For Enden Af Gaden Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte 2 X fish and chips deluxe til brunch. Det eneste som skal have ros er pomfritterne, resten var op af bakke. Kongerejerne var overstegt og fiskepindene gummiagtig. Efter egen mening ift.... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi var to til spisning kl. 19. Meget venlig betjening. Fik 2 gange flot anrettede Fish and Chips. Fisken var dog ikke god, smagte som Findus Fish Fingers fra fryseren. De to dyppelser og pommes fr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk betjening og utrolig lækker mad. Der var rigeligt mad og begge tjenere var gode til at fortælle om mad og drikkevarer. Gode til at følge op under og efter maden. Ja, vores appetit blev... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søndagbrunch, virkelig god oplevelse. Vi var 2, en fik traditionelle og anden utraditionelle 6 små retter + meget lækker smoothie og det bedste kaffe. Et godt udvælg af “de bedste/smagsfulde retter.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos For Enden Af Gaden skinner solen altid.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

“For enden af gaden” er alting godt

Social bistro dining med 10 serveringer til 499,- var en gastronomisk oplevelse, der er værd at anbefale til andre. Vi fravalgte dog vinmenuen, da den på vores besøgdag blandt andet bestod af en sød processo og en rød Pinot Noir - ikke vores præferencer. For at matche de mange forskellige madtyper, bestilte vi champagne til de indledende snacks, klassisk, fransk Marterey Chardonnay til 345,- og en Marziano Abbona Barolo til 645,- det fungerede fortræffeligt.
Lækkerierne var overvældende, hvor især confiteret and, smørstegt pighvar, rørt tatar af kalv og braiseret svinekæbe var eminent. Sidstnævnte indgik i en magisk symbiose med Baroloen.
Undervejs blev vi høfligt og smilende betjent af de unge tjenere, som var opmærksomme på opfyldning af vin og brød. Atmosfæren og indretningen var afslappet og toiletterne i særklasse. Vi havde egentlig tænkt os at købe kaffe som afslutning, men var så mætte, at vi på ingen måde kunne konsumere mere. Så vi gik glade og tilfredse hjemad med en god oplevelse i bagagen.

24 februari 2023

Meget misvisende

Jeg var inde hos For Enden Af Gaden d. 18/2-2023 sammen med kæresten. Vi kommer hele vejen fra Herning, men fik at vide ved døren på restauranten, at der var lukket pga. personale arrangement, som åbenbart var oplyst på Facebook og Instagram. Hvorfor i alverden oplyser man ikke dette på hjemmesiden?? Ikke alle benytter sig af disse sociale medier.. jeg synes simpelthen, at det er for dårligt!!

17 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kørte hele vejen fra Herning for at…

Jeg kørte hele vejen fra Herning for at indløse min gave æske fra morebox, men blev mødt med desværre vi har lukket vi afholder personale arrangement el lign.

Jeg synes det er fair at man holder lukket, men skriv det da i det mindste på jeres hjemmeside!
Personen der henvendte sig til mig i døren fortalte mig at det stod på Facebook, men det er jo ikke alle der benytter dette.. og jeg havde allerede orienteret mig på deres hjemmeside men intet var oplyst her. Heller ikke inde på morebox.dk fremstod restauranten som værende lukket.

Det er altså en ommer....

18 februari 2023

Skuffende

Skuffende.
Meget små 3 retters menu, man ikke blive mæt af og derved alt for dyrt.
Der var overhovedet ikke styr på maden. Det kom forkert ud, også noget vi slet ikke skulle have. Ingen pommes til vores hovedret, samt maden var lunken. Gjorde opmærksom på pommes, som så først kom ca 30 min efter servering og alle havde spist op imens.
Rigtig dårlig service og ingen tog ansvar.
Dårlig oplevelse og kommer bestemt ikke igen.

2 februari 2023

Dårlig med dårlig på!!!

Dårlig med dårlig på!!!
Hvordan kan man drive et spisested med så høje priser og dårlig kvalitet! Vi bestilte en starter af hvidløgsbrød ! Fik serveret af noget der lignede et franskbrød vendt i smør!
Derefter kalvemørbrad overhældt med bearnaisesovs! Og nogle friturestegte ting, som angiveligt skulle være en kartoffelart!
Kødet fyldt med sener og uden smag! Nævnte for tjeneren, at kødet ikke var godt! Han ville nævne det for den såkaldte kok! Vi hørte dog aldrig mere fra ham eller kokken!
Pris og kvalitet passede ikke sammen! Et cafeteria kunne have gjort det bedre!

22 januari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uhygiejnisk lokale med madsprøjt på…

Uhygiejnisk lokale med madsprøjt på væggen og glas med fedtede fingre på. Tjeneren kom med en lunken øl serveret med en gang sjask på tallerknen som skulle forstille et stjerneskud.
En kæmpe skuffelse. Det er sidste gang jeg går derind.

22 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En burger med et stykke hård plastik i

En burger med et stykke hård plastik i. Selvom vi sagde det til tjeneren, måtte vi selv finde kokken og klage over det. Han undskyldte og mente, at vi skulle betale for al maden, burgeren undtaget, men vi havde alle mistet appetitten. Han insisterer på, at vi betalte for drikkevarerne. Dårlig håndtering af ulækker sag. Kommer aldrig der igen. Virkelig dårligt

10 december 2022

Virkelig udsøgt nydelse.

Virkelig udsøgt nydelse.
Fik frokost, åben sandwich med ungkvæg 🙂
Hold da op der var smags oplevelse for pengene.
Og der var rigelig med mad også.
10 ud af 5 stjerner 👍🙂

30 september 2022

SKUFFET

SKUFFET
Fik en Avokado sandwich uden Avokado med noget meget hårdt grillet surdejs fransbrød. Pomfritterne og tjerner kunne også være bedre. Har været på FEAG en del gange , men er blevet skuffet de sidste gange , øv.

21 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I går ville jeg forkæle mig selv lidt

I går ville jeg forkæle mig selv lidt, gik derfor ind og bestilte en pariserbøf og en Cola Så startede problemerne, Først med snavset bestik med gamle fastgroede madrester på, dernæst en slags pepsicola, som mest smagte af vand, tilsidst kom bøffen der var så tør som sand og med fersk smag, uden krydderier
Total dårlig oplevelse....kan ikke blive meget ringere.
Lod maden stå betalte 179 kr og gik skuffet og vred derfra....

2 september 2022

2 stjerner.

2 stjerner.
1 1 for god lemonade.
1 for god chilimayo.
Resten kan der ikk snakkes positivt om.!
Forret snackkurv.. De var ikk stegt ordentlig og var helt bløde.
Derefter måtte vi vente 1 time på hovedretten.
Hummer smagt godt men eftersom det var første gang man skulle prøve det spurgte vi efter vejledning til hvordan.. dette viste de faktisk ikk og virkede irriteret over at vi spurgte.
Steaken vi bestilte var bestilt mellem stegt.. men den var helt gennem stegt og så fyldt med fedt at man kun fik en halv steak.
Pommes var bløde..

Som undskyldning for alt dette slap vi for at betale drikkevarer... helt til grin

10 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holdt fødselsdag - meget dårlig oplevelse

Holdt fødselsdag med 11 gæster. Øv
Forret og dessert var ingen positiv oplevelse. Forret med underlig sammensætning, friturestegt og tørt. Desserten meget kedelig. Kagen tør, smagene på tilbehøret var neutral og ja kedelig. Hovedretten var god.
Betjeningen var uengageret og ligeglad med os -var oplevelsen. Tjeneren spildte sovs ned ad ryggen på en gæst, og ned på gulvet. Dette blev ikke tørret af/op eller undskyldt. Meget uvenligt personale, Fortalte hvad retterne bestod af, men surt og uengageret liret af, så kun tre kunne høre det. Ingen bemærkninger eller farvel.
Travlhed kunne ikke undskylde mad eller betjening. Restauranten var næsten tom.

27 juni 2022

Ringe oplevelse

Besøgte For Enden Af Gaden her til aften for at indtage et tidligt aftenmåltid.
En tjener gjorde mig opmærksom på at det bord jeg havde valgt, var reserveret fra klokken 18.30 - fair nok... på dette tidspunkt var klokken 16.40 - da jeg var alene skulle det nok kunne nåes..... Det blev så kort efter lavet om til klokken 18.00.... men stadigt tid nok.
Jeg bestilte en helt plain gadens burger.... da der var gået omkring 40 minutter og tiden begyndte at nærme sig 18.00 - hidkaldte jeg en tjener som fortalte at de desværre havde glemt min mad i mad elevatoren... men at de lige skulle varme den.... til det kan jeg selvfølgelig kun sige... nope I laver noget nyt... hvilket hun lovede.... det kom ganske få minutter efter og bar tydeligt præg af opvarmning... salaten i burgeren var slasket, kødet halvkoldt og pommes frites var nærmest tørstegt.... retfærdighedsvis skal det siges at tjeneren betroede mig at jeg ikke skulle betale for min øl og et glas vin..... og at de havde fået en aflysning... så jeg skulle ikke forlade bordet klokken 18.00 - men det var nu ret ligegyldigt på det tidspunkt ! Jeg havde nu hellere fået noget ordentlig mad.... istedet for at spare lidt håndører.....trist oplevelse.... her gider jeg nok ikke komme igen næste gang jeg bor i Viborg.

8 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var der i sidste uge

Jeg var der i sidste uge - den ene fik en utrolig lækkert burger , og friske råvarer - anrettet utrolig indbydende og jeg en fiskefilet m brød m rejer og salat - utrolig lækkert -/ indbydende / lækkert sjældent har man fået sådan lækkert mad - bestemt ikke sidste gang jeg har været der 😀😀😀😀😀

16 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?