Vaihdoin sähkönmyyjää Fortumiin. Pörssisähkö sopimus alkoi 23.9 ja oli tarkoitus aurinkosähkön myynnin sopimus alkaa samaan aikaan. Ei olisi alkanut kun huomasin että siinä olisi alkupäivä 1.11, pisti... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
fortum has given me faster way to enroll electricity. fast, efficient and easy to log. im very stressed in moving and i need a new electric company. i choose other companies first but its dif... Toon meer
Markkinoinnissa kehitetty uudenlaisia tuotteita. Hinnan lukituspalvelu hyvä. Sähkösopimusehdot selkeät. Myyjä tiesi perusteellisesti tuotteesta. Myyjä kuunteli asiakasta. Fortum voisi kehittää ”Suomi-... Toon meer
Tunnen tulleeni huijatuksi tekemällä asuntomessuilla esisopimuksen, minulle ei edustaja kertonut esim. Sopimuksella ei ole perumisoikeutta. Sopimus ja tilausvahvistukset lähetettiin minulle s.postilla... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gasbedrijf
- Groene energie leverancier
- Zonne-energiebedrijf
Geschreven door het bedrijf
Fortum on Suomen johtava energiayhtiö. Suomessa liiketoimintamme keskittyy puhtaaseen sähköntuotantoon, kaukolämpöön ja -jäähdytykseen, sähkönmyyntiin ja tulevaisuuden älykkäisiin ratkaisuihin.
Contactgegevens
Keilalahdentie 2-4, 02150, Espoo, Finland
- 0200 19000
- asiakaspalvelu@fortum.com
- fortum.com/fi
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kriminelle
Jeg skulle bare gi Fortum beskjed om en mindre endring, da overførte de meg til en dårligere strømavtale uten å informere, da jeg klaget endret de avtalen men la til ‘grønn strømavtale’ (totalt humbugprodukt med fast månedskostnad) uten å informere meg. Jeg glemte bort å bytte strømselskap helt til jeg måneden etter ble oppringt fra Fortum med spørsmål om jeg var fornøyd. Jeg forsøkte å avslutte samtalen så raskt som mulig og godkjente selvsagt ingen nye avtaler: så gikk det 5 min og jeg mottok en sms der det sto at de hadde lagt til 3 nye produkter Online pluss/Ekspress/Prisfrys, også totalt humbugprodukter, «gratis første måned, deretter 350kr/mnd»!!! Helt fjernt selskap, kriminelle, styr laaaaangt unna…
Sleske selgere som lover gull og grønne…
Sleske selgere som lover gull og grønne skoger og lurer folk inn i dårlige avtaler. Rett og slett lureri. Styr unna!
Nykyinen sähkösopimukseni poistuu…
Nykyinen sähkösopimukseni poistuu valikoimasta, koska heillä on toinen saman tyyppinen sopimus olemassa. Eli ennen halpa sopimus muuttuu kalliimmaksi. Edellisessä pörssisähkö sopimuksessa välityspalkkio oli 0,00c/kwh ja uudessa 0,59c/kwh.
Minun mielestä heillä oli siis kaksi täysin erilaista sopimusta, joista nyt halvempi poistuu.
Kynisk spill
Dette er bare kynisk og utspekulert.
De lurer alle med spotpris, og hva det måtte være av avtaler.
Fortum gnir seg godt i hendene pengemessig på kalde dager...
Suoraan sanottuna rosvousta koko…
Suoraan sanottuna rosvousta koko fortumin toiminta. Ostakaa hyvät ihmiset jostain muualta, yhtiö joka välittää myös teistä asiakkaan!
Føler meg lurt.
Føler meg lurt.
Etter en hyggelig samtale med gode argumenter for en noe bedre strømavtale så gikk jeg inn i en avtale ved å skrive OK på SMS (bedrifts avtale via enkeltmannsforetak for husstanden) Det sms en sa som vi ikke snakte om var at det var 12mnd oppsigelses tid for avtalen.
Føler meg helt fullstendig lurt.
Møkkaselskap som ikke svarer på epost
Møkkaselskap.
Først øker de prisen jeg betaler de med 333% (påslag + månedspris). Så svarer de ikke på eposter (på to måneder!) når jeg ber de slette all kundedata og kontaktinformasjon på meg. Men de ringer og sender enda epost om å selge meg strøm. Dette er IMO en useriøs bedrift som nekter følge lover og regler.
Har pent takket nei til tilbud
Har pent takket nei til tilbud. Men allikevel fått mellom 20-30 telefoner det siste året, tross for å ha blokkert tlf-tjenesten.
Aggressive og innpåslitne telefonterroroperatører. Drittselskap rett og slett.
Styr unna!
Sådan er kapitalismen
Nok et elendig selskap som bruker masete telefonselgere uten kjennskap til produktene de selger.
