Freeseedsonline.com  Reviews

2,7

3 zaadjes besteld, nooit ontvangen. Via WhatsApp contact gehad zijn nu 3 weken verder na eerste besteldatum. Hoor niks, slecht contact. Ik zou een andere leverancier gebruiken.

Tot nu toe vijf sterren. Vorige week dinsdag besteld en ik heb mijn 10 zaadjes vandaag ontvangen in Frankrijk. Heb ze direct in een glas water gedaan volgens de instructives in de verpakking. I... Toon meer

Zending is zogenaamd vertraagd. Zij hebben zelf op kantoor een postnl en afhaal servicepunt. ze maken gewoon zelf een verzend label aan zodat ik denk dat hij bij post nl is en pakken pas enkele dag... Toon meer

1. Zadelmakerij

Free Seeds Online is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van cannabiszaden van hoge kwaliteit aan haar klanten. Met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied is Free Seeds Online een vertrouwde bron geworden voor alles wat met cannabiszaden te maken heeft. Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van cannabiszaden bij Free Seeds Online is de verscheidenheid aan beschikbare soorten. Of u nu op zoek bent naar populaire soorten zoals Blue Dream of meer exotische soorten zoals Purple Haze, Free Seeds Online heeft het allemaal. Hierdoor kunnen klanten experimenteren en nieuwe soorten ontdekken die bij hun behoeften en voorkeuren passen. Naast de grote verscheidenheid aan soorten, biedt Free Seeds Online ook betaalbare prijzen voor hun producten. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft het bedrijf gratis zaden bij elke aankoop4 halen ,3 betalen, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dit is niet alleen financieel voordelig voor klanten, maar stelt hen ook in staat om verschillende soorten uit te proberen zonder dat de bank over de kop gaat. Bovendien is Free Seeds Online er trots op dat ze producten van topkwaliteit leveren. Al hun zaden worden met de hand geselecteerd en getest voordat ze worden verpakt en verzonden om een maximale levensvatbaarheid en kwaliteit te garanderen. Dit garandeert dat klanten verse, gezonde zaden ontvangen met een grotere kans op succesvolle ontkieming. Een ander voordeel van het kopen bij Free Seeds Online is hun discrete verzendmethode. Zij begrijpen de gevoeligheid rondom het kopen van cannabiszaden en nemen extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat pakketten discreet en veilig worden afgeleverd. Het bedrijf biedt ook een uitstekende klantenservice, met een team van deskundige experts die klaar staan om klanten te helpen met eventuele vragen of problemen. Ze geven gedetailleerde informatie over elke soort en bieden kweektips voor zowel beginners als ervaren kwekers. Bovendien zet Free Seeds Online zich in voor het bevorderen van duurzame praktijken door het ondersteunen van biologische landbouwmethoden en het aanbieden van een verscheidenheid aan biologische zaadopties voor eco-bewuste consumenten. Over het geheel genomen is Free Seeds Online een betrouwbaar bedrijf dat cannabiszaden van hoge kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs. Met hun ruime keuze aan soorten, toewijding aan kwaliteit, discrete verzending en uitzonderlijke klantenservice is het geen wonder dat zij een topkeuze zijn voor veel liefhebbers van cannabiszaden.

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

3 zaadjes besteld

3 zaadjes besteld, nooit ontvangen.
Via WhatsApp contact gehad zijn nu 3 weken verder na eerste besteldatum.
Hoor niks, slecht contact.
Ik zou een andere leverancier gebruiken.

16 april 2026

Tot nu toe vijf sterren.

Tot nu toe vijf sterren.
Ik heb alleen garantie op de zaden als ik exact hun instructies opvolg dus ik maak van elke stap foto’s.
Ik kan mijn actiecode activeren door een review te schrijven maar er is geen actiecode meegeleverd dus die snap ik niet zo goed.
Tot nu toe het enige wat ik heb aan te merken dus waar is mijn actiecode en als advies heb ik kijk even naar de tekst op bijgeleverde gebruiksaanwijzing want daar staan grammaticaal wat dingen op die ik anders zou doen.
Anyway wordt vervolgd! 🥳

15 april 2026

die hadden goede zaadjes maar helaas…

die hadden goede zaadjes maar helaas ben ik niet tevreden meer er staat bij keuze betaalmethode sofort banking gaat over Klarna app en het functioneerd niet ik heb verschillende keren geprobeerd heb ook 2 maal geschreven dat er iets niet juist is en ik krijg nooit antwoord nochtans vroeger kreeg ik antwoord en goede uitleg maar dat kan ik nu niet meer bevestigen en hun wietzaad is het beste dat ik had maar nu laat de service het afweten niks antwoord geen hulp geen bestelling kan doorgaan niks ben zwaar teleurgesteld 😡

26 februari 2026

Ik bestel hier al jaren.

