Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rundresa Peru med Amazonas

Vi är oerhört nöjda med upplägget på resan till Peru. All upphämtning för de olika resmålen flöt på mycket bra och alla guider var väldigt kunniga inom sitt område. Vi har lärt oss så mycket. Det var en intensiv resa men Peru är stort så vissa turer blev långa men det var många intressanta stopp på vägen. Kombinationen med resa till Amazonas var så bra. Kan verkligen rekommendera resan med er till Peru. Fantastiskt😁

16 mei 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Tusen tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot om Er upplevelse på resan till Peru. Det är ett stort land och långa avstånd, men härligt att ni under alla omständigheter fick er dröm gå i uppfyllelse. Jag hoppas vi hörs en gång i framtiden till en annan spännande resa. / Anita och Team Flamingo Tours

Vietnam 2025 April Maj

Vi var väldigt nöjda med vår Vietnamresa som vi upplevde mycket varierande med ett bra urval av utflyktsamål. Allt fungerade med upphämtning inför guidade turer och till flygplatserna. Trevliga och kunniga guider. Vi var ensamma på dom flesta guidade turerna vilket var mycket bra. Halong Bay, HoChiMin tunnlar och Mekong var bäst. Blev kanske för många tempel som var liknande. Vi tog 2 dagar extra för att vila och bada i Hoi An vilket behövs .

5 mei 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fick den upplevelse ni hade drömt om och tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot. Det betyder mycket för oss. Jag hoppas vi hörs en gång i framtiden till en annan fantastisk resa. / Anita och Team Flamingo Tours

Bali april 2025

Vi var sex personer som tillbringade två veckor på Bali i april 2025.Allt fungerade enligt reseplanen. Hotellen var jättebra och guiden var fantastisk!

17 april 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt var som det skulle och tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot. Det betyder mycket för oss. Jag hoppas vi hörs igen till en annan fantastisk resa i framtiden. /Anita och Team Flamingo Tours

Härlig 2-veckors rundresa på Bali

Vi åkte till Bali, jag och min 90-åriga mamma. Det var en resa hon hade drömt om sedan hon var i 20-årsåldern efter att ha läst en bok om Bali. Vi valde Flamingo tours rundresa ”Balis höjdpunkter och strandsemester i Uluwatu”. Vi blev inte besvikna.

I resan ingick transporter via bil med egen guide och egen chaufför. Vi hade en underbar engelsktalande (nåja, relativt ok att förstå) guide som var lyhörd för våra önskemål, och gärna berättade allt vi ville veta. Vår chaufför körde oss lugnt och säkert i den kaotiska trafiken. Höjdpunkterna med resan var absolut dessa ”transporter” mellan hotellen, där vi stannade vid frodiga risterrasser, vulkanberg, tempel och kaffeplantage och även lunchade balinesisk mat på väl utvalda platser. Logistiken fungerade perfekt med hämtning och avlämning på utsatta tider, trots den tuffa trafiken.

Vi tyckte mycket om vårt första hotell, Kajane Yangloni i Ubud. Lagom stort, och med personlig service; kändes mycket familjärt. Afternoon tea ingick varje eftermiddag. Inramningen kändes lantlig, trots att en stor stadsgata gick alldeles utanför.
Fullt så förtjusta var vi inte över The Lovina; rummet var enormt, men rätt kalt och inte så mysigt, och det hade ingen havsutsikt trots närheten till stranden. Men stranden var fin, och bjöd på levande underhållning på kvällarna.
I Sanur blev vi uppgraderade utan extra kostnad till Maya Sanur, vilket verkligen var ett toppenställe. (Tack för det, Flamingo Tours!) Visserligen ett stort och mycket modernt hotell (inte egentligen vad vi normalt skulle välja), men ändå med en mycket trivsam atmosfär, och med personal som ständigt var på tårna och mycket hjälpsamma. Vi trivdes jättebra även här! Stranden var nära och bra, och kändes inte trång trots alla gäster på hotellet. Afternoon tea ingick, och hotellet erbjöd även gratis yoga i spaavdelningen och levande musik i baren varje dag.
Så här i efterhand skulle vi nog kanske valt att korta ner den sista vistelsen i Uluwatu, eller möjligen helt skippa den. Runt hotellet fanns inte mycket att göra, och det var lite omständligt att göra längre utflykter på egen hand. Hotellet (La Joya Belangan) hade absolut charm, men var slitet och skulle behöva en varsam renovering/uppdatering. Det var inte helt enkelt att ta sig fram inom hotellområdet för en 90-åring med begränsad ork och balans; för att komma till vår bungalow gällde det att både gå i trappor, att kliva över murar och gå över mjuka gräsmattor. Det var längre till stranden än vad som framgick av beskrivningen, och framför allt var det mååånga trappsteg ner och upp. Stranden var heller inte särskilt badvänlig, mer för surfare. Av dessa tre dagar hade vi nog hellre lagt en eller två extra i Ubud och en till i Lovina.

