Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Allt var bra från första stund, Shauffören var trevlig och tog väl hand om oss. Hotellen var mycket trevliaga. Alla utflykter var super! En av de bästa reseupplevelser vi har varit med om!

Cuba 14 dagar
Högsta betyg till en underbar resa till olika platser i Cuba.
Från jättetrevligt bemötande när vi ringt och ställt frågor innan resan till allt från trevligt bemötande på ankomst på Havannas flygplats, supertrevliga guider, all transport som kom exakt på utsatt tid, härliga Casa Particulares.
Väntetid mellan olika flygen helt ok med tanke på ev förseningar.
Precis rätt antal dagar på olika stoppen.
All inclusive i Varadero blev en liten chock när man bott på små Casa tidigare med en gigantisk högljudd restaurang men man anpassade sig till det också
Blir det fler resor så blir det med Flamingotours.
Carina och Gerd

Antwoord van Flamingotours.se
Safari i Tanzania i kombination med Zanzibar. Fantastiskt upplägg, kunnig guide, mycket fina boenden. Mycket välordnat resa som bjöd på så många fantastiska ögonblick. Rekommenderar varmt att resa med Flamingo tours! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var ett väldigt bra upplägg. Bra hotell.
Vår guide, Mechante var fantastisk. Han stannade på icke planerade stopp, vilket gjorde det personligt.

Antwoord van Flamingotours.se
Inför resan hade jag några samtal med Malin som var trevlig och tålmodigt besvarade alla mina funderingar kring dricks etc.
Rekommenderar att ta en (1) mellanlandning i.st.f. 2 som vi gjorde. 5 timmars väntande i Panama City båda resvägarna var inte kul!
Väl framme i Havanna blev vi väl mottagen. Fin personal bra guider och fina "Casa Partikular" på hela resan. Hade önskat en dag till i Cienfugeos.. en fin stad som vi hastade förbi lite för fort. Vi anlände på em. och for vidare nästa morgon. Där bodde vi också på det finaste Casa. Trinidad levererade och där skulle jag önskat att vi tog en tur till havet.
Reorna mellan våra boenden skedde uteslutande med lokala taxibilar. En del gamla en del nyare. Punktligt väntade de på oss då vi skulle åka vidare. Vägarna är usla, de kör fort men det kändes ändå tryggt.
Vi avslutade med all inclusive i Varadero. Det blev en kontrast till resan i övrigt..hade kanske önskat ett lite mindre hotell. Trängdes med 700 gäster.
Bra ordnad resa med duktiga och trevliga guider. Bra hotell. Hämtningar och lämningar till olika arrangemang och flyg fungerade bra. Nackdelen att chaufförerna vid olika transfers inte kunde någon engelska. De tidiga mornarna var det sämsta på resan. Det blev långa dagar i värmen. För mycket tempel och för lite egen tid. Ett detaljerat program med tider fick vi först i Hanoi.
I programmet vi fick hemma stod det att vi skulle besöka en strand som var rena paradiset för sol & bad. Verkligheten var att vi åkte ut till en racklig träflotte, där det erbjöds kajak turer. På nästan alla utflykter fick vi samma mat vilket blev ensidigt i längden. Vi hade önskat att turerna startade lite senare, så man hann njuta av hotellfrukostarna.
Det var ju en kultur och semester resa...
Carina & Janet

Vi åkte till Bali!
Vilken fullträff på land och resebyrå. Måste verkligen säga att mina förväntningar blev överträffade. Bali var helt fantastiskt och vilka människor!
Hotell, bemötande var super och det allra bästa var vår grymma tilldelande guide! Så intresserad, vänlig, rolig och hans genuina sätt var helt magiskt.
Hade inte hört talas om flamingo tours innan men kommer definitivt åka mer er igen, och dessutom tipsa äventyrslystna vänner att göra samma sak.
Stort tack 🤩

Antwoord van Flamingotours.se
En fantastisk resa till Tanzania (Safari) och Zanzibar (sol och bad). Vår guide som vi hade på safarin ( Satoro) var väldigt kunnig och gjorde allt för att ge oss bästa möjliga upplevelse. Hotellet på Zanzibar var väldigt fint med fantastisk mat ( Zanzibar Queen). Hela resan var mycket bra arrangerad och alla bokningar fungerade perfekt.

