Forbereddig Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ! DE KAN IKKE kontaktes. Man kan ikke skrive til dem på mail. Den eksisterer ikke! Ang. deres vandfiltre : man kan ikke få producenten at vide og der foreligger ingen certifikation. JEG VILL... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hj... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte '3 for 2 filtre + gratis vanddunk' med hvert vandfilter. Har modtaget vandfilter og ingen vanddunke. Tak for svar på Trustpilot. Den mailadresse I har opgivet 15.okt. eksisterer ikke.... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smart og simpelt produkt tager næsten…

Smart og simpelt produkt tager næsten ingen plads i rygsækken. Materialet virker robust og kvaliteten er fin. God value for money i forhold til andre lignende produkter.

4 oktober 2025

Antwoord van Forbereddig

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du synes produktet er både smart, robust og pengene værd — præcis sådan skal det være!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Peter – ForberedDig.dk

Svindlerfirma?

Jeg vil umiddelbart give Erik Jensen ret. Nu er det over en uge siden, jeg afgav min bestilling på vandfiltre og har endnu intet modtaget, selvom pengene er trukket fra min konto dagen efter bestilling. Jeg kan nu se at en Jakob Olsen der imod KUN har ventet i 2 dage og har modtaget akkurat det samme. Man kan ikke ringe til firmaet, så hvad er det for en god kundeservice der henvises til??? Lige nu tror jeg mest på Erik Jensen.............

Opdatering 12. oktober 2025
Jeg forstår da godt den lange leveringstid, når vandfiltrene skal komme fra Kina, som jeg kan se, når jeg tracker varen - i skrivende stund er de d. 10. oktober nået til Helsinki - altså 10 dage efter bestilling. Erik Jensen har ret, det ER en kinesisk produkt.

8 oktober 2025

Hej Hr, Vang
Det forstår vi virkelig godt, du er frustreret over – og det beklager vi oprigtigt.
Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen. Din ordre er på vej, men vi oplever desværre lidt længere leveringstid på enkelte ordrer i øjeblikket.

Vil du ikke sende dit ordrenummer til info@forbereddig.dk
, så undersøger vi straks status og sikrer, at du får dine vandfiltre hurtigst muligt 🙏

Peter – ForberedDig.dk

Endnu et svindlerfirma

Endnu et svindlerfirma, der sælger billige kineservarer til priser som de har 10-dobbelt.

Har lige set fupfirmaets reklame på Facebook og deres hjemmeside for et vandrensningsfilter, som de forlanger 250 kr. for. De hævder endda, at det er nedsat 100 kr. Sandheden er, at præcis det samme filter koster 30 kr. for ét stk. hos Temu. Køber du flere falder prisen, og det er endda frit leveret.

BEMÆRK, at de to andre anmeldelser her på Trustpilot, helt sikkert er falske. De beskriver nemlig intet konkret i forhold til deres kontakt til firmaet.
- - -
S V A R . T I L . F O R B E R E D D I G
Du kan åbenbart ikke læse enkle beskeder Peter, eller også er du i Trump-mode, hvor der ikke er forskel på sandt og falsk. Sådan fungerer svindelfirmaer.

Som jeg skrev, så sammenligner jeg prisen på to ens produkter. Ens betyder, at der er præcis samme produkt, hvor eneste forsket er, at I snyder kunderne og dobler prisen gange 10. Få evt. en voksen til at forklare dig sammenhængen.

Jeg fremlagde gerne dokumentation, hvis det var muligt at lægge det op her. Som det er nu vil jeg opfordre alle til at lave en søgning på vandrensningsfilter og Temu, så vil sandheden træde tydelig frem.

5 oktober 2025

Hej Erik,

Vi kan se, at du ikke har handlet hos os, og derfor ærgrer det os, at du anmelder uden at have prøvet vores produkter eller kundeservice.

Vi sælger kun produkter, vi selv tester og bruger, og vi importerer direkte fra fabrikker, hvor vi stiller høje krav til kvalitet. Det er derfor naturligt, at vores priser ligger over markedspladser som Temu, hvor der ikke stilles de samme krav til kvalitet, sikkerhed og reklamationsret.

Vi står 100 % inde for vores produkter og kundeservice, og vi håber, du en dag vil give os en reel chance for at vise forskellen 😊

Med venlig hilsen,
Forbered Dig

Mega tilfreds

Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Mega god service og rigtig hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart.

10 september 2025

Antwoord van Forbereddig

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 💪

De bedste hilsner,
Forbered Dig

Keep it up!

Det var meget hurtig levering og professionelt, så kan ikke komme md noget negativt. Keep it up!

14 juli 2025

Antwoord van Forbereddig

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores service.
Det betyder meget for os – og vi lover at keep it up! 😊
Mvh
ForberedDig