1 april 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Tusen tack för den utförliga beskrivning av resan, det betyder mycket för oss att vi får veta hur resan har varit för våra gäster. Jag är glad för att din mamma äntligen fick en resa till magiska Bali./ Anita och Team Flamingo Tours

Flamingotours gav mersmak!

Flamingotours var ett toppenbolag att boka resa gemom. De hjälpte oss med alla önskemål vi hade väldigt snabbt och bra. De var mycket lyhörda och vi kände oss väldigt väl omhändertagna. Vi reste till Lamai Lodges vid Krugerparken i Sydafrika kombinerat med en vecka i Kapstaden i mars 2025. Lamai Lodges kan vi varmt rekommendera. Hela lodgen var instängslad, så vi kunde röra oss fritt på på området vilket kändes tryggt och skönt - på de flesta andra lodgen saknas staket och du behöver eskort för att ta sig mellan husen i området. Precis utanför stängslet fanns två vattenhål, så vi kunde sitta bekvämt och titta på elefanter, noshörningar, antiloper m.fl. djur på nära håll när de kom förbi för att dricka och bada. Maten var fantastisk och guiderna likaså. Vi fick se fyra av de fem stora redan vid första safarituren - leoparden visade sig först senare i veckan. Det gick två safarieturer per dag - en vid soluppgången och en vid solnedgången då djuren är som mest aktiva - och guiderna jobbade hårt på att vi skulle få se så många djur som möjligt. Vi färdades i öppna jeepar och jag var väldigt orolig för säkerheten innan vi åkte, men kände mig helt trygg när vi väl var ute i parken - så länge man sitter stilla och tyst kommer djuren mycket nära, men INTE in i bilen. Mina förväntningar på safariresan var väldigt höga, men upplevelsen var ännu bättre = helt fantastisk! Veckan i Kapstaden var också väldigt trevlig. Vi gick ihop med vänner från safarilodgen som gjorde samma resa och hyrde en minibuss med chaufför två dagar, vilket endast kostade 1000 Rand/person & dag. En dag åkte vi mot Godahopsudden inkl. såg pingviner och en dag på vinprovningstur i Stellenbosch-området. Båda turerna var väldigt trevliga. Vi kände oss även trygga att promenera runt på egen hand i Kapstaden under dagtid (trots att vissa varnat oss innan för att det kunde vara farligt) och det fanns mycket att upptäcka i staden. Missa inte en tur upp på Table mountain för att se solnedgången, en dag på stranden i Camps Bay, att strosa runt bland de färgglada husen i Bo Kaap eller att äta middag nere vid Waterfront. Jag åker gärna med Flamingotours när det blir dags för långresa nästa gång!

21 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Tusen tack för den jättefina och beskrivande recension du har gjort, så tusen tack för det :-) Jag hoppas vi hörs i framtiden till en annan fantastisk resa. / Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var väldigt nöjda med vår vietnamresa

Vi var väldigt nöjda med vår Vietnamresa som vi upplevde mycket varierande med ett bra urval av utflyktsamål. Allt fungerade med upphämtning inför guidade turer och till flygplatserna. Trevliga och kunniga guider. Antal personer på de guidade turerna var från 4 st till 10 st vilket gjorde att guiderna kunde ta sig tid och förklara och ge svar på de frågor vi hade. Den ända fadesen var att när vi kom åter från båtresan i Halong bay så fanns vi inte med på chaufförernas lista för att köras tillbaka till hotellet men det löste guiden på ett par minuter.
Hotellen var genomgående mycket bra.
Vi längtar redan tillbaka

21 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att resan blev till den resa som ni hade drömt om, det var lite dumt med att ni inte var på listan efter Halong Bay, men skönt att det löste sig till det bästa. Och tusen tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot. /Anita och Team Flamingo Tours