Antwoord van Flamingotours.se
Vill rikta ett jättestort tack till er på Flamingo Travels för en fantastisk resa i Tanzania! Ett minne för livet!! Ni har hela tiden hållit oss uppdaterade om resan, skickat mängder av bra och ovärderliga tips på vad vi ska tänka på inför resan och hela tiden återkopplat snabbt på de frågor som vi haft från första kontakt fram tills vi kom hem till Sverige igen. Service i världsklass! Vi bokade det stora paketet med 5 nätters safari och 6 nätter på Zanzibar. Ett perfekt upplägg med stor variation på safariturerna. Den absoluta höjdpunkten var dagarna på Serengeti med boende i Busch-camp! Vi hade en fantastiskt duktig guide som hette Shukat Noronha som lärde oss allt om djuren, naturen och Tanzania som land. Superbra! Vi avslutade vår semester med sköna och avkopplande dagar på Queens Hotel på Zanzibar. Ett riktigt fint hotell med jättegod mat, fantastisk service, mysigt poolområde och ett stenkast från stranden. Kan varmt rekommendera alla att anlita Flamingo Travels!

Antwoord van Flamingotours.se
Ett väldigt bra arrangemang för hela familjen av Flamingotours med både safari som kändes väldigt bra med egen guide hela tiden och med ett jättebra boende på Pamoja Olea Lodge.
Sedan som barnbarnen sa stranden i paradiset på Zanzibar och Karatu Beach Resort and Spa.
Tack alla på Flamingotours för all hjälp
Jättebra arrangemang av resa! De hade fått 5 stjärnor om inte dom hade krånglat vid bokningen då vi fick info om att det var ett direktflyg. Frågade speciellt och fick till svar att det är direktflyg. Det stämde inte utan det blev en mellanlandning vid ARN. De kunde inte heller boka om oss vilket var märkligt eftersom vi redan hade plats på samma flyg.