Ik bestel hier al jaren.
Las laatst de revieuws en herkende me niet in wat ik gewend ben van ze.

Proef op de som genomen, bestelling geplaatst. Kreeg (na het weekend) een mailtje met track and tracé en dinsdag mijn bestelling.

Geen op of aanmerkingen verder!

26 augustus 2025

Wat een afgang…

Ik bestel hier al jaren nooit geen klachten en goede prijzen. Maar sinds vorig jaar is het minder dit jaar helemaal niks.
Slecht contact en rampzalige zaden.

19 juli 2025

Lees eerst the reviews voordat je besteld!

De bestelling begon al met een vertraging,ik kreeg 6 zaadjes waarvan 2 duidelijk veel kleiner waren en ook niet ontkiemde,van de vier grote zaden ontkiemden er 3 nadat ze in zaai en stekgrond waren gezet gingen de volgende dag 2 dood, 1 (de laatste)heeft het nog een paar dagen vol gehouden maar gaf ook uiteindelijk de pijp aan Maarten! Na kontact foto,s opgestuurd ,kreeg als antwoord dat het vliesje er nog op zat maar was niet het geval was bruin van het afsterven! ik verbouw al 40 jaar me eigen plantjes en heb dit nog nooit meegemaakt kontact daarna ik kreeg geen antwoord meer , nu ik hier de reviews leest denk ik dat had ik eerder moeten doen dan had ik hier mijn zaden niet besteld! Dag geld dag zaden, weer een les rijker!

23 juni 2025

Trage levering.

Ik heb al een review geschreven over deze zaak. 10 zaden besteld en pas na 2 weken ontvangen. En een 5 tal apps. Via post NL. Track and trace. Werkte perfect. Kreeg ook een briefje mee gestuurd dat door ziekte de vertraging was opgetreden. Dus al met al na een hoop gesteggel gekregen waarvoor ik betaald had.

16 mei 2025

slecht zaad en service

ontkiemen en planten volgens hun methode, planten in zaaigrond, van de 20 komen er 7 op. Bellen, te druk, ik moet foto's maken via wattsapp, geen fotos maken en opsturen, big data, van zaden die al tweehalve week id grond zitten. Dat werkt niet, spul is niet te vinden of al vergaan in de grond. vervolgens weer bellen nemen niet meer op, soorten waren nothernlight/hindikush auto, skunk x en big bud feminised. slechtste opkomst sinds 10 jaar , plant al 30 jaar..klantenservice laat te wensen over. Bestel hier nooit.. want je wordt genaaid, 80 euro weggegooid,bestelnr 159678 als jullie willen reageren

29 april 2025

Ik heb een bestelling geplaatst en…

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg alles op tijd binnen heel netjes

8 augustus 2024

Antwoord van Freeseedsonline.com

Bedankt, Eddy! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering. Veel plezier met je bestelling!

Top !

Vakkundig en gedreven personeel en elk seizoen de gewenste opbrengst uit mijn oogst.

Antwoord van Freeseedsonline.com

Dank je, Bert! Fijn om te horen dat ons personeel aan je verwachtingen voldoet en dat je elk seizoen tevreden bent met de opbrengst. Bij vragen of suggesties, laat het ons gerust weten.

Goed advies

Goed advies, goede zaden.
Fijne kerel.

Antwoord van Freeseedsonline.com

Dank je wel, Lars! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en de kwaliteit van onze zaden!

Goede webshop en leuke gezellige…

Goede webshop en leuke gezellige winkel.
Vriendelijke verkoper met veel kennis en tips.
Goede service en kwaliteit
Dat is waar de eigenaar voor streeft

Antwoord van Freeseedsonline.com

Bedankt voor je geweldige review, Raymon! We zijn blij dat je onze service en kwaliteit waardeert. Tot ziens in de winkel!

Goede service en advies vooraf

Goede service en advies vooraf. Zeer behulpzaam voor een eerlijke prijs. Je merkt dat de medewerkers de passie hebben om het e.e.a. Uit te leggen.

17 juli 2024

Antwoord van Freeseedsonline.com

Dank je wel, Ahmed! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en advies. We zijn blij dat je onze passie en behulpzaamheid waardeert.

Uitstekende cannabiszaden voor een mooie oogst!

Recentelijk heb ik zaden van de Northern Lights gekocht en tot mijn vreugde ontdekte ik dat, na het zaaien, ze uitgroeiden tot prachtige planten. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en zou deze zaden zeker aanraden aan elke tuinliefhebber.

Antwoord van Freeseedsonline.com

Bedankt voor je positieve feedback, Kees! We zijn blij dat je tevreden bent met de Northern Lights zaden en dat je mooie planten hebt kunnen kweken. Veel plezier met je oogst!

