Freecash.com Reviews

296.990

4,7

Mooie games, niet allemaal voor mij. Maar toch enkele leuk om te spelen. Kan ze jammer genoeg niet allemaal downloaden want geheugen telefoon raakt vol. Enkel jammer hele namiddag spen en dan uiteinde... Toon meer

Dit is een geweldige app voor iedereen aan te raden die gratis geld wil verdienen door middel van te spelen nu nog alleen hopen dat ik de jackpot win van $15000 in die app daar bidt ik dag en nacht e... Toon meer

Door te groeien in een spel of enquête je te verdiepen"ga je naarmate je vordert goodwill opbouwen. Elke mijlpaal heeft een waardering. Afhankelijk hoeveel energie je geeft. Bouw het uit en heb g... Toon meer

Leuke spelletjes en uitbetaald krijgen. Ik weet alleen niet of het waar is omdat je pas bij € 70,00 krijgt uitbetaald dat is wel jammer. Ik weet ook niet of het alleen bij de eerste uitbetaling geldig... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Financiële instelling
  3. Mediabedrijf
  4. Softwarebedrijf

Over Freecash.com

The Highest Paying Rewards App.

70M+ users. Millions paid out. Freecash is where people come to try new games, apps and services, and get paid for it.

• 🎮 Play mobile games
  • 📲 Try new apps
  • 📝 Complete surveys

Withdraw earnings via bank transfer, PayPal, Venmo or crypto. Available on iPhone, Android & Web.

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

297K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(296.990)

100.499 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Werkt echt goed

25 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Wat mooi om te horen dat het zo goed werkt! Bedankt voor je 5-sterren review! 😊 We waarderen je positieve feedback enorm. Blijf genieten van de app!

Je Freecash Team

Op een leuke manier een extraatje…

Op een leuke manier een extraatje verdienen.

25 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je geweldige 5-sterren recensie! Het is fijn om te horen dat je de app als een leuke manier ervaart om een extraatje te verdienen! We waarderen je positieve feedback enorm. Blijf genieten van de app! 😊

Betaald echt uit

Betaald echt uit duurt soms alleen een week dat is wel jammer en ze vragen een klein percentage

Hi kelly,

Thank you for trying out Freecash!

Freecash is a genuine platform where you can earn rewards by completing various offers, surveys, and tasks. It's completely free to use, and you can redeem your earnings for cash, gift cards, and other rewards. We partner with trusted companies to offer a wide range of opportunities for our users.

To get started, simply sign up on Freecash.com and explore the available offers. Each task you complete earns you points, which can be accumulated and redeemed for your preferred rewards. Our platform is user-friendly, making it easy to track your progress and manage your earnings.

If you have any questions or need assistance, our support team is available 24/7. You can reach out via support@freecash.com or use the support link at the bottom of Freecash.com. We're here to help you make the most out of your Freecash experience.

Sincerely,
Becky

Leuke spellen er wordt keurig uitbetaald

Leuke spellen er wordt keurig uitbetaald

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat je de spellen leuk vindt en dat de uitbetalingen goed verlopen! We waarderen je positieve feedback en hopen dat je blijft genieten van deze leuke ervaring! 😊

Geweldige app

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! Wat fantastisch om te lezen dat je zo enthousiast bent over de app! We waarderen je positieve feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van alles wat de app te bieden heeft! 😊

Je Freecash Team

Ik speel al jaren voor freecash en…

Ik speel al jaren voor freecash en grote uitbetalingen waren al wel vaker moeizaam maar kwam uiteindelijk altijd goed. De laatste maanden is echter anders, veel spelen, veel geld investeren, offers binnen de tijd halen (en ook kunnen aantonen met printscreens) maar uitbetalen doen ze niet! De support is ook om te janken, helpen je geen steek verder en denken totaal niet met je mee! Alleen maar kant en klare antwoorden zonder met oplossingen te komen. Ik krijg nog ongeveer 150 euro van freecash wat ze gewoon weigeren uit te betalen terwijl ik alles kan aantonen met printscreens. Oplichters zijn het !!!!

