Mooi touw, kreeg nog mailtje tussendoor door dat het touw iets later kwam (2 dagen maar) ivm levering touw door vakantie en handige qr code voor oefeningen.

Mijn touw zou met iets vertraging worden geleverd. Hierover een duidelijke en eerlijke mail gekregen. Uiteindelijk kwam hij een dag vroeger dan verwacht, heel fijn. Prima touw, degelijk afgewerkt. Flo... Toon meer

Service was ok, jammer van de dubbele verpakking en onnodige stickers (extra afval) Een qr met link naar instructies was interessanter geweest. Het product is goed, al stel ik me vragen bij de afwer... Toon meer

1. Sportartikelenwinkel

Rope Flow verovert Nederland! Het is een laagdrempelige workout waarmee mobiliteit, balans, coördinatie, core kracht en flexibiliteit worden verbeterd. Daarnaast verbindt het hoofd en lichaam, verlaagt het stress en angst en houdt het spieren en gewrichten soepel. Flowropes maakt hier speciale touwen voor en geeft workshops.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

4,5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi touw

1 augustus 2026

Kleur van het touw.

Jammer dat de kleur van het touw op de foto van de bestelling (blauw) niet overeen komt met de kleur van het geleverde touw (zwart)

25 juli 2025

Ik had een bestelling gedaan om cadeau…

Ik had een bestelling gedaan om cadeau te doen. Ik kwam er direct achter dat de persoon voor wie t bestemd was al zelf een touw had gekocht. Dus direct weer afbesteld via email. Dit was binnen een paar minuten. Ik heb nooit antwoord gehad op mijn mail en ontving toch het touw. De eigenaar beweert dat hij mijn mails niet heeft ontvangen. Ik twijfel hieraan. Veel kosten voor niks gemaakt. Dit vind ik geen goede service.

12 oktober 2024

Prachtig stevig item

Prachtig stevig item en zeer snel verzonden . Aanrader

7 juli 2023

Antwoord van Flowropes

Dat horen we graag Els. Dankjewel en veel plezier met je flowrope.

Top ropes to flow

Het is makkelijk om te bestellen, een beetje uitpluizen welk gewicht het beste is voor mij.
Verder simpele site en dus weinig verwarring.
Snelle levering en ik ben heel blij met de kwaliteit van het product.

15 juli 2023

Antwoord van Flowropes

Wat fijn om te horen. Dank je wel en veel plezier met je flowrope!

Uitnodigend.

Goede uitleg welk touw geschikt voor je is.
Snelle levering, prima verpakt.
Artikel zag er goed uit.

4 oktober 2022

Antwoord van Flowropes

Goed om te horen, dankjewel. Veel plezier ermee!

Touw van klimtouw

Een fijn licht touw gemaakt van bergtouw, ideaal om je flexibiliteit te trainen.

27 september 2022

Antwoord van Flowropes

Dank je Sanne. Veel plezier met je rope.

Vlotte levering

Vlotte levering. Jammer dat de oefeningen enkel via qr te bekijken zijn. Goed touw

12 september 2022

Antwoord van Flowropes

Ha Veerle, fijn dat je blij bent met je Flowrope. Je kan de filmpjes ook gewoon direct op de site kijken hoor. De QR code moest het juist makkelijker maken. Maar anders kan je direct hier terecht! https://flowropes.com/quickstart/

Prima

Snel bezorgd, netjes verpakt, mooi afgewerkte flowrope.

31 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Bedankt voor de fijne review!

Ftsv

Mooie zwarte lekker dik en fijn gewicht snel verzonden

26 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Fijn dat je er blij mee bent And. Veel plezier met oefenen.

Ik heb nog niet veel geoefend (nu nog…

Ik heb nog niet veel geoefend (nu nog even tijdgebrek en prioriteit elders) , maar de levering was super snel en the rope ziet er goed uit en ligt lekker in de hand. Daardoor al blijft het wel in mijn achterhoofd om de exercises op te pakken en aan de slag te gaan.

24 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Dankjewel Nico. Maar wel gaan oefenen hoor:)

Snelle levering en kwaliteit goed

De flowrope is snel geleverd en is kwalitatief goed. Leuk om er mee te oefenen. Vereist echt wel wat handigheid en goed oefenen met behulp van de vele video’s die te vinden zijn online. Ben er erg tevreden over.

17 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Wat goed om te horen, dankjewel. Veel plezier met je rope.

Heel snelle levering

Heel snelle levering, erg blij mee! Ook het touw is van stevige kwaliteit en de instructiefilmpjes zijn goed te volgen, vind het superleuk om er mee te trainen :)

15 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Goed om te horen Sherydah. Veel plezier met oefenen.

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending, prettig contact. Heb 2 verschillende flow ropes gekocht. Een reflow en de flow 12. Flow 12 is een fijn, soepel touw. Gekocht voor mijn man met de wetenschap dat ik m zelf ook kan gebruiken ;) De reflow is touw dat een 2e leven heeft gekregen. De mijne is wat stugger, maar dat zal per reflow verschillen. Je kan altijd contact opnemen met Flowropes voor advies en informatie. Zelf vind ik het leuk dat beide touwen een andere flow hebben :)

10 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Goed om te horen Janske. Dankjewel en veel plezier ermee!