Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... Toon meer
Nadat de eerste bestelling ondanks een track en trace toch niet is aangekomen en ik hier bij de firma melding van heb gemaakt, was men zo coulant de bestelling nogmaals te verzenden. Ben al jaren lang... Toon meer
Mijn favorite parfum is al een tijdje helaas niet leverbaar. Ik word goed op de hoogte gehouden en kreeg een alternatief. Ben daarop ingegaan met allen maar een paar vragen naar welke geur ik op zo... Toon meer
Bestel al jaren Fm parfum en krijg nog altijd regelmatig te horen dat ik lekker ruik..(zeker met de 110) Prijs/ Kwaliteit top en ook snelle levering.Een keer twee verkeerde geuren geleverd gekregen..t... Toon meer
Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.
Slachthuisstraat 203, 9713ML, Groningen, Nederland
- 0615540576
- info@fmfan.nl
- fmfan.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele fijne service
Hele fijne service. Met vragen ook meteen een reactie. De geuren die ik heb besteld zijn heerlijk . En de prijs is ook erg leuk , ga zeker vaker bestellen ☺️☺️
Bestelling altijd op tijd geleverd en…
Bestelling altijd op tijd geleverd en de geur blijft altijd goed hangen. Blijf zeker hier bestellen, en de prijs is ook zeer aantrekkelijk dan de winkel prijzen gewoon prima service hier.
Goede parfum
Goede parfum , voor een schappelijke prijs want de echte is niet meer betaalbaar
Snelle levering en keurig netjes een 'produktiefoutje' vlot opgelost.
Heerlijke geur ik had nr 34 besteld…
Heerlijke geur ik had nr 34 besteld voor mij en mijn zuster. Via een vriendin leerde ik deze firma kennen ! Het zal niet de laatste bestelling zijn.
Verloren geld!
Verloren geld!
Ik heb er 2 besteld (voor mij en voor mijn vrouw)
De geur is weg na 30min ofzo!
Geen FM meer voor mij !!!
Fantastisch
Snelle, correcte levering fantastisch goed product, een echte aanrader!!
Op zoek naar een verjaardagscadeau voor…
Op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn man….niet zomaar een man, mijn 2e man en mijn held, mijn redder en beschermer…..kwam ik op jullie site met zoveel keuze! Ik heb een heerlijke parfum en monstertje voor hem uitgezocht en morgen krijgt hij het…. Hij gaat er heel blij mee zijn!!! Dank jullie wel voor jullie uitgebreide collectie!
Ik was al bekend met FM..maar door…
Ik was al bekend met FM..maar door omstandigheden moest ik kiezen om via een andere weg aan dit product te komen...ook deze prijzen stonden mij aan...heb dus weer mijn vertrouwde geuren en bestellen en leveren gingen prima...
Het duurde even met de bezorging
Het duurde even met de bezorging, personeelstekort maar toen het er was! Heerlijke geuren en fijne testers

Antwoord van Fmfan.nl
Ik bestel al jaren producten bij fmfan…
Ik bestel al jaren producten bij fmfan en eigenlijk altijd naar tevredenheid. Afgelopen keer miste een product in mijn pakketje, ook dat werd keurig en redelijk sne opgelost met een leuke attentie!
Erg bedankt en ik blijf een trouwe klant.

Antwoord van Fmfan.nl
FM Parfum houdt nog geen half uur
Parfum houdt nog geen half uur, mijn handzeep ruikt zelfs nog langer.
Nooit meer!!
Ik heb u vorige week een e-mail gestuurd of ik de parfums kon terug sturen omdat ik niet tevreden was. Geen reactie.
Dit is inderdaad mijn 2de naam en die kunt u niet terug vinden in uw bestand.
Als u de mail had nagekeken dan was het wel duidelijk geweest! Lees uw mail maar eens kijken of ik dan misschien nog een reactie krijg.
Het waren bijna 50 proefmonsters die ik heb uitgedeeld. Niemand is tevreden. Niemand wil überhaupt iets van FM hebben.
Het is niet bij mij alleen dat het niet houdt, bij maar liefst 48 personen niet.
Doe uw voordeel ermee.
Fijne dag nog.

Ik bestel vaker bij FMFan
Ik bestel vaker bij FMFan. De geurtjes zijn van hoge kwaliteit.
Bij levering ontbrak er 1 artikel. Werd prima opgelost door FMFan. Goede service.
Snelle service
Snelle service, goed verpakt. Geur is prima, maar niet te vergelijken met het origineel.
3 geurtjes besteld
3 geurtjes besteld, prima geurtjes. Misschien spray ik nu iets vaker maar dat mag de pret niet drukken. Wel nevelt het flesje vrij ruim waardoor het in het begin in mijn mond terecht kwam. Helaas maar één monstertje erbij. Wist niet dat je er 3 mocht kiezen. Volgende keer beter.
Proberen kost geen(minder)geld!Fmfan is top!
Ik ben zeer tevreden van Fmfan!
Het is nu meer dan een jaar dat ik Fmfan heb leren kennen en ik raad het iedereen aan!
Laten we allemaal stoppen met de moordende prijzen te betalen bij de bekende parfumwinkels!
Ik ben verslaafd aan geurtjes en die verslaving kostte mij enorm veel geld bij de grote namen zoals Paris XL enz.
Jean Paul gautier, aqua di gio, fahrenheit, dior savage zijn de parfums die ik bij Fmfan al heb besteld en eerlijk gezegd ruik ik totaal geen verschil met de zogezegde "echte" parfums die soms 3keer duurder zijn ergens anders!
Als je het niet vertrouwt of van gedacht bent dat enkel de "echte" parfums heel de dag op jou blijven hangen of je vertrouwt het niet dat deze parfums volledig hetzelfde ruiken als je parfums dat je bij Paris Xl gewoon bent,dan zou ik u gewoon aanraden het te proberen en ik ben er zeker van dat je een trouwe klant word van FmFan!
Ik kan hier de mooiste recensie schrijven die ik wil,je moet het gewoon eens proberen om mij te geloven.
Ook de service van FmFan is gewoon top!
Snelle service! Parfum was binnen de 2 dagen thuis geleverd.
Paar vraagjes gesteld per mail en snel antwoord teruggekregen, dus service na verkoop is ook gewoon goed!
Beste mensen van FmFan,
Ik dank jullie alvast voor de voorbije bestellingen en de bestellingen die nog zullen volgen ;)
Keep up the good work!
fantastisch lekkere geur
Heb voor mijn man parfum nummer 110 gekocht, hij en alle dames om hem heen zijn heel enthousiast over deze heerlijke geur. de dames zijn niet bij hem weg te slaan, maar hij gaat wel altijd met mij naar huis