Flypenge.dk Reviews 2.331

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg og min familie havde et langt forløb med forsinket fly med Qatar Airways. Selvom de ikke høre under EU regler angående flyforsinkelser og kampen derfor kan være svær, i forhold til at få kompe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nemt at oprette en sag, og man får løbende indsigt i, hvor langt processen er - og når sagen er afsluttet går der kun kort tid inden pengene går ind på kontoen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. Advocatenkantoor

Geschreven door het bedrijf

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Geschreven door het bedrijf

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har gjort et fantastisk job

De har gjort et fantastisk job, bliver ved til pengene er i hus. Menge tak

9 januari 2026

Kære Sarah
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen igennem sagen.
Vi ved, at ventetiden i sager som disse kan være lang, og derfor betyder det ekstra meget for os, at du værdsætter vores indsats.
Tak fordi I valgte Flypenge til at hjælpe jer og ikke mindst for jeres tålmodighed og tillid undervejs.
Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi altid klar.
Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev kontaktet af dem da vi strandede i…Super job

Blev kontaktet af dem da vi strandede i England.
De har gjort et super stykke arbejde.
Vi blev kontaktet hen af vejen med oplysninger om hvor langt de var nået.
Kæmpe optur.

5 januari 2026

Hej Marianne
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse.
Tusinde tak for din anbefaling - den betyder alverden for os!
Vi er stolte af, at vi med vedholdenhed og med kampgejst fik vi vundet din sag. Behandlingstiden afhænger altid af hvor samarbejdsvillige flyselskabet er hvorfor det er ude af vores hænder.
Vi kæmper til det sidste og det gør vi gerne igen, hvis du får brug for hjælp!
De bedste hilsner Flypenge.

Leverede som lovet👍

Kære Kunde
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive denne, da det hjælper os til at komme frem i lyset.
Vi er superglade for at høre, at du føler hele vores proces har været let, overskuelig og vi leverer som aftalt!
Vi håber at du vil benytte dig af vores service igen, hvis uheldet skulle være ude.

Udholdenhed

Udholdenhed
Efter 3,5 år lykkedes det at få den refusion vi var berettiget til.
Tak til flypenge for at have hjulpet os.
Mange hilsner
Jessie Krag

19 december 2025

Kære Jessie
Mange tusinde tak for din super fine anmeldelse.
Vi er utrolige glade for, at du har værdsat vores arbejde samt vores service, selvom sagen har taget længere end forventet. Som du har oplevet, kan sagerne tage længere end forventet, hvorfor vi er taknemlige for din forståelse af dette.

Skulle du på et tidspunkt stå i en lignende situation igen, så ved du, hvor du kan finde os. Vi er altid klar til at tage kampen for dig med alt, hvad vi har.

Kære Marie
Det er dejligt, at du vil dele den oplevelse i har haft med os, og på den måde hjælpe os frem i lyset.
Det har været en lang og sej kamp, for at få anerkendt dine rettigheder men vi er taknemmelige for din tålmodighed samt tillid til vores arbejde.
Skulle uheldet være ude igen, håber vi, at du vil benytte dig af vores service igen.

Fik mine penge

Fik mine penge, selvom det tog lidt over 2 år, så giv ikke op og kontakt dem med jævne mellemrum

Kære Berit
Tusind tak, fordi du vil tage dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os.
Det har været en lang og til tider krævende sag, men takket være din tålmodighed og tillid kom vi i mål. Det glæder os oprigtigt, at vi kunne være med til at sikre, at dine rettigheder som passager blev anerkendt. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når rejsen ikke går som planlagt og netop derfor kæmper vi hver dag for, at ingen skal stå alene i den slags situationer.
Din anmeldelse gør en forskel. Den hjælper os med at nå ud til endnu flere, der måske sidder i samme situation og har brug for støtte, men er i tvivl om, hvorvidt det nytter noget.
Med dine ord og erfaring kan vi inspirere andre til at tage kampen op og vide, at vi står klar til at hjælpe dem hele vejen.
Skulle du nogensinde få brug for hjælp igen, så ved du, hvor du finder os. Vi står altid klar.

Nemt og effektivt

Flypenge modtog de relevante oplysninger, som var nødvendige for at starte processen. Herefter klarede de det hele, og gav opdateringer undervejs, ift. hvor langt de var. Det tager den tid det tager at vinde sådan en sag, men de gjorde de overskueligt og endte med at skaffe os vores kompensation. Jeg vil fremover anbefale dem til enhver, som skulle være i samme situation som jeg.
Også fantastisk kundeservice.

Kære Jacob
WOW! og tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel – vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Det betyder meget for os, at vi gør en forskel og vi kan hjælpe og ikke mindst få anerkendt de rettigheder man har som flypassager.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig – med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. Det tager lang tid når flyselskaberne er tunge at danse med, men der er altid hurtige svar fra flypenge.dk og tålmodighed er en dyd. Nu har jeg brugt dem flere gange, og udbetaling hver gang.

Tak!

