex som ägde farmen. Vinales hade mängder av goa restauranger med musik, och det dansades även på gatorna. Efter ett par dagar så åkte vi till Playa Largo. Fint Casa och kanontrevlig personal vid stranden, men tyvärr så mycket mygg, så det gick inte att vara ute efter kl.18.00, var inte så mycket att se. Nästa dag åkte vi till Cienfuegos. Blev ett kort stopp på turens finaste Casa och vi åt italienskt mat på kvällen som ägarna fixade. Upp tidigt nästa morgon och iväg till Trinidad. Fint Casa, men lite långt från centrum. Här dansades det och även vi!!! Sista stoppet var Varadero all inklusive. Bra hotell, fast väldigt högljutt i matsalen. Fin strand. Ta en amerikanare in till Varadero, är mest en lång gata, men en del shopping. Härlig resa, men ett tips är att Flamingo bör kanske tänka om att ha både Playa Largo och Cienfeugos. Bättre att hitta ett ställe över två nätter!!!! På vissa ställen som vi åkte så var vi lite oroliga eftersom bilarna var så små så bagaget knappt fick plats. Det kanske Flamingo ska tänka på hur många resenärer som ska med i varje bil. Rekommenderar varmt Kuba resa med Flamingo. Jag längtar dit igen!!!! Tack Flamingo för ännu ett äventyr!!! Nästa resa blir nog Sri Lanka med Maldiverna!!! Tack från Kickan och Birgitta.
Jättefint ordnad rundresa i Indien. Chaffören och guider var superbra. Bra standard på hotellen med god mat. Fina och spännade utflyktsmål. Tigersafarin var det sämsta med resan trots att vi fick se fem tigrar. Safariguiderna var otrevliga och giriga på dricks, bilarna obekväma och det är alldeles för mycket folk som jagar samma tigrar så det känns som en häxjakt. Men detta är inte Flamingos fel då safarin drivs statligt så vill man se tiger i denna delen av Indien så är detta det enda alternativet. Rekommenderar dock starkt resan!

Antwoord van Flamingotours.se
Riktigt nöjd med resan. Bra chaufför och guide, de kom alltid i tid och var mycket tillmötesgående när vi bla gjorde mindre ändringar i schemat och även la till några extra upplevelser. Det enda som vi kände som kanske inte riktigt höll måttet jämfört med övriga resan var besöket i Lovina. Delfinsafari lät bra på pappret men var i verkligheten kanske 70 båtar som jagade 5 delfinryggar. Allt som allt är vi nöjda med resan, jag kan tänka mig att resa med er igen.

Antwoord van Flamingotours.se
Trevlig personal, god mat, underbar miljö och safari på Lamai safarilodge.
I Durban upplevde vi fin strand och trevlig rundtur i staden. Hotellets administrativa rutiner var dock inte helt på topp.

Antwoord van Flamingotours.se
Allt fungerade perfekt med upphämtning och guider. Bodde på väldigt fina Casa som låg centralt och bra eller precis vid stranden. Vi är väldigt nöjda och åker gärna med Flamingo Tours igen.

Antwoord van Flamingotours.se
Hela resan var fantastisk motsvarande alla förväntningar

Antwoord van Flamingotours.se
Aufgrund der Stornierung unserer Kreuzfahrt durch den Suezkanal 5 Wochen vor Fahrtbeginn bin ich bei der Suche nach einem neuen Urlaubsziel auf Flamingourlaub gestoßen. Der Kontakt war von Anfang an sehr herzlich und keiner verfiel in Hektik aufgrund der Kürze der Zeit.
Egal ob Ida oder Judith alle waren total engagiert, dass wir trotz unserer großen Verzweiflung, uns eine tolle Fahrt zusammenzubauen. Und was soll ich sagen, es hat geklappt! Wir sind jetzt in Sri Lanka und haben eine tolle Zeit
Wir können Flamingourlaub uneingeschränkt empfehlen und werden bestimmt nicht das letzte Mal den tollen Service in Anspruch genommen haben.
Vielen Dank
Allt var välorganiserad o funkade bra. Trevliga guider. Jag kände mig trygg genom möjligheten att kontakta er vid akut behov. Tack

Antwoord van Flamingotours.se
Hade en välplanerad resa i drygt 2 veckor på Bali. Allt klaffade som förväntat. Bra guide chaufför som körde lugnt och säkert. Höll alltid tiderna. Åker gärna med igen!

