Freecash.com Reviews

297.098

4,7

Mooie games, niet allemaal voor mij. Maar toch enkele leuk om te spelen. Kan ze jammer genoeg niet allemaal downloaden want geheugen telefoon raakt vol. Enkel jammer hele namiddag spen en dan uiteinde... Toon meer

Dit is een geweldige app voor iedereen aan te raden die gratis geld wil verdienen door middel van te spelen nu nog alleen hopen dat ik de jackpot win van $15000 in die app daar bidt ik dag en nacht e... Toon meer

Heel leuk om spelletjes te spelen nu had wat vlotter willen verdienen aan de spelletjes

Door te groeien in een spel of enquête je te verdiepen"ga je naarmate je vordert goodwill opbouwen. Elke mijlpaal heeft een waardering. Afhankelijk hoeveel energie je geeft. Bouw het uit en heb g... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Financiële instelling
  3. Mediabedrijf
  4. Softwarebedrijf

Over Freecash.com

The Highest Paying Rewards App.

70M+ users. Millions paid out. Freecash is where people come to try new games, apps and services, and get paid for it.

• 🎮 Play mobile games
  • 📲 Try new apps
  • 📝 Complete surveys

Withdraw earnings via bank transfer, PayPal, Venmo or crypto. Available on iPhone, Android & Web.

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

297K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(297.098)

100.499 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Wat fijn om te horen dat je de app leuk en makkelijk vindt om geld te verdienen! Jouw enthousiasme is geweldig en we waarderen je positieve feedback enorm. Blijf vooral genieten van deze leuke manier om wat extra's te verdienen! 😊✨

Leuk!

Leuke spelletjes en je verdient er naast het behalen van levels ook geld mee.

3 juli 2026

Antwoord van Freecash.com

Hey! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat geweldig dat je de spelletjes leuk vindt en er ook nog eens geld mee kunt verdienen! Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Geniet van het spelen en de uitdagingen! 🎉

topper

Actief blablabla

Antwoord van Freecash.com

Wat geweldig om te horen dat je de app een topper vindt! 😊 Jouw enthousiasme is zeer gewaardeerd en we hopen dat je blijft genieten van alles wat we te bieden hebben! Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling!

Leuke spellen combined met geld

Leuke spellen combined met geld

Antwoord van Freecash.com

Wat fijn om te horen dat je de spellen leuk vindt en dat ze een combinatie met geld bieden! Bedankt voor je 5-sterren review! Veel plezier met het spelen! 😊

Super leuk

Leuke spelletjes om te doen

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je de spelletjes leuk vindt! 🎉 Jouw enthousiasme betekent veel voor ons en we hopen dat je blijft genieten van alles wat de app te bieden heeft. Blijf vooral spelen en plezier maken!

Jouw Freecash Team

Maken hun beloften niet waar en de…

Maken hun beloften niet waar en de klantenservice is heel erg traag.

Ik heb nu tot meer dan €116,- verdiend.

Nu hébben ze mijn account bevroren terwijl ik gewoon normaal een spelletje zat te spelen.

Ik.zou volgens hun (WAARSCHIJNLIJK DE VOORWAARDEN HEBBEN OVERTREDEN???)

Nu word mij gevraagd om een bewijs van app aan-kopen toe te sturen terwijl ik helemaal geen aankopen heb gedaan.

Vervolgens hoor ik niets meer

Mijn conclusie:
Hou dat geld maar lekker, op deze manier wil ik het niet eens meer hebben!

Ook wil ik dat ze mijn ID Bewijs weggooien!

Ik ga lekker verder op de PlayStation, dan heb ik ook geen gezeur meer om geld wat ik niet eens nodig heb.

Succes verder met het oplichten van loyale spelers!

Nu na de vraag welke overtreding ben ik nu letterlijk verbannen zonder antwoord waarom.

Standaard reactie hieronder van freecach zelf, sturen je letterlijk terug naar plek waar het probleem begon en 0% bereid waren mij te helpen...O

Hi Arno Teeuw,

We’re sorry to hear you’ve had a less-than-ideal experience with Freecash. Our mission is to be the leading earning app, and we value your feedback as it helps us improve. We’d love to hear more about these issues so we can look into them.

Please reach out to our support team at reviews@freecash.com. We are dedicated to resolving any issues and ensuring you have a positive experience moving forward.

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Het is geweldig om te horen dat we doen wat we beloven. We waarderen je steun enorm en zijn blij dat je tevreden bent! 😊

Je Freecash Team

Vindt het een leuke app leuk om zo wat…

Vindt het een leuke app leuk om zo wat extra teverdienen

1 juli 2026

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je de app leuk vindt en er extra mee kunt verdienen! Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Blijf vooral genieten van alles wat de app te bieden heeft! 😊

Jouw Freecash Team

De spelletjes ,wel soms moeilijk om de…

De spelletjes ,wel soms moeilijk om de opgaven te behalen ?maar blijft leuk om te proberen

1 juli 2026

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je plezier hebt met het proberen van de spelletjes! We begrijpen dat sommige opgaven moeilijk kunnen zijn, maar het is fantastisch dat je het leuk blijft vinden. Blijf vooral genieten en veel speelplezier! 😊

Jouw Freecash Team

Leuke manier van je tijd verzieken;)

Leuke manier van je tijd verzieken;)

30 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fantastisch om te horen dat je het zo leuk vindt! We waarderen je geweldige feedback enorm! 😊 Blijf genieten van de app en als je ooit vragen hebt, staan we voor je klaar!

