Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Väldigt bra resa

Väldigt bra resa. Boendet toppen i Krugerparken. Mycket bra guide. Käket utmärkt.

29 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot :-) härligt att ni gillade resan/Anita och Team Flamingo Tours

Fantastisk resa

Vi har haft en fantastisk resa till Tanzania och Zanzibar. Allt var väldigt bra planerat och allt gick enligt plan. Safarin var väldigt bra, med en erfaren och väldigt trevlig guide som tog oss runt var dag. Zanzibar var fantastiskt och hotellet Zanzibar Queen hotel tyckte vi var väldigt bra, och alla var väldigt serviceminded. Rekommenderar verkligen denna resa!

23 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att du har skrivit här på Trustpilot och härligt att det var en fantastisk tur. / Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gick som planerat..ingen problem

Alt gick som planerat..ingen problem.
Bra hotel..mycket bra guider..en fantastisk upplevelse vi hade..Sri lanka och maldiverna..jag ska järna åk a med dem..tackar
Hasan ugurlu....Derya ugurlu

23 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle:-) hoppas vi igen i framtiden kan hitta en annan fantastisk resa. /Anita och Team Flamingo Tours

Fantastisk resa i Sydafrika

Fantastisk resa i Sydafrika med Flamingotours. Bra med information inför resan, väldigt bra och noga utvalda boenden och aktiviteter som ingick i resan. Allt flöt på bra med hämtning och lämning med chaufförer på och till hotell/flygplatser.

3 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle :-) Jag hoppas att höra ifrån dig en gång i framtiden till en annan spännand resa/Anita och Team Flamingo Tlours

Kuba

Vi reste till Kuba i december 2024 och fick en fantastisk upplevelse. Alla transporter, guider och evenemang vi bokat var i tid och proffsigt. Bra kombination av äventyrsresa och avkoppling!

17 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle, jag hoppas vi kan erbjuda en annan spännande resa i framtiden/ Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi reste med Flamingo Tours till…

Vi reste med Flamingo Tours till vietnam. vi var väldigt nöjda med resan. väldigt bra planering och information. vi kände att vi kunde slappna av och njuta av resan. Guiderna höll väldigt hög klass.

16 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oförglömlig resa med fantastisk service i Thailand med Ö-hoppning: Koh Lanta och Phi Phi

Vi är så oerhört nöjda med den resa vi bokade genom Flamingo för att uppleva Thailand och Ö-hoppning mellan öarna Koh Lanta och Phi Phi! Hotellen var fantastiskt fina och miljöerna vi fick uppleva var verkligen magiska. Transporterna mellan alla platser på vårt äventyr fungerade smidigt, med förbetalda biljetter och välorganiserade lokala transportbolag.

Redan innan resan imponerades vi av den tydliga och hjälpsamma kommunikationen från resebyrån. Under resan, när vi stötte på några mindre problem, var deras team snabbt tillgängliga, vänliga och väldigt generösa med kompensation, vilket gjorde att allt löste sig smidigt och stressfritt.

Vår familj är supernöjd med hela upplevelsen och vi rekommenderar varmt Flamingo till både vänner och de vi inte känner. Den här resan blev verkligen en höjdpunkt i våra liv!

Tack för att ni på Flamingo skapade dessa fantastiska minnen för oss.

/ Fredrik med familj

2 januari 2025

Reste med Flamingo Tours till Bali

Reste med Flamingo Tours till Bali. All bokning gick smidigt och vi fick snabba svar. Väl på plats har allt fungerat perfekt och hotell, guide, aktiviteter, transporter har fungerat 100% smärtfritt. Rekommenderar Flamingo Tours för er andra och vi kommer resa med dem igen!

18 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot och vi ser fram till att skicka iväg er på en annan fantastisk resa/Anita och Team Flamingo Tours

Fin Safariresa Dec 2024 - Kenya + Zanzibar

Safariresa i Kenya, 7dygn + sol och strandliv på Zanzibar 4 dygn. Som helhet en fin upplevelse med besök i 5 Nationalparker/reservat i 6 sitsig jeep, där förväntningarna stämde bra med Flamingoresors specifikation. Bra att vara beredd på långa avstånd mellan parkerna ca 4-5 timmars bilresor. Vi, 2 vuxna, som enda passagerare under safariturerna i Kenya fick bra utrymme i jeepen. Chauffören/guiden var kunnig och intresserad av djur och fåglar och bra förståelse för fotografering.

Aberdare Nationalpark - Bra Camp med relax efter lång resa med upplyst vattenhål nära djuren.

Samburu National Reserve. - Fina safariturer från Bush Lodge, tältboende. Utomhus pool. Rikligt med djur och och bra på fotomöjligheter på savannerna, 2 dygn vistelse.