Hi Miranda Faas,

We’re very sorry to hear that you’ve experienced difficulties both with getting paid and reaching out to our customer service. We always strive to ensure that our users receive their rewards promptly and can get the support they need.

When an offer isn’t credited right away, there is a specific process we follow to submit a ticket for the rewards. We would be glad to walk you through this process to help you get the rewards you’ve earned!

Our 24/7 customer support team is available at any time to assist you. Please reach out to us via the support link at the bottom of Freecash.com or by emailing support@freecash.com. We look forward to your response!

Best regards,
Ara

Leuk en wat extra niet super hoge…

Leuk en wat extra niet super hoge betalingen al wat ze laten zien

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je de app leuk vindt! We waarderen je feedback over de betalingen en zijn blij dat je plezier hebt bij het gebruik van de app. Blijf genieten! 😊

Je Freecash Team

Goede app voor kleine bijverdienste via…

Goede app voor kleine bijverdienste via de gsm

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! We zijn blij dat je onze app voor bijverdiensten leuk vindt. 😊 Als je ons kunt laten weten wat we kunnen doen om je een 5-sterrenervaring te geven, horen we dat graag! Blijf genieten van het gebruik van de app!

Leuk leuk leuk

Leuk leuk leuk

21 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Wat geweldig om te lezen dat je het zo leuk vindt! Jouw enthousiasme inspireert ons enorm. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🎉

Je Freecash Team

Aura🥶 this was soooo tuff

21 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Thank you so much for your 5-star review! We're ecstatic to see your enthusiasm! It's awesome that you find the challenge so intense. Keep enjoying the experience! 🌟 Your Freecash Team

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je het leuk en betrouwbaar vindt! Jouw feedback betekent veel voor ons. We blijven ons best doen om jou een geweldige ervaring te bieden. 😊

Top aap for gamers

19 juni 2026

Antwoord van Freecash.com

Thank you so much for your 5-star review! We really appreciate your kind words! It’s fantastic to hear you think so highly of us for gamers. Enjoy your experience! 🎮✨

Your Freecash Team

Super leuke spel

Super leuke spel

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat je het spel zo leuk vindt! We waarderen je enthousiasme enorm. 😊 Blijf vooral genieten van de leuke momenten in het spel!

Jouw Freecash Team

They do not pay as they promise.

Hi DVT,

We’re really sorry to hear that you’re having trouble with Freecash! Our mission is to provide the best earning opportunities, and we’re disappointed to learn that you’re not having the experience we aim for. We’d love to hear more about your issues and help you get on track to earning your full rewards!

Please reach out to us at support@freecash.com or use the 24/7 support link at the bottom of Freecash.com.

We’re here to assist you and look forward to resolving your concerns!

Best regards,
Ara

Gied verdienen

Antwoord van Freecash.com

Wat geweldig dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je 5-sterrenreview! We waarderen je positieve feedback enorm. Blijf vooral genieten van het verdienen! 😊

Werkt perfect!

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn zo blij dat alles perfect werkt voor je! 😊 Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Als je ooit vragen hebt of meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Leuk even spelen en wat geld

Leuk even spelen en wat geld

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je plezier hebt in het spelen en dat je er ook wat mee kunt verdienen! We waarderen je positieve feedback enorm. Veel speelplezier! 🎉

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 4-sterrenreview! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de app. Als je ons kunt laten weten wat we kunnen doen om je een 5-sterrenervaring te geven, horen we dat graag! Blijf vooral genieten!

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 4-sterrenreview! Het is geweldig om te horen dat je de eerlijkheid en rechtvaardigheid in het spel waardeert. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben! Als je ons kunt helpen om een 5-sterrenreview te geven, laat het ons weten wat we kunnen verbeteren. Veel speelplezier! 😊