1. Vluchtboekingswebsite
  2. Reisbureau
  3. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Goedkope vakantie in FlySmarter - Hier kunt u vluchten, hotels en huurauto's boeken.

4,4

Uitstekend

Super website!

Super website!

Toen ik een paar weken geleden op zoek was naar een vlucht vanuit Dusseldorf naar Atlanta kwam ik Flysmarter tegen. Ik had nog nooit van Flysmarter gehoord en toen ik boekte dacht nou wellicht ben ik er al door eea AI website opgelicht!
Niets was minder waar en de boeking was direct op de vliegtuigmaatschappij website terug te vinden! ik geef dit maatschappij een 10!! Super webside, overzichtelijk en het boeken was een fluitje van een cent! Dank jullie wel!🌺🌸

15 december 2025

Beste prijs en goede service

Ik had nog nooit van Flysmarter gehoord dus voordat ik boekte, zocht ik naar reviews op Trustpilot. Daar stonden maar weinig reviews op dus ik was ietwat nerveus maar heb toch een vlucht geboekt van Cancun naar Brussel (met 2 keer overstappen).
Er zat geen bagage bij. Deze wilde ik bij het inchecken bijboeken.
In eerste instantie herkende American Airlines mijn boeking niet. Ik nam contact op met de customer service en ik werd heel snel en efficiënt geholpen. Later heb ik nogmaals contact gehad, dit keer over het bijboeken van bagage. Dat ging niet online. Ook dit keer kreeg ik snel een volledig antwoord!
Ik zou zonder twijfel nogmaals via deze website boeken!

2 januari 2025

Goede service, gunstige tickets

Tweede keer dat ik via deze website mijn vliegtickets heb geboekt. Helaas bleek tijdens het betalingsproces dat ergens iets niet helemaal goed ging. Waardoor het leek alsof de boeking niet betaald was maar na een ultra snelle afhandeling via mijn vraag over de mail was alles perfect opgelost binnen 24 uur! Naast de gunstige prijzen voor de vliegtickets raad ik ook voor de klantenservice deze website aan.

22 oktober 2024

Helaas werd onze vlucht United…

Helaas werd onze vlucht United Airlines naar Costa Rica veranderd tijden werden ongunstig dus moest ik de reis annuleren.Het reisbureau heeft bemiddeld en we kregen snel ons geld terug.

Er waren wel kosten aan verbonden 60 administratie kosten euro staat in hun voorwaarden.
Ze waren goed bereikbaar en reageren snel dat was wel fijn.

31 mei 2024

Omdat alle negatieve reacties hun weg…

Omdat alle negatieve reacties hun weg makkelijk vinden naar dit soort sites, wil ook een positieve noot plaatsen. Begrijp trouwens niet dat er allerlei mensen zijn die wel voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten (dus willen boeken via FlySmarter en niet via KLM) maar verwachten dat ze dan hetzelfde serviceniveau ontvangen. Tja, waarom denk je dat er prijsverschil is... In ieder geval. FS heeft netjes onze annulering door de Covid afgehandeld met KLM en het geld teruggestort. Het duurde wel lang, maar FS reageerde altijd netjes op mijn emails

11 juli 2021
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)