Ik was verwikkeld in een ongeval met letselschade, en mijn verzekeraar (DAS) gaf mij te kennen dat ze de zaak wegens capaciteitsproblemen moesten uitbesteden. Ik was daar in eerste instantie n... Toon meer

Vorig jaar gevallen in onze laan door wortelopdruk (7 cm) door slecht onderhoud van Gemeente Nissewaard. Flyct stelde in 1e instantie de Gemeente aansprakelijk met het door mij aangeleverde bewijs.... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding. Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars. Flyct werkt uitsluitend voor slachtoffers. Onze letselschade-experts zijn goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. En Flyct onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en werkt conform het PIV convenant.

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De heer Den Ouden heeft ons goed…

De heer Den Ouden heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste moment na het ongeval van onze dochter was de communicatie duidelijk, snel en betrokken. We voelden ons echt gehoord en gesteund gedurende het hele traject. Een betrouwbare professional die weet wat hij doet en altijd klaarstaat om mee te denken. Absoluut een aanrader.
René, Almere

13 mei 2026

Flyct - die krijgen het voor elkaar

Ik was daar in eerste instantie niet zo blij mee, maar de professionaliteit én betrokkenheid van Flyct hebben dat echt omgedraaid.
De communicatie was goed, helder en correct. Het zijn juridische zaken maar ze leggen alles goed uit; en ook ik kreeg alle ruimte om mijn kant van de zaak te vertellen, en zo de menselijkheid te behouden.

Updates werden verstrekt, en duidelijke uitleg gegeven over voorwaarden en hoe lang sommige zaken konden duren.

De zaak is deze week opgelost, tot mijn grote tevredenheid en dat is te danken aan de juridische slagkracht van Flyct!

21 april 2026

Flyct was er niet voor mij, maar voor de tegenpartij

Flyct stelde in 1e instantie de Gemeente aansprakelijk met het door mij aangeleverde bewijs. Na een paar maanden werd mijn zaak overgeheveld naar juriste no. 3 die er kennelijk niet zo veel zin in had en doodleuk de argumenten van de Gemeente klakkeloos over heeft genomen en besloot mijn zaak te sluiten. Op mijn tegenargumenten werd nogmaals gerefereerd aan hetgeen de tegenpartij beweerde. En...hun bewering bevatte onjuistheden waar ik Flyct op gewezen heb. Ik onderschrijf alle slechte ervaringen in de reviews. Zij communiceren niet, sturen geen updates etc. etc. Zelfs door tussenkomst van mijn rechtsbijstandverzekeraar (inmiddels opgezegd) die mij mededeelde dat ik door de coördinator van Flyct gebeld zou worden, haalde niets uit. Kortom, bij Flyct moet je niet zijn. Horende en ziende doof. Mooie woorden op hun site maar die gelden niet voor iedereen.

27 maart 2026

Wij mijn vrouw en ik zaten in een taxi…

Wij mijn vrouw en ik zaten in een taxi onderweg naar zaveltem. Bij Brasschaat veroorzaakte onze taxi een ongeluk. Hierbij ondanks de gordel ribben gekneusd en mijn borstbeen gebroken. Vliegtuig gemist ,na overboeking en de nodige kosten konden we alsnog naar Indonesie. Mevr janssen werd ons toegewezen. Ik kad ondertussen alle onkosten die ik gemaakt had zoals ziekenhuis kosten en extra vervoerkosten etc al geclaimd bij mijn reisverzekering en ook uitbetaald gekregen. Mevr Janssen hoefde alleen maar de letselschade proberen te verhalen maar daar had ze niet zo veel zin in . Dus in overleg met mij heeft ze het dossier gesloten. Ondertussen heb ik een andere letselsdvocaat in de arm genomen. Deze doet haar best en er zit schot in. Het is nu 3 maanden geleden en heb nog steeds pijn.
Fa flyck ben slecht begeleid en nooit meer.

13 januari 2026

Dramatisch met een grote D!

Dramatisch met een grote D!
Een schade van 27 januari laat tot op de dag van vandaag op zich wachten. Excuses na excuses. Fout na fout. Communicatie ver te zoeken. En elke medewerker verteld je iets anders. Ik kijk voortaan wel 10x na waar ik mijn zoon zijn brommer verzeker. Geen 1 ster waard!

20 maart 2026

Via United Consumers autoverzekering…

Via United Consumers autoverzekering doorverwezen naar Flyct voor een simpele autoschade ,rijdend voertuig tegen stilstaand voertuig ,aansprakelijkheid van dader ,dus je zou denken geen probleem ,maar de afhandeling laat al 3 1/2 maand op zich wachten

11 maart 2026

Zeer behulpzaam bedrijf.

Ik ben supergoed bijgestaan door dit bedrijf nadat ik een auto ongeluk heb gehad. Zeer professionele afhandeling en gemakkelijk in hun contact. Bij twijfel gewoon inschakelen, want ik dacht eerst ook " ach doe het zelf wel". Ze nemen alles uit handen en ik had heel weinig tot niets om zorg voor te dragen. Onwijs bedankt Flyct.

