Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi kom för två veckor hem från en fantastisk tvåveckors resa; safari i Lake Nakuru och Masai Mara i Kenya och avslutning med sol och och bad på Zanzibar. En kombination som passade oss väldigt bra. Bara att se samtliga big five under en och samma dag var över förväntan. Vår safariguide Alan var oerhört bra och kunnig. Han tog oss till exklusiva platser där vi till exempel kunde se omkring 100 elefanter på en och samma gång. Turen i varmluftballong över savannen är också något vi aldrig kommer att glömma. En resa vi starkt kan rekommendera.
Fantastisk resa till Costa Rica. Allt har fungerade, transporterna mellan de olika resmålen, aktiviteterna, duktiga och engagerade guider. Beskrivningen av resan och landet stämde väl in på vår förväntningar. Litet minus för några av hotellen. Vi valde att utöka resan med några dagar i Panama samt ändra i den befintliga resplan. Flamingo Tours var väldigt hjälpsamma.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi hade en jättefin, rolig och intressant resa i Vietnam! Allt funkade perfekt med hämtningar, tidhållning etc. Bra mix av intressanta guidade utflykter, egentid och relax-dagar. Bra hotell med bra lägen. Vi är mycket nöjda! Guidade turer kan ibland vara utmanande med guider som pratar bra engelska, men där uttal kan vara knepigt för en västerlänning 😊

Antwoord van Flamingotours.se
Har varit på safari i Sydafrika och vi fick uppleva många djur även Big Five, vi bodde på Lamai Lodge och blev servade av underbar personal, våran guide var mycket trevlig och kunnig och allting har fungerat perfekt även dagarna i Kapstaden, hela min familj är lyriska för det vi har fått uppleva, STORT TACK Flamingo Tours

Antwoord van Flamingotours.se
Planering och bokning fungerade bra. Resan till Tanzania med en veckas safari och en vecka på Zanzibar blev sammantaget en stor upplevelse och ett minne för livet.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi har varit på ö-luff i Thailand. Det här var första gången vi reste till Thailand och vi är så nöjda med resan! Vi fick möjlighet att uppleva olika delar av Thailand och det var fantastiskt. Allt från hektiska Patong till ljuvliga Koh Yao Noi. Allt var så välorganiserad och fungerade bra, hade en jättebra chaufför som hämtade och lämnade oss på samtliga resmål (mr Don) Rekommenderar verkligen den här resan för nybörjare i Thailand

Antwoord van Flamingotours.se
Vi var i Costa Rica i 15 dagar.
Flamingotours var trevliga och tillmötesgående från start, där vår offert skapades helt efter våra önskemål. Bra kommunikation fram till avresa och väl i Costa Rica tog den lokala researrangören över.
Allt fungerade fläckfritt utifrån det schema vi erhöll dag ett, hämtning och lämning på utsatta tider. Bra bokade turer med kunniga och intresserade guider.
Vi startade i San José, två nätter räckte gott och väl för oss, sedan bar det av mot Arenal/La Fortuna, där stort utbud av aktiviteter finns, rekommenderar vulkanvandring, varma källor och vattenfallet. Härifrån reste vi med buss, båt, buss till Monteverde med fantastisk molnskog, hängbroar är ett måste att uppleva, nattvandringen bjöd tyvärr bara på en spindel. Efter detta väntade en vecka sol och bad vid Stilla havskusten i Manuel Antonio. Fantastiskt! Nationalparken var en besvikelse, mycket folk och lite djur.
Pura Vida!

Antwoord van Flamingotours.se
Allt fungerade väldigt bra!
Det var ett bra upplägg för resan och vi är väldigt nöjda! Mer än nöjda!

Antwoord van Flamingotours.se
En mycket givande upplevelse i ett land som har många problem. Ett bra program i Havanna under tre dagar.
Rundtur med besök vid tre olika boende/platser med avslutande all inclusive hotell i Varadero.Fina upplevelser vid kontakter med de vänliga innevånarna.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi reste runt i Sri Lanka 8 dagar med vår trevliga guide/chaufför Isuru. Han visade oss fantastiska platser och såg till att vi stortrivdes. En ganska hektisk vecka men otroligt givande, kul och intressant. Sri Lanka är så vackert och där finns så mycket att se. Och människorna är så vänliga. Sedan var det perfekt att fortsätta till Maldiverna för att koppla av och njuta av allt som bjöds där. Så vackert, det otroliga vattnet. Blått, kristallklart och vackra fiskar. Vi bodde i en watervilla (rekommenderas) All personal var så vänliga och serviceinriktade. Bra mat överallt. Detta var en perfekt resekombo att först se Sri Lanka och avsluta med Maldiverna. Vi är supernöjda!

Antwoord van Flamingotours.se
Vi har varit på en fantastisk resa till SriLanka i två veckor med rundresa på landets centrala och södra del samt avslutning på badort. Allt har fungerat bra från första kontakt med företaget, anpassning av arrangemang enligt önskemål, snabb respons, god ton med vänliga påminnelser, utförlig information och tydliga offerter. Det kanske var lite kort tid mellan anslutande flyg, vilket blev stressigt. Väl framme blev vi mottagna av vår privata chaufför och turistguide, Janaka. Han var kunnig, informativ, lyhörd för våra önskemål, trevlig och mycket mån om att allt skulle bli bra för oss. Upplägget var bra med en mix mellan historiska och religösa platser, natur och djurupplevelser samt besök på olika företag innan avkopplande dagar på stranden. Hotellen var trevliga och rena. Vi var mycket nöjda och framförallt så tacksamma för bemötandet av SriLankas gästvänliga och trevliga befolkning - kommer för alltid vara ett bestående minne.

