Footshop Reviews

1.843
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb al een tijdje gezocht naar een bepaald type Nike-schoenen. Helaas waren ze op bijna alle websites uitverkocht of niet meer verkrijgbaar in mijn maat. Daarom was ik echt blij toen ik zag... Toon meer

product met aantrekkelijke korting gekocht, dit was top. verder viel het zwaar tegen. bestelling had met gemak door de brievenbus gekund maar zat echter verpakt in een gigantische doos groot genoeg vo... Toon meer

Ook hier een positieve ervaring. Ondanks een hoop negatieve reviews toch de "gok" gewaagd en een paar Nike Air 180 besteld. Betaling gedaan met creditcard (extra verzekering) en drie dagen lat... Toon meer

Ik schrijf normaal nooit recensies, maar vind de negatieve beoordelingen van Footshop onterecht. In november Asics besteld via Footshop. Netjes binnen paar dagen bij me thuis geleverd. Helaas waren ze... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Footshop is an ever-changing medium that connects cultures, sub-cultures, groups, and individuals into one big family whose shared interest is their love for sneakers. You can feel the Footshop atmosphere in the city streets, in the fields and in the nature surrounding you. #WithLoveForSneakers

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 54% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.843)

1.050 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling adidas campus nog niet binnen

Ik heb op 26 september via snapchat adidas campus besteld. Die heb ik betaald en heb er een bevestigingsmail van gehad. Helaas krijg ik maar geen track and trace mail dus ben ik bang dat het pakket niet aankomt. Ik hoop dat jullie kunnen helpen ik had de bestelling 1128.

26 september 2024

Hello,
We are very sorry to inform you about it, but your order has not been placed on our Footshop website. Link to our page is https://www.ftshp.nl. We are aware of scammers, who use our store's name and logo - www.thefootshop.nl, it has already been reported and successfully taken down based on our report. You can also report it to your local police and here http://fraudehelpdesk.nl/. In this case, we would also advise you to contact your bank to start a chargeback claim. If you have any additional questions, please feel free to email us at info@ftshp.nl
We would kindly ask you to reconsider deleting your review, as it is not about our store. Thank you for your understanding!

Schoenen besteld

Schoenen besteld, betaald en een mail ontvangen. Tot nu toe nergens een reactie op. Ik wacht nu 1,5 week

22 september 2024

Bestelling (nog) niet ontvangen

We hebben 23-09 een paar Adidas campus besteld. Betaald en niks weer gehoord. Terwijl op de site staat dat ze binnen 24 uur verstuurd worden. Op de mail wordt ook niet gereageerd. Bem benieuwd of de schoenen nog komen.

23 september 2024

Antwoord van Footshop

Hello, We are very sorry to inform you about it, but your order has not been placed on our Footshop website. Link to our page is https://www.ftshp.nl. We are aware of scammers, who use our store's name and logo - www.thefootshop.nl, it has already been reported. You can also help us to report it to your local police and here http://fraudehelpdesk.nl/. In this case, we would also advise you to contact your bank to start a chargeback claim. If you have any additional questions, please feel free to email us at info@ftshp.nl

27-09 schoenen besteld niet binnengekomen

27-09 schoenen besteld, netjes een mailtje ontvangen, het geld is van mijn rekening af, en daarna nooit meer wat gehoord, geen track of trace code gekregen.

27 september 2024

Footshop

27 september 2 paar Adidas Campus…

27 september 2 paar Adidas Campus besteld 110 euro betaald met iDeal..want andere betaal opties zijn er niet … nu 2 oktober en nog steeds geen mail met met track and trace code ontvangen …..als ik deze week geen reactie ontvang ga ik verdere stappen ondernemen!!!

2 oktober 2024

Footshop

Sneakers gekocht via een advertentie op…

Sneakers gekocht via een advertentie op Snapchat. Tot op heden geen bevestiging of dergelijke ontvangen. Matige koek

29 september 2024

Footshop

Ik heb vandaag een bestelling gedaan…

Ik heb vandaag een bestelling gedaan van Adidas campus die in de sale waren van een Snapchat reclame spot, gelijk al spijt het bedrijf is helemaal niet bereikbaar geen 1 e-mail klopt ik hoop echt dat ik me schoenen krijg heb helemaal geen bevestiging e-mail gekregen ook ….. wat bagger dit

1 oktober 2024

Footshop

sneakers besteld ik probeer contact te…

sneakers besteld ik probeer contact te zoeken over hoelang de levering is maar contact is ver te zoeken geen 1 mailadres klopt van ze. hopelijk krijg ik me sneakers nog binnen

30 september 2024

Oplichting

Oplichting! Niet bestellen!
Je krijgt eerst netjes n mail, daarna komt er niks. Zijn ook niet bereikbaar. Helaas geld weg😥

28 september 2024

Antwoord van Footshop

Hello, We are very sorry to inform you about it, but your order has not been placed on our Footshop website. Link to our page is https://www.ftshp.nl. We are aware of scammers, who use our store's name and logo, it has already been reported. You can also help us to report it to your local police and here http://fraudehelpdesk.nl/. In this case, we would also advise you to contact your bank to start a chargeback claim. If you have any additional questions, please feel free to email us at info@ftshp.nl
Footshop

Ik heb nooit meer een mail gekregen na…

Ik heb nooit meer een mail gekregen na mijn bestelling. Ik heb geen idee wanneer en of mijn schoenen aankomen

22 september 2024

Footshop

Zaterdag 21-09 schoenen besteld en…

Zaterdag 21-09 schoenen besteld en gelijk met IDEAL betaald.
Gelijk een mail ontvangen dat ze het aan het verwerken zijn.
Nu een week verder en helaas nog niets ontvangen.
Ook geen track & trace.
In contact met ze komen is lastig geen respons terug en helaas geen telefoonnummer wat beschikbaar is.

