Framewell - Online Lijstenmaker Reviews 127

TrustScore 4 uit 5

4,2

Super tevreden over Framewell. We krijgen de lijst thuis en zagen een beschadiging op het glas. Na dit gemeld te hebben is er direct een nieuwe order gemaakt.

Ik ben zo teleurgesteld en verdrietig. Na geen melding van verzending, geen briefje in mn brievenbus met dat ik het pakket gemist had, en geen reactie op mijn bericht waar mijn lijst bleef na 8/9 werk... Toon meer

Heb hier mijn foto laten inlijsten omdat ik graag wilde dat het echt een blijvende herinnering zou worden. Vond de prijs wel wat aan de hoge kant, maar dacht als het heel mooi wordt wel waard. Via de... Toon meer

Ik heb twee foto's laten inlijsten. Op één van de foto's zit een kras en de montage is verkeerd gedaan. Daardoor zit de foto niet goed vast. Na het sturen van vele mails is het geld na ruim vier maan... Toon meer

1. Fotolijstenwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Leverancier van lijstwerk
  4. Fotoprintservice
  5. Fotografieservice

1. Kies een lijst Mooie, handgemaakte houten lijsten waaruit je kunt kiezen. Wij werken jouw lijst af met een zuurvrije passe-partout (als je wilt) en anti-reflectieglas. 2. Uploaden of opsturen Upload eenvoudig je foto's en wij drukken deze af. Of stuur ons het voorwerp dat je ingelijst wilt hebben in een gratis, voorgefrankeerde verpakking. Wil je een poster, T-shirt of schilderij inlijsten? Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat jouw aandenken behouden blijft. 3. Uitpakken en ophangen (of cadeau doen!) Binnen een week ontvang je jouw fotolijst of lijst op maat, klaar om op te hangen of cadeau te doen. Verzenden is bij ons altijd gratis.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Super fijne service

Super fijne service! En heel mooi product. Zeker een aanrader!

19 december 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je mooie review Eline!

Heel erg tevreden!

Ik had met spoed een lijst nodig, er werd snel en eerlijk contact opgenomen en met het besluit het te proberen kwam alles netjes en op tijd binnen! De foto en de lijst zien er prachtig uit!

5 december 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Blij dat we je konden helpen Bojana!

Goede kwaliteit, aanrader

Goede kwaliteit, en daar ging het ons om. Ondanks drukte rond black friday netjes binnen 3 werkdagen op de post gedaan, zoals beloofd.

28 november 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je review Maarten.

Mooie fotolijsten!

Mooie fotolijsten! Uitstekende service! Er bestond zelfs een mogelijkheid om het geleverde om te ruilen!
De lijsten waren heel goed verpakt! M.a.w.: Een aanrader!

19 november 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Wij hanteren 100% tevredenheidsgarantie, voor iedereen.
Dank voor je mooie review Ria.

Niets dan lof

Goed ingepakt. Produkt geweldig omlijst. Extra kleine lijst bijgkregen met dezlfde foto, verrassend.
Niets dan lof

30 oktober 2020

Daar doen we het voor!

Goeie lijst..

Ziet er goed uit. Alleen is de foto wat te donker en te korrelig, terwijl het origineel van fotograaf-kwaliteit is. Er is geen mogelijkheid om de foto te bewerken/aan te passen/vergroten of verkleinen..
Dit zou een goede toevoeging zijn.

28 oktober 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Wij hanteren 100% tevredenheidsgarantie, voor iedereen. Mochten we je kunnen helpen met een andere foto, dan horen we het graag Jetty.

Hier moet je zijn voor je afdruk

Ben super goed geholpen door Framewell. Had de bestelling eerder nodig door omstandigheden, Framewell zorgde dat het binnen 1 dag verstuurd werd. Kreeg er ook nog een extra miniatuur bij. Ben echt heel blij met de service. Kan niks anders zeggen dan dat je hier moet zijn voor je afdruk.

28 oktober 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Heel fijn dat we je hebben mogen helpen Timo!

Framewell: Gemak & kwaliteit!

Kwaliteit is het eerste woord dat in me opkomt wanneer ik deze review schrijf. Het glas, de lijst, de foto; alles is van top kwaliteit. Verder is het proces simpel en duidelijk; product kiezen, uploaden, finetunen en bestellen! Paar dagen later een prachtige ingelijste foto aan de muur (en een blije vriendin) ;)

12 oktober 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je mooie review Rens, hopelijk kunnen jij en je vriendin nog jaren van deze museumkwaliteit lijst genieten!
Groeten, Tom van Framewell

Super fijne service.

Super fijne service.
Ik werd snel, persoonlijk en professioneel geholpen. En het resultaat is erg mooi geworden.
Een goed adres om in te laten lijsten met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Bedankt!!

30 september 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je review Amsterdam, leuk om te lezen!
We helpen je in de toekomst graag weer bij het inlijsten van jouw favoriete momenten 😊

Echt zeer tevreden

Echt zeer tevreden! Levering was heel snel en mega mooie kwaliteit! En de service is ook echt top ik kreeg het niet voor elkaar om een foto toe te voegen en had helaas al besteld en toch hebben zij dit voor me geregeld ik ben mega blij! Bestel voortaan altijd hier!!

19 september 2020

Antwoord van Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je enthousiaste review! Wij staan natuurlijk altijd klaar om even te helpen.

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden. Nog belangrijker, de lijst is in het echt nog mooier dan op de plaatjes op de site. Ook de foto-afdruk is van nette kwaliteit.

Zeer klein puntje van verbetering is een nog nauwkeurige na-controle voor verzending. Bij ons zat er een heel klein zwart vuiltje tussen het glas en de foto. Nogmaals het was erg klein en viel toevallig op omdat het op de arm van onze dochter zat. Als het op een andere plaats zit was het ons nooit opgevallen. Wat mij betreft niet storend en was door onszelf gemakkelijk te verwijderen.
Mijn algehele indruk is dat er zeer zorgvuldig wordt gewerkt, dus dit is voor mij geen reden om een (toekomstige) bestelling te laten.

Overigens moet ook gezegd worden, voorafgaand aan mijn bestelling heb ik enkele vragen per mail gesteld. Deze zijn allen snel en netjes beantwoord.

7 augustus 2020

Beste Daniel,
Bedankt voor je positieve review. Sinds jouw bericht controleren wij uitgaande lijsten nóg beter op eventuele vuiltjes, waarvoor dank!

Hele goede service en goede kwaliteit

Fijn contact, met snelle reacties op mijn vragen en bereidheid om mee te denken bij specifieke wensen. Heel blij met het eindresultaat.

17 juli 2020

Dankje Thijs!

Geweldige service!

Jos heeft ons uitzonderlijk goed geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd om met ons te communiceren over de mogelijkheden en onze wensen. Ook het eindresultaat is prachtig geworden. Echt een aanrader dus!

6 juli 2020