Antwoord van Flamingotours.se
Vietnam från norr till söder var väl arrangerad med flera kunniga lokala guider vilket vi tycker mycket bra om. Att resa "själv" men ändå träffa samma grupp av människor under resan var både socialt trevligt och roligt. Resplanen var bra beskrivet i materialet. Vi råkade ut för försening på ditresan vilket innebar att bagaget inte kom med till Vietnam och det tog hela 4 dagar innan det levererades till hotellet. Den lokala representanten stödde oss i att få bagaget när vi tog kontakt då tiden höll på att rinna ut . Bra tips att ha lite kläder i handbagaget. Storlekarna är små i Vietnam. Vi rekommenderar inte utflykt till Ba Na Hills under januari då risk för låga moln och regn är för stor. Vi såg och lärde oss mycket och maten är speciell och fantastisk god.

Antwoord van Flamingotours.se
Jag rekommenderar verkligen inte detta företag. Allt blev fel redan vid bokningar. Misstagen fortsatte i Sydafrika där vi inte fick utlovad transfer för att åka vidare till nästa destination det var inte heller möjligt att få hjälp via servicecenter. Hemsk upplevelse från början till slut.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi var lite sena med att beställa vår julresa men vi fick väldigt bra och snabb service av Flamingo Tours. Alla bokningar fungerade enligt plan. Vi hade otroligt spännande dagar med safari i Ngorongorokratern och i Serengeti. Bra, kunnig och engagerad guide som var med oss i fyra dagar. Vår vistelse på Zanzibar fungerade tillfredsställande och vi passade på att åka på diverse utflykter. Kanske att vi upplevde att vårt hotell, Zanzibar Queen, låg lite långt från "civilisationen". Å andra sida är det väl samma med många av hotellen på östra sida. Vidare ska man veta att det är bad i poolen som gäller och inte i havet. Detta på grund av stora tidvattenskillnader och hundratusentals sjöborrar som finns överallt på havsbotten. Stranden må se fin ut på bilder men skulle behöva en och annan upprensning. Hotellet i sig är dock väldigt fint och bra med trevlig och tillmötesgående personal och helt superb mat.
Anledningen till att vårt betyg blir 4 stjärnor beror på två saker och dessa kan troligen inte direkt belastas Flamingo Tours men bör ändock nämnas. Efter en flygresa från Arlanda via Addis Ababa till Kilimanjaro flygplats påbörjades vår 4,5 timmars bilresa med chaufför till vårt boende i Karatu. Efter någon halvtimma är vår jeep involverad i en seriekrock, som sista bil. Saker kan naturligtvis hända men det vi inte uppskattade var att ingen någon gång frågade oss hur vi mådde och vidare att man istället för att ordna med omedelbar vidare transport, såsom taxi, tvingade oss att vänta i över en och en halv timma på en ny jeep.
Den andra "saken" gäller hotellet eller snarare poolupplevelsen. Zanzibar Queen Hotel är förvisso inget "vuxen"hotell men att inte bara behöva lyssna på barn som leker, helt ok, utan även vuxna som försöker ha ordning på sina småttingar blir bara lite för mycket. Särskilt fanns en mormor/farmor som var satt att passa ett barn till en av hotellets chefer? Det enda man hörde var hennes eviga tjatande och ropande. Till slut var vi tvungna att flytta oss ner till stranden. Inte riktigt vad vi önskade oss på vår relaxvecka!

Antwoord van Flamingotours.se
Har varit på en fantastisk resa till Tanzania och Zanzibar!
Allt har fungerat väldigt bra!
Från första kontakten med lyhördhet för önskemål. Bra och kunnig guide på safarin och trevligt hotell på Zanzibar.
Bokade på en extra natt i Stonetown vilket blev lyckat.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi var mycket nöjda med hur resan arrangerades och hur bra allt fungerade. Information och service innan resan och arrangemanget under resan. Kuba kan vara ett klurigt land att resa i. Chaufförer var alltid uti i god tid och boendena alltid reda med glatt humör och personlig service. Bra paket och aktiviteter. Extra trevligt att stöta på andra resenärer på samma resa utan att för den skull resa i grupp.

Antwoord van Flamingotours.se
Suveränt ordnad resa. Allt fungerade perfekt! Sedan var det också trevligt att stöta på de andra resenärerna lite då och då. Vi såg och upplevde mycket. Riktigt bra resa! Kuba är inte helt lätt, därför blev jag imponerad av att allt löpte på på bästa sätt.

Antwoord van Flamingotours.se
Har haft en fantastisk upplevelse på Safari i Tanzania och på Zanzibar. Allt har fungerat perfekt. Bra hotell och en superbra guide i Tanzania. Kan varmt rekommendera Flamingotours och deras service.

Antwoord van Flamingotours.se
1000 tak for en helt fantastisk planlagt tur til Sri Lanka….. “Rejs med børn til Sri Lanka”.
Alt klappede og alle vores forventninger/ønsker blev indfriet og mere til, takket være vores helt igennem fantastiske, empatiske og hjertevarme chauffør/guide Manoj ……meget vidende…..Kan så absolut anbefales🥰
Vi nød alle hotellerne I havde fundet til os……. Vi glæder os til forhåbentlig en næste gang🌞
Taknemlig hilsen fra de 3 generationer/Anni-Grethe🇩🇰

Antwoord van Flamingotours.se
Lees meer over geverifieerde reviews.