Flyhjelp Reviews

2.565
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyselskapet var arrogant nok til å tilby en voucher som ikke var nok til en baguett på Gardermoen og ga blank avisning til vårt krav om erstatning. Flyhjelp kjørte saken og vi fikk erstatning tilbak... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg sendte inn opplysninger/fylte ut skjema til flyhjelp når mitt fly ble kansellert og flyhjelp kjørte saken og jeg fikk erstatning tilbakebetalt. Det tar litt tid å få saken gjennom, min tok 4 mån... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fordi vi fikk en hjelp vi aldri hadde hørt om før. Men vi måtte selv google,fordi reiseoperatørene aldri går ut med slike opplysninger. Tusen takk for fantastisk hjelp👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyhjelp er en seriøs og solid aktør som hjelper når flyselskapene ikke ønsker eller vil gi kompensasjon ved innstillinger, forsinkelser og lignende. Ting kan ta tid men Flyhjelp gjør en utrolig g... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening

Over Flyhjelp

Geschreven door het bedrijf

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Geschreven door het bedrijf

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.565)

347 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vant fram med krav

God informasjon om prosessen underveis - inkludert først avslag - så lang behandlingstid fra flyselskapet. Deretter - medhold og utbetaling iht krav.

14 februari 2026

Antwoord van Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Saken min ble behandlet raskt og…

Saken min ble behandlet raskt og ryddig. Har ikke hatt store forventninger på min kansellert fly men fikk pengene fra selskapet. Takk for hjelpen

1 april 2026

Takk for tilliten ❤️

Trustful and helpful

Trustful and helpful! After two years I got good news that Im getting my money back! I almost couldn't believe it! Amazing company effort! Definitely recommend it!

9 april 2026

Thanks a lot ❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I had a complicated case and they did not respond

I had a complicated case and they only wanted to claim the standard compensation. I tried to reach them on chat, but after waiting 30 min I gave up. There was no phone number to reach them on, so I found it to be a useless service. Despite not wanting to help me, they are sending out a lot of emails. I chose flyforsinkelser.no instead and immediately got the help I had expected flyhjelp.no to give.

8 april 2026

Antwoord van Flyhjelp

We're sorry to hear that we didn't deliver the best service. Thank you for your feedback! 😊

Flyhjelp for forsinket fly

Vi fikk en 5 timers forsinkelse fra Alicante, og det eneste Norwegian kunne tilby, var en voucher på €10, så vi kunne kjøpe en kaffe! Vi leste at vi hadde krav på € 400 hver, men flyselskapet ville bare dekke reelle utgifter med kvittering. Vi fant fram til Flyhjelp, og søkte hjelp. Selv om de advarte om lang behandlingstid, fikk vi gode nyheter etter bare to uker. De tok 30%, men det var det verdt! Vi satt igjen med €560, som vi er storfornøyd med. Vi hadde aldri klart det på egen hånd!

10 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe ❤️😊

Anbefales på det sterkeste

Flyhjelp gjorde en ellers frustrerende situasjon veldig enkel for meg. Kundeservicen var vennlig og tålmodig, og de forklarte alt på en forståelig måte. Jeg betalte ingenting før saken var vunnet, og pengene kom raskt på konto. Dette er virkelig en tjeneste jeg vil anbefale til alle reisende.

5 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

Takk for anbefalingen ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Fantastisk hjelp

Fantastisk, mitt fly fra milano til Oslo ble kansellert i oktober. Jeg ble ombooket til et nytt fly mange timer senere, med mellomlanding i Paris. Jeg tok kontakt med flyhjelp og de ga seg ikke og nå 1 april kom erstatningen. Anbefales. Tusen takk til Flyhjelp

1 april 2026

❤️❤️❤️

Vant fram i min sak :-)

Prøvde først selv å kreve kompensasjon fra flyselskapet uten hell. Satte Flyhjelp på saken, og etter ca 2 mnd klarte Flyhjelp å vinne fram og eg fikk min kompensasjon.

29 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My flight got cancelled. Out of fuel?

My flight got cancelled because they were out of fuel? Got a new flight two days later.. tried to call them and it was no help to find. Would not recommend flying with SAS. Terrible service.

27 maart 2026

Dear Nikolai,
We are not SAS but the company Flyhjelp who helps passengers who experience problems with their flights. It might seem like you've misunderstood who we are?

Best regards

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele…

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele saken og avviste kravet med dårlig vær på siste flyplass før ankomst. Mine forsinkelser skyldtes tidligere avganger som var innstilt og kraftig forsinket. Det hadde ingenting med dårlig vær å gjøre!
Som følge av det kom jeg for sent til siste flyplass, mistet oppsatt fly der. Det ble etter hvert dårlig vær OG nye store forsinkelser på siste flyvning.

26 maart 2026

Hei Merete,
Vi håper du kan inkludere saksnummeret ditt i anmeldelsen så vi kan finne saken og sjekke om vi har behandlet den riktig 😊

Profesjonelt

Profesjonelt hele veien. Forsinkelse på rundt fire timer. God informasjon underveis og penger kom raskt inn på konto.

26 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

Takk ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb…

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb da flyet vårt til Dubai i januar ble forsinket både fram og tilbake (Air France). Veldig god info hele tiden, og idag fikk vi beløpet inn på konto. Tusen takk, kan anbefales på det varmeste!

14 januari 2026

❤️❤️❤️

Kjapt og effektivt

God oppdatering underveis. Det tok kun 1 veke frå krav sendt til pengene på konto

25 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe! ❤️

bare tull

bare tull , dette fant ikke engang flyplassene jeg reiste fra og til ,

23 maart 2026

Antwoord van Flyhjelp

Hvis du har problemer med å opprette saken så send oss gjerne en e-post på service@flyhjelp.no - så skal vi prøve å hjelpe deg 😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.