Antwoord van Flamingotours.se
Reste ensam till Kenya med Flamingo Tours.
Största problemet var flygningarna och restider. Fick en resplan med fel flightnummer och operatör på första sträckan. Löste det på plats men skickades emellan KLM och SAS.
Vi blev 1 timme och 15 min försenade vilket gjorde att mitt bagage inte hann med bytet i Amsterdam. Jag hade själv 25 min på mig att ta mig till gaten på Schiphol. Jag tillbringade sedan 3 dagar på safari utan linser/ packning och fick köpa malaria profylax i Nairobi.
När jag landade i Nairobi kom jag till hotellet vid midnatt. Jag hämtades sedan kl 6 på morgonen då vi skulle hämta fler resenärer från Flamingo på flygplatsen. Jag tillbringade sedan 3 timmar i bilen på parkeringen i väntan på de övriga resenärerna som inte kom då de missat anslutande flyg.
Amboseli var dock toppen med elefanter och Kilimanjaro. Det blev dock en halvdag mindre med safari då vi hämtade andra resenärer som kom direkt från en långflygning och behövde få vila på lodgen.
Sedan blev det en helt onödig resdag i bilen där dagsutflykten till Lake Navasha inte blev av. Vi blev erbjudna att köpa den på plats för 70 dollar vardera vilket vi tyckte var dyrt med tanke på att vi redan betalt den en gång då det fanns med i vår resplan. Hotellet vi övernattade på vid Lake Elementatia var fullt av flugor som gjorde att det inte gick att ha belysningen på i restaurangen. Flugorna hamnade i maten och i drinkarna. Problemet hade funnits övertid på hotellet (åratal) och torde vara känt för Flamingo.
Resan till Mombasa gick bra, flyget var bara 1 timme försenat. Dock ingen som hämtade mig på flygplatsen vilket också var något som jag betalt för och ingick i resan. Min guide i Masai Mara hade ringt samma dag och meddelat min ankomsttid då den ändrades. Stod ändå ensam på flygplatsen omringad av 20 taxichaufförer som ville köra mig till Diani Beach på kvällen. Ringde Journumret men ingen svarade. Var inte ett av de bättre ögonblicken på resan.
Ingen återkom avseende transfer från Diani till flygplatsen i Mombasa. Fick maila Flamingo som kontaktade chaufför för transfer som meddelade Flamingo att de SMSat mig. Sms et hade inte gått fram.
Hemresan fungerade inte alls. Var bokad så jag hade 2 timmar i Nairobi att hinna med planet till Amsterdam. Bad Flamingo boka om så jag fick mer marginal vid ev försening från Mombasa. Det gjorde de inte svarade de.
Mitt plan ( kenya airways) blev såklart försenad 1,5 timme så det gick inte att vänta utan fick hjälp av personal på flygplatsen att boka till Ethiopian air. De undrade såklart varför jag var bokad på den sena flighten när jag skulle vidare till Amsterdam. Det löste sig tillslut och jag hann med flighten till Amsterdam med liten marginal tack vare att jag trängde mig i stort sett alla köer.
Landade kl 8 på Schiphol på morgonen, planet till Sverige gick kl 10. Jag nekades sedan att boarda, var incheckad och hade boardingcard. Personalen på KLM hävdade att jag saknade bokning och inte fanns i systemet. Ringde Flamingo som såklart inte kunde hjälpa. De skulle dock återkomma till mig med tanke på hur resan blev överlag. Fick själv lösa det med KLM på plats.
Fick flyga med SAS hem vid 14:30 istället och familjen fick vänta några extra timmar på Arlanda.
Så snart Flamingo fått din inbetalning så finns inget incitament att hjälpa dig med något. Jag bokade i första hand resan för att slippa tänka själv och krångla med flighter/ hotell och taxichaufförer. Det här är utan tvekan den mest krångliga resa jag gjort.
Flamingo har såklart inte återkommit till mig ännu så jag väntar på deras samtal.
De ringde så snart de sett mitt omdöme och erbjöd 3300 kr i ersättning för en resa som jag betalt totalt 48 000 kr för. De menade också att utflykten till Lake Navasha bara var ett erbjudande och inte ingick i den bokade resan trots att den fanns i resplanen. Angående utebliven transfer så menar de att den fastnat i trafiken vilket är sånt som händer. Jag vill tillägga att det här var sent på kvällen och ingen trafik alls i stort sett fanns på vägarna.
Oerhört besviken och önskar i efterhand att jag planerat resan själv istället. De kan heller inte hjälpa med att återfå ersättning från flygbolagen utan menar att det är något som jag måste sköta själv. SAS och KLM menar båda att det är den andres ansvar.
Jag rekommenderar att ni överväger ett annat resebolag om ni vill slippa planera och lösa allt på plats själva.
Upplevelsen ägde rum: 05 september 2024

Antwoord van Flamingotours.se
Suveränt arrangerad resa där allt gick på räls med upphämtning och de olika arrangemangen. Vi bodde på toppenställen i både Krugerparken och på Zanzibar med fantastiskt vänlig personal på båda ställena.

Antwoord van Flamingotours.se
Flamingotours har uppfyllt alla våra förväntningar.
En oförglömlig resa, ett minne för livet. Flamingotours har varit lätta att få kontakt med, duktiga att informera hur det kommer att fungera med allt från visum till hotell och guider på plats. Kan starkt rekommendera att resa med Flamingotours.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi åkte på en femdagars safari i Serengeti, Tarangire, Ngorongokratern och Lake Manyara. En otroligt mäktig upplevelse och stort minne för livet!
Vi vill särskilt lyfta vår guide, Frank, på Samless Adventures, som var en otroligt kunnig och väldigt trevlig guide! Han gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en bra upplevelse och se djur och natur i dessa fantastiska parker!
Därefter hade vi sex nätter på Zanzibar! Safari och efterföljande sol och bad var en utmärkt kombination!
Alla på Flamingo tours har varit hjälpsamma och trevliga och bidragit till att vi fick en fantastisk och minnesvärd resa! Våra allra bästa rekommendationer!

