flatex Bank AG Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Duitslands beste online-broker voor de 6e keer op rij ✓ geen depotkosten ✓ kosteloze webinars ➤ Nu informatie inwinnen & eenvoudig traden tegen voordelige condities!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geen reactie, dag geld…..

Meerdere keren geprobeerd contact met ze op te nemen.
Telefonisch niet bereikbaar, per mail geen reactie.
Al 2 jaar bezig mijn aandelen over te zetten naar Degiro ivm het opheffen van flatex.
Waardeloos bedrijf.
Ik blijf proberen mijn geld veilig te kunnen stellen.
Zo te lezen ben ik niet de enige

1 januari 2025

Beeindiging rekening

Als gevolg van de fusie met De Giro werd mijn rekening door hen opgezegd. Prima, maar werk het dan ook netjes af.
Ieder kwartaal kwam er nog een afschrift met daarop een klein saldo. Diverse malen gevraagd om het over te maken. Na bijna 2 jaar (kan ook langer zijn) hoorde ik dat dat niet mogelijk was i.v.m. het feit dat er nog een paar aandeeltjes in depot stonden. Eindelijk zijn die nu ook verkocht en wacht ik op het moment dat de rekening wordt opgeheven en het saldo wordt overgemaakt. Dat kon nog wel een maand duren...

Nu was het een beeindiging op hun initiatief. Hoe beroerd zou het gegaan zijn als ikzelf de rekening op zou willen zeggen?

Mijn advies: Betaal iets meer en neem een echt intermediair die bereikbaar is en afspraken nakomt.

22 januari 2025

Waardeloos.

Inloggen is onmogelijk. Telefoonnummer 0202628677 onbereikbaar. Op email krijg ik geen reactie. Waardeloos.

15 mei 2023

In december mijn rekening opgeheven ivm…

In december mijn rekening opgeheven ivm overgangs naar DeGiro.
Echter het banksaldo house ze achter.
Degiro zegt dat ze geen partij zijn en dat Duitsland dat moet oplossen.
Echter Duitsland zegt dat ze niks kunnen doen. Flatex Nederland reageert ook nergens meer op.

13 april 2023

Geen contact mogelijk

Al maanden bezig om mijn winstbewijzen te redden van de overgang naar DeGiro, want zij ondersteunen die niet. Emails/tickets worden pas op gereageerd na 1,5 maand en telefonisch zijn ze helemaal niet meer bereikbaar.
Ik heb geen enkel vertrouwen erin dat ik mijn investeringen nog kan redden van Flatex..

21 december 2022

App doet het vaak niet, weinig aandelen

App doet het steeds niet. Daardoor ben je heel veel geld kwijt. Omdat het lang duurt voor je een aandeel kan kopen (of verkopen). Verkopen kan telefonisch nog. Aankopen doen ze niet. Dus als je een aandeel wil kopen en je moet lang wachten voor de aandeel kan kopen kan het flink gestegen zijn. Flatex denkt niet mee om je hier deels voor te compenseren. Vooral dat laatste vind ik storend. Want dat ze dit niet doen als het 1x gebeurd, maar als het veel vaak gebeurd door hun technologie vind ik dat ze er op een gegeven moment wat tegenover moeten stellen. Vooral dat vind ik teleurstellend. Ook hebben ze veel aandelen niet, wat zonde is.

26 januari 2021

Na verkeerde instructies van een…

Na verkeerde instructies van een medewerker honderden euro's verloren. Mijn officiële klacht wordt genegeerd. Ik ga dan ook een klachtenprocedure starten bij het klachten instituut financiele diensten. Een grote aanrader als je snel geld wilt verliezen

2 juni 2020

Top ervaring

Top ervaring. Via een promotie kennis gemaakt. Makkelijke en gebruiksvriendelijk. Aanrader voor iedereen die zelf wil beleggen.

4 maart 2020

Teleurstelling

Komen beloofde acties niet na en van de klantenservice hoef je ook niet op veel te rekenen. Servicemedewerkers lezen nauwelijks, vertellen ieder steeds weer wat anders, e-mails staan vol met spelfouten en haastige slordigheid. Medewerkers zijn niet eens op de hoogte van regels van hun eigen acties. En je kan vrij lang wachten op een antwoord.

De site en de app werken wel netjes, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

4 december 2019
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)