Geweldig shirt! S zit prima, las eerdere recensies met aan de kleine kant, maar dat lijkt niet zo te zijn hoor! Compleet rekening gehouden met het aangegeven verzoek. Wat ons betreft 5 sterren, wel... Toon meer
Al meerdere keren hier besteld en we blijven zeker terugkomen. De shirts zijn van topkwaliteit, de levering is snel en de communicatie met Football Mysterybox verloopt super. Er wordt snel gereageerd... Toon meer
Football Mystery Box is het adres voor het bestellen van een Mystery Voetbalshirt. Bestel een box en laat je verrassen.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Via een vriend kwam ik terecht bij Football Mysterybox. Ik besloot een jaarabonnement te nemen en hier heb ik geen seconde spijt van. Elke maand keek ik uit naar het moment dat het volgende shirt binnenkwam. De shirts kwamen van over de hele wereld. Amerika, Engeland, Chili, Turkije, Ghana je kan het zo gek niet verzinnen. Ik ben van plan om nogmaals een jaarabonnement aan te schaffen.

Antwoord van Football Mystery Box
Snelle levering en prachtig shirt. Mijn vriendin was er ontzettend blij mee!

Antwoord van Football Mystery Box
Shirt is echt geweldig. Mooie kwaliteit enleuke weetjes erbij. Pakket was wat lang onderweg en de sokken zijn geen voetbalsokken, dat vind ik jammer.

Antwoord van Football Mystery Box
Het was perfecte kwaliteit alleen de levering duurde iets langer verder is alles perfect

Antwoord van Football Mystery Box
Spannend welk shirt zou komen
Heel tevreden
Het kwam na een week, ik had iets sneller gehoopt, het was een kado

Antwoord van Football Mystery Box
een vriend had ook een mysterybox rond de tijd dat im er ook een kreeg, allebei hetzelfde shirt, raar. wel een mooi bvb shirtje.

Antwoord van Football Mystery Box
Het was eerst niet zo duidelijk wanneet het item ongeveer zou toekomen, maar na een mailtje wisten we het wel. Zijn tevreden!

Antwoord van Football Mystery Box
Perfecte cadeau voor Valentijn aan mijn vriend. Hij was er super blij mee

Antwoord van Football Mystery Box
Een mooi shirt van een grote club, Manchester United, waar mijn kleinzoon heel blij mee is.
Keurig op tijd geleverd.

Antwoord van Football Mystery Box
Pakket nog niet aangekomen. Bezorging duurt veel langer dan verwacht.

Antwoord van Football Mystery Box
Wat ik bestelde kreeg ik precies op de aangegeven dag. Netjes verpakt met minimaal verpakkingsmateriaal en de communicatie was goed.

Antwoord van Football Mystery Box
Leuke originele shirts. Leuke info bijgevoegd maar vond het zelf jammer dat dit op een papiertje was bijgevoegd. Een kaartje oid van de club in kwestie zou nog tof zijn. Daarnaast had ik vijf shirts besteld. Deze waren bedoeld als prijs voor een quiz. Echter kwamen ze in drie mysteryboxen waardoor de “verrassingsbeleving” toch minder was. Daarentegen snelle levering en goede adequate hulp van de “klantenservice”.

Antwoord van Football Mystery Box
Goede kwaliteit en zeer snelle levering.
Hier bestel ik zeker opnieuw