Mooi touw, kreeg nog mailtje tussendoor door dat het touw iets later kwam (2 dagen maar) ivm levering touw door vakantie en handige qr code voor oefeningen.

Service was ok, jammer van de dubbele verpakking en onnodige stickers (extra afval) Een qr met link naar instructies was interessanter geweest. Het product is goed, al stel ik me vragen bij de afwer... Toon meer

Ik heb nog niet veel geoefend (nu nog even tijdgebrek en prioriteit elders) , maar de levering was super snel en the rope ziet er goed uit en ligt lekker in de hand. Daardoor al blijft het wel in mijn... Toon meer

1. Sportartikelenwinkel

Rope Flow verovert Nederland! Het is een laagdrempelige workout waarmee mobiliteit, balans, coördinatie, core kracht en flexibiliteit worden verbeterd. Daarnaast verbindt het hoofd en lichaam, verlaagt het stress en angst en houdt het spieren en gewrichten soepel. Flowropes maakt hier speciale touwen voor en geeft workshops.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

4,5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd. Ziet er mooi uit. En nu is het oefenen begonnen! Nog lastiger dan ik dacht maar leuk om te doen. De instructiefilmpjes zijn helder, het wordt goed uitgelegd. Als ik al een klein minpuntje heb: de verstaanbaarheid zou iets beter kunnen.

9 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Fijn dat je er plezier in hebt! Aan nieuwe filmpjes wordt gewerkt.

Flowrope

Heel leuke roodzilveren rope, die zorgzaam verpakt was. Al veel plezier mee gehad!

2 augustus 2022

Antwoord van Flowropes

Fijn om te horen Anja. Dankjewel.

Goede service, fijn touw!

Mijn touw zou met iets vertraging worden geleverd. Hierover een duidelijke en eerlijke mail gekregen. Uiteindelijk kwam hij een dag vroeger dan verwacht, heel fijn. Prima touw, degelijk afgewerkt. Flowt heerlijk, goed voor mij als beginner. Ook fijn de QR-code waarmee je direct naar de beginnersfilmpjes kan!

23 juli 2022

Antwoord van Flowropes

Bedankt Luc voor deze fijne review. Veel plezier ermee. Practice makes perfect.

Kwaliteit

Kwaliteit, snelle levering

28 juni 2022

Antwoord van Flowropes

Thanks Johan. Dat hoor ik graag. Veel plezier met je touw.

Snelle levering. Heel leuk om ermee aan de slag te gaan!

4 juni 2022

Antwoord van Flowropes

Wat goed Linda. Veel plezier met je Flowrope!

Prima product

Prima product. Raakte meteen in the flow. De basis bewegingen geprobeerd en tot mijn verrassing ging dat best redelijk vlot.

3 juni 2022

Antwoord van Flowropes

Dank voor je review en goed om te horen dat je meteen in de flow kwam.

Heel veel plezier van jullie flow rope

Heel veel plezier van jullie flow rope, een hele ontspannende oefening.
Haalt de stress letterlijk uit je lijf en nog goed voor je spiereen gewrichten ook !
Top product :)

13 mei 2022

Antwoord van Flowropes

Wat goed. Fijn dat je geniet van ons flowrope en de bewegingen. Rope with the Flow:)

Product is goed

Product is goed, info en verzending ook prima. Prijs is oke in vergelijking, maar voelt toch als veel geld voor een touw. Extra service zou nog een starterguide oid zijn zodat je meteen met je touw aan de slag kan.

6 mei 2022

Antwoord van Flowropes

Ha Sven, blij dat je het product, de informatie en de verzending goed vind. Dat is voor mij goed om te horen. Op de site staan filmpjes met de basis bewegingen maar ik zal zorgen voor een betere startup. Dank voor de tip. Wat betreft de prijs kan ik niet veel voor je doen. Het onderzoek naar het beste touw en het maken van het touw en runnen van een webshop kosten nu eenmaal geld. Ik heb de prijs daarbij zo eerlijk mogelijk gemaakt. Hopelijk heb je verder wel veel plezier van de training.

Jasper

Ik ben heel enthousiast over mijn…

Ik ben heel enthousiast over mijn nieuwe flowropes. Ik ben verrast over de stevigheid en uitstraling. Ze zijn soepel maar ook stevig.

Het enige wat ik nog miste, is een kort instructiefilmpje om de eerste beginselen uit te leggen.

2 mei 2022

Antwoord van Flowropes

Ha Annemarie, fijn dat je blij bent met je Flowrope. Op onze site staan onderaan de pagina korte instructie filmpjes voor de basis bewegingen. Heb je daar wat aan? Ondertussen zijn we bezig met meer en betere filmpjes, maar hopelijk kan je in ieder geval even verder.

Jasper

Service en product ok

Een qr met link naar instructies was interessanter geweest.
Het product is goed, al stel ik me vragen bij de afwerking. Er zit Velcro aan het touw met ruwe kant naar binnen waardoor je het niet kan opschuiven.

27 april 2022

Antwoord van Flowropes

Ha Sara, bedankt voor je feedback. De tip voor een QR code ga ik zeker uitzoeken. De velcro binder zit op deze vast omdat hij anders altijd naar beneden glijdt bij gebruik. Ik hoop dat je veel plezier hebt van het touw. Jasper

Blij dat ik dit ontdekt heb!

Blij dat ik dit ontdekt heb. Leuk om fit te blijven op een niet superinspannende manier. Ik vind de reflow perfect en neem het touw vaak mee om zomaar ergens te kunnen doen. Een zakje eromheen, of iets zou trouwens handig zijn, tip!

19 april 2022

Antwoord van Flowropes

Beste M.M. Wat goed dat je de ReFlow overal mee naar toe neemt! Om het handig mee te nemen hebben we onze unieke klittenband binder aan het touw toegevoegd.

Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)