Er is het een en ander fout gegaan.. Maar ik kan alleen maar zeggen,wat een geweldige service...met veel inzet vriendelijkheid alles tot volle tevredenheid opgelost. Twijfel niet om hier te kopen.... Toon meer
Na een dacht slechte ervaring met Frilla mijn excuses, moest gewoon wat meer geduld hebben, prachtig sieraad aangekomen. Dank u en kom zeker terug.
Wat ik besteld heb is precies zoals beschreven, netjes op tijd bezorgd je krijgt mails over de verzending en hoe laat ze komen,prima ervaring mee
Pakket heel snel ontvangen. Het is wel jammer dat de verpakking beschadigd was. Dit komt doordat het in een plastic zak was verzonden. Voor dereste prima product. Het is een aanrader.
"Frilla – Elevate Everyday Living" At Frilla, our mission is to enhance your daily life by offering carefully selected, high-quality products that combine style, functionality, and value. From home essentials to lifestyle accessories, we provide practical solutions designed for modern living. We serve customers worldwide with fast, reliable shipping, secure payment options, and dedicated support to ensure a seamless shopping experience. Transparency and customer satisfaction are at the heart of everything we do. Frilla empowers you to make smart, confident choices for a better home and lifestyle—anywhere, anytime.
Slovenië
Vraagt klanten om een review
Na 6 mailtjes nog geen antwoord over een nooit gewerkte trilmat. Zeer slecht bedrijf! Snap die positieve reactie’s niet. Verleden week stonden er mega veel slechte, nu allemaal weggehaald. Ja zo kan iedere boere …. Een site opzetten.

Antwoord van Frilla
Turbowasmachine besteld en uitgeprobeerd.
Wat een troep, het werkt voor geen meter. 1 sok kan hij aan meer niet.
Contact met de mensen krijg je niet alleen via een aut.mail.
Terugzending moet je zelf betalen.
Wat een rotservice en rotproduct.
Nooit meer doe ik daar een bestelling.

Ergste ervaring ooit
Ik heb een zelfprintend apparaatje besteld van Frilla. Op de foto’s leek hij erg leuk & handig om mee te nemen.
De realiteit bleek anders. Het apparaat is niet geschikt om meer dan een paar pixels te printen. Je foto herken je niet meer terug. Daarnaast is de foto zwart wit & op een mini bonrol. Niet heel logisch voor een foto print apparaat die elke foto zou moeten kunnen printen.
Ik heb een retourzending toen aangevraagd via het algemene e-mail adres die op de website stond. Daarop wordt alleen een auto responder gestuurd. Er is niet iemand die naar je e-mail kijkt blijkbaar. Na weken wachten geen reactie. Besteld via klarna & daar aangegeven geen reactie te hebben ontvangen. Ik weigerde namelijk in de eerste plaats retourkosten te betalen vanwege de misleidende foto’s + beschrijving & de werkelijke kwaliteit. Een maand nadat ik dit bericht naar hun had gestuurd kreeg ik een respond e-mail met de voorwaarden. Met veel ongenoegen, en om er vanaf te zijn, besloten het toch maar te retourneren op eigen kosten. Normaal is dat binnen 14 dagen maar het gaat om een ondeugdelijk product waar ikzelf pas na 30 dagen een reactie kreeg.
Nu kreeg ik een e-mail dat ze mijn retourzending weigeren & dat ik nogmaals €10 moet betalen voor het terugsturen én alsnog het product moet betalen.
Ik ben als klant nog nooit zo slecht behandeld. Zulke troep en geen greintje respect.
BESTEL HIER NIET!
Ik heb al contact gehad met de genoemde e-mail hieronder en die gaven het bovenstaande aan! Trap hier niet in!

Antwoord van Frilla
ik heb een artikel geretourneerd maar nog niks over gehoord. mensen moeten stoppen om iets te bestellen bij frilla, echt slechte service en terugbetaling gebeurt ook niet.