Sturen andere zaden dan die ik besteld heb

Ik had 15 Normale royal gorilla's besteld.
Ik werk met een lange groeitijd voor sea of green te maken, en ik wilde er een paar moedertjes van maken.
maar naar een maand terwijl alles nog op 18 uur licht staat, gaat alles in de bloei.
ze hebben mij dus autoflowers gestuurd die ik juist niet wil hebben. nu gaat het mij niet om die 75 euro wat ze gekost hebben, want dat mogen ze steken in een plek waar de zon niet schijnt. maar wel 1,5 maand werk met iets waar ik uiteindelijk niks aan heb. BEDANKT!! FSO. Er zijn mensen die serieus met deze hobby bezig zijn. en als je uiteindelijk andere zaden krijgt dan die je besteld hebt (lagen misschien nog ergens links en rechts op de toonbank) omdat de verkopers uiteindelijk alleen het geld willen en niet zorgvuldig jou leveren wat je besteld hebt.
Wat ik ook raar vind, ik heb het bij FSO besteld, betaald en ontvangen en het zit in een kokertje van Royal queen toen ik hun doosje open maakte.

ps. bijna vergeten ik heb hun 1,5 week geleden een bericht gestuurd, maar helaas geen antwoord gekregen ( zwijgen is bekennen).
En ik WAS jaren klant van hun

Even een update: 4-9-2024
FSO Klantenservice Heeft inderdaad gereageerd.
Na het lezen Van mijn slechte review wisten ze mij wel te bereiken.
Nu willen ze van mij foto's hebben zodat hun het kunnen verhalen bij Royal Queen Seeds (lekker zaken doen, als tussen persoon is makkelijk om je handen eraf te trekken, en naar een ander te wijzen. ik heb ze toch echt bij jullie besteld en afgerekend.
Ik heb ook een reden waarom ik er geen foto's van knip, omdat er geen telefoon bij mijn gorilla's in de buurt mag komen en iedere foto heeft zijn gegevens waar de locatie opstaat. dus een stukje veiligheid vanuit mijn kant. Verder word er nu gedaan of het niet op feiten is gebaseerd (een stukje tekst Plaatsen waaruit je de mensen wil laten zien dat je goed bezig bent, en dan ik volgens jullie iets aan het verzinnen ben (goed bezig). ik doe deze hobby al 35/40 jaar, ik weet echt wel wat ik doe, en ik denk zelf dat ik jullie nog wel wat kan leren.
En voor de verder rest ben ik nergens op uit, want zoals ik al eerder in mij tekst aangaf, stop die 75 euro maar in een plaats waar de zon niet schijnt ,of koop er iets leuks van. het kwaad is al geschied, die dingen zijn in de bloei geschoten terwijl het niet mocht en is toch niet omkeerbaar. Het gaat mij om dat ik 1,5 maand werk erin heb zitten voor niks omdat jullie niet zorgvuldig zijn.
En ik zet deze review erop zodat de mensen het kunnen lezen.

10 juli 2024

Antwoord van Freeseedsonline.com

Beste John, wat vervelend om te horen! Onze excuses voor het ongemak. Kun je alsjeblieft opnieuw contact opnemen met onze klantenservice? We willen graag een passende oplossing voor je vinden. Bedankt voor je begrip en geduld.

Slecht Service

In juli 18 euro aan zaadjes besteld. Ik wacht nog steeds. Vandaag de 7e email gestuurd.
Ik stuur de factuur nummer. Het was niet genoeg, moest ik de bewijs van betaling sturen.
Als ik een factuur ontvang beteken dat is betaald en dus hebben ze de bewijs van. Niets eens de moeite om te ga kijkenin de boekhouding.
Ik ben gek of van andere planeet.

Ok. Maar ik had een of twee weken geleden met u gesproken over. En u zei ok ik in orde makken, maar gebeurd het niets. Dus ik dacht ik laat maar zitten. Toen ik reageerde in de forum dan was u wakker.
Ja vandaag 26/08 hebben gesproken via phone.
U belooft vandaag op de mail te doen. En morgen thuis. PostNL duurt twee tot drie dagen. Ik heb morgen nodig.
Al met al ik hoop dat goed komt.
De groeten.

24 juli 2024

Beste Sergio,

Dank voor uw geduld. Dit is niet zoals het hoort te gaan. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice om dit meteen op te lossen. Wij zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Geen reactie

Twee jaar ging het goed met de online bestelde zaadjes. Dit jaar maar 1 zaadje dat ontkiemde, na een week pas. Andere 4 helemaal niet. Gebeld, geen contact, gemaild 2x, geen reactie. Echt niet netjes. Gelukkig zijn er andere leveranciers.

21 mei 2024

Antwoord van Freeseedsonline.com

Beste Corrie, onze excuses voor deze ervaring. Wij willen dit graag goedmaken. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.