Gratis spelen

Gratis spelen en geld verdienen

30 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! 🎉 Het is fantastisch om te horen dat je geniet van het gratis spelen en de mogelijkheid om geld te verdienen. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. Blijf vooral plezier hebben met de app en ontdek alle mogelijkheden die het biedt! 💰✨

Leuke spellen

Leuke spellen, en dan nog centjes ervoor krijgen. Ja super, en je hoeft niks te betalen. Alleen maar spel te spelen

29 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenrecensie! Wat fantastisch dat je zo enthousiast bent over de spellen en de kans om geld te verdienen! We zijn blij dat je geniet van de gratis speelervaring. Veel plezier met het spelen! 😊

Je Freecash Team

Ik heb allerlei bewijzen dat ik 500€…

Ik heb allerlei bewijzen dat ik 500€ ging hebben via een game tasty travels nu hebben ze 3 x mijn account gebant ze zeiden iedere keer het spijt ons maar de voorheen verdiende opdrachten kunnen we helaas niet uitbetalen. Speel gerust verder en latere opdrachten zullen betaald worden nu ik speelde veel verder met als gevolg dat ze mij bannen. Omdat ik af en toe buiten zit op 4G en het moet thuis zijn op een lokaal netwerk wat zeer frustrerend is . Ze willen mij gewoon nie uitbetalen

25 juni 2026

Hi Jason Icon,

Thank you for your feedback.

We're sorry that your experience with Freecash has been disappointing. Our platform is equipped with extensive fraud prevention protocols, combining automated processes and a team of expert fraud investigators. This is crucial given the nature of our service, where free cash is offered for completing offers, making it a target for fraud attempts.

We’re here to help you unblock your profile if you haven’t violated our Terms of Service. Since we can’t identify you based on this review, please reach out to our support team at support@freecash.com or through the 24/7 support link on our website.

We look forward to resolving this for you.

Best regards,
Ara

Ik weet niet als het echt is kan iemand…

Ik weet niet als het echt is kan iemand het me zegge

29 juni 2026

Hi Loic,

Thank you for giving Freecash a try!

At Freecash, we provide a legitimate platform where you can earn rewards by completing various offers, surveys, and tasks. Our service is completely free, and you can easily redeem your earnings for cash, gift cards, and other exciting rewards. We partner with reputable companies to offer our users a wide range of opportunities.

If you require assistance or have any inquiries, our support team is available 24/7 to help. You can reach us at support@freecash.com or by clicking on the support link at the bottom of our website, Freecash.com. Our goal is to ensure that you have an exceptional experience on Freecash.

Best regards,
Ara

Is erg leuk om te spelen en wat te…

Is erg leuk om te spelen en wat te krijgen

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fantastisch om te horen dat je het leuk vindt om te spelen en ook beloningen te ontvangen! We waarderen je feedback enorm en wensen je veel plezier met de app! 😊

Jouw Freecash Team

Zwaar oplichting niet geloven want als…

Zwaar oplichting niet geloven want als ze molten uitbetelen blijven ze maar vraagen naar detail maar echt detail en dan nog word je niet uitbetaald en als je trug naar support ga weer het zelfde heelmaal terug van begin .dus tot detail zelfs tijd sec welke spel naam can de spell welke level waneer datum Enzo... Jah zo gaan we nooit iets verdienen.en Taylor ik ga hier filpmje over maken da jij oplichters helpt om gewoon hun gang tegaan.tot binnekort.

Hi Farid Azirar,

Please reach out to our support team at support@freecash.com or use the 24/7 support link at the bottom of Freecash.com. We are dedicated to resolving any issues and ensuring you have a positive experience moving forward.

Toppie leuke games

Toppie leuke games

Antwoord van Freecash.com

Thank you so much for your 5-star review! We're delighted to hear you love the games! Your enthusiasm truly brightens our day! 🎉 Keep having fun, and enjoy all the exciting adventures ahead!

Your Freecash Team

Niet aan beginnen teleurstelling

Inmiddels 200 levels gespeeld in disney solitaire verdienste nihil begin er niet aan weer zo n app die je centen uit je zak wil kloppen. Niet aan beginnen laat dit links liggen. Mooie gevallen die gebakken lucht zijn!

27 juni 2026

Hi Arie Finmans,

Super leuk om te doen

Super leuk om te doen

27 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fantastisch om te horen dat je het zo leuk vindt om te doen! We zijn blij dat je geniet van de app. Veel plezier verder! 😊

Goede app

Goede app
Zeker een aanrader

25 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! We waarderen je feedback enorm! Het is fijn om te horen dat je de app aanbeveelt en dat je tevreden bent. Blijf vooral genieten van alles wat de app te bieden heeft! 😊