Kære Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt informeret og venligt behandlet af os og det glæder os virkelig at høre, at du flere gange har brugt vores service og har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem sagen.
Vi ved, at ventetiden i sager som disse kan være lang, og derfor betyder det ekstra meget for os, at I sætter pris på vores løbende opdateringer og indsats i processen.
Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi altid klar.
Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flypenge har gjort det godt

Flypenge har gjort det godt, de er gode til at informere os hele tiden og de har været supergode hele vejen igennem. 😍

Kære Bruno
Tusinde tak for din super flotte anmeldelse.
Det betyder mere, end du måske tror, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Anmeldelser som din gør en kæmpe forskel, både for os der kæmper for flypassagerers rettigheder hver dag og for andre der står i en lignende situation og søger et sted at få hjælp.
Vi ved at det kan være frustrerende at stå med en flyforsinkelse eller aflysning, og derfor gør vi os umage for at være til stede hele vejen også når sagerne trækker ud.
At du oplevede vores service som god, giver os bekræftelse på, at vores indsats nytter og bliver værdsat.
Vi er oprigtigt taknemmelige for din tillid og ikke mindst for din anbefaling. Den hjælper os til at nå endnu længere ud og støtte flere, der har krav på kompensation.
Hvis du nogensinde igen skulle få brug for vores hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar.

Dygtig sagsbehandling

Vi fik en fin kompensation efter forsinkelse på ferie, takket være “Flyrejser”. De behandlede vores sag med stor faglighed og holdt os løbende orienteret pr mail gennem den lange sagsbehandling. De kan varmt anbefales.

11 november 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Lone
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse samt varme anbefaling - det er vi meget taknemmelige for!
Som du selv beskriver, så var det en lang og sej kamp men vi kom i mål sammen og vi er så glade for den tillid du har vidst os, ved at følge vores processer og arbejdsgang, hvilke idag også har ført til det helt rigtige resultat.
Vi håber meget, at du vil benytte vores service igen en anden gang, hvis uheldet skulle været.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God support hele vejen og altid hurtig…

God support hele vejen og altid hurtig respons ved spørgsmål

Kære Nicholas
Mange tak for din din flotte anmeldelse - den betyder alverden for os!
Vi er glade for at du værdsætter vores kundeservice og hårde arbejde. For os er det alt afgørende at der er tillid til vores arbejde og processer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter 2 1/2 års retssag fik vi…

Efter 2 1/2 års retssag fik vi erstatning. Vi var aldrig kommet i nærheden selv da flyselskabet på trods af den berettigede erstatning neglierede enhver henvendelse. Flypenge orienterer og følger op på en helt perfekt måde

Kære Kirsten
Tusinde tak for din super flotte anmeldelse.
som du beskriver, har det vært en lang og sej kamp .
men med din tillid til vores arbejde og vores vedholdenhed, så kom sejren i hus!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Solved my case really well

Solved my case really well, with very good communication throughout. Thank you so much!

17 december 2025
Review zonder uitnodiging

Dear Jonni
Thank you so much for your super nice review.
We are really happy to be able to help so that justice is done.
We are proud and happy that we can offer our labor based on the NO cure / NO PAY concept and in this way ensure that everyone can get the necessary help completely free of charge. We hope that you will use our service again another time, if the accident should happen.
Best regards, Flypenge Customer Service

Flypenge sørgede for alt

Flypenge sørgede for at vi kunne få vores penge retur fra flyselskabet i forbindelse med forsinkelse på vores ferie.

Kære Grith
Mange tak for din super flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe så retfærdigheden sker fyldest.
Vi er stolte og glade over vi kan tilbyde vores arbejdskraft ud fra NO cure / NO PAY konceptet og på den måde sørge for, at alle kan få den nødvendige hjælp helt omkostningsfrit. Vi håber, at du vil benytte vores service igen en anden gang, hvis uheldet skulle været.

Veldig bra!

Kære Miyuki
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for at du kan mærke vi er grundige og hjælpsomme fordi vi kæmper for at alle skal blive hørt og få den retmæssige hjælp!
Skulle uheldet ske en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi altid er klar på at hjælpe passagererne med deres rettigheder.

God behandling af Flypenge

God behandling af Flypenge. De formåede at skaffe os den kompensation, som vi havde krav på, på grund af et forsinket fly. Det to godt nok noget tid, men det var værd at vente på. God orientering gennem processen.

Kære Mette
Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Som du selv så fint beskriver, så er kampen for kompensation oftest lang men vi er vedholdende og giver ikke op, derfor er vi også meget taknemmelige over den tillid du har vist os og vores arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, man bliver orienteret løbende.

Kære Juaannguaq
Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi arbejder konstant på at forbedre vores service. Vi er derfor rigtig glade for at høre, at vores hårde arbejde kan betale sig og ikke mindst bliver værdsat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Information om sagen løbende.

Information om sagen løbende.
Perfekt behandling. Tak

Kære Jens
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe dig og gøre en forskel.

Vi havde ikke fået 1 krone

Vi havde ikke fået 1 krone, hvis ikke det var for Flypenge - Det har taget næsten 2 år.

Kære Thomas
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse..
Som du ved, så var det en lang og hård kamp men vi er virkelig stolte af resultatet og som du selv siger, så havde du nok ikke fået 1 krone, hvis ikke du havde valgt os til at hjælpe!

Imødekommenhed

Kære Niels
De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Lees meer over geverifieerde reviews.