Det var en utmärkt resa

Det var en utmärkt resa – mycket välplanerad, med bra hotell och intressanta platser att besöka. Guidningen var kunnig och givande, och jag är mycket nöjd över helheten.
Det enda jag har några funderingar kring är besöket på Cai Rang Floating Market. Marknaden är inte längre lika intressant som tidigare. Efter pandemin har antalet båtar minskat avsevärt, och ur ett säkerhetsperspektiv känns det inte helt tryggt att stiga av en båt och gå till en annan. Jag tycker inte heller att det är nödvändigt med så många stopp – till exempel vid ananas-skärningen, vilket inte var särskilt intressant. Det motiverade inte att vi skulle behöva byta båt eller kliva i land.
Jag skulle föreslå att man minskar antalet aktiviteter i området kring Ho Chi Minh och i stället lägger till lite tid i själva staden. Vi hann faktiskt inte uppleva staden ordentligt.
I övrigt var allt annat mycket bra och jag uppskattar verkligen resan.

25 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att det blev en fantastisk resa och jag ska gå vidare med dina kommentarer till den flytande marknaden mm. Tack för att du har gjort oss uppmärksamma på det :-) Vi bliver alltid glada för respons, både god och dåligt. Men jag är glad för att det blev en fantastisk resa. /Anita och Team Flamingo Tours

Väldigt bra planerat

Väldigt bra planerad Vietnamresa. Allt fungerade enligt plan och det var väldigt bra hotell och intressanta utflykter. Mycket prisvärt i förhållande till att boka allt själv.

19 februari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Hej Anders och tack för att du har tagit dig tid att skriva :-) Härligt att din Vietnamresa gick som den skulle och jag är glad för att du har haft en fantastisk resa. /Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt klaffade precis som bokat med…

Allt klaffade precis som bokat med flyg, transfers och hotell. Flyg var under nätterna, Lamai Safari Lodge överträffade förväntningarna med råge! Även vistelsen i Kapstaden var lyckad där vi hade tur med vädret och hann äta lunch på Table Mountain innan transfer till flygplatsen för hemresan.

27 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Så härligt att det blev till den resa ni hade drömt om. Tack för att du har tagit dig tid at skriva här på Trustpilot. /Anita och Team Flamingo Tours

Bra resa i Vietnam

Bra resa i Vietnam. På de stora hela. Jättefina hotel o trevliga guiderna o personal. Dock lite negativt. Kryssningen var en katastrof. 4 av sju toaletter svämmade över. Avloppet i duschen var placerat vid tröskeln in i badrummet vilket gjorde att hela golvet flöt i vatten efter dusch. Allt på överbyggnaden var ruttet. Personalen var jättetrevlig och maten god.
Utflykterna var för lika. Tempel och pagoder i överflöd. Guiderna var trevliga o kunniga men höll inte schemat. Värst var i Hanoi. Blev hämtade 0800 o lämnade 2030.
På det stora hela dock en bra resa

12 maart 2025

Hej Bosse,
Stort tack för att du skrivit ett fint omdöme om er resa till Vietnam. Jag är glad att höra att ni sammanfattar den som lyckad, trots att allt inte var som det skulle. Det låter som att kryssningen i Halong Bay inte alls höll förväntad nivå, men det är lite svårt att bedöma er upplevelse utifrån ett par rader här. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kontoret om du vill utveckla eller om du menar att ni har rätt till kompensation. Du kan ringa på 010-750 24 72 eller skriva på info@flamingotours.se

Med vänlig hälsning Jenny och Team Flamingo Tours

Safari Tanzania och Zanzibar - Perfekt sammansatt resa!t

Vi bokade Safari Tanzania och Zanzibar - en underbar resa. Perfekt på alla sätt - information, flyg, hotell, safari etc var till största belåtenhet. De frågor vi hade svarades väldigt snabbt och trevligt av resebyrån. Vi rekommenderar resan - man fick verkligen valuta för pengarna.

4 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle:-) och tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot. Jag hoppas vi hörs till en annan fantastisk resa i framtiden. /Anita och Team Flamingo Tours.

Safari och Zanzibar

Vår kombinerade safari och badsemester till Tanzania har varit över alla mina förväntningar. Vår guide Frank var väldigt kunnig och en mycket bra chaufför. Skulle jag göra om resan skulle jag boka fler dagar i Serengeti men det tror jag Flamingotours kan ordna. Jag är helt tagen av safariupplevelsen, inte bara av att se alla djur utan också av soluppgång och solnedgång på savannen, de oändliga vidderna eller att vakna i ett tält av att lejonen ryter en bit bort. En upplevelse jag aldrig kommer att glömma.