21 september 2024

Fake

Fake. Let op is dropshipping komt uit china

27 september 2024

Hello,
We're very sorry, but you must have confused us with someone and by mistake leave the review for our store. Our orders are being shipped from Czech Republic, you can find all the information about our store here https://www.ftshp.nl/nl/about. We sell only original products that we receive from brands like adidas, Nike, Vans, Puma and many, many more. If you have faced any issue with our website, please contact us at info@ftshp.nl.
All the best, Footshop

Erg tevreden over de service en…

Erg tevreden over de service en levering van Footkicks. Ik wilde nog een paar sneakers bestellen maar zie tot mijn spijt dat de online winkel uit de lucht is. Is dit tijdelijk of permanent?

10 augustus 2024

Hi FOOTSHOP

Hi FOOTSHOP, mijn excuus voor de snelle oordeel!!, ik heb mijn nike air max 180 binnen zoals op de site stond aangegeven binnen wk had ik binnen super bedankt voor jullie goeie service en nogmaals excuus voor de snelle oordeel van me vorige review, zal vaker bij jullie bestellen. 😊👍

8 augustus 2024

Regards

Bestelling zeer snel geleverd

Bestelling werd zeer snel verstuurd en is ook zeer snel afgeleverd.
Alles netjes verpakt en naar wens!

19 juli 2024

Footshop team

Stuurt totaal ander product.

12 juli 2024

Antwoord van Footshop

Hello, we are very sorry for this situation! There must have been a mistake in our warehouse, we will make sure to look into it! My colleague has already offered you free return and apology voucher. Once again, we are very sorry and we hope we can fix it <3 Regards, Footshop

Slecht bereikbaar bedrijf maar uiteindelijk kwam het goed.

Sneaker kwam binnen volgens afspraak. Helaas retour gestuurd omdat ik ze minder mooi vond dan gedacht. Retour proces gaat volledig op eigen kosten maar na acceptatie van je retour krijg je een deel van de verzendkosten terug. Ik moest 3 weken wachten op mijn geld, in tegenstelling tot de maximale 14 dagen die ze beloven. Maar goed, uiteindelijk na veelvuldig contact te hebben gezocht, wat overigens niet goed werk bij dit bedrijf. Ontving ik vandaag mijn geld plus excuses en 20% korting op een eventuele volgende bestelling.

17 juni 2024

Hello,
Thank you for your feedback and we apologize for the delay in the return shipment with the carrier.
We are glad that the situation was resolved in the end and we look forward to taking your next orders in the future.

tevreden ondanks slechte reviews

Ben heel erg tevreden met mijn schoenen. Ik had de reviews gelezen maar heb toch mijn bestelling gedaan. Ik weet niet hoe het retour beleid is hierdoor. Maar ik zou zeker aanraden om hier te bestellen want er zijn mooie schoenen die op andere plekken soms niet beschikbaar zijn!

8 juni 2024

Hello,
Thank you for taking your time and leaving us 5 star review! We are very happy you like your new shoes 🩷
Best, Footshop

Ik zou hier absoluut niet bestellen.

Ik zou hier absoluut niet bestellen.
Als je een product terug stuur, dan kagen ze over een beschadigde doos, en willen ze niet het volledige bedrag terug storten.

En dan nog moet je meer dan een maand op je geld wachten.

Dit heb ik overigens nog niet erg gekregen.

Het is voor mij nog net te vroeg om over oplichting te praten, maar het lijkt er wel op.

25 maart 2024

Antwoord van Footshop

Dera klant, het spijt ons te horen over deze situatie. Wat betreft de beschadigde dozen, we hebben een strikt beleid om de kwaliteit van onze producten te waarborgen bij retournering. Helaas kunnen we geen artikelen meer verkopen met een beschadigde verpakking om onze normen te handhaven. We begrijpen echter je frustratie en hebben al een volledige terugbetaling voor je bestelling verwerkt. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Als u zich zorgen maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geen contact meer gehad

Nadat ik de Nike Air Max 1 schoenen had ontvangen bleek al snel dat op het label in beide schoenen dezelfde maat stond maar er zat een verschil van bijna een centimeter tussen beide schoenen. Gebeld en gemaild en kreeg eerst netjes een respons. Ik mocht de schoenen retourneren en zou een GLS nummer ontvangen. Inmiddels ruim een week geleden en niets mee rvernomen, het telefoonnummer werkt niet meer en er wordt niet op emails gereageerd. Gaat er op lijken dat dit niet meer goed gaat komen.

10 april 2024

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw bestelling. Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. We willen je graag laten weten dat de bestelling inmiddels naar ons is teruggestuurd en de restitutie is verwerkt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Als u ons nog een kans wilt geven, bieden wij ook kortingen aan voor uw volgende aankoop, dus de volgende keer zal alles beter gaan.