30 juli 2025

In april 2025 heb ik een auto-ongeluk…

In april 2025 heb ik een auto-ongeluk gehad waarbij de tegenpartij achterop mijn auto is gereden. Al kort daarna nam Jolanda van Flyct telefonisch contact met mij op. Zij legde helder uit wat de aanpak zou zijn en op welke manieren ik kon helpen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat mij vooral is opgevallen, is Jolanda’s uitzonderlijke professionaliteit gecombineerd met oprechte empathie. Gedurende het traject ontving ik wekelijks zowel telefonisch als per e-mail een update, wat enorm prettig en transparant werkte.

De zaak is inmiddels afgerond en ik ben uitermate tevreden over zowel het resultaat als de manier waarop alles is verlopen.

Dankzij Jolanda voelde ik me gedurende het hele proces gehoord, gesteund en uitstekend vertegenwoordigd.

7 december 2025

Persoonlijke aandacht na ongeval

Toen mijn moeder bij een aanrijding op de fiets haar enkel had gebroken kwamen wij in contact met Flyct. We zijn heel goed geholpen gedurende het hele proces van de schadeafhandeling. De persoonlijke aandacht en heldere communicatie verzachtten de pijn gedurende mijn moeders herstel. We zijn heel tevreden over de vergoede schade, zowel materieel als immaterieel, die Flyct met de verzekeringsmaatschappij heeft uit onderhandeld.

30 november 2025

Na 5 maanden wachten op de tegenpartij eindelijk het geld ontvangen

Op 27 maart heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik van achter ben aangereden door een Franse automobilist. Na het schadeformulier netjes ingevuld te hebben denk je dat het wel duidelijk is wie de schuldige is en je snel je geld terug zal hebben. Aangezien ik ook last had van mijn rug werd de letselschade verzekeraar ook ingeschakeld. Mijn zaak werd toegewezen aan Bastiaan den Ouden van Flyct. Ik werd snel gebeld om mijn zaak te behandelen, mijn kant van het verhaal te verduidelijken en mijn klachten door het ongeluk in kaart te brengen. Er werd mij digitaal een formulier toegestuurd voor nadere toelichting over het ongeluk die ik netjes heb ingevuld en terug gestuurd. De tegenpartij heeft dit formulier nooit ingevuld en zo gingen de 3 maanden tijd die zij hiervoor hadden in. Deze 3 maanden werd ik elke 2 à 3 weken gebeld over hoe het met mijn klachten ging, om te vragen of ik nog verdere dingen had en of ik zelf vragen had voor hun. Na die 3 maanden kreeg ik te horen dat de verzekering van de tegenpartij geen schuld wilde erkennen omdat het voor hun niet duidelijk was wie de schuldige was in deze zaak (ik heb netjes alle gevraagde papieren ingevuld maar de tegenpartij heeft hier nooit de moeite voor genomen). Flyct vond dit wel erg makkelijk gezegd van de verzekering en heeft hier bezwaar tegen in gediend. Daar ging weer een maand overheen. Uiteindelijk werd ik weer door Bastiaan gebeld met dan nu eindelijk het goede nieuws dat de verzekering van de tegenpartij schuld heeft erkend en ik mijn geld zou krijgen. Nu eindelijk na 5 maanden kan ik het achter mij laten, heb ik het geld van mijn auto ontvangen en kan ik een deze dagen de schadevergoeding van het letsel verwachten. Ondanks dat het zo lang heeft geduurd heb ik niet het idee gehad dat Flyct er niet achteraan heeft gezeten maar dat zij hun best hebben gedaan voor mij en om het tot een goede uitkomst te leiden.

27 maart 2025

Familie Pereira....

wil ik mijn ernstige onvrede uiten over de behandeling van ons dossier met betrekking tot het verkeersongeval dat op 3 januari 2024 in Portugal heeft plaatsgevonden. Vanaf het begin is de aansprakelijkheid door de tegenpartij erkend en is de bereidheid tot vergoeding bevestigd. Desondanks is er tot op heden – bijna 18 maanden later – nog altijd geen afhandeling gerealiseerd.

Wij hebben destijds Flyct ingeschakeld om ons bij te staan in zowel de afwikkeling van de materiële schade als het letselschadetraject. Helaas hebben wij sindsdien te maken gekregen met een uiterst teleurstellende, rommelige en inefficiënte dienstverlening. Er is nauwelijks sprake van communicatie; updates blijven uit, en wanneer wij zelf contact opnemen, wordt keer op keer verwezen naar een tussenpersoon, Decra Portugal.

