Jag behövde testa något för min svullna och röda fot. Då köpte jag magnetsulor. Jag tycker de har gett ett positivt resultat även om inte allt försvann eftersom jag gått med det länge. När dessa " ta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tåseparerarna som jag köpte på Fotproffsen.se är jättebra! Jag köpte tåseparerare av två andra företag tidigare, men de satt sämre på foten och hade också sämre kvalitet för de gick sönder ganska fort... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rekommenderas verkligen, har använt enbart premium barfotaskor i alla väder och träning i många år, prövade nu från Fotproffsen för höst/vinter, promenerar ca 1 mil om dagen och är mycket nöjd. Tränar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick snabb info hur jag skulle byta tofflor och jag fick en snabb leverans av en annan modell som passade mig bättre i storleken. Det kändes ovant i början, men var väldigt sköna och... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb leverans och mycket nöjd med skorna!

Antwoord van Fotproffsen.se
Ett framfotsinlägg som fungerade perfekt. Dessutom i svart färg, som fungerar bättre.

Antwoord van Fotproffsen.se
Mjuka och sköna molntofofflor! Precis vad jag behövde👍

Antwoord van Fotproffsen.se
Brett och bra sortiment, bra produktinformation

Snabb leverans.
Fantastiska strumpor, lätta att ta på. Sköna.

Antwoord van Fotproffsen.se
Älkää vain ostako ⚠️ Sama kauppa toimii suomessa jalkaasiantuntija nimellä ja kuluttaja-asiamiehellä on heistä jo paljon valituksia. Euroopan kuluttajakeskus onneksi tutkii asiaa 🙏
Palautus on tehty miltei mahdottomaksi super kalliin hinnan ja puutteellisten palautustietojen vuoksi. Tuotteet lähetettiin minulle suomesta mutta palautus pitää tehdä ruotsiin. Juuri siksi että se on kallista eikä asiakkaat viitsi sitä tehdä. Hyvä myynti strategia 😁 Asiakaspalvelua ei käytännössä ole.
Saatte tismalleen samat tuotteet Temusta muutamalla eurolla ja jopa heidän palautuskäytäntö toimii paremmin, Kiinaan saakka 👌

Antwoord van Fotproffsen.se
Beställ, snabb leverans, bra service o snabb leverans, så sköna tofflor jag beställde.

Antwoord van Fotproffsen.se
Jag är väldigt nöjd med de barfotaskor som jag har beställt, använder dem hela tiden när jag tränar.

Antwoord van Fotproffsen.se
Lättnavigerad sida. Stort utbud och bra priser. Hittade snabbt det jag letade efter!

Antwoord van Fotproffsen.se
Inläggen passade mitt behov perfekt.

Antwoord van Fotproffsen.se
Fantastiskt sköna skor! Köpte först ett par och efter någon vecka hade smärtorna i mina fötter försvunnit helt! Beställde ett par till i en annan färg! Snabb leverans!

Antwoord van Fotproffsen.se
Snabb leverans och produkten stämde överens med vad som stod

Antwoord van Fotproffsen.se
Jag är väldigt nöjd. Passar mina fötter väldigt bra. Förvånansvärt varma också. Trots minusgrader och snö ute.

Antwoord van Fotproffsen.se
Lees meer over geverifieerde reviews.