Solio conservatory. - Fin gamedrive med Noshörningar i fokus på högplatå med rikt djurliv.

Lake Naivasha. - Flodhästar och fåglar i fokus. Lyxigt boende med hög standard på Sopa resort.

Masai Mara. Fin Bush Lodge (tält) långt ut i nationalparken, 2 dygn. Massor av alla djur man förväntar sig.
- - - -
Zanzibar. - Bad och strandliv i pool och Indiska Oceanen. Hög service nivå i alla avseende på Zanzibar Queen Hotel.

28 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Det låter som en helt igenom fantastisk resa. Tack för att du har tagit dig tid att skriva här/Anita och Team Flamingo Tours

Vi åkte till Sydafrika på Safari och Solsemester

Vi åkte till Sydafrika med Flamingotours och spenderade tid på Safari vid Lamai Lodges samt njöt av sol, bad och härliga resturanger i Kapstaden. Vi är supernöjda med precis allt som erbjöds. Proffsigt, genomtänkt och otroligt fin service. Vi har väldigt svårt att komma på en enda sak som vi hade velat se annorlunda. Det var jag och min hustru samt våra fyra vuxna barn med respektive. Vi rekommenderar å det varmaste denna researrangör. En extra shout-out för personalen på Lamai Lodges och vår Safariguide "Jessie" som gav oss en unik och personlig upplevelse från bushen och "the big five"

14 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fick en fantastisk upplevelse och tack för att ni har tagit er tid att skrive här på Trustpilot:-)/Anita och Team Flamingo Tours

Fantastisk resa

Fantastisk resa, väldigt välplanerad. Hotellet var bra och den personal som tog hand om oss på plats var väldigt vänliga och hjälpsamma. Barnen gav resan till Sri Lanka 9 av 10 och vi föräldrar håller med.

28 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tusen tack för de fina ord, vi är glada för att ni och barnen fick en fantastisk resa. Hoppas vi i framtiden kan hitta en annan spännande resa/ Anita och Team Flamingo Tours

Bästa möjliga betyg

Vi är fantastiskt nöjda efter vår resa "Sri Lanka med barn" nu över nyår 2024/2025. All kontakt innan var smidig och positiv. Väl på plats funkade all logistik sömlöst, mellan hotell/uflykter/flygplats. Väldigt bra guide. Fantastiskt fint valda hotell, där vi även fick bland de bästa rummen på alla hotell. Intressanta och bra valda utflykter. Vi kan verkligen verkligen rekommendera Flamingo Tours.

1 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fick en fantastisk upplevelse och tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot, det betyder mycket för oss. Jag hoppas vi hörs en gång i framtiden/ Anita och Team Flamingo Tours

Vår lokala guide

Vår lokala guide, Rachel var suverän och mkt professionell. Mkt bra boende och allt flöt på med olika transfer påbåde Tanzania och Zanzibar

26 oktober 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att det blev en fantastisk resa :-) vi hoppas att vi kan skicka iväg er på en annan spännande resa en gång i framtiden/ Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Costa Rica från kust till kust

Allt fungerade perfekt med hotell, transporter och utflykter. Bra, kunniga och trevliga guider. Upplägget var bra, vi fick uppleva olika delar av landet. Som vana resenärer upplevde vi Flamingo Tours som väldigt professionella.
Vi var beredda på regn men hade oftast tur att vi var under tak. Ett tips till andra är att åka tidigast december (vi åkte 6-20 dec).
Det enda negativa var att KLM ställde in flyget dagen innan avresan så vi fick resa från Paris med Air France i stället. Betalda platser med ökat benutrymme förvandlades då till spridda platser i flygplanet. Flamingo Tours, som naturligtvis inte kunde påverka detta, ordnade dock återbetalning från KLM mycket snabbt.

6 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot och att ni fick en fantastisk resa/Anita och Team Flamingo Tours

Fantastisk resa till Tanzania

Vi är en familj bestående av två vuxna och tre tonåringar som åkte med Flamingo tours till Tanzania (Safari+Zanzibar) i slutet av oktober 2024.

Det var en helt fantastisk resa med otroliga upplevelser och jag kan ge mina varmaste rekomendationer att åka med Flamingo. Vi utgick från ett förslag från Flamingo och ändrade lite för att skräddarsy vår resa. Det hela var en mkt bra upplevelse med bra bemötande från Flamingo. När vi väl var på resan så klaffade den perfekt. Vår guide (Yahaya) väntade på oss när vi kom fram med planet och han tog väl hand om oss under hela safarin. Vi hade egen jeep och fick bra kontakt med honom. Vi såg alla Big 5 under samma dag, samt en gepard som poserade framför våra kameror.

