Football Mystery Box Reviews

4,3

Leuke originele shirts. Leuke info bijgevoegd maar vond het zelf jammer dat dit op een papiertje was bijgevoegd. Een kaartje oid van de club in kwestie zou nog tof zijn. Daarnaast had ik vijf shirts b... Toon meer

Geweldig shirt! S zit prima, las eerdere recensies met aan de kleine kant, maar dat lijkt niet zo te zijn hoor! Compleet rekening gehouden met het aangegeven verzoek. Wat ons betreft 5 sterren, wel... Toon meer

Via een vriend kwam ik terecht bij Football Mysterybox. Ik besloot een jaarabonnement te nemen en hier heb ik geen seconde spijt van. Elke maand keek ik uit naar het moment dat het volgende shirt binn... Toon meer

Al meerdere keren hier besteld en we blijven zeker terugkomen. De shirts zijn van topkwaliteit, de levering is snel en de communicatie met Football Mysterybox verloopt super. Er wordt snel gereageerd... Toon meer

1. Sportkledingwinkel

Football Mystery Box is het adres voor het bestellen van een Mystery Voetbalshirt. Bestel een box en laat je verrassen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top wedstrijd

Top wedstrijd

22 februari 2026

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat jullie een mooie wedstrijd hebben gezien!

hele snelle levering

hele snelle levering en wat de shirts betreft ...is een geschenk voor mijn zoon zijn verjaardag in november dus das nog wachten 😂

15 september 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review. Hopelijk vindt je zoon de shirts mooi!
Mocht er nog iets zijn, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Zeer goed

Vlotte levering, leuke shirts. Niks op aan te merken!

10 september 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met het shirt!

Aanrader

Snelle levering top kwaliteit

23 mei 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Heel erg bedankt voor je review. Veel plezier met het shirt!

Het was snel geleverd en heb een top…

Het was snel geleverd en heb een top shirt gekregen mooi tenu en een mooie club

23 april 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het shirt in de smaak valt!
Veel plezier met het shirt.

Een geweldige ervaring gehad

Een geweldige ervaring gehad. Paar dagen voor de wedstrijd kregen wij de tickets en zonder problemen kwamen wij het stadion in. Normaal gesproken zou ik nooit naar een club in de 3. Liga gegaan zijn maar wat was het een beleving op deze manier!

6 april 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te lezen dat jullie een mooie dag hebben gehad. Hopelijk tot een andere keer!

Prachtig uit-shirt van Manchester…

Prachtig uit shirt van Manchester United van vorig seizoen. Op tijd geleverd.

24 maart 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review, fijn dat het op tijd binnen was. Heel erg veel plezier met het shirt.

Als er staat leveren tussen 1 en 3…

Als er staat leveren tussen 1 en 3 dagen dan verwacht ik dat ook
Het was voor een feestje voor in het weekend en het komt pas na het weekend toe
Bestelling gedaan op 10/3 levering op 17/3
Spijtig

12 maart 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je review. Spijtig om te horen dat het pakket na 1 week is binnengekomen. Normaliter worden de pakketten in veel gevallen binnen 3 werkdagen bezorgd, hier kunnen we echter geen garantie op geven. Ook duurt verzending naar België in sommige gevallen helaas langer.
Wanneer er sprake is van een levering die voor een bepaalde datum binnen moet zijn adviseren wij om dit bij de bestelling aan te geven zodat we hierover vooraf al met elkaar in contact kunnen treden.

Helaas is de bestelling dus later binnengekomen dan gewenst. Mocht je de shirts willen retourneren dan horen wij het uiteraard graag.

De jongens vonden de shirts top!!!!

De jongens vonden de shirts top
Elke x als we bestellen zitten er leuke shirts in .
En voor de volgende verjaardag zal er vast weer een bestelling zijn

24 februari 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de shirts telkens in de smaak vallen.
Tot de volgende keer!

Duidelijke website.

Duidelijke website.
Snelle levering.
Prachtig artikel voor de kleinzoon.

24 februari 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor de mooie review!
Hopelijk heeft de kleinzoon veel plezier met het shirt.

Top!

Netjes en snel bezorg! Mooi shirt met ook wat informatie over de club. Top!

22 januari 2025

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met het shirt!

Netjes verpakt

Netjes verpakt, met info briefje. Klaar om als geschenk te geven !

28 november 2024

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor de review en heel veel plezier met het shirt.

Leuke verassing

Leuke verassing. Top kwaliteit. Mooi om shirtjes te ontvangen die je nooit zelf had gekocht anders. Altijd spannend en leuk!

31 oktober 2024

Antwoord van Football Mystery Box

Nog bedankt voor deze fijne review. Heel veel plezier met de Mystery Box.

Super mooie shirtjes van o.a

Super mooie shirtjes van o.a. premier leauge vorig seizoen. Echt een goede deal, en de volgende shirtjes avond staat al op de planning. 😍

13 september 2024

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier met de shirts. We horen het wel wanneer de volgende avond is;)

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Prima kwaliteit!

29 juli 2024

Antwoord van Football Mystery Box

Dank voor je mooie review. Veel plezier met het shirt.

Mystery tickets

Heb de mystery tickets gewonnen via een giveaway. Snel de tickets ontvangen. Hadden hele goede plaatsen in het stadion. Zeker een aanrader

27 april 2024

Antwoord van Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review en fijn dat alles goed is bevallen! Hopelijk tot snel