Antwoord van Frilla
Het zijn oplichters. De spullen die ze verkopen zijn gewoon spullen van ALIEXPRESS. Ze verkopen ze alleen 4x zo duur door.

Antwoord van Frilla
Ik wilde al zo lang een mini printer, en deze was goedkoop en de foto's op de site zijn geweldig. Ik kon niet wachten. Toen ik de printer kreeg en uit probeerde dacht ik hmm ik doe iets fout want de foto's zijn bagger. Toch een paar keer geprobeerd maar niks hoor. Contact gezocht, kreeg een magere reactie dat ik instellingen moest aanpassen. Geen idee waar, maar gelukkig ben ik nieuwsgierig genoeg om het te gaan uitpluizen en gevonden.
Nou de foto werd iets beter maar nog steeds verre van de foto's die ze laten zien. Weer foto's ingestuurd en deze werden doorgestuurd naar het reclamatie team. 2 dagen later kreeg in weer een mager mailtje dat zij geen problemen zagen. Ik mocht het terug sturen maar die kosten (aangetekend) waren voor mij. Tja dat is tegenwoordig bijna net zo duur als het ding. Ik heb het maar gelaten en gehouden maar het was eens maar nooit meer.
Dit is typisch een gevalletje goedkoop is duurkoop.

Antwoord van Frilla
Op 30 januari heb ik mini print besteld en gekocht bij frilla.nl.
Op 6 januari heb ik het product ontvangen en direct opengemaakt.
Toen ik de doos opengemaakt had, de klepje van mini printer al geopend, met de rol papier erin en al gebruikt!! Er lag ook andere rol papier in die doos en was ook al gebruikt!!
Ik heb die dag zelf, op 6 februari mail gestuurd met foto erbij. Kreeg ik alleen automatisch email terug.
Ze schreef op dat er binnen 3 dagen reageren, maar tot heden helemaal niks gehoord.
Weer mail gestuurd, kreeg weer automatisch mail terug.
Probeer meerdere keren naar dit nummer te bellen: +31208005093, was toelaliet! Terwijl op de site staan erop dat ze vanaf 08.00 tot 16.00 uur beschikbaar is! Maar toch toelaliet aan de telefoon!
Ik krijg maar alleen 14 dagen bedenktijd.
Willen ze mij gewoon voor de gek houden??? Dat ik tot die tijd niet meer het product terug kan retourneren???
Echt slechte zaak dit.

Antwoord van Frilla
Een mini-printer besteld. Binnen een week ontvangen. Je wordt op de hoogte gehouden van moment van bezorging.
Helemaal tevreden!👍
NOOIT MEER!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
2 Ella vliegende popjes besteld , veel te laat geleverd en werken niet dus aangetekend terug gestuurd !!
Na 7 mails sturen nog steeds geen geld terug en geen antwoord !!
10-1-23 Eindelijk bericht gekregen dat betaling binnen 2 weken op mijn rekening staat, na 2,5 weken nog steeds geen geld gekregen !!
Wat een slechte zaak , oplichting !!

Antwoord van Frilla
Ik heb de fun print besteld. Echt zullen slechte kwaliteit. Paar weken terug gestuurd en klacht verstuurd maar helemaal niets terug gehad.
Antwoord van frilla!! Al 3x gedaan en niks noppes nada terug!! Helemaal slechte ervaring

Antwoord van Frilla
We kochten een stoomaparaat, helaas werd deze niet bezorgd ondanks dat bezorger GLS beweerde van wel. Na contact opgenomen te hebben met de verkoper werd er zonder problemen een nieuwe verstuurd. We hebben deze nog niet uit kunnen proberen maar met een testje kwam deze stomer goed uit de bus. Dank Frillia voor de geweldige service!👍
heel fijn en ziet er goed uit de werking kan ik nog niet beoordelen hij moet nog uitgeprobeerd worden
Goed artikel, alleen hadden jullie er wel bij kunnen zeggen dat de steeleer niet bij hoort.