Antwoord van Flamingotours.se
Vi fick hjälp av Flamingotours att boka en otrolig resa där de första dagarna spenderades i Krugerparken på Lamai safari lodges och de avslutande dagarna i Kapstaden. Vi är så tacksamma och nöjda med Flamingotours från början till slut, framför allt den snabba responsensen via mejl och att allt var som på pappret i form av boende, transfers, flyg mm.
Vi kommer absolut använda oss av Flamingotours igen och rekommendera till andra.:)

Antwoord van Flamingotours.se
Vi åkte på safariresa till Sydafrika och bodde på Lamai lodges. Vi fick tydliga instruktioner och tips från Flamingotours och de har även varit oerhört hjälpsamma i samtliga frågor och funderingar.
Vi hade lite strul med transfern på vägen till Sydafrika som Flamingotours löste på ett föredömligt sätt!
Lamai lodges var perfekt för oss. Litet och personligt och erhört hög servicegrad med kunniga och trevliga guider.
Vi kommer definitivt att boka fler resor med Flamingotours!!!

Antwoord van Flamingotours.se
Både resan och Sri Lanka överträffade mina förväntningar. Ett land med stor variation, oerhört vacker natur, ett fantastiskt djurliv och en fascinerande historia. Resan erbjöd en bra blandning av olika typer av aktiviteter och lät mig uppelva många olika delar av landet. Det var också lätt att på plats anpassa och lägga till aktiviteter utöver de som erbjuds vid bokningen. I mitt fall innebar det främst ytterligare djur- och naturupplevelser, men det går såklart lika bra att lägga till andra typer av aktiviteter. Hotellen var bra och det var smidigt med halvpension. Främst fick jag en strålande bra guide, Rangana Sanchita, som tog sitt jobb på yttersta allvar och tog oerhört väl hand om mig. Han talade helt flytande engelska, var väldigt trevlig, och föreslog olika aktiviteter, lunchsställen och extra utflykter som var bland de absoluta höjdpunkterna på resan. Han såg också till att snabbt och smidigt lösa alla problem som uppstod - exempelvis blev tåget jag skulle ha åkt med inställt pga en strejk kort innan avfärd, och han satte mig i en tuktuk med en förare han kände för att titta på några sevärdheter jag velat besöka medan han tog sig till tågstationen och ordnande alternativa biljetter och planerade om schemat så att vi ändå hann med allt vi hade tänkt. Även efter att resan officiellt var över tvekade han inte att ställa upp - sista dagen, efter att både rundturen och badsemestern var över och bara flyget hem samma kväll återstod, hade jag passat på att boka in en extra aktivitet med en annan arrangör. Den ställdes in med extremt kort varsel, och jag testade att höra av mig till Rangana för att höra efter om han var tillgänglig. Han kom direkt och hämtade mig och såg till att aktiviteten kunde genomföras med en annan utförare. Jag har nog sällan i mitt vuxna liv känt mig mer trygg och omhändertagen, och kunde inte ha fått en bättre guide. Underbar resa på alla sätt.

Antwoord van Flamingotours.se
För oss var det viktigaste Safari delen av vår resa. Den blev verkligen så bra som vi hoppades. En mycket trevlig och kunnig guide (Emmanuel M) som följde oss alla fem dagarna. Vi var tre personer och med egen Jeep blev detta en perfekt upplevelse. Allt var precis som Flamingo Tours lovat! Mycket bra boende både i lodge och i camp. Vi blev också uppgraderade till ett toppen hotell på Zanzibar, verkligen bra hotell (Konokono Beach 5-star)!

Antwoord van Flamingotours.se
En fantastisk resa till Tanzania med äventyr till Tarangire, Serengeti, Ngorongoro kratern och avslut i Lake Manyara!
Vår guide var väldigt erfaren och trevlig och visste ungefär var djuren höll till! Vi upplevde även lite spännande händelser som besök av en vattenmelon sugen Elefanthane i tältlägret i Serengeti och lejon som strök längs bilen, kunde sträcka ut handen och klappa dom, inte gjorde jag det förstås😉!Det bästa av allt, vi såg ”The Big Five”
Kan verkligen rekommenderas😃👍

Antwoord van Flamingotours.se
Lees meer over geverifieerde reviews.