27 februari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Det är en magisk upplevelse att sova i tält på savannen. Tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot och jag hoppas att vi i framtiden kan hjälpa med en annan fantastisk resa. / Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vår resa till Vietnam var helt otroligt…

Vår resa till Vietnam var helt otroligt bra. Vi var helt imponerade på den fina logistiken på allt. Mycket bra planerad resa med sevärdheter och avkoppling i 3 dagar. Vi kan varmt rekommendera flamingo tours, svarar snabbt på Mail. Marie-Louise och Christer

28 februari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fick den resa som ni hade förväntat och att allt blev som det skulle. Jag hoppas att vi hörs igen i framtiden till en annan fantastisk resa/ Anita och Team Flamingo Tours

Fantastiska Vietnam!

Vår resa till Vietnam har varit fylld av fantastiska upplevelser och allting har flutit på som planerat. Med något enstaka undantag så var guiderna engagerade och omhändertagande. Vi fick snabb respons och kompensation av den lokala aktören när vi framförde klagomål på den sämre guiden. Upplägget på resan var bra och allt från första kontakten med Flamingo Tours har varit suveränt. Rekommenderar dem starkt!

2 maart 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fik en fantastisk resa, med ett bump på vägen, men tur att det löste sig:-) Jag hoppas vi kan erbjuda en annan spännande resa i framtiden /Anita och Team Flamingo Tours

Väl planerad rundresa på Kuba

Väl planerad rundresa på Kuba. Alla aktiviteter, boenden och bilresor fungerade perfekt. Ett tryggt sätt att se och uppleva mycket! Vi bodde i Casa particulares (som B&B), bra standard och ett sätt att komma närmare människorna, rekommenderas!

15 februari 2025

Tanzania med Zanzibar

Vi är supernöjda med vår resa till Tanzania och Zanzibar. Vi var 2 föräldrar med nästan 4 vuxna barn som reste. Vi fångades av bra safari med en superkunnig guide. Resan kändes säker. Upplevelsen på Zanzibar var också varm och rik på nya intryck. Vår resa var 11 dagar och det hade inte skadat med några dagar till för att hinna med allt vi ville göra.

4 november 2024

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att ni fick en fantastisk upplevelse och tack för att ni har tagit er tid att skriva här på Trustpilot. /Anita och Team Flamingo Tours

Magical Sri Lanka.

Magical Sri Lanka.
Vi hade en underbar resa som vi kunde skräddarsy efter våra egna önskemål. Vi fick en egen chaufför och Manoj var helt fantastisk. Allt fungerade helt friktionsfritt och vi är supernöjda.

8 februari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Så skönt att resan blev så som den skulle och tack för att du har tagit dig tid att skriva här på Trustpilot. /Anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service från Flamingo hela vägen

Fin service från Flamingo hela vägen. De afrikanska flygbolagen var så där.

21 februari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Hej och tack för att du har skrivit här på Trustpilot. Det vore fint att veta vart du har varit :-)/anita och Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Safari i Tanzania och sol & bad på…

Safari i Tanzania och sol & bad på Zanzibar under totalt 2 veckor.
Supernöjda med allt, det har fungerat toppen, såsom flygtider, transfer, hotell etc. Vi såg ALLA djur man kan önska sig.
Vi fick turen att ha en egen jeep för oss 3 i sällskapet fast vi inte hade bokat det, vill lyfta vår guide Timothy " Timo " som vi hade under hela safarin, väldigt engagerad och kunnig. Samarbetspartnern på Zanzibar som hämtade oss på flygplatsen- mycket proffsiga. Vi bodde på Kena Beach Hotell på Zanzibar , bra hotell men i ursprungliga bokningen hade vi bokat Queen Hotel som är snäppet vassare och bättre hotell. Tidvattnet på östra sidan gjorde att bad blev begränsat. Tack Flamingo Tours för en oförglömlig resa.

28 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.se

Härligt att allt blev som det skulle. Queen har begränsat antal rum. Så det var synd att vi inte kunde få er in där. Jag hoppas att vi i framtiden kan hitta en annan spännande resa till Er/Anita och Team Flamingo Tours

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.