Antwoord van Flamingotours.se
Stort tack för en alldeles fantastisk resa! Allt fungerade helt perfekt! Att vi fick en egen guide med en egen bil hela safariveckan var helt magiskt och Samson på Samless Adventures var super bra!!! Vi fick se alla Big 5 på nära håll och otroligt mycket mer!! Snabbt flyg över till Zanzibar fungerade perfekt och över allt blev vi uppmötta av mycket trevliga människor! Måste säga att ni hittat väldigt fina samarbetspartners! Vårt uppgraderade boende på Karafuu beach resort var helt klart värt varenda öre! Perfekt boende direkt på stranden! Kan verkligen rekommendera Flamingo Tours allt från hjälp med att skräddarsy resan till genomförande!! TACK!

Vi reste till Maldiverna i slutet på Januari 2024
Helt fantastisk upplevelse och mycket bra arrangerat .

Antwoord van Flamingotours.se
Vi reste till Vietnam,15 dgr, med Flamingotours. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera att resa med dem. Allt fungerade utmärkt. Bra hotell, trevliga och kunniga guider. Intressanta utflykter. Bra transportmedel, bilar såväl som inrikes flygresor. Allt fungerade väldigt väl. Vi reser gärna med Flamingotours fler gånger!

Antwoord van Flamingotours.se
Vi är supernöjda med vår safari i Tanzania och sol o bad på Zanzibar.
Allt var bra gällande transfer både i Tanzania och på Zanzibar. Vår guide var mycket kunnig och serviceinriktad.
Vi saknade information om vilken typ av väska som var att föredra samt om man skulle ge guiden driks.
Det fanns ingen information att vi skulle mellanlanda på första flygresan vid utresan.
Vid incheckning på hemresan frågade personalen varför vi inte bokat direktflyg till Köpenhamn. Tråkigt att vi inte fick möjligheten att ha det som ett alternativ! Vi kunde tänka oss att betala för det.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi åkte med flamingo tours till Sydafrika där vi bodde på Lamai Safari Lodge. Så himla fantastisk resa och väldigt bra upplägg av allt. Vi har alltid fått snabb respons och hjälp när vi undrat eller varit osäkra på något inför resan. Vi kommer absolut att resa med flamingo tours igen, jättenöjda!! Den bästa resan vi gjort i våra liv, så tacksamma!!

Antwoord van Flamingotours.se
Vietnam, ett spännande land och en fantastisk resa. Flamingo Tours arrangemang med planering, hämtningar, lämningar, guidningar, lägen på hotel, nationella flygningar, transporter etc fungerade perfekt. Vi blev riktigt imponerade av allt. Vi kan verkligen rekommendera Flamingo Tour, deras upplägg och Vietnam. Vi tittar redan på nästa resa tillsammans med Flamingo Tour. Kan ni upprätthålla denna höga kvalitet så är ni helt enkelt bäst!!!

Antwoord van Flamingotours.se
Hade en fantastiskt resa till Kenya och Zanzibar. Guiden som hämtade oss på flygplatsen i Nairobi gav oss det lilla extra på safarin och de långa sträckorna vi färdades längs vägarna. Kunnig, flexibel och mycket trevlig. Resan var välorganiserad, smidig och bekväm. Kan varmt rekommendera.

Antwoord van Flamingotours.se
Lees meer over geverifieerde reviews.