Recentelijk is mijn echtgenoot – die zelf Portugees is – persoonlijk in gesprek gegaan met de tussenpersoon van Decra in Portugal. Uit dit gesprek is gebleken dat er belangrijke documenten vanuit Flyct Nederland nooit zijn aangeleverd, waardoor verdere voortgang is geblokkeerd. Dat een cliënt zelf moet achterhalen waar het proces stokt, en vervolgens vaststelt dat dit te wijten is aan interne nalatigheid van zijn eigen belangenbehartiger, is ronduit onacceptabel.

Wij zijn van mening dat Flyct ernstig is tekortgeschoten in haar zorgplicht en communicatieverantwoordelijkheid. Uw gebrek aan initiatief, transparantie en opvolging schaadt niet alleen het vertrouwen, maar heeft ook geleid tot onnodige vertraging, extra kosten, frustratie en stress. Dit achten wij buitengewoon ernstig.

24 juni 2025

Dramatisch

Dramatisch. Niet echt idee dat Flyct je helpt of ondersteunt. Geen daadkracht. Niet doortastend. Afwachtend.
Niet proactief. Niet reageren op mails. Wel vragen om vooral te mailen en niet meer te bellen. En dan niet reageren.
Via Klaverblad door verwezen naar Flyct. Begrijp niet waarom.
Kan zo nog wel even doorgaan...

28 mei 2025

Hulp na ongeval

Na een ongeval hebben de heren van Flyct me bijgestaan omdat er erg vervelend letsel was waardoor ik niet kon bujdragen in het arbeidsproces. Dit is naar volle tevredenheid opgepakt door hun.

10 mei 2024

Mvg van Ingen enorm bedankt!

Na mijn ongeluk inmiddels 5,5jaar geleden ben ik via onze hypotheekadviseur in contact gekomen met dit bedrijf. Ze hebben continu alles voor mij gedaan om mij te helpen in deze situatie. Wat voor mij wel lastig was dat was dat na een bepaalde tijd mijn dossier steeds werdt overgenomen door een andere medewerker. De laatste persoon die aan mijn dossier heeft gewerkt, Mvr van Ingen, ben ik ontzettend dankbaar want zij was degene die een persoonlijke afspraak wilde met mij. Ze heeft écht de tijd voor mij genomen en mij het gevoel gegeven dat ze er echt was voor mij. Daar ben ik haar heel dankbaar voor en inmiddels is mijn dossier positief afgesloten!

21 februari 2025

Wat Flyct flikt is ongekend!!!

Wat Flyct flikt is ongekend! Ik was 2 jaar geleden getuige van blikschade veroorzaakt aan de geparkeerde auto bij een buurvrouw. Ik gaf al mijn informatie aan haar om door te geven aan Flyct. Na maanden kreeg ik een e-mail met een invulformulier en het verzoek om een situatietekening, dat mailde ik Flyct. Na bijna een jaar kwam er een mail dat ik helaas niet had gereageerd dus mailde ik alle info opnieuw.
2 jaar na het incident kreeg die buurvrouw een bericht van Flyct, haar zaak was gesloten en de getuige, ik dus, had niets kunnen zien o.a. door een boom in de voortuin. Nog nooit een boom in mijn voortuin gehad maar wel even voor leugenaar uitgemaakt door Flyct, wat een smeerlapperij. En dan te bedenken dat het om een kleine schade ging. Maar liever iemand belasteren na 2 jaar traineren dan een kleine schade vergoeden.
Smerige praktijken van een waardeloos bedrijf - wees gewaarschuwd!

17 februari 2025

Zeer goed

Zeer goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Na een auto-ongeluk met letsel na 1 1/2 jaar werd de zaak naar tevredenheid afgewikkeld.

6 januari 2025

Super ervaring met Flyct, helemaal top!

Door mijn verzekeringsagent kwam ik bij Flyct terecht nadat ik zonder schuld bij een verkeersongeval betrokken raakte.
Zij stelden de tegenpartij aansprakelijk, hielden geregeld contact via mail of telefonisch, ze hielden een schadestaat bij met de financiële stand van zaken, en zorgden dat we geregeld voorschotten kregen zodat we onkosten vergoed kregen. Na verloop van tijd thuis op bezoek geweest met ook de tussenpersoon van de tegenpartij.
Goede communicatie, een vertrouwd gevoel, en als ik het niet snapte kwam er duidelijke tekst en uitleg.
Zij regelden alles en uiteindelijk werd met een schadevergoeding het traject van ruim 2 jaar met volle tevredenheid afgesloten.
Super tevreden met de gang van zaken!

23 november 2024

Ik ben goed geholpen met mijn rechtsbijstand verzekering voor onterecht ontslag

Ik ben goed geholpen met mijn rechtsbijstand verzekering van Achmea.
Omdat mijn werkgever in het buitenland is heeft mijn verzekering de zaak gegeven aan het bedrijf Flyct.
Dit bedrijf heeft van het begin tot het eind mij bijgestaan. Alle vragen die ik had zijn duidelijk en snel beantwoord. Mijn juridisch adviseur mr. David Gitard. Ik was zeer tevreden voor de persoonlijke moeite die hij genomen heeft 🙏🏽

4 november 2024