Fyra dagars safari och sedan 5 dagar i Zanzibar:

- Tarangire (superfint, massor av djur, främst elefanter men också lejon, giraffer mm)
- Boendet på "Farm of Dream Lodge" var bra. Hög standard med pool och restaurang.
- Ngorogoro kratern (magisk gryta med djur, flodhästar, lejon, zebror, noshörningar (på avstånd))
- Serengeti (Gepard, elefanter, lejon, flodhästar, leoparder mm)
- Boende på "Tanzania Bush camp: Central Serengeti" var otroligt. Bodde i ett stort tält (med säng och vatten toa). Helt öppet camp så djuren kunde gå helt fritt bland tälten. Vi hade t.ex Hyenor och flodhästar alldeles bredvid tältet. En leopard låg i ett träd 500m från lägret och vi hörde lejonen på kvällen. Väldigt spännande.

På Zanzibar bodde vi på My Blue hotel i Nungwi. Det var ett stort hotel med en stor restaurang. Vi bodde ett hus precis vid stranden vilket var bra. Jag tror att vi skulle fått en helt annan upplevelse om vi bott längre in i detta stora resort. Bra service och bra mat. Fin snorkling precis utanför hotellet. Såg hummer och lionfish. Masijerna på stranden är vänliga men ganska påstridiga. Det tog några dagar innan man vande sig.

Tips:
- Se till att bo i ett bushcamp i serengeti
- Skippa Lake Manyara till förmån till andra parker
- Ta det lilla flyget från Seronera air strip från Serengeti till Arusha så får du en fantastisk upplevelse och slipper åka 8 timmar i jeep
- var försiktig med att bo i östra Zanzibar då tidvattnet kan dra sig tillbaka 1 km eller så
- var vänlig med masajerna på stranden. köp ett par armband första dagen som du sedan kan visa att du redan köpt så håller de sig borta.
- Att besöka masajbyarna är en turistfälla men det var ändå kul att få titta in i deras hyddor

Högsta betyg till Flamingo och vår guide Yahaya

25 oktober 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att ni har tagit er tid till att skriva här på Trustpilot och tack för fantastiska tips, det är det som jag brukar ge :-) Jag hoppas att vi i framtiden kan få organisera en annan fantastisk resa/Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra planerad resa av Flamingo…

Mycket bra planerad resa av Flamingo Tours till Thailand där allt bara flöt på över förväntan.

1 december 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle:-) Tack för att du tog dig tid att skriva här på Trustpilot/Anita och Team Flamingo Tours

Vi var på Safari och bad i Tanzania

Vi var på Safari och bad i Tanzania, det som var på 12dgr. Det var en helt underbar resa. Vi är väldigt nöjda med hotellen som ingick i paketresan (Farm of dreams på fastlandet och Zanzibar Queen hotel på ön) och vår guide på safarin, Shaukat! Han gjorde allt för att vi skulle lyckas se alla de "Big five", vilket vi lyckades med. Rekommenderar honom starkt om man har möjlighet att önska.
All personal på resan var så trevliga och hjälpsamma under hela resan. Mycket bra ordnat! Även alla kontakter med resebyrån, Flamingo tours, gick alltid snabbt och smidigt.
Stort tack!

21 november 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot. Vi är glada för att ni fick en fantastisk resa som är vårat mål med varje enkel resa. /Anita och Team Flamingo Tours.

Vietnam 17 dagar

Vietnam 17 dagar
Resan var väldigt bra planerad och allt fungerade mycket bra på resmålet, från upphämtning o lämning på flygplatser till de guidade turerna. Bra hotell och fantastiska upplevelser. Höjdpunkten var utflykten till Bai Tu Long Bay, där vi kryssade runt i skärgården på en riktigt lyxig båt.

22 november 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot. Härligt att resan blev som den skulle/Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Costa Rica från kust till kust på två…

Costa Rica från kust till kust på två veckor. Stor eloge till Flamingotours för reseupplägg och smarta kontakterna med lokala reseguider via WhatsApp.
Att femte stjärnan fattas beror på att det var mer än off season att resa i november. Slutet av regnperioden gjorde att flera vandringsleder var stängda samt att allt inte var öppet varken på hotell eller några orter vi besökte.
Utflykt till vattenfallet i Nauyaca rekommenderas. Bra vandring, fin natur och härligt bra nedanför vattenfallet

28 november 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot. Synd att vi inte fick 5 stjärnor :-) det är lite svårt att leva upp till årstidernas skiftning, men jag är glad för att ni tycker att vi har gjort ett bra jobb. Jag hoppas vi kan hitta en annan fantastisk resa till er i framtiden. /Anita och Team Flamingo Tours.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.