Fotproffsen.se Reviews 3.939

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderas verkligen, har använt enbart premium barfotaskor i alla väder och träning i många år, prövade nu från Fotproffsen för höst/vinter, promenerar ca 1 mil om dagen och är mycket nöjd. Tränar... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick snabb info hur jag skulle byta tofflor och jag fick en snabb leverans av en annan modell som passade mig bättre i storleken. Det kändes ovant i början, men var väldigt sköna och... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetverzorging

Info over Fotproffsen.se

Geschreven door het bedrijf

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Inget att anmärka på

Inget att anmärka på. En vanlig butik, man får det som är beställt. Returer och byten fungerar som angivet.

20 juli 2025

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att allt fungerade som förväntat och att både leverans samt returer och byten upplevdes smidiga. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkter och snabb leverans

16 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Nöjd med varan.

Nöjd med varan.

14 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med varan. Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, uppfyllde mina förväntningar på skorna. Mjuka och sköna. Bra komfort.

15 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att skorna levde upp till dina förväntningar och att du upplever dem som både mjuka och bekväma. Det gläder oss också att leveransen fungerade smidigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde testa något för min…

Jag behövde testa något för min svullna och röda fot. Då köpte jag magnetsulor. Jag tycker de har gett ett positivt resultat även om inte allt försvann eftersom jag gått med det länge. När dessa " tar slut" kommer jag att köpa nya från detta företag igen. Priset var ok och kvaliten bra. Jag är väldigt nöjd!

18 februari 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme! Vad skönt att höra att magnetsulorna har gett ett positivt resultat och att du upplever både bra kvalitet och rimligt pris. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet, och det gläder oss att du vill handla hos oss igen framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkterna hjälpte mig med min…

Produkterna hjälpte mig med min hälsporre

13 februari 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad glädjande att höra att våra produkter har hjälpt dig med din hälsporre. Vi hoppas att du fortsätter att må bättre och är alltid här om du behöver mer hjälp eller har frågor framöver.

Fungerar bra!

12 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att produkten fungerar som den ska. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver.

Sköna tofflor

Sköna tofflor. Snabb leverans. Bara positivt.

12 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med både tofflorna och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Superbra tåseparare

Tåseparerarna som jag köpte på Fotproffsen.se är jättebra! Jag köpte tåseparerare av två andra företag tidigare, men de satt sämre på foten och hade också sämre kvalitet för de gick sönder ganska fort. Men dessa både sitter perfekt på foten och håller superbra. Jag kommer definitivt att köpa dem igen i framtiden.

11 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med tåseparerarna och att de både sitter bra och håller hög kvalitet. Det betyder mycket för oss att du märker skillnaden jämfört med tidigare produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den gör vad man kan förvänta sig.

1 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att produkten lever upp till dina förväntningar. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar framöver.

snabb leverans

snabb leverans, bra grejer.

24 februari 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd med de saker jag beställt…

Mycket nöjd med de saker jag beställt tusen tack

9 juni 2025

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med dina produkter. Du är varmt välkommen att handla hos oss igen!

Sköna o perfekt passform

Sköna o perfekt passform. O funkar bra i gymmet 👍🏻

7 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att skorna har en skön och perfekt passform, och att de även fungerar bra på gymmet. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Helnöjd med mina sulor.

Helnöjd med mina sulor.

7 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är helnöjd med dina sulor. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Snabb leverans och mycket sköna inlägg

Snabb leverans och mycket sköna inlägg

18 februari 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och de sköna inläggen. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Mkt snabb leverans

6 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina produkter som uppnådde förväntan!

5 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att höra att produkterna levde upp till dina förväntningar. Det uppskattar vi verkligen.

Barfotaskor

Toppen skor har beställt en vinterskor och en sommar variant! Mycket sköna! Passar mina fötter perfekt!

5 maart 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att både vinter- och sommarvarianten av Cavelle barfotaskor passar dina fötter så bra och att du upplever dem som sköna. Det betyder mycket för oss att få ta del av din positiva upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt snabb och bra service.

11 februari 2026

Antwoord van Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Fantastiska skor

Fantastiska skor, bra kvalité samt bra storleksguide.
Jag valde fel storlek först (skulle ha gått efter storleksguiden) men bytet gick snabbt och smidigt.
Kommer lätt köpa fler skor här!

3 maart 2026

Hej Joel!
Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både skorna och kvaliteten, och att storleksguiden var till hjälp.
Det händer ibland att man väljer fel storlek först, så vi är glada att höra att bytet gick snabbt och smidigt.

Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa par!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.