Minulle myytiin yritys-sähkösopimus
Minulle myytiin yritys-sähkösopimus, jossa puolen vuoden irtisanomisaika, mutta myönnettäköön omasta epähuomiosta siirryin henkilöasiakkaaksi, jossa edullisempi sähkö. Fortumilta ei kuulunut mitään joten ajattelin asian olevan ok. Sen sijaan juuri ennen irtisanomisajan loppumista, minulle ilmoitettiin että olen korvausvelvollinen 730e. Jos olisin saanut tiedon aiemmin (5kk olisi ollut Fortumilla aikaa ottaa yhteyttä että on sopimuksen vastaista) olisin voinut olla asiakkaana irtisanomisajan loppuun, mutta nytpä oli juuri liian myöhäistä. Maksusuunnitelmia ei Fortum anna tehdä, tämä hyvä tietää jos jostain syystä sinne yritysasiakkaaksi hairahdat. En suosittele!
Fortum on hävytön rahastaja
Fortum on hävytön rahastaja. Ei enää koskaan jatkossa Fortumin kanssa sopimusta. Täysi huijjaus koko sähkön myynti. ÄLKÄÄ EREHTYKÖ !
Huijattu olo
Sopimuksen solmimistilanteessa ei edes kysytty minkälaista sähköä haluan, sanoin vain että haluan halvimman ja minulle laitettiin sähkölaatu joka maksaa 5€ extraa per kuukausi. Todella harhaanjohtavaa asiakaspalvelua kun minulle kaupattiin vielä hintatakuu jonka lupausten perusteella säästäisi minulta paljon rahaa nyt talvisin… en säästänyt mitään ja veloitettiin siitäkin 5€ extraa
Glenn var super!
Har ingen erfarenhet av att ha ett elavtal hos Fortum, men när jag ringde kom jag snabbt fram till en Glenn som var supertrevlig!
Ahne ja välinpitämätön
Niinhän se on,kuten täällä monet ovat asian todenneetkin, ei Fortumia kiinnosta vanhat pitkäaikaiset asiakkaat. Äärimmäinen ahneus ja täydellinen välinpitämättömyys kuvaavat tätä firmaa parhaiten.
Fortumia ei kiinnosta pitkäaikaiset…
Fortumia ei kiinnosta pitkäaikaiset asiakkaat millään tavalla. Tämän varmisti puhelimitse hetki sitten sähkösopimusta myynyt asiakaspalvelija. 17 vuoden yhtäjaksoinen asiakkuus päättyy nyt.
Telefonterror dag etter dag...
Telefonterror dag etter dag...
Spis dritt søppelselskap!
STYR UNNA- REN SVINDEL!
Dette er ren svindel, fra ende til annen!! Sender ut 3 bruddgebyr på samme person bare fordi jeg har 3 strømmålere? De juger på telefon og lover gull og grønne skoger!! Håper alle styrer unna dette strømselskapet! Det er ikke slik dere får fornøyde!!
This company is the worst electricity…
This company is the worst electricity provider.
Last year they cut our electricity during a change of holder because they are incompetent.
This year stopped sending invoices via Vipps all of sudden, try to force people in avtalegiro that never worked. Then complained about bills due.
We called phone customer service they said they would fix billing via Vipps in a blink of an eye, we waited. Then got another complaint instead. They are a company of incompetent lazy people.
Støtter alle negative omtaler under…r tirv so m
Støtter alle negative omtaler under her. Aldri før skrevet en omtale før men opplevelsen med Fortum er det verste jeg ha opplevd med det man tror er et seriøst selskap. De lurer deg til å gå inn i avtaler som koster mer, oppsigelsestid på ett år!!, legger på masse tilleggstjenester du ikke trenger, og gir deg papirfaktura til 99kr mnd selv om du ber om e-post!! Bruddgebyr for å forlate avtale er 3000kr! Og selgerene lyver. Jeg ble lurt inn i firmaavtale selv om jeg er privatperson og hadde avtale som dette hos dem fra før. De sa det var en avtale man kan ha som privatperson, men ikke at du mister alle rettigheter etter forbrukerkjøpsloven!. Ble også overrasket over arrogansen hos kundeservice. De har tilfeldigvis slettet lydopptak av samtale hvor de mener jeg godtok avtalen. STYR UNNA
Her blir du lurt så STYR UNNA
Helt utrolig at dette firma har kunder. Her blir du lurt så STYR unna. Ikke 1 gang har de klart å sende faktura på mail, har måtte etterlyse fakturaen med å ringe dem hver mnd for å få den. Eller forresten, de klarte det en gang og det var bruddgebyret. Dårlig kundeservice, dårlige avtaler, de plusser på masse tøys så fakturaene blir dobbelt så høye, nei fy f... Irriterende at jeg ikke gikk inn og leste anmeldelser før inngått avtale. Anbefaller ingen å inngå avtale med dette jæ..... dritt firma. Har aldri tidligere lagt ut anmeldelser på noen ting før men nå klarte jeg ikke å holde tilbake pga dette firma. Hadde det vært mulig å gi minus stjerner hadde det blitt det. Anmeldelse
- 5 stjerner.
Dit is Trustpilot