Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Plat og svindel.

Vi havde leaset en bil hos flexleasing.nu igennem Ramsbæk biler. Bilen levede ikke op til den standart der aftalt og var på værksted en gang om måneden i 11 måneder. Derfor blev det aftalt med Ramsbæk biler at handlen skulle gå tilbage. Bilen bliver indleveret som aftalt, og de ville lige gå Bilen igennem og så ville vi høre nærmere. Ramsbæk biler går desværre konkurs og har derfor ikke afregnet med flexleasing. Nu. Flexleasing. Nu sælger derfor bilen til lagt under markedspris, og efterfølgende opkræver mig for restbeløbet. Jeg har på intet tidspunkt fået forelagt at jeg selv kunne tage bilen tilbage. De har overhovedet ikke være særlige villig til at indgå nogen somhelst aftaler. Bare indbetal restbeløbet og se glad ud. Derfor er er min anbefaling, hold jer rigtig langt væk fra flexleasing. Nu.

2 maart 2026

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg har leaset en bil som allerede fra start havde en højere værdi end den var værd. Fik at vide, at jeg kunne nøjes med en ydelse på 2000,- pr. mdr., men viste sig at fange mig så meget, at jeg aldrig nogensinde ville kunne komme af med bilen igen. Hævede beløbet til 4500,- pr. mdr., men ej heller her fandt jeg nogen der ville overtage bilen. Man skal selv betale for service. Er selv forpligtet til at finde en ny der overtager. Service er ikke inkluderet. Faktisk ingen fordele ved at lease her. Dyrt og ingen service.

26 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arrogant firma – hold jer væk

Jeg har været kunde hos dette leasingselskab i to år. Min oplevelse har været meget negativ. Jeg har mødt arrogant opførsel fra medarbejderne, og jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg vil råde andre til at undgå dem.

8 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har lavet en leasingaftale med…

Vi har lavet en leasingaftale med Langeskov Autoværksted igennem flexleasing.nu.

Bilen går i stykker efter 4måneder. Både mekanikeren og sælgeren “R…” indrømmer at det ikke er slid påført af mig, der er skyld i bilen skal på værksted laves for over 20.000kr. De vil bruge brugte reservedele for at gøre det så billigt som muligt.

Nu er der gået snart fire uger, sælgeren er nærmest ikke til at få fat på( jeg ringer flere gange i løbet af dagen), og når vi aftaler han skal ringe, så bliver det glemt.
Og når jeg endelig får fat i ham, kan han lige pludselig ikke gøre noget som helst!

Det bedste han tilbyde er at vi deler værkstedsregningen, jeg skal stadig betale for at have en bil, jeg IKKE kan køre i og selv skal betale en lånebil!!

Heldigvis har jeg optaget nogle af samtalerne både med sælger og leasing selskabet og det bliver overdraget til FDM.

Kan kun anbefale at holde jer LANGT VÆK fra både Langeskov autoværksted og